Descoperă triunghiul magic al frumuseții! Pielea ta va avea un aspect de milioane

Ridurile sunt coșmarul tăcut care ți se pare că te așteaptă exact după colț, ca să îți spulbere frumusețea și visele? Această afirmație putea fi valabilă acum câțiva ani, dar evoluția industriei de beauty a făcut ca situația să se schimbe cu desăvârșire.
Conturare pometi cu Acid Hialuronic

Azi tehnologia din estetica medicală a progresat în mod fabulos și este gata să te înarmeze împotriva tuturor semnelor îmbătrânirii. Așa că acceptă cu grație înțelepciunea și noblețea care îți sunt oferite odată cu trecerea anilor, căci de îmblânzirea ridurilor ne ocupăm noi. Îți prezentăm în rândurile de mai jos așa numitul triunghi al frumuseții, triada de proceduri pe care specialiștii noștri ți-o recomandă pentru un ten cu aspect de milioane. Află din ce este compus „triunghiul frumuseții fără vârstă”!

Terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite

Favorita vedetelor internaționale (Kim Karsdashian spunea că își datorează aspectul tânăr terapiei cu plasmă proprie), Terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite ocupă un loc special în inima noastră fie și numai pentru că i se mai spune și „terapia Dracula”. Iar celelalte motive pentru care o adorăm nu sunt deloc lipsite de semnificație: această descoperire absolut revoluționară este o procedură non-chirurgicală și minim invazivă cu rezultate similare cu ale unui lifting, ba, mai mult, complet naturală.

Pare prea frumos ca să fie adevărat? Terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite conferă un aspect mai tânăr, atenuează ridurile și cicatricele și îmbunătățește textura pielii pornind de la principiile bioregenerării. Cum este posibil? Expertul va recolta o cantitate mică de sânge și o va injecta apoi folosind un ac extrem de fin în zona care trebuie tratată. Rezultatele? Este stimulată creșterea celulară, producția de colagen, circulația sângelui, tenul redevenind mai proaspăt, mai luminos și mai neted, ridurile fiind estompate și conturul facial fiind practic transformat. Dar beneficiile terapiei cu plasmă proprie nu se opresc aici: terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite este minunată și pentru echilibrarea producției de sebum, pentru micșorarea porilor și chiar și pentru tratamentul căderii părului. Această descoperire magică poate reprezenta cheia frumuseții tale.

Cum se desfășoară procedura? După ce a recoltat sângele propriu (nu mai mult de 20 de ml), medicul izolează într-o centrifugă trombocitele din sânge (respectiv plasma bogată în trombocite, terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite, de unde și numele procedurii), proces care se desfășoară într-un mediu steril și controlat, chiar sub ochii tăi, ca să fii 100% sigură de acuratețea și de siguranța tratamentului. După activarea factorilor de creștere care vor vindeca țesutul și vor spori producția de colagen și fluxul sanguin, întinerind, specialistul injectează substanța în zona dorită. Va folosi un ac extrem de fin, dând astfel startul magiei care elimină ridurile. Nu te teme, nu va uita să aplice cremă anestezică, astfel că procedura nu va fi deloc dureroasă, ci doar dacă ai o sensibilitate aparte, poate ușor inconfortabilă.
Terapia cu sange propriu

Ce mai e de adăugat? Folosind sângele propriu, terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite nu presupune riscuri de alergii, de iritații, de respingere a organismului sau de toxicitate. Este posibil sa pielea să se înroșească ușor sau să apară mici vânătăi, dar acestea dispar rapid, astfel că în maximum 12 ore îți poți relua activitatea.
Experții noștri recomandă un plan de 4 – 5 ședințe efectuate la un interval de 3 săptămâni fiecare și urmate de tratamente de menținere la 6 luni – 1 an. Efectele vor apărea după prima săptămână, chiar dacă diferă de la organism la organism, îți garantăm că rezultatele acestui lifting natural sunt impresionante în fiecare caz.

Toxina botulinică

Din păcate, toxina botulinică a căpătat o reputație nefericită în ultima perioadă și complet nejustificată. În realitate, această procedură are efecte extraordinare de întinerire, fiind o soluție rapidă, eficientă și sigură împotriva nesuferitelor riduri. Mai mult, toxina botulinică previne apariția semnelor noi de îmbătrânire și are un efect extraordinar de rejuvenare facială care poate dura până la 8 luni.
Cum funcționează acest tratament non-chirurgical de excepție? Toxina botulinică injectată la nivelul feței blochează semnalele transmise de nervi către mușchi și va determina astfel relaxarea ridurilor și a liniilor fine, cu o eficiență care te va lăsa cu gura căscată. Nu, nu o să ai fața „înghețată”, Vistabel nu va „bloca” celelalte regiuni ale feței, vei fi capabilă să râzi în continuare și o vei face chiar cu mai mult chef ca niciodată când știi cât de bine arăți.

