- 25%

Dermapen, inducție de colagen prin terapia cu microace

500 lei1.500 lei

Rejuvenează și reface tenul, “strânge” pielea laxă

Dermapen™ este un dispozitiv medical revoluționar, cel mai avansat dispozitiv de micro-needling, care are ca scop rejuvenarea și refacerea tenului, dar și “strângerea” pielii lăsate.
Golește

Dermapen, inducție de colagen prin terapia cu microace

Ofertă

Preț

Dermapen™ (cu cocktail substanțe și serumuri)

500lei

Programare: 0729 740.704

Pielea cu adevărat frumoasă este catifelată, netedă și luminoasă. Cu toate acestea, din cauza expunerii la soare, a acneei, ridurilor, liniilor fine, pistruilor,  porilor dilatați, cicatricilor și petelor pigmentare, un ten perfect fără make-up poate fi dificil de atins, indiferent de vârstă. Pentru cei care își doresc o metodă naturală, minim invazivă, nedureroasă și cu rezultate excelente, există Dermapen™.

Dermapen 240x300 1 - Skin MedSpa

Dermapen™ este un dispozitiv medical revoluționar, cel mai avansat dispozitiv de micro-needling, care are ca scop rejuvenarea și refacerea tenului, dar și “strângerea” pielii lăsate. La nivel mondial, Dermapen™ este considerat a fi cel mai performant aparat de stimulare celulară.

Terapia de inducție a colagenului, numită și microneedling sau mezoterapie fracționată este o tehnică minim invazivă care stimulează producția de colagen și elastină a pielii, două dintre cele mai importante substanțe în menținerea  aspectului tânăr și strălucitor al tenului. Colagenul și elastina stimulează crearea de celule noi, ajutând pielea să se auto-regenereze.

Tratamentul cu microace presupune crearea de sute de leziuni microscopice la nivelul dermului și/sau epidermei, micro-canale, care sunt invizibile cu ochiul liber bazându-se pe tehnica tradițională chinezească de acupunctură.

La SKiN MedSpa, tratamentul Dermapen™ este realizat doar de către medicul dermatolog și reprezintă una dintre alegerile preferate ale pacientelor, deoarece este un tratament bazat pe rezultate reale, vizibile cu ochiul liber, care se îmbunătățesc și se consolidează de la o ședință la alta. În plus, microneedling-ul cu Dermapen™ este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită pe diverse porțiuni ale corpului: față, gât, decolteu, mâini, zone cu vergeturi sau cicatrici, dar și pe pielea flască, lipsită de tonus. Chiar dacă implică ace, tratamentul ce Dermapen™ nu este dureros!

Cum funcționează dispozitivul Dermapen™?

Fiecare dispozitiv Dermapen™ este echipat cu 12 ace și dispune de încorporarea tehnologiilor brevetate, SurSpace™ și SafLok™, care se referă atât la numărul optim de ace pentru o penetrare perfectă a fiecărei zone tratate, dar și la design-ul patentat care asigură eficiența maximă pentru controlarea adâncimii micro-înțepăturilor și optimizarea schimbărilor de adâncime prin rotirea vârfurilor, pentru mai multă siguranță și control. În plus, protecția patentată a membranei anti-reflux elimină riscul de contaminare a pielii cu impurități.

Dispozitivul efectuează până la 1000 de microînțepături pe secundă, perfect controlate, cu efect direct asupra fibrelor de colagen si elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii.

Nivelul de penetrare se adaptează nevoilor specifice fiecărui pacient în parte, fiind ajustat pentru o profunzime de la 0,5 mm până la 2,5 mm. Practic, Dermapen™ folosește cele 12 ace din vârf pentru a “perfora” pielea.

Când o persoană se rănește, este inițiat procesul de reparare a pielii prin stimularea factorilor de regenerare. Organismul uman tratează o rană minusculă la fel ca pe o rană majoră și pune fibroblastele la treabă pentru a produce mai mult colagen și elastină în zona afectată. În mod practic, microneedling-ul păcălește pielea să creadă că a fost rănită, și ca urmare, pielea este regenerată, îmbunătățindu-și în mod considerabil aspectul și textura.

Mai ales când este vorba despre cicatrici sau vergeturi, organismul le consideră niște răni vindecate. Prin urmare, micro-leziunile create cu Dermapen™ vor determina pielea să reînceapă procesul de vindecare și, prin urmare, pielea deteriorată va fi înlocuită cu o piele “nouă”.

În ceea ce privește ridurile și liniile feței, practic, colagenul și elastina produse vor determina îngroșarea pielii și, de asemenea, se va strânge pielea lăsată, ceea ce îi conferă zonei tratate un aspect tânăr.

