Cele mai eficiente tratamente faciale antirid

PRP sau terapia vampir

Terapia vampir (PRP) este o procedură cosmetică de rejuvenare facială care se bazează pe bioregenerare, mai exact pe resursele proprii ale organismului. Medicul extrage o cantitate mică din sângele pacientului, pe care apoi îl introduce într-o centrifugă pentru a izola factorii naturali de creștere. În continuarea acestui proces, sângele este infuzat în anumite zone ale feței prin microneedling/mesopen(dermapen).

Ce face terapia vampir?

Deoarece terapia PRP începe cu microneedling, aceasta ajută la întinerirea pielii în mod natural. Prin stimularea producției de colagen din corp vei beneficia foarte curând de o piele mai frumoasă și mai tânără. Terapia vampir ajută la stimularea circulației sângelui pentru un aspect fresh, oferind rapid rezultatele dorite. Microneedling-ul combinat cu componenta PRP te va transforma într-atât încât cunoscuții să te oprească și să te întrebe ce ai făcut de arăți atât de bine!

5 motive pentru care să alegi PRP sau terapia vampir:

 1. Îmbunătățește aspectul pielii prin întinerirea naturală a țesuturilor existente.
 2. Reduce liniile fine, ridurile și cicatricile.
 3. Întinerește zona de sub ochi.
 4. Închide porii.
 5. Conferă volum pentru anumite zone de pe față.

Află cum poți beneficia de procedura favorită a celebrităților din toată lumea aici!

Botox

Nu întâmplător botox-ul sau toxina botulinică este cel mai popular tratament cosmetic non-chirurgical. Peste 6 milioane de tratamente cu Botox sunt administrate în fiecare an. Botoxul este o neurotoxină derivat din Clostridium botulinum, un organism găsit în mediul natural, unde este în mare parte inactiv și netoxic.

Ce face injectarea cu botox?

Prin injectarea cu botox se blochează semnalele transmise de nervi către mușchii feței. Tratamentul cu botox este non-chirurgical, minim invaziv, și este cel mai eficient tratament facial pentru relaxarea mușchilor și a liniilor fine, care lucrează și pentru prevenirea apariției de noi riduri sau adâncirea celor deja existente.

Injecțiile cu botox corectează și reduc vizibil liniile fine și ridurile feței (ridurile, cutele din jurul nasului, ridurile de la ochi, ridurile “laba gastei”, ridurile provocate de încruntare, liniile verticale instalate deasupra buzelor), iar rezultatele încep să fie complet vizibile la aproximativ 2 săptămâni după efectuarea procedurii și se mențin pentru 6 pană la 9 luni.

5 motive pentru care să alegi tratamentul cu BOTOX:

 1. Piele cu un aspect mai tânăr, mai relaxat, mai odihnit, mai blând.
 2. După o singură injectare, efectul de rejuvenare durează până la 6-9 luni.
 3. Ameliorează considerabil ridurile din colțurile ochilor (laba gâștei).
 4. Procedură rapidă, fără complicații sau timp de recuperare.
 5. Pentru că meriți să încerci cel mai eficient tratament antirid disponibil în acest moment!

Nu toți cei care fac injecții cu botox au o față împietrită, cu un aspect nenatural. Dacă sunt realizate de un medic estetician cu experiență, rezultatele sunt “WOW” și nimeni nu trebuie să afle micul tău secret dacă decizi să nu-l împărtășești. Află mai multe despre injectarea cu botox de la SKiN MedSpa aici.

Fillere cu acid hialuronic 

Una dintre cele mai moderne și cunoscute proceduri cosmetice, la ora actuală, cu rezultate uimitoare împotriva semnelor de îmbătrânire ale pielii este reprezentată de fillerele cu acid hialuronic. Prin injectarea de acid hialuronic în anumite zone cu probleme de pe față se obține un aspect fresh și tineresc prin umplerea ridurilor și redarea volumului acolo unde este nevoie.

Ce fac filler-ele cu acid hialuronic?

Injectarea cu acid hialuronic nu este folosită doar pentru a elimina ridurile și liniile fine de pe față, dar merge excelent și pe post de „volumizator” ridicând obrajii, bărbia, linia maxilarului, tâmplele, îndepărtează semnele de îmbătrânire de pe mâini și este folosită cu succes și în procesul de mărire al buzelor. (LINK catre articolul Acid Hialuronic pentru Buze mai Mari cu Aspect Natural )

5 motive pentru care să alegi injecțiile cu acid hialuronic:

 1. Filler-ele cu acid hialuronic ameliorează dramatic ridurile din jurul nasului și ale gurii
 2. Redau volumul și un conferă look tineresc pielii de pe față, gât, decolteu, mâini.
 3. Rezultate imediate, de lungă durată, după o singură injectare cu acid hialuronic.
 4. Procedură minim invazivă, rapidă, fără timp de recuperare
 5. Fără surprize, deoarece rezultatele se văd imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *