Ce face Radiofrecvența NanoFracționată Venus Viva?

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Pielea ta este prima apărare a corpului împotriva a tot ceea ce mediul aruncă spre el. În fiecare zi te apară împotriva radiațiilor UV, te protejează de deshidratare și de particulele dăunătoare ale poluării.

Oprește bacteriile, virușii și infecțiile de piele. Poți ignora pielea de foarte multe ori și să o lași să își facă treaba. Dar câteodată are nevoie de atenție și de reîntinerire.

Expunerea excesivă la razele UV poate provoca hiperpigmentare.
Modificările spontane de greutate pot provoca vergeturi.
Vârsta și mediul pot determina o piele dură și riduri profunde.

Toate acestea pot fi întinerite prin remodelarea eficientă și personalizată a pielii – beneficiul cumulat al tuturor tratamentelor Venus Viva.

Dacă, din orice motiv, ai un ten cu textură neregulată tratamentul Venus Viva te poate ajuta să ai un aspect neted, uniform și luminos.

Ce poate face pentru pielea ta?

Venus Viva este răspunsul pentru o piele mai radiantă, netedă, uniformă, luminoasă indiferent de tipul de piele sau de culoare.

Venus Viva este soluția dacă

  • ai cicatrici de la acnee pigmentate sau foarte adânci, care ies în evidență
  • ai porii măriți sau vergeturi
  • ai riduri adânci, textură neuniformă, tenul tern.
Ce face Radiofrecvența NanoFracționată Venus Viva? - Doctor SKiN

Ce tratează Venus Viva?

Venus Viva are versatilitatea de a trata mai mult decât o singură problemă pe o zonă mai mare a corpului, într-o singură ședință.
Prin Radiofrecvența nanofracționată™ brevetată, câmpurile electromagnetice pulsate și tehnologia SmartScan ™ unică, Venus Viva pătrunde prin mai multe straturi ale pielii pentru a îmbunătăți producția proprie de colagen a corpului și astfel obține și menține un aspect al tenului întinerit, mai ferm și mai redensificat.

Caracteristica unicității a făcut din Venus Viva favoritul pacienților și clinicilor, fiind singurul proces de radiofrecvență non invaziv care permite medicului să personalizeze complet procedura după dorințele și preferințele pacientului.

Cât de mult va dura, cum voi arăta?

Fără efecte secundare, cu o perioadă de repaus minimă și un disconfort redus – nu vei simți aproape nicio durere cu crema anestezică aplicată local – rezultatele Venus Viva sunt vizibile imediat și de lungă durată.

Datorită nivelului adânc de penetrare, o zonă poate fi finalizată în aproximativ 15 minute; desigur, puteți să faceți mai multe zone.

Multe din clientele noastre se întorc la muncă sau prânz sau o petrecere de seară, după fiecare tratament.

Cum funcționează tratamentul Venus Viva?

Motivul pentru care tratamentele Venus Viva sunt atât de eficiente în combaterea celor mai dificile neregularități de piele, inclusiv pigmentarea, este rezultatul direct al tehnologiei active – radiofrecvența nano-fracționată.

Venus Viva folosește ace mici prin care transmite radiofrecvență nano-fracționată pentru a încălzi straturile adânci de piele și provoacă cantități mici de daună în zonele țintă. Aceste ace mici creează mii de răni minuscule micro-dermice, pe care corpul le vindecă în mod natural. Acest proces repară semnele și petele vizibile pe suprafața pielii.

Undele de radiofrecvență stimulează procesele naturale de reparare ale corpului, ducând la o rețea mai puternică de colagen și la creșterea noilor celule de piele.

Deoarece corpul se repară, vei observa textura mai netedă a pielii și reducerea petelor închise la culoare și a altor pete.

Deoarece rănile sunt extrem de mici, tratamentul este mult mai bine tolerat decât laserul fracționat CO2 tradițional, producând rezultate vizibile incredibile într-un mod complet nedureros.

În clinica noastră, această procedură este efectuată de medicul dermatolog iar dacă ești îngrijorată cu privire la disconfort, ne poți întreba despre alte opțiuni, pe durata consultației gratuite. Medicul este cel care controlează ritmul, profunzimea și intensitatea tratamentului.

Majoritatea tehnicilor de remodelare se tratează straturile superioare ale pielii, provocând exfolierea, iritarea și efectele secundare. Tratamentele Venus Viva folosesc ace extrem de mici care livrează energie în straturile profunde, protejând integritatea pielii.

În momentul în care radiofrecvența nano-fracționată este livrată în zonele vizate ale pielii, aceasta declanșează vindecarea pielii, construirea colagenului și creșterea metabolismului pielii. Din acest motiv tratamentele Venus Viva sunt eficiente pentru zonele de piele afectată cele mai grave.

Rezultate Venus Viva dovedite clinic

Venus Viva™ este o soluție nechirurgicală pentru remodelarea pielii care corectează semnele și îmbunătățește aspectul cicatricilor inclusiv de acnee, a vergeturilor, reduce cuperoza, porii măriți, ridurile adânci și textura neregulată a pielii și pigmentarea.

Multele beneficii ale tratamentului RF nano-fracționat sunt dovedite clinic:

  • La 4 săptămâni după tratament, zona, lungimea și lățimea vergeturilor au scăzut semnificativ;
  • Peste 96% dintre pacienți au fost satisfăcuți sau foarte satisfăcuți de îmbunătățirile texturii pielii;
  • Peste 93% dinte pacienți au fost satisfăcuți sau foarte satisfăcuți de îmbunătățirile în dimensiunea imperfecțiunilor pielii, de exemplu: cicatrici de acnee / pigmentare / liftingul pielii.
  • Studiile clinice arată că tehnologia activă Venus Viva și radiofrecvența nano-fracționată este foarte eficientă pentru îmbunătățirea pigmentării pielii – o problemă de piele greu de rezolvat.

