Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală

500 lei2.900 lei

Minus 5 cm in 3 săptămâni. 4 aplicatori simultan

Criolipoliza CoolTech - prin tehnologia de ultimă generație CoolTech® este o metodă non invazivă și nedureroasă. Ea elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase.
Golește

Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală

Ofertă

2 aplicatori 1 zonă

1 ședință

500 lei

3 ședințe

1.200 lei

6 ședințe

2.200 lei

9 ședințe

2.900 lei

Programare: 031 005.10.15

De ce să alegi criolipoliza CoolTech® de la SKiN MedSpa?

 • slăbire prin înghețare cu criolipoliză CoolTech
 • 4 aplicatori simultan
 • efect de liposuctie
 • fără durere
 • aparat performant certificat la nivel mondial
 • -8 grade Celsius, 70 minute.
 • Bonus: presodrenaj corporal 60′ la fiecare sedință

Criolipoliza CoolTech – prin tehnologia de ultimă generație CoolTech® este o metodă non invazivă și nedureroasă. Ea elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase. Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere, tăieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare. CoolTech® este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius.

Clinica SKiN MedSpa este singura clinică din București unde poți beneficia de criolipoliză CoolTech® cu 4 aplicatoare simultan, adică îți vei putea trata chiar și 3-4 zone în același timp, în doar 70 de minute! Prin criolipoliză se obțin rezultate uimitoare în ceea ce privește straturile de grăsime localizată, încăpățânată. În medie, se pierd 5 cm în talie în doar 3 săptămâni.

Tehnologia CoolTech® are rezultate dovedite clinic, este aprobată FDA, fiind 100% sigură. Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La SKiN MedSpa la fiecare ședință de criolipoliză beneficiezi de 1 ședință gratuită de presoterapie de 60 de minute! Presodrenajul te va ajuta să elimini mai repede și mai ușor grăsimea eliminată prin criolipoliză.

Ce este criolipoliza CoolTech?

Principiul din spatele dispozitivului inovator CoolTech® este criolipoliza. Procedura de criolipoliza înseamnă distrugerea grăsimii (lipoliza) prin răcire (crio). Aceasta folosește expunerea controlată la temperaturi scăzute, pentru a produce leziuni non invazive, eficiente și selective la nivelul celulelor de grăsime.

Criolipoliza Cootech SKiN MedSpa Bucuresti

Întregul concept se bazează pe o diferență în sensibilitatea crescută a grăsimii la frig față de piele. S-a dovedit că grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea. Prin urmare, la o anumită temperatură se poate îngheța grăsimea, fără a produce nici un fel de daune la nivelul dermului. Criolipoliza a fost aprobată ca tehnologie sigură pentru uz public în Statele Unite ale Americii pentru prima oară în 2010.

Cum funcționează criolipoliza?

Deși nu se înțeleg toți pașii care conduc la distrugerea grăsimilor ca urmare a răcirii, este cunoscut faptul că celulele grase sunt sensibile la frig și mor rapid. Expunerea controlată la frig provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase din zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor (produse secundare grase).

Odată distrus, conținutul celulelor de grăsime este apoi eliminat în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, în următoarele două luni. Acest lucru duce, desigur, la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care, la rândul său, continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni.

Mai mult, deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fixat în perioada maturității, celulele grase noi nu se vor reproduce și, prin urmare, nu există nicio șansă să se formeze la loc. Concluzia este simplă: celulele de grăsime sunt distruse odată pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent.

Cu toate acestea, celulele grase rămase pot compensa și crește în mărime până la a-și dubla chiar tripla volumul, pe fondul unei vieți sedentare cu excese alimentare. De aceea, prin criolipoliză cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când tratamentul CoolTech® este combinat cu un stil de viață sănătos.

În ce zone ale corpului putem slăbi cu criolipoliza?

Dispozitivul CoolTech® are diverși aplicatori pentru diferite zone ale corpului, toate concepute pentru a remodela o zonă diferită a corpului.

Criolipoliza este destinată în primul rând depozitelor de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului.

Zone Criolipolizazone criolipoliza Cooltech Define SKiN MedSpa Bucuresti - Skin MedSpa

Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care rețin acea grăsime inestetică, de care se scapă extrem de greu, uneori nici măcar cu sport sau dietă.

Deși pot fi tratate și alte zone, acest lucru va fi stabilit in funcție de cantitatea de grăsime din zona respectivă. Poți discuta toate opțiunile împreună cu specialiștii noștri în remodelare corporală în cadrul consultației inițiale, care este gratuită.

De ce este considerată criolipoliza CoolTech printre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală?

Rezultatele uimitoare, mulți centimetri în minus și mai puține kilograme atât pentru bărbați cât și pentru femei, indiferent de vârstă, au plasat criolipoliza în topul celor mai eficiente tratamente de remodelare corporală, cu rezultate imediate.

Criolipoliza Cooltech lucrează uniform și nu există riscul să rămână gâlme sau pete, așa cum se întâmpla cu dispozitive de criogenare de veche generație. Studiile clinice au evidențiat faptul că pentru pacienții care aveau un stil de viață sănătos, după un singur tratament de criolipoliză s-a produs o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de 5 cm.

După tratamentul inițial, oricine poate obține o reducere a stratului de grăsime cu ședințe de tratament suplimentare. Majoritatea celor care apelează la criolipoliză însă au constatat că un pachet de tratament din 3 ședințe îi ajută să își îndeplinească obiectivele.

Cât durează și de câte ședințe de criolipoliză am nevoie pentru a obține rezultate?

O ședință de criolipoliza CoolTech ® durează 70 de minute. Pentru obținerea rezultatelor promise, numărul recomandat este de 3 ședințe pe aceeași zonă, la un interval de 6 săptămâni distanță. Întrucât corpul uman dispune de un număr fix de macrofage capabile să facă față unui număr dat de celule adipoase moarte, criolipoliza poate trata până la 3 zone ale corpului în aceeași zi.

Procesul inflamator, indus prin înghețarea celulelor grase, nu este imediat astfel, va dura circa 2 luni pentru a vedea efectul complet al reducerii stratului de grăsime. Cu toate acestea, la aproximativ 4 săptămâni de la prima aplicare vei vedea o îmbunătățire notabilă, care va fi finalizată complet la 2 luni după tratament.

Pentru a impulsiona rezultatele pozitive pe care le aștepți, în perioada cuprinsă între cele 2 ședințe de criolipoliză, este recomandată efectuarea unui program complet de drenaj limfatic (12 ședinte, câte 3 ședinte/săptămână).

*** Bineînțeles că rezultatele variază în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Ce simți în timpul criolipolizei ?

În timpul procedurii de criolipoliză, specialistul SKiN MedSpa va identifica zona de grăsime ce urmează a fi tratată și o va acoperi cu o membrană impregnată cu gel rece pentru a proteja pielea. Odată ce dispozitivul este aplicat pe zona cu probleme, acesta acționează prin vacuum, ce prinde practic grăsimea și o îngheață pana la temperatura de – 8 grade, treptat.

Criolipoliza medicala - SKiN MedSpa

Criolipoliza nu este dureroasă, iar la SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Care sunt contraindicațiile criolipolizei?

 • sarcina & alăptatul
 • hernie abdominală
 • cicatrici recente
 • inflamație acută
 • crioglobulinemie
 • sindromul Raynaud
 • cezariană în ultimele 3 luni
 • dispozitiv metalic sau implant
 • tulburări hepatice, coronariene, gastrice
 • tumori
 • boli infecțioase
 • epilepsie
 • hipertensiune sau hipotensiune
 • diabet acut
 • ritm cardiac anormal

 

Este criolipoliza CoolTech sigură?

Criolipoliza s-a dovedit a fi o tehnică sigură în urma unui număr de studii clinice evaluate de către FDA. În măsura în care regiunea tratată este monitorizată cu atenție pentru a asigura controlul precis al temperaturii, este creat un mediu controlat și sigur.

La SKiN MedSpa folosim unul dintre cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniu, CoolTech®, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără nici un risc, pentru pacienții și pacientele noastre.

Criolipoliza-criogenare-cooltech-SKiN-MedSpa-Bucuresti

Testarea extinsă a tehnologiei de criolipoliză a demonstrat că răcirea distruge celulele grase. Alte țesuturi, cum ar fi țesuturile pielii, nu sunt afectate în niciun fel pe termen lung. Celulele adipoase distruse și conținutul lor sunt îndepărtate și eliminate de procesele metabolice normale ale organismului. De asemenea, procedura nu are efecte adverse asupra nivelurilor de enzime hepatice sau de grăsimi din sânge (cum ar fi colesterolul).

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Este contraindicată criolipoliza, dacă am un dispozitiv intrauterin Mirena, cu eliberare de hormoni?

Nu, nu interferează in niciun fel, nu este contraindicată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală”

criolipoliza-Cooltech-SKiN-MedSpa
Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală
500 lei2.900 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×