Acidul Hialuronic: Ghidul Începătorului

Dacă ești în căutare de sfaturi pentru îngrijirea pielii, vei afla rapid de Acidul Hialuronic, o substanță naturală, utilizată de corpul tău pentru orice, de la vindecarea rănilor și a pielii până la inflamații. Este abundent în corp, deoarece repară țesutul inflamat și regenerează pielea.

Acidul Hialuronic este soluția pentru a elimina instantaneu ridurile fine și a face pielea să arate strălucitoare. Poate fi găsit sub orice formă, de la seruri la variante injectabile. Dar ce anume este Acidul Hialuronic?

Ce este Acidul Hialuronic?

Acidul Hialuronic este un zahăr găsit în mod natural în pielea noastră, care reține apa și menține pielea hidratată. Reține de o mie de ori greutatea sa în apă și previne evaporarea în aer a întregii umidități.

La fel precum colagenul și elastina, volumul de Acid Hialuronic care apare în mod firesc în corpul nostru se diminuează pe măsură ce îmbătrânim. Există totuși modalități de a ajuta la stimularea producției. Dieta afectează pielea. Consumul de fructe și legume cu o mulțime de antioxidanți protejează pielea de inflamație.

Cu toate acestea, procesul natural de îmbătrânire și expunerea la radiațiile ultraviolete de la soare, fumul de tutun și poluarea pot reduce cantitățile de Acid Hialuronic în piele. Injecțiile cu Acid Hialuronic șterg ridurile fără a apela la chirurgie.

marire buze cu filler Acid Hialuronic

De asemenea, Acidul Hialuronic este folosit în tehnici speciale pentru buze voluminoase, senzuale și perfect conturate sau pentru contur mandibular.

Ce sunt injecțiile cu Acid Hialuronic?

Injecțiile cu Acid Hialuronic precum Juvederm și Restylane folosesc o formă de gel de Acid Hialuronic pentru a adăuga volum stratului dermic al pielii cu efect de lifting facial.

Cu câteva ciupituri de ac, gelul netezește liniile fine și apoi se dizolvă încet în decursul unui an. Acidul Hialuronic este legat într-un purtător de gel care îl menține în locul în care este injectat. Creează volum deoarece atrage apă în zonă, creând un efect de umplere.

Efectele secundare sunt minime. Este posibil să apară umflături sau vânătăi care pot dura două sau trei zile. Cel mai important lucru de reținut este să apelezi doar la clinici cu dermatolog sau chirurg plastician certificat. La SKiN MedSpa nu trebuie să îți faci astfel de griji. Avem cei mai bine instruiți doctori care îți stau la dispoziție.

Deoarece Acidul Hialuronic este ceva ce corpul nostru produce deja, este considerat sigur pentru utilizarea în toate tipurile de injectabile. Doctorii folosesc Acid Hialuronic pentru a îmbunătăți forma nasului sau chiar pentru a ameliora durerea la pacienții care și-au pierdut calitatea articulațiilor.

Vindecare mai rapidă

Acidul Hialuronic joacă, de asemenea, un rol cheie în vindecarea rănilor.
Folosit ca agent de umplere, Acidul Hialuronic poate fi un instrument puternic pentru umplerea cicatricilor și refacerea pielii.

Există dovezi științifice care arată că Acidul Hialuronic poate fi utilizat alături de tratamente cosmetice, cum ar fi întinerirea cu laser a pielii, pentru a reduce aspectul cicatricilor cauzate de acnee.

Concluzie

În general, Acidul Hialuronic oferă beneficii pentru o varietate de afecțiuni, în special cele legate de sănătatea pielii și a articulațiilor. Folosirea sa în tehnici medicale și tratamente estetice oferă o alternativă non-invazivă. Programează-te pentru o evaluare gratuită chiar acum!

Lasă un comentariu

Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezervă procedura
          ×
          Programare epilare

           ×