De ce Venus Viva?

Tratamentul de remodelare a pielii cu Fraxel are o perioadă de repaus de 2 – 4 săptămâni.

Tratamentul de remodelare a pielii cu Venus Viva are o perioadă medie de repaus de 3 – 5 zile.

Tratamentele cu laser CO2 sunt ceva mai dureroase, perioada de repaus poate dura, la intensitatea maximă, mai multe săptămâni dacă nu mai mult, deoarece acestea elimină stratul superior al pielii tale.

Venus Viva™, pe de altă parte, oferă aceleași rezultate, dar cu mult mai puțină durere și timp de repaus mult mai mic.

Spre deosebire de lasere, care funcționează doar pe tenul mai deschis la culoare, tratamentele Venus Viva™ sunt sigure pentru toate tipurile de piele.

Piele mai netedă fără perioadă de repaus

Majoritatea pacienților experimentează o ușoară roșeață timp de câteva zile după tratament deoarece sistemul imun al corpului repară micile daune cauzate de radiofrecvență. Mare parte din pacienți nu au nevoie de concediu și se pot întoarce la activitățile zilnice normale.

Medicul îți va oferi instrucțiuni pentru îngrijirea pielii pentru primele câteva zile după procedură.

Te întorci la rutina zilnică de îngrijire a pielii și poți relua machiajul după 24 de ore după tratamentul de remodelare a pielii cu Venus Viva. La tratamentul de reducere a ridurilor nu există perioadă de repaus.

Cum mă pregătesc pentru tratament?

Nu aplica loțiuni, creme, parfum, pudră sau machiaj și evită expunerea prelungită la soare înainte de tratament.

Dacă ai boli de piele în zona care trebuie tratată, anunță-ne înainte.

Ce se întâmplă pe durata tratamentului?

Pentru a ne asigura că vei avea disconfort 0 pe durata procedurii, ți se va aplica local o cremă anestezică care își face efectul în aproximativ 30 de minute.

Vom folosi apoi un aplicator special de radiofrecvență (RFF) pe întreaga zonă de tratat.

Vei simți o senzație de căldură ușoară, dar cu anestezia locală durerea este spre deloc. Majoritatea pacienților suportă tratamentul foarte bine iar disconfortul este de scurtă durată.

Cât durează până voi vedea rezultatele și de câte tratamente am nevoie?

Vei vedea o îmbunătățire după primul tratament dar pentru rezultate optime sunt necesare mai multe ședințe, în funcție de persoană, între 3 și 4 ședințe la fiecare 4 – 6 săptămâni.

Poate fi acest tratament folosit ca parte dintr-un tratament mixt?

Rezultatele tratamentului cu Venus Viva sunt mult mai bune decât la tratamentele superficiale, cum ar fi peelingul chimic și microdermabraziunea.

Însă Viva poate fi combinat cu alte tratamente avansate pentru liftingul pielii si pentru corectarea texturii și uniformității tenului: peeling chimic și microdermabraziune pentru curățarea leziunilor de acnee, cât și fillere pentru îmbunătățirea rezultatului estetic al pielii.

Putem îmbunătăți planul de tratament cu aplicatorul DiamondPolar™, care lucrează pentru a reduce liniile și ridurile. Aplicatorul DiamondPolar™ folosește radiofrecvența multi-polară și câmpurile electromagnetice cu pulsuri pentru a produce căldura uniformă de sub suprafața pielii. Acest proces ajută la creșterea naturală a colagenului și fibrelor de elastină, având drept rezultat o piele mai netedă, mai fermă care arată mult mai tânără.

Pentru o vindecare mai rapidă și pentru o mai mare eficiență a tratamentului Venus Viva, recomandăm suplimentar combinarea cu terapia cu plasmă proprie care, datorită factorilor concentrați de creștere, accelerează și îmbunătățește procesul de vindecare.

Urmărim permanent evoluția pe plan global în domeniul tehnologiei și frumuseții. Iar în zilele noastre, există un torent virtual de proceduri „noi”, de tratamente de ultimă generație.

Face parte din ADN-ul nostru să căutăm mereu noul, inovatorul, extraordinarul. Și să-l integrăm în ceea ce facem astfel încât numele Doctor SKiN să fie întotdeauna asociat cu profesionalismul și cu tehnologia inovatoare.
Pentru ca la noi să te bucuri de un aspect întinerit, odihnit și fresh.

În lupta cu vârsta, ne onorăm angajamentul de a aduce cele mai sigure, inovatoare proceduri premium, cu tehnologie de ultimă generație, astfel încât toți iubitorii frumuseții, să se simtă cu adevărat răsfățați când ne intră pe ușă.

Dar pentru că detaliile sunt cele care oferă perfecțiune rezultatelor, la Doctor SKiN am adus urmatoarea tehnologie, mult mai nouă și mai eficientă decât Venus Viva și anume Morpheus 8 – cea mai inovatoare și interesantă tehnologie care nu doar că acaparează industria, ci și o redefinește … la standard de excelență, mulată pe cererile clienților.

Profită de ofertele noastre constante și creează-ți momente speciale în fiecare zi!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin