Biorevitalizare Bucuresti

Biorevitalizarea de nouă generație
Ultima inovație în materie de hidratare

Biorevitalizare cu Jalupro HMW

Iți dorești o rejuvenare facială intensivă, care te ajută să arăți mai tânără, fără operații estetice sau tratamente ce pot determina modificări ale caracteristicilor fizionomice, morfologice și fiziologice ale pielii?

Indicata pentru:
reîntinerire cu efecte imediate
atenuarea cicatricelor post-acnee și micșorarea porilor
îmbunătățește textura pielii
stimulează regenerarea celulară
uniformizează microrelieful cutanat
pielea devine mai catifelată și mai strălucitoare
crește tonusul, elasticitatea și strălucirea pielii cu aspect tern
estompează cearcănele
umple ridurile provocate de expresiile faciale repetate și de înaintarea în vârstă
ca tratament adjuvant altor proceduri estetice (laser, peeling, IPL)
confort optim la injectare, foarte bine tolerat

Viscoderm Hydrobooster 200 Euro 2 ml
Biorevitalizare Jalupro HMW față & gât 100 Euro 2,5 ml

* preț valabil în cadrul pachetului promoțional de 3 ședințe
** consultul de specialitate este GRATUIT daca este urmat de procedură

0729 740 704

Cercetătorii din Milano au descoperit recent că, în asociere cu aminoacizii, acidul hialuronic poate face minuni la nivelul pielii.

Biorevitalizarea cutanată reprezintă reactivarea proceselor biologice regenerative pentru îmbunătățirea funcționalității pielii prin introducerea pe cale intradermica a unor substanțe biologice, capabile să inducă o biorevitalizare a dermului și o regenerare a componentelor structurale ale pielii.

Jalupro HMW este un complex de aminoacizi care îmbunătățește metabolismul și stimulează producția de colagen la nivel profund pentru o față mai tânără.
Testat clinic, Jalupro este un gel care se injectează la nivelul dermului profund și se adresează tratamentului tegumentului mai îmbătrânit și deshidratat, cu pierdere de volum și atrofie cutanată. Conține acid hialuronic în concentrație crescută – 20 mg și cu greutate moleculară dublă față de formula inițială Jalupro, hidratant biologic al pielii, care atrage și reține circa 70% din greutatea sa în apă.


Acidul hialuronic ne-linkat cu masă moleculară mare din compoziția sa, contribuie la refacerea matricei extracelulare de la nivelul țesutului conjunctiv, are rolul de a hidrata intens și de a repara profund țesutul îmbătrânit, stimulând fibroblaștii și sinteza de noi structuri de colagen.

Studiile clinice recente au demonstrat că o cantitate mai mare de aminoacizi la nivelul pielii determină o creștere a numărului și vitalității celulelor care produc colagenul, implicit rezultate mai bune care se mențin mai mult.

Cu o formulă unică specifică, Jalupro HMW este singurul tratament intensiv cu rolul de a intensifica procesul de biorevitalizare cutanată.
Jalupro este un concept unic, cu studii clinice, ce folosește o formulă brevetată (complex de aminoacizi și acid hialuronic nestabilizat) pentru activarea sintezei de neocolagen.
Jalupro
Jalupro are o textură fluidă și o distribuție foarte bună la nivelul țesuturilor, adaptându-se tratamentului oricărei zone, inclusiv a celor sensibile.

Încă de la prima injectare pielea devine mai elastică, mai hidratată, obținem un ușor efect de umplere și volumetrie, ridurile superficiale sunt atenuate vizibil iar pielea își recapătă proprietățile: un tegument mai tânăr, crește luminozitatea, fermitatea și elasticitatea cutanată, iar ridurile fine și medii dispar aproape complet.

Tratamentul constă în injectarea cu un ac foarte fin a acidului hialuronic.
Procedura este nedureroasă, durează aproximativ 20 – 30 minute, se realizează sub anestezie locală și nu necesită internare.
Recuperarea este rapidă, iar rezultatele sunt vizibile imediat.
Rezultatul este natural, nu se va produce nici o schimbare în morfologia feței.

Indicații
• foto-îmbătrânire moderată până la severă
• piele uscată și deshidratată
• tratament optim al cearcănelor
• tratament de revitalizare

Protocolul complet de tratament constă în administrarea treptată a unei serii de 3 până la 5 ședințe la interval de 2 – 3 săptămâni, cu acțiune combinată sinergică, de 2 – 3 ori pe an.

Sună-ne la 0729 740 704 pentru a te programa la o consultație la unul din experții SKiN MedSpa în dermato-estetică, pentru a primi sfaturi personalizate și pachetul potrivit sau intră pe www.skinmedspa.ro pentru a afla mai multe detalii despre ofertă.

Mesaj Whatsapp