Lipoliza injectabilă – procedura care topește grăsimea nedorită din corpul tău

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Frumusețea este cel mai mare atu al nostru. Indiferent dacă discutăm de femei sau bărbați, suntem mereu atrași de frumusețea noastră și o apreciem de fiecare dată când aceasta este vizibilă. 

Nu mai este niciun secret pentru noi că vizitele la o clinică de înfrumusețare sunt salvarea noastră atunci când simțim că este cazul pentru o schimbare în bine. La o clinică de înfrumusețare orice problemă am avea se poate rezolva, prin doar câteva ședințe de întreținere și înfrumusețare, astfel încât noi să obținem rezultatul mult dorit.

La Doctor SKiN găsim exact ceea ce căutăm, atunci când simțim că este loc de mai bine. Pe lângă multitudinea de servicii dermatologice, la Doctor SKiN poți beneficia și de servicii moderne de epilare cu laser, remodelare corporală sau estetică facială. Toate acestea le poți încerca la aici.

Dacă te temi însă de intervențiile chirurgicale realizate cu ajutorul bisturiului, îți spunem de pe acum să uiți de acestea. La Doctor SKiN, pentru tratamentul non-chirurgical al bărbiei duble, folosim cele mai noi și inovative substanțe active, special concepute, iar atunci când vrei să scapi de grăsimea inestetică și să obții un efect de dizolvare a grăsimii localizate așa cum ți-ai dorit, lipoliza chimică sau injectabilă este terapia de care ai nevoie.

Ce este lipoliza injectabilă?

Te întrebi cum se realizează această intervenție minim invazivă? Răspunsul este simplu. Realizarea acestei proceduri de medicina estetică se face prin injectarea unei combinații de substanțe lipolitice care ard grăsimea, la nivelul zonei care se dorește a fi tratată și remodelată. Topirea grăsimii acumulate local se face cu ajutorul unui ac special, foarte fin, iar substanța lipolitică acționează direct asupra stratului de grăsime dizolvându-l într-un mod natural, urmând ca acesta să fie eliminat de corp în următoarele săptămâni prin limfă, urină sau transpirație.

Știm și noi cât de inestetic poate să fie aspectul de gușă, de bărbie dublă sau straturile de grăsime din zona genunchilor, a coapselor, a abdomenului sau a brațelor, prezente inclusiv la persoanele non ponderale sau care fac sport. Prin remodelarea corporală cu ajutorul mezolipolizei poți scăpa ușor și printr-un mod natural de țesutul adipos din corpul tău, renunțând la dietele chinuitoare și la exercițiile extenuante de la sala de sport, care nu aduc întotdeauna rezultatul mult visat.

Mezoterapia lipolitică elimină în principal zone de grăsime de dimensiuni mici cum ar fi bărbia dublă, fălcuțele, zona mandibulară. Definirea liniei mandibulare poate fi obținută atât prin criolipoliza submentonieră care elimină stratul adipos situat sub bărbie iar obținerea unui profil mai bine definit prin mezolipoliză care se completează perfect cu radiofrecvența Venus Diamond.

Lipoliza injectabilă sau liposucția fără chirurgie, este un tratament medical de reducere a stratului adipos localizat în depozite de dimensiuni mici și medii, și este atât de eficient încât este recomandat și chiar folosit de către medicii plasticieni, care îl aplică după o intervenție chirurgicală de lipoaspirație clasică.
De ce? Lipoliza injectabilă ajută la eliminarea depozitelor de grăsime rămase după intervenție sau, în alte cazuri, atunci când este necesară o netezire a umflăturilor sau a denivelărilor, care rămân deseori în urma unei astfel de intervenții chirurgicale.

Efectul produs de această tehnică inovatoare de topire a grăsimii acumulate local este unul permanent, deoarece celulele de grăsime odată distruse, nu mai au puterea de a se regenera, astfel straturile de grăsime inestetică nu vor reapărea însă atenție, celulele de grăsime rămase pot crește în dimensiune, dacă nu este schimbat stilul de viață.

Beneficiile lipolizei injectabile?

Principalul beneficiu al lipolizei injectabile sau a așa numitei intralipoterapii, este faptul că aceasta reduce grăsimea subcutanată locală. Acest lucru înseamnă ca stratul de grăsime va fi redus vizibil, astfel încât tu să poți recăpăta forma și suplețea de altădată.

Un alt beneficiu major al lipolizei injectabile este că îți oferă posibilitatea de a alege unde vrei să slăbești, printr-o metodă nechirurgicală. Fie că sunt coapse, zona gușii sau abdomen, această procedură injectabilă te ajută să elimini zonele nedorite cu grăsime, fără durere sau necesitatea unei intervenții chirurgicale.

Lipoliza injectabilă ajută de asemenea la combaterea celulitei inesteticestimulând totodată microcirculația și drenajul limfatic. Toate aceste beneficii ducând astfel la o îmbunătățire vizibilă a structurii și tonusului pielii.

Cum funcționează tratamentul de topire a grăsimii prin lipoliza injectabilă?

Un astfel de tratament de slăbire localizată este foarte simplu și eficient de efectuat, tehnica de injectare subcutanată este evantai, în stea sau radiar, cu o soluție ce conține fosfatidilcolina, iar timpul procedurii poate varia între 5 și 30 minute si sunt folosite substanțe lipolitice premium. Totul este decis în funcție de complexitatea zonei care urmează a fi tratată prin mezoterapie injectabilă de topire a grăsimii.

Efectele lipolizei injectabile devin vizibile după aplicarea tratamentului în mod repetat pentru aproximativ 4 – 8 săptămâni. Totul este însă personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Alternativă sigură și eficientă a procedurilor chirurgicale, lipoliza injectabilă necesită undeva între 4 și 6 ședințe, la o distanță de 2 circa săptămâni pentru distrugerea adipocitelor și îndepărtarea surplusul adipos. Astfel, rezultatele vor fi exact cele dorite. 

La Doctor SKiN pacienții sunt cei mai importanți, iar atunci când dorești să ne treci pragul, vrem să ne asigurăm că obiectivele tale medicale să fie respectate și tratate cu cea mai mare atenție. Știm cât de importantă este sănătatea fiecăruia dintre noi, așa că aici putem stabili împreună printr-o primă consultație gratuită, care sunt obiectivele tale și care este modalitatea cea mai potrivită ție, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

A te simți bine în propria piele este esențial, mai ales atunci când îți dorești să duci un stil de viață sănătos, atât fizic cât și mental. Dacă încă eziți și nu știi dacă lipoliza injectabilă este pentru tine, la Doctor SKiN ai o primă consultație gratuită cu unul dintre medicii specialiști, care vor fi gata să te ajute și să te îndrume, astfel încât tu să faci cea mai bună alegere pentru tine și corpul tău.

Programează-te acum pentru o consultație ☎️ 0729 740.704 sau pe email, pe adresa contact@doctorskin.ro!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin