- 30%

CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici

SKU: Nu se aplică Categorii: , , ,

350 lei

Tratamentele cu laser fracționat CO2 reprezintă de multă vreme standardul de aur în tratarea ridurilor, a petelor pigmentare, a cicatricilor post-acnee, precum și pentru tonifierea pielii și ca procedură-suport în tratamentul acneei. Cu toate acestea, tratamentul tradițional cu laser CO2 a fost asociat cu disconfort și necesitatea unei perioade mari de recuperare.

Precizia și controlul în tratamentul CoolPeel™ permit obținerea rezultatelor oferite de laserele clasice, mai rapid, fără durere și fără perioadă de recuperare. CoolPeel™ este un tratament laser care se poate face tot timpul anului, inclusiv vara. Laserul reduce în mod eficient liniile fine, daunele provocate de expunerea la soare, porii dilatați, îmbunătățește textura pielii și echilibrează producția de sebum.
Golește

De ce să alegi tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™ ?

 • elimină liniile fine
 • reduce aspectul ridurilor
 • estompează aspectul porilor dilatați 
 • tratează daunele provocate de expunerea la soare
 • elimină petele pigmentare și hiperpigmentarea pielii
 • reduce aspectul cicatricilor lăsate de acnee
 • reglează producția de sebum, una dintre cauzele principale ale erupțiilor acneice
 • îmbunătățește textura pielii
 • tratament de rejuvenare facială care se poate face inclusiv vara
 • rezultate vizibile în 7-10 zile, care continuă să se îmbunătățească în timp
 • tratament cu laser ablativ CO2 fără durere, fără perioadă de recuperare 

Cum funcționează tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™?

CoolPeel™ este un tratament laser de rejuvenare care realizează ceea ce specialiștii numesc “laser resurfacing” sau peeling cu laser. Procedura este realizată cu laserul fracționat CO2 SmartXide produs de către Deka. 

La fel ca alte lasere ablative, CoolPeel™ rejuvenează pielea prin încălzirea rapidă a moleculelor de apă din straturile profunde ale acesteia, ceea ce declanșează răspunsul natural de vindecare al organismului și stimulează producția proprie de colagen.

rejuvenare laser CO2 CoolPeel dermatolog SKiN Bucuresti Corbeanca - Skin MedSpa

CoolPeel™ este singura procedură cu laser CO2 care are capacitatea de a oferi un tratament ablativ, fără a provoca daune termice țesutului. Spre deosebire de majoritatea laserelor ablative, care îndepărtează stratul superior al pielii și presupun o perioadă de o săptămână de recuperare, tratamentul CoolPeel™ se realizează prin impulsuri super-scurte, care creează o leziune controlată și o acumulare de căldură mai mică în piele. Acest lucru înseamnă mai puțină roșeață, mai puține cojițe sau descuamare după tratament și zero riscuri de hiperpigmentare. 

Laserul SmartXide Punto CO2 oferă medicilor dermatologi posibilitatea de a adapta puterea laserului și dimensiunea impulsului în funcție de fiecare pacient. Dimensiunea impulsului personalizabilă înseamnă, de asemenea, că se pot trata zone mai mici, cum ar fi zona perioculară (din jurul ochilor). 

rejuvenare laser CO2 cu CoolPeel SKiN Bucuresti Corbeanca - Skin MedSpa

În plus, pe lângă impulsurile super-scurte care previn deteriorarea termică a pielii, laserul are, de asemenea, un model unic de „pulverizare” care scurtează  semnificativ timpul total de tratament. Durează doar 15-20 de minute pentru a finaliza un tratament facial complet, în timp ce alte proceduri ablative cu laser pot dura până la două ore, în funcție de zona tratată.

Tratamentul cu laser CoolPeel™ se poate completa la nevoie cu tratamentul de  radiofrecvență nano-fracționată, pentru a pentru a maximiza eliberarea factorilor de creștere care încurajează formarea de colagen și pentru a stimula formarea de celule noi și sănătoase.

CoolPeel™ se poate face DOAR folosind laserul fracționat CO2 SmartXide Punto. Punto este cel mai recent și mai avansat laser CO2 de la DEKA, lider global în tehnologia dermatologică și estetică, permițând un control absolut pentru a furniza energie la nivel înalt sub formă de impulsuri extrem de scurte și pentru a oferi astfel rezultate impresionante de peeling superficial al pielii (skin resurfacing), fără căldura persistentă care afecta în mod tradițional pielea din jur. Lipsa căldurii inutile este motivul pentru care procedura este denumită CoolPeel™. 

Cui i se adresează tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™?

Majoritatea celor care își doresc să diminueze aspectul liniilor fine, să reducă semnele de fotoîmbătrânire ale pielii (pete pigmentare, lentigo sau petele cafenii, piele fără elasticitate), să reducă vizibilitatea porilor dilatați sau să-și îmbunătățească textura pielii, reprezintă cei mai buni candidați pentru tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™.

În afară de tratamentele de rejuvenare, laserul fracționat CO2 CoolPeel™ este folosit cu succes în tratamentul acneei și a cicatricilor post-acneice. 

Laserele ablative sunt printre cele mai eficiente tratamente pentru eliminarea semnelor de îmbătrânire și tratamentul oferă o îmbunătățire dramatică a pielii. În general, se văd diferențe pozitive semnificative în termen de 7-10 zile. Ceea ce este minunat în cazul tratamentelor de laser resurfacing este că rezultatele se îmbunătățesc în timp, deoarece cantitatea de colagen din piele crește după tratament și produce îmbunătățiri pe termen lung. 

Nu știi dacă tratamentul cu laser CO2 CoolPeel ți se potrivește? În orice clinică SKiN, înainte de a începe orice protocol de tratament, beneficiezi de o evaluare gratuită a tenului tău, pentru a ne asigura că înțelegem obiectivele și nevoile pielii tale! Puterea laserului va fi ajustată cu ușurință, în funcție de tipul și de necesitățile tenului tău. În plus, tratamentele dermatologice și estetice cu laser sunt realizate în clinicile SKiN exclusiv de către medicii noștri dermatologi

Ce simți în timpul tratamentului cu laser CO2 CoolPeel™?

Înainte de tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™ se aplică un anestezic local pentru a reduce orice disconfort. Chiar și fără anestezie, procedura este suportată foarte bine inclusiv de către pacienții sensibili la durere.

În plus, pentru un confort crescut pe durata procedurii, la SKiN folosim și crioterapia Zimmer Cryo6, prin care aer rece este suflat pe piele pentru o senzație răcoritoare foarte plăcută. 

De asemenea, înainte de tratament ți se vor face poze cu zona tratată pentru dosarul medical, dar și pentru a putea compara în viitor rezultatele.  

Cât timp durează o ședință de tratament laser CoolPeel™ și de câte am nevoie?

Tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™ durează aproximativ 15-20 de minute pentru a acoperi o zonă precum fața. Este nevoie de timp suplimentar dacă sunt tratate și alte zone, cum ar fi gâtul, pieptul sau mâinile.

Impulsurile scurte de energie sunt livrate în zona de tratament folosind dispozitivul cu laser CO2 Punto. Rezultatele pot fi văzute după o singură ședință, dar, pentru a obține rezultate optime specialiștii SKiN recomandă 3 – 4 ședințe  de CoolPeel™, realizate la 4 săptămâni distanță.

rezultat rejuvenare CoolPeel laser CO2 SKiN Bucuresti Corbeanca - Skin MedSpa

Bineînțeles că protocolul de tratament se poate modifica în funcție de obiectivele și severitatea problemelor pielii tale.  

Există perioadă de recuperare după tratamentul laser CoolPeel™?

Deși nu există necesitatea unei perioade de recuperare după tratamentul cu laser ablativ CoolPeel™ care te împiedică să îți reiei activitățile zilnice normale, pielea poate fi mai roșie și uscată pentru câteva zile. Este posibil ca imediat după tratament să simți mâncărimi. 

Pielea poate fi uscată și descuamată pentru aproximativ 1 săptămână, timp în care se vindecă, astfel că este important să fie tot timpul hidratată și să eviți folosirea anumitor produse sau cosmetice care o pot irita. 

În clinicile SKiN, după ședința de tratament, medicii noștri dermatologi vor discuta cu tine, astfel încât să îți oferim recomandări personalizate despre cea mai bună îngrijire post-tratament. 

O regulă universal valabilă este că timp de 24 de ore după ședința de tratament  cu laser CO2 trebuie să eviți expunerea directă la soare și că trebuie să îți aplici o cremă cu factor de protecție 50+.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu laser CO2 CoolPeel™?