Ce simți în timpul tratamentului cu Dermapen™?

Deși termenul de microneedling sună destul de înfricoșător din cauza acelor, nu este dureros. La SKiN MedSpa folosim o cremă anestezică locală pentru a menține un confort total pe tot parcursul tratamentului, indiferent de gradul de sensibilitate. Tratamentul cu Demapen™ se simte ca un tratament de curățare profundă a tenului, însă implică și niște mini vibrații, care nu sunt deranjante.

La sfârșitul procedurii, fața sau zona tratată va fi ușor roșie și poți avea senzația de furnicături, mâncărimi sau de piele “strânsă”, deoarece factorii de creștere, vitamina C sau plasma bogată în trombocite vor fi absorbite de către pielea ta. De obicei, toate acestea dispar în 24-48 de ore și intervine vindecarea, ce aduce după sine și primele rezultate: o piele mai strălucitoare, mai fermă, mai luminoasă!

Pentru a obține rezultate cu adevărat eficiente, veți avea nevoie de mai mult de un tratament, astfel încât să crească cu adevărat producția de colagen și elastină. La final se va aplica o cremă cicatrizantă cu factor de protecție mare, dacă zona tratată este expusă soarelui.

La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament cu Dermapen™ și de câte am nevoie?

O ședință de tratament cu Dermapen™ are un timp de efectuare relativ scurt, durează în jur de 30 – 40 minute, în funcție de zona și nevoile tenului.

Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar pentru rezultate pe termen lung, sunt indicate în jur de 4 – 6 ședințe de mezoterapie fracționată la interval de 3 – 4 săptămâni

Pentru întreținerea rezultatelor de rejuvenare facială și o piele hidratată și luminoasă, puteți repeta tratamentul de 2 ori pe an.

Pentru corectarea cicatricilor post-acneice, sunt necesare minim 8 ședințe.

Pentru rezultate optime ale tratamentului de mezoterapie fracționată cu Dermapen,  medicul dermatolog recomandă:

Faza 1 Reconstrucție: 4 ședințe la 15 zile
Faza 2 Stabilizare: 2 ședințe, 1 ședință pe lună
Faza 3 Menținere rezultate: 4 ședințe, 1 ședință la 3 luni

+ aliniere nr. ședințe

Recomandare SKiN MedSpa:
ia suplimente cu vitaminele A și C cu 1 lună înainte de tratamentul cu Dermapen™ pentru a sprijini creșterea producției de colagen.

Care sunt indicațiile de după?

După tratamentul cu Dermapen™, timp de 12 – 48 de ore vei avea zona tratată roșie și ușor umflată și de asemenea poți avea puncte minime de sângerare sau mici echimoze.
Reacția inflamatorie a pielii este de scurtă durată și se modifică în câteva ore de la roșeață, deoarece microinjectiile produse de ace se închid în 2 – 3 ore de la procedură.
Efectele definitive apar la 2 – 3 luni de la procedură.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului cu Dermapen™?

Pozele înainte și după privind rezultatele tratamentului cu Dermapen™ sunt mai mult decât grăitoare. Deși rezultatele individuale sunt diferite, în funcție de problema tratată, gravitatea acesteia și caracteristicile individuale, tratamentul cu Dermapen™ și-a dovedit eficiența în ceea ce privește ridurile faciale, cicatricile post-acneice, hiperpigmentarea (petele pigmentare de pe față), urmele de arsuri,  pori dilatați, cicatricile post-chirurgicale, vergeturi și căderea părului.

 Colagenul este probabil cea mai bună modalitate de a îmbunătăți aspectul pielii, iar acest lucru înseamnă mai mult decât reducerea ridurilor. Stimularea creșterii producției de colagen cu Dermapen™ poate, de asemenea, anula efectele nocive ale radiațiilor solare și decolorarea, inclusiv hiperpigmentarea care vine la pachet o dată cu melasma (pigmentație maronie a pielii).

 În al doilea rând, s-a dovedit faptul că prin crearea unor micro-leziunilor de către dispozitivul Dermapen™, aspectul cicatricilor post-acneice se poate estompa vizibil. Există nenumărate studii care demonstrează eficacitatea tratamentului cu Dermapen™ în reducerea aspectului cicatricilor și redarea tonusul pielii lăsate.

În funcție de nevoile pielii tale, inducția de colagen cu Dermapen™ se poate combina cu tratamente aplicate pe piele, cum ar fi tratamente care conțin factori de creștere, vitamina C, terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite, cu peeling-ul chimic sau cu radiofrecvența medicală (toate disponibile în clinica SKiN MedSpa), pentru a îmbunătăți în continuare calitatea, uniformitatea și textura pielii.

