Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1, Bucureşti, România

Noutăţi

  • No products in the cart.
Title Image
Home  /  ATX NAT tratament antirid

ATX-NAT cea mai avansată formulă antiaging sau toxina botulinică fără injectare

Ofertă Preț
6 sedințe 2000 lei

✅ puternic efect antirid, cu rezultate imediate
✅ penetrare maximă a ingredientelor active
✅ unul din cele mai performante tratamente existente pe piață
✅ reduce atât liniile fine, cât și ridurile adânci
✅ înviorează tenul obosit
✅ menține elasticitatea și prospețimea tenului
✅ alternativă la injecțiile cu toxina botulinică
✅ prelungește efectul toxinei botulinice
✅ Bonus: presodrenaj corporal

Injecțiile cu toxina botulinică reprezintă unul din cele mai eficiente tratamente antirid minim invazive însă comportă măiestria unui medic specialist, iar efectul se observă după aproximativ 14 zile.

Pentru cei care au fobie de ace dar care sunt în căutarea unui tratament antiaging eficient, cercetătorii din industria tratamentelor faciale au lucrat la dezvoltarea unui cocktail inovator pentru față, cu un puternic efect antirid, asemănător toxinei botulinice, fără injectare și cu rezultate vizibile mai rapid ten mai luminos, mai neted, elastic & hidratat, riduri diminuate ca aspect, volum și adâncime!

ATX NAT este rezultatul unor cercetări avansate în domeniul științei îngrijirii pielii, una din cele mai noi formule faciale antirid, reducând ridurile în mod spectaculos, după doar câteva zile.

AntiridCe este noul ser anti-aging ATX-NAT?

Tratamentul facial JetPeel ATX NAT este cea mai bună alternativă la injecțiile împotriva ridurilor, un cocktail inovator, cu dispersie maximă a nutrienților în piele, ce are la bază una din cele mai avansate formule anti-îmbătrânire: Argirelină, Betaină și Acid Hialuronic. Aceste trei ingrediente sunt de multă vreme folosite separat pentru diverse tratamente faciale, însă în formula ATX NAT au o acțiune sinergică care, infuzate pe zona de tratament cu ajutorul unui jet puternic de oxigen de puritate medicală are ca și rezultat netezirea ridurilor după doar câteva zile.

🟢 Argirelina – conține peptide anti-îmbătrânire, hidratează și umple instantaneu pielea, ajutând la reducerea ridurilor profunde.
🟢 Betaina – conferă o hidratare superioară și ajută la întreținerea unui ten neted și mătăsos.
🟢 Acidul Hialuronic – crește hidratarea pielii, uniformizează tonul și textura pielii.

ATX NAT conține argirelină într-o compoziție selectată pentru tehnologia JetPeel. Aceasta inhibă eliberarea anumitor neurotransmițători în piele, așadar prin reducerea contracțiilor musculare, reduce vizibil aspectului ridurilor și al liniilor fine de expresie de pe față. Argirelina este o peptidă compusă din 6 aminoacizi, cu o activitate foarte similară cu cea a toxinei botulinice A, fără a bloca mușchiul.

Studiile și măsurătorile din laborator au demonstrat că argirelina reduce adâncimea ridurilor cu până la 50%, dar, spre deosebire de toxina botulinică, argirelina nu provoacă blocarea completă a mușchilor, ci doar o reducere nesemnificativă a expresiilor faciale. Rezultatul? Un ten cu aspect mai relaxat și întinerit!

Betaina (TMG) este un compus organic, care se găsește în general în plante. Betainele sunt folosite atât de către plante, dar și de organismul uman pentru protecția împotriva stresului, a uscăciunii, a salinității sau a temperaturilor ridicate. Acumularea intracelulară de betaine permite retenția de apă în celule, protejându-le astfel de efectele deshidratării. Betaina crește de asemenea fluiditatea membranelor celulelor, facilitând absorbția nutrienților în celulă.

Rezultate:

🟢 puternic efect antirid cu rezultate rapide
🟢 tratament facial complex, fără efecte adverse
🟢 diminuează atât liniile fine, cât și ridurile adânci
🟢 înviorează tenul obosit
🟢 efect imediat de rejuvenare
🟢 menține elasticitatea și prospețimea tenului
🟢 alternativă la injecțiile cu toxina botulinică
🟢 relungește efectele toxinei botulinice
🟢 lasă pielea să respire
🟢 nu necesită recuperare
🟢 îmbunătățește aspectul și calitatea pielii
🟢 absorbit repede de către ten
🟢 hrănește, hidratează și redă pielii stralucirea naturală.

Cocktailul antiaging ATX NAT poate fi infuzat pe:

🟢 față
🟢 bărbie, gât, decolteu
🟢 linia buzelor
🟢 liniile din jurul ochilor

PROFITĂ DE OFERTA SPECIALĂ și răsfață-te cu unul dintre cele mai plăcute și eficiente tratamente antirid! Eficiență medicală fără ace!

Eficiența ATX-NAT, dovedită prin studii clinice

Toxina botulinica atx nat

Un studiu efectuat de către cercetători pentru a măsura eficiența tratamentului facial cu ATX-NAT, realizat la Universitatea din Pavia în 2013, a inclus un eșantion de femei cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, care au beneficiat de 6 tratamente, efectuate de 2 ori pe săptămână cu ATX-NAT infuzat cu tehnologia Jet Peel – revoluționară în industria de îngrijire a pielii. Iată care au fost rezultatele studiului:

🟢 Luminozitatea tenului s-a îmbunătățit la 100% din pacienți
🟢 Vizibilitatea macro-ridurilor a scăzut la 78%
🟢 Netezimea tenului s-a îmbunătățit la 78%
🟢 Elasticitatea tenului s-a îmbunătățit cu 18%
🟢 Hidratarea tenului s-a îmbunătățit cu 14%
🟢 Volumul ridurilor a scăzut cu 21%
🟢 Adâncimea ridurilor a scăzut cu 11%
🟢 Suprafața ridurilor a scăzut cu 13%
🟢 Densitatea tenului s-a îmbunătățit cu 19%

*rezultat după 6 tratamente

ATX NAT - Tratament antirid

Pentru maximizarea rezultatelor, infuzarea ATX-NAT se face cu aplicatorul Jetpeel patentat „Prestige”, special conceput pentru ca ATX-NAT să penetreze în profunzimea dermului cu aceeași eficiență ca injecțiile cu toxina botulinică.

Bucură-te de unul din cele mai eficiente tratamente faciale antiaging, special conceput pentru reducerea ridurilor, exclusiv în România, la SKiN MedSpa.
Pentru o experiență unică, pe care trebuie neapărat să o încerci, te așteptăm la SKiN MedSpa!

Programează-te acum pentru o consultație gratuită!!

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane