Scapă de bărbia dublă fără durere, fără bisturiu!

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

2.500 lei

Nu știi ce poți face pentru a scăpa de gușă? Venus Legacy™ este unul dintre cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, care obține rezultate incredibile în tonifiere pielii lăsate de pe față, gât, decolteu și scăderea în volum a bărbiei duble, complet non-invaziv. 

Venus Legacy™ este singurul dispozitiv de radiofrecvență medicală multipolară de 150W, cea mai eficientă în “strângerea” pielii laxe din treimea inferioară a feței și eliminarea bărbiei duble, una dintre zonele unde schimbarea de formă cauzată de vârstă sau de schimbările în greutate este foarte vizibilă, mai ales pentru femei.
Golește

Ofertă tratament eliminare gușă (bărbie dublă)

Ofertă

Preț

16 ședințe radiofrecvență medicală Venus Legacy

2.500 lei

Programare: 0729 740.704

De ce să alegi radiofrecvența medicală Venus Legacy™ pentru a scăpa de gușă?

 • Elimină bărbia dublă și „cutele” de pe gât
 • Netezește pielea & estompează ridurile
 • Îmbunătățește circulația
 • Stimulează producția de colagen
 • Redefinește conturul mandibular
 • Aspect mai tânăr al feței și al gâtului
 • Bonus: presodrenaj corporal

Pentru mulți dintre noi, zona bărbiei sau, mai degrabă, “bărbia dublă” poate reprezenta un adevărat complex, deoarece o gușă inestetică maschează în mod nefericit forma superbă, naturală a feței. Cu toate că există varianta invazivă, chirurgicală, de eliminare a bărbiei duble, inclusiv noile tehnologii care presupun un tratament injectabil pentru a elimina excesul de grăsime din această zonă, există și alte opțiuni non-invazive, inovatoare și mult mai confortabile pentru a te ajuta să scapi de bărbia dublă definitiv.

Venus Legacy™ este unul dintre cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în tratarea bărbiei duble, în eliminarea depunerilor de grăsime și îmbunătățirea fermității pielii. Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament de remodelare facială și corporală non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, a tonifia și îmbunătăți zonele cu probleme, folosind tehnologia Venus 4D™, cu rezultate imediate și de lungă durată.

Radiofrecvența medicală pentru tratarea bărbiei duble va deveni noul tău tratament de frumusețe favorit! În timp ce dieta și exercițiile fizice nu sunt suficiente pentru a elimina grăsimea din zona bărbiei, tratamentul estetic de radiofrecvență acționează pentru a crește circulația sângelui și producția de colagen, ajutând de asemenea la descompunerea celulelor grase.

În plus, radiofrecvența medicală contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea elasticității pielii și anume la tonifierea pielii lăsate, cauzată de îmbătrânire sau slăbire rapidă. Tehnologia Venus Legacy™ este sigură, este aprobată FDA și dovedit eficientă pentru toate tonurile de piele, pentru femei și bărbați. Mai mult, tratamentul nu este deloc dureros, nu necesită recuperare și poate fi utilizat fără probleme în jurul zonei feței și a bărbiei.

Cum funcționează radiofrecvența în tratamentul bărbiei duble?

Venus Legacy™ folosește radiofrecvența multipolară, câmpurile electromagnetice și un anumit tip de vacuum pentru a produce căldură sub suprafața pielii. Acest proces ajută la creșterea în mod natural a fibrelor de colagen și elastină din piele, în timp ce, grăsimea, celulele adipoase, scade în volum. Când fibrele de colagen din piele sunt expuse la o anumită cantitate de căldură, structura lor se modifică și se contractă imediat, ceea ce are ca efect imediat o piele mai fermă în zona tratată.

Câmpurile electromagnetice ajută la oxigenarea și circulația sângelui și a nutrienților, iar pielea devine mai fină, mai luminoasă, cu un aspect mai tânăr. În același timp, vacuumul special, reglabil în intensitate (VariPulse™), contribuie la eficientizarea tratamentului și descompunerea celulelor adipoase, care se elimină apoi din organism pe cale naturală.

Radiofrecvența multi-polară utilizează un algoritm complex pentru a furniza o încălzire volumetrică și o energie omogenă la adâncimi multiple ale țesuturilor pielii, permițând acumularea rapidă și sigură a căldurii și menținerea ușoară a temperaturii terapeutice pe tot parcursul tratamentului. Efectul radiofrecvenței este amplificat de câmpurile electromagnetice pulsate, un mecanism non-termic emis prin electrozii aplicatorului.