Contraindicații absolute:

 • 2 săptămâni după injectarea de toxina botulinică sau substanțe de umplere, lifting, tratamente chirurgicale recente
 • boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
 • istoric pozitiv de alergie la anestezice topice sau injectabile
 • intervenții chirurgicale/laser recente sau peeling chimic mediu/profund (minim 1 lună)
 • urmezi un tratament cu anticoagulanți (ex. Heparină), imunosupresive, antibiotice, chimioterapie, radioterapie sau cu isotretinoin (Roaccutane, Sotret sau Tretinoin, puntociclina, Doxiciclină, antimalarice, contraceptive orale)
 • iei medicamente fotosensibilizante și/sau condimente ce pot provoca sensibilitate
 • intoleranță cunoscută la ingredientele active ale soluțiilor utilizate în timpul procedurii
 • ai luat cu 6 luni înainte, medicamente de acnee
 • îți place să te expui la soare excesiv sau frecvent
 • ai un loc de muncă unde trebuie să stau în exterior, la soare
 • epilepsie
 • ești însărcinată, alăptezi sau ai născut în ultimele 6 luni

Contraindicații relative:

 • orice boală cronică sau activă a pielii cum ar fi: eczeme, psoriazis, răni și erupții cutanate
 • piele rănită sau infectată pe zona de tratament
 • cancer de piele, curent sau istoric, neoformații maligne, melanom malign, epiteliom sau cancer la piele recurent etc.
 • utilizarea recentă a derivaților de acid retinoic topic (ex. Retin-A, Isotrexin. Roaccutane) sau alfahidroxiacizi
 • tratamente recente de exfoliere (ex. peeling chimic sau mecanic)
 • infecție recentă cu virusul herpes simplex
 • afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratată
 • leziuni pre-canceroase, cum ar fi nevii displazici multipli
 • boli autoimune, hematologice, tulburări neurologice sau alte boli grave
 • interzis pe zonele cu implanturi metalice
 • terapii în curs de desfășurare contraindicate pentru presupusele întârzieri ale fazei reparative
 • pacienți purtători de stimulatoare cardiace sau alte dispozitive similare
 • răni cu vindecare incompletă
 • leziuni nediagnosticate, răni deschise
 • antecedente de cicatrizare defectuoasă
 • infecții virale, bacteriene sau micotice pe zona de tratament
 • suferi de diabet zaharat necontrolat
 • ești fumător „înrăit” (peste 20 țigări/zi)
 • tatuaj sau machiaj permanent în zona tratată
 • implanturi dentare metalice, aparat dentar sau orice alt tip de implant metalic la nivelul zonei tratate
 • defibrilator electric implantat
 • reacții alergice anterioare la anestezic topic

Este sigur tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™?

Tratamentul CoolPeel™ este considerat sigur deși, la fel ca majoritatea tratamentelor ablative de refacere a pielii cu laser, vine cu un risc minim de hiperpigmentare (sau hipopigmentare) în rândul persoanelor cu tonuri de piele mai închise. Medicul este cel care îți poate prezenta riscurile și te poate ajuta să le eviți sau să le repari. Dacă nu ești candidatul potrivit pentru acest tratament, medicii noștri dermatologi îți vor recomanda procedura de care ai nevoie. 

rezultat tratament de rejuvenare CoolPeel laser CO2 SKiN Bucuresti Corbeanca - Skin MedSpa

Ca și în cazul majorității tratamentelor dermatologice sau estetice cu laser, este extrem de important ca acestea să fie efectuate de către un furnizor care are expertiza medicală necesară și o experiență extinsă în manevrarea și setarea dispozitivelor. Laserul fracționat CO2 SmartXide permite alegerea și reglarea precisă a puterii laser, intensitatea și durata impulsului laserului, ceea ce îl face versatil, dar poate permite și erorile în mâinile unui utilizator neexperimentat. 

Pentru siguranța TA, toate tratamentele laser în clinicile SKiN sunt realizate DOAR de către medici dermatologi, specializați și cu experiență, care pot obține rezultatele dorite, în condiții de maximă siguranță pentru fiecare pacient.

De ce ai alege SKiN MedSpa?

 • echipamente originale, Premium
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate.

Te așteptăm în clinicile SKiN din București și Corbeanca să aflăm împreună, în cadrul unei consultații GRATUITE, dacă tratamentul cu laser CO2 CoolPeel™ te poate ajuta să ai un ten perfect inclusiv vara! 

Programează-te acum la ☎️ 0729 74.07.04 în clinica SKiN Drumul Taberelor sau la ☎️ 0749 11.40.60 în clinica SKiN Corbeanca sau pe mail, pe adresa  contact@skinmedspa.ro!

Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

*Consultația la medicul dermatolog este gratuită, dacă în aceeași zi este realizată și procedura.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici”

CoolPeel, tratament laser CO2 vara
CoolPeel™, tratament laser CO2 rejuvenare, cicatrici
350 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×