Radiesse

Injecțiile cu toxină botulinică sunt ideale mai ales pentru ridurile de expresie, precum cele din jurul nasului și al gurii, de pe frunte, dintre sprâncene sau pentru atât de supărătoarele „laba gâștei”. Este posibil ca toxina botulinică să nu fie la fel de eficientă în cazul ridurilor cauzate de arsurile solare sau de deteriorarea producției de elastină, atunci când îți recomandăm mai degrabă proceduri precum inducția de colagen, mezoterapia sau terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite. Experții noștri îți vor sta alături pentru întocmirea unui program personalizabil de luptă contra ridurilor.
Ședința de ștergere a ridurilor cu Vistabel durează circa 10 – 15 minute, iar injecția se realizează cu un ac foarte fin și subțire, ca un fir de păr, după aplicarea unei creme anestezice în prealabil. Prin urmare, procedura nu doare, puteți maxim resimți doar un foarte ușor disconfort. Primele rezultate apar la câteva zile după procedură și se vor definitiva până în două săptămâni. Cum efectele sunt reversibile, este recomandată reluarea procedurii după circa 6 – 9 luni, în funcție de reacția organismului tău. Mai avem o veste bună: pe măsură ce continui tratamentul, durata dintre proceduri creste, vei face o data la 9 – 12 luni iar rezultatele vor dura mai mult. Iată un alt motiv pentru care să începi să te înțelegi de minune cu toxina botulinică.

Acidul hialuronic

Pe bună dreptate triunghiul frumuseții este desăvârșit de injecțiile cu acid hialuronic, considerat cel mai prețios aliat antirid din industria de beauty. Șterge ridurile, cicatricele și dă timpul înapoi, așa că nu puteam decât să îl iubim!

Un motiv în plus să apelezi la injecțiile cu acid hialuronic, care poartă numele de fillere, este reprezentat de faptul că această substanță este prezentă în mod natural în pielea noastră, ceea ce face ca procedura să fie complet sigură. Iar rezultatele sunt imediate, garantate și … waw: acidul hialuronic netezește ridurile, inversează procesul de îmbătrânire, restabilește volumul facial, conferă aspect plin unor trăsături precum buzele sau pomeții, estompează cearcănele, corectează forma bărbiei sau a maxilarului, șterge ridurile de pe mâini. Nu te-ai săturat? Ne bucurăm, pentru că nici noi nu ne oprim. Fillerele cu acid hialuronic pot estompa inclusiv cicatricele de la acnee și imperfecțiunile lobilor urechii.

Redensity-II

În ceea ce privește ridurile, dacă toxina botulinică bloca impulsurile nervoase, fiind ideală pentru ridurile dinamice, acidul hialuronic „umple” cutele din piele, fiind minunat pentru ridurile de pe frunte, dintre sprâncene, pentru laba gâștei, pentru ridurile nazolabiale, cele din colțul gurii sau din jurul acesteia.

Ceea ce trebuie remarcat însă este că, pentru fiecare problemă în parte, este nevoie de un anumit tip de filler. La SKiN MedSpa, injecțiile cu acid hialuronic sunt efectuate de un medic estetician înarmat cu experiență prețioasă și cu cunoștințe temeinice, care va avea grijă de tine precum un adevărat prieten.

O ședință de injectare cu acid hialuronic durează în jur de 30 – 45 minute și avem grijă să aplicăm o cremă anestezică pentru a te feri de cea mai mică durere. Poți resimți un ușor disconfort care va fi de îndată atenuat de aspectul fabulos al pielii tale. Efectele durează în funcție de organism, de stilul de viață și de procedură, și nu ai nevoie decât de o injecție pentru rezultate extraordinare.

Așa arată triunghiul frumuseții! Te așteptăm în locațiile SKiN MedSpa pentru a stabili împreună de la ce „latură” pornești și care va fi parcursul tău pe triada magică a tinereții și a prospețimii!

Lasă un comentariu

Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezervă procedura
          ×
          Programare epilare

           ×