Eficiența tuturor aceste tratamente este sporită, deoarece pielea absoarbe mai mult și mai bine ca urmare a tratamentului de microneedling. Există chiar o procedură denumităvampire faceliftcare combină efectele microneedling-ului cu terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite.

Nu în ultimul rând, medicii dermatologi au descoperit că doar câteva sesiuni de Dermapen™ vor reduce vizibil liniile fine și ridurile profunde de pe frunte, dar și din alte zone ale feței. Microneedling-ul are minunata capacitate de a inversa și a preveni primele semne  de îmbătrânire ale pielii.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu Dermapen™?

Persoanelor care suferă de psoriazis, eczeme sau au răni deschise sau celor care urmează un tratament cu radiații le este interzisă inducția de colagen. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament. Restul contraindicațiilor vor fi discutate cu terapeutul înainte de efectuarea tratamentului.

Cât de sigur este tratamentul cu Dermapen™?

Microneedling-ul cu Dermapen™ este un tratament facial mai blând față de peeling-urile chimice profunde sau tratamente cu laser CO2, deoarece este sigur pentru utilizarea pentru orice ton al pielii, pe toate părțile corpului (inclusiv vergeturile pe abdomen). În plus, timpul de recuperare este rapid, deoarece roșeața tranzitorie durează de obicei mai puțin de o zi.

Terapia de inducție de colagenului este, de asemenea, o tehnică excelentă pentru cei care sunt preocupați de tenul lor, dar sunt reticenți să încerce toxină botulinică sau fillere cu acid hialuronic.

Deoarece tratamentul este mecanic și nu implică niciun produs chimic sau neurotoxine, această tehnica este o alternativă naturală de prevenție și tratament.

Dermapen™  acasă sau la SKiN MedSpa?

Deși acasă poate părea mai confortabil și mai ieftin, dispozitivele de microneedling neprofesionale (replici Dermapen™ sau Dermaroller) au ace mult mai scurte decât cele folosite într-o clinică specializată.

Un dispozitiv de uz casnic va avea ace scurte, fine, care au o adâncime de 0,2 mm și pot fi utilizate de două ori pe săptămână sau mai mult. În schimb, mezoterapia fracționată  efectuată cu Dermapen™ utilizează ace lungi, fine, care penetrează pielea de  10 până la 35 de ori mai adânc.

Mai mult decât atât, dispozitivele pentru acasă, folosite necorespunzător, îți pot răni pielea și pot provoca cicatrici. Microneedling-ul trebuie realizat cu un dispozitiv care se plimbă pe suprafața pielii la un unghi de 90 de grade (perpendicular), pentru a minimiza ruperea, zgârierea sau alte traume provocate la nivelul pielii, care ar putea provoca cicatrici.

Dispozitivele ieftine de tip Dermapen au adesea ace de calitate slabă, ușor înclinate sau îndoite, și astfel îți pot traumatiza pielea. În mod similar, dispozitivele circulare de tip dermaroller nu ating pielea într-un unghi drept de 90 de grade și pot fi nocive tocmai din acest motiv.

Tratamentul cu Dermapen™ la SKiN MedSpa este sigur și eficient, fără efecte secundare asupra sănătății și fără riscuri dacă este efectuat de o persoană instruită sau de către un medic.

Acele pentru Dermapen™ folosite pentru mezoterapie fracționată sunt de unică folosință, sigure, eliminând riscul de infecție, iar terapia are loc într-un mediu steril și controlat.

Este indicat ca după tratamentul de mezoterapie fracționată să aveți mâinile curate când vă atingeți zonele tratate și să nu folosiți machiaj sau alte produse cosmetice timp de 24 de ore.

Este absolut obligatoriu să evitați expunerea directă la soare timp de o săptămână după tratament. De asemenea, este obligatoriu sa aplicați zilnic cremă cu factor de protecție solara 50+ și este recomandat să folosiți produse dermato-cosmetice cu factori de creștere epidermală cu formule de substanțe nano-incapsulate, special create pentru a fi aplicate după aceste tipuri de tratamente faciale.

Echipa SKiN MedSpa vă poate recomanda produsul cel mai potrivit. Orice cremă sau tratament veți aplica pe zona tratată imediat după micro-needling va pătrunde mult mai profund în piele și va avea acțiune mult mai puternică. De aceea, este recomandat să folosiți acasă măști și seruri cu factori de creștere în perioada post-tratament.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dermapen, inducție de colagen prin terapia cu microace”

dermapen-4-skin-medspa
Dermapen, inducție de colagen prin terapia cu microace
500 lei1.500 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locatie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×