Ellansé® – Întinerire naturală cu efect de Durată

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

250 400 

Întinerire cu efect natural care se păstrează 1-4 ani

Ellansé® este un filler dermic creat din microsfere de PoliCaproLactonă (PCL), un polimer medical moale bio-resorbabil, folosit de peste 40 de ani în compoziția firelor de sutură din chirurgie și care declanșează procesele de neocolagenogeneză în jurul acestor microsfere, fapt ce îi oferă fillerului un efect de durată.
Golește

sau

Ellansé®, Întinerire naturală cu efect de durată

Ofertă

Preț

1 ml Ellansé M

250 euro

2 ml Ellansé M

450 euro

Programare: 031 005.10.15

De ce să alegi fillerul dermic Ellansé®?

 • Șterge ridurile
 • Efect de lifting facial natural
 • Remodelează conturul căzut al feței
 • Rejuvenare avansată a pielii îmbătrânite, fără să modifice trăsăturile feței
 • Corectează în mod natural și foarte eficient modificările produse de vârstă la nivelul feței
 • Rezultate naturale de lungă durată, prin stimularea producției de colagen de către organism.
 • Alternativă pentru Acidul Hialuronic, cu extra eficiență
 • Foarte sigur, 100% biocompatibil cu organismul uman
 • Nu provoacă alergii, complicații sau reacții adverse
 • Nu provoacă edem în locurile injectate pe toată durata menținerii efectului
 • Nu migrează și își menține volumul mai bine în timp.
 • Ellansé® redă feței conturul în formă de V, asociat cu tinerețea.
 • 82% dintre cei care au încercat Ellansé® sunt mulțumiți de rezultate și la 2 ani după tratament
 • Peste 78% dintre cei care încearcă Ellansé® vor să repete tratamentul

Primul dintr-o nouă clasă revoluționară de fillere dermice, Ellansé® restaurează în mod natural volumul pierdut de la nivelul feței și restabilește forma pe care timpul a furat-o. Ellansé® este primul filler dermic care nu are la bază Acid Hialuronic. Se injectează în piele pentru a ridica, sculpta și restabili volumul pierdut asociat cu îmbătrânirea pielii, fără a deforma sau modifica în vreun fel trăsăturile individuale. Pentru cei care caută rejuvenarea fără să se vadă că au făcut ceva, Ellansé® este răspunsul!

Ce este fillerul dermic Ellansé®?

Ellansé® este un filler dermic creat din microsfere de PoliCaproLactonă (PCL), un polimer medical moale bio-resorbabil, folosit de peste 40 de ani în compoziția firelor de sutură din chirurgie și care declanșează procesele de neocolagenogeneză în jurul acestor microsfere, fapt ce îi oferă fillerului un efect de durată.

Microsferele de PCL se află în suspensie într-un gel fabricat din carboximetilceluloză (CMC), care oferă rezultate imediate. Ambele materiale sunt biocompatibile cu organismul uman, sunt 100% resorbabile și nu dau reacții alergice. Prin urmare, Ellansé® este soluția optimă și pentru persoanele care au contraindicații în ceea ce privește folosirea fillerelor dermice pe bază de Acid Hialuronic.

Când este injectat în piele, Ellansé® inversează îmbătrânirea pielii printr-un proces în 2 pași:

Pasul 1 – Gelul CMC oferă rezultate imediate de ridicare și sculptare. Cu toate acestea, efectul gelului durează doar aproximativ 12 săptămâni.

Pasul 2 – În același timp, microsferele PCL încep să stimuleze pielea să producă colagen. Stimularea colagenului atinge maximul la 12 săptămâni de la momentul injectării, pentru a oferi și stabiliza rezultatul final.

Rezultate clinice procedura Ellanse - Skin MedSpa
Spre deosebire de fillerele dermice pe bază de Acid Hialuronic, care produc efectul de lifting datorită proprietății lor de gel și de a atrage moleculele de apă, Ellansé® funcționează stimulându-ți corpul să producă colagen. Rezultatele sale se mențin intacte între 1 și 4 ani.

Cum funcționează Ellansé®?

Ellansé® este realizat din microsfere care se degradează diferit față de alte fillere dermice. Când Ellansé® este introdus în corp, acesta suferă un proces de „resorbție” prin care moleculele se dizolvă progresiv. Microsferele își păstrează volumul original până când aproape toate moleculele sunt dizolvate. Longevitatea efectului tratamentului este dependentă de numărul de molecule care compun sferele. Cu cât sunt mai multe molecule, cu atât rezultatul va dura mai mult în timp.

Colagenul este o proteină integrală care se regăsește în piele. Colagenul are rolul de a menține arhitectura pielii, contribuind la elasticitatea, fermitatea și sprijinul acesteia. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen scade, fapt ce duce la subțierea pielii, la lăsarea pielii, la formarea ridurilor și a liniilor fine, la pierderea prospețimii, la adâncirea tâmplelor și a frunții, la un contur mandibular în formă de U.

Fillerul dermic Ellansé® nu numai că umple ridurile și pliurile, ci și volumizează zona pentru a face pielea să pară hidratată, mai tânără și mai sănătoasă prin stimularea producției de colagen de către organism. Acest lucru permite ca, o dată ce fillerul dermic Ellansé a fost absorbit în mod natural de către corp, să începi să vezi efectele benefice de lungă durată ale acestui tratament de rejuvenare facială.