Venus Legacy™ este singurul dispozitiv care utilizează radiofrecvența multipolară de 150 W, o radiofrecvență medicală, puternică si extrem de eficientă în tonifierea pielii din zona mandibulei și în eliminarea bărbiei duble care , cu timpul, devine din ce în ce mai vizibilă mai ales în cazul femeilor. Venus Legacy™ dispune de un aplicator special proiectat pentru a accesa cu ușurință zone greu de atins, cum ar fi linia mandibulei sau gâtul.

Ce simți în timpul radiofrecvenței medicale ?

Acest tratament facial este complet nedureros, sigur și non-invaziv. Majoritatea pacienților asociază tratamentul efectuat cu dispozitivul Venus Legacy™ cu un sentiment plăcut și relaxant. Nu există perioadă de recuperare și pacienții se pot întoarce la activitățile obișnuite imediat după procedură.

În timpul tratamentului de eliminare a bărbiei duble Venus Legacy, unul dintre profesioniștii noștri va ajusta în mod corespunzător setările dispozitivului pentru zona tratată. Un gel va fi aplicat pe piele și apoi se vor face mai multe treceri cu aplicatorul specific peste zona țintă, pentru a crește temperatura pielii și a declanșa eliminarea grăsimii, restructurarea colagenului și dobândirea unui tonus mai bun al pielii din zona tratată.

Dispozitivul este echipat cu senzori integrați care oferă feedback termic în timp real, pentru a permite detectarea ușoară, imediată și continuă a profilului temperaturii pielii. Astfel monitorizăm în permanență și putem ajusta temperatura astfel încât pacientul să nu simtă niciun fel de disconfort. Spre deosebire de alte echipamente similare de pe piață, mecanismul de răcire a aerului în piele, VariPulse™, asigură un tratament mai plăcut pentru pacient.

La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament pentru bărbia dublă și de câte am nevoie?

O ședință eficientă cu Venus Legacy™ pentru a scăpa definitiv de gușă durează în jur de 30 minute. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt indicate în jur de 12 ședințe la interval de 5 zile distanță pentru a obține rezultate care să te mulțumească.

Fiecare persoană are un ten diferit, o formă diferită a feței și nevoi la fel de diferite. De aceea, la SKiN MedSpa vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. Întrucât rezultatele sunt cumulative, este importantă respectarea planului personal de tratament.

Ce rezultate se obțin prin radiofrecvență medicală?

Radiofrecvența cu dispozitivul Venus Legacy™ este o procedură sigură, minim invazivă, care tratează orice tip de piele și are beneficii multiple, precum reducerea volumului de grăsime de sub bărbie, estomparea ridurilor din zona bărbiei și a gâtului și o piele mai întinsă, mai fermă. Astfel, dacă alte tratamente topesc grăsimea de sub bărbie, însă nu contribuie la fermitatea pielii, acest tratament le asigură pe amândouă: un contur natural mai frumos, fără piele lăsată, fără riduri pe gât.

Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, moștenirii genetice, vârstei și stării generale de sănătate, mulți dintre pacienții și pacientele noastre văd o ușoară îmbunătățire chiar și după câteva ședințe de radiofrecvență facială.

În general, rezultatele vor fi mult mai evidente după finalizarea celei de-a 12 ședințe. Ca și în sport, rezultatele se văd gradual și se consolidează cu fiecare ședință în parte; de aceea este importantă respectarea intervalului recomandat de către specialiștii SKiN MedSpa. La câteva săptămâni după finalizarea unei ședințe complete de tratament, se vor vedea efectele finale.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată pe lună.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile radiofrecvenței faciale?

Este contraindicată radiofrecvența medicală pentru persoanele cu implanturi metalice, persoanele care suferă de epilepsie, infecții acute ale pielii, eczeme, cancer sau herpes facial.. De asemenea, persoanele cu placă dentară nu trebuie supuse acestui tratament. Pentru că nu s-au efectuat suficiente studii pentru a demonstra siguranța procedurii în cazul femeilor însărcinate, nici femeile gravide sau care încă alăptează nu au voie să urmeze acest tratament.

Este radiofrecvența sigură?

Tehnologia utilizată de Venus Legacy™ este o tehnologie de ultimă generație, aprobată FDA, testată în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa. În clinica noastră folosim unele din cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scapă de bărbia dublă fără durere, fără bisturiu!”

barbie dubla - Skin MedSpa
Scapă de bărbia dublă fără durere, fără bisturiu!
2.500 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locatie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×