Ellansé® are o durată controlată a efectului în țesuturi și asigură remanența rezultatelor între 1 și 4 ani, în funcție de concentrația substanțelor active din cele 4 subtipuri existente:

rezultate ellanse dupa tip - Skin MedSpa

 • S – până la 12 luni (1 an)
 • M – până la 24 luni (2 ani)
 • L – până la 36 luni (3 ani)
 • E – până la 48 luni (4 ani)

În ce zone ale feței se poate injecta Ellansé®?

Ellansé® este surprinzător de versatil, deoarece oferă posibilitatea de a sculpta și de a reda forma atractivă acelor trăsături faciale care au nevoie de structură, precum bărbia și nasul, dar în același timp este foarte flexibil, deoarece reușește să restabilească volumul natural pierdut de la nivelul frunții și să umple foarte bine șanțurile și ridurile.

Ellansé® este utilizat pentru corectarea sub-dermică a ridurilor și a altor semne de îmbătrânire ale feței, fiind conceput pentru a fi utilizat în straturile mai profunde ale pielii, ca să poată oferi efectul optim.

Ellansé® poate fi utilizat pentru a trata majoritatea zonelor pe care injecțiile cu Acid Hialuronic (HA) le abordează, inclusiv:

 • redarea volumului la nivelul frunții
 • redarea volumului tâmplelor aplatizate, scufundate
 • liftingul sprâncenelor
 • corectarea șanțurilor nazolacrimale și zonei orbiculare
 • tratamentul cearcănelor
 • redarea volumului pomeților căzuți și aplatizați
 • corectarea formei nasului
 • estomparea ridurilor marionetă
 • atenuarea șanțurilor nazolabiale
 • redefinirea conturului mandibular
 • volumizarea bărbiei
 • liftingul și întinerirea zonei gâtului și a decolteului.

Fillerul Ellansé® versus fillerele pe bază de Acid Hialuronic

 • Ellansé® are o remanență mai mare față de majoritatea fillerelor pe bază de Acid Hialuronic
 • Investiția în Ellansé® este mai rentabilă pe termen lung
 • Ellansé® nu provoacă reacții de hipersensibilitate întârziate: formarea de granuloame, care, deși rare, se pot produce în cazul fillerelor cu Acid Hialuronic.
 • Ellansé® nu migrează și își menține volumul mai bine în timp.
 • Ellansé® oferă un rezultat estetic mai bun pentru zona nasului, a bărbiei și a frunții.

De cealaltă parte, fillerele pe bază de Acid Hialuronic au propriile avantaje:

 • Efectul fillerelor se poate dizolva cu hialuronidază
 • Acidul Hialuronic are capacitatea de a hidrata intens pielea, de aceea se folosește în cocktailuri de tip SkinBoosters.

Ellansé® versus Sculptra & Radiesse
Fillerele dermice Ellansé® , Radiesse și Sculptra se aseamănă destul de mult, însă prezintă și diferențe importante. Cu toate acestea, Ellansé® durează mai mult și oferă o îmbunătățire mai mare a texturii pielii, datorită stimulării mai mari a colagenului.

Sculptra este tot un stimulator de colagen precum Ellansé®, dar funcționează foarte diferit. Sculptra este mai mult lichid mai degrabă decât gel, iar atunci când este injectat, rezultatele nu apar imediat, ci trebuie să aștepți o lună înainte să înceapă să funcționeze.

De asemenea, ai nevoie de 3 ședințe pentru rezultate optime. O altă mare diferență este îngrijirea post-tratament: fața trebuie masată după tratamentul Sculptra, timp de 5 minute, de 5 ori pe zi, timp de 5 zile, pentru a asigura distribuirea uniformă a produsului. Nerespectarea acestui lucru poate duce la formarea unor denivelări deloc estetice la nivelul zonei injectate.

Radiesse reușește să declanșeze producția de colagen, deși la un nivel mai scăzut față de Ellansé®. Acest filler este sub formă de gel, ceea ce înseamnă că poate oferi volum imediat, rezultatele stabilizându-se în aproximativ 3 luni de zile. Efectele sale durează între până la 12 luni.

Ellanse versus Sculptra Radiesse SKiN MedSpa - Skin MedSpaEste important de subliniat că este Ellansé® este unicul filler compatibil cu toate procedurile faciale, dermatologice și estetice, deoarece se combină excelent, fără a-și pierde din proprietăți, cu toate celelalte terapii, precum corecția volumetrică cu Acid Hialuronic, injectările cu toxină botulinică, tratamentul cu laser, peelingul chimic, masaj endermologic cu LPG, radiofrecvența medicală. Aceste proceduri care sporesc neocolageneza sunt complementare efectelor produse de Ellansé®.

Ce simți în timpul injectării cu fillerul dermic Ellansé®?

Procedura în sine este complet nedureroasă, datorită cremei anestezice locale aplicate înainte de injectare. Poți reveni la activitățile normale atunci când tratamentul este terminat.

La SKiN MedSpa ești pe mâna unor profesioniști dedicați, care monitorizează în permanență confortul pacientului, pentru a asigura o experiență relaxantă și plăcută.

Cât durează o ședință și de câte am nevoie?

Un tratament tipic Ellansé® durează aproximativ 30 de minute sau mai mult, în funcție de zonele care necesită tratament, de cantitatea de produs utilizată și de tehnica medicului care realizează procedura.

Fiecare produs Ellansé® are o durată de viață estimată, cu toate acestea, aceasta poate varia în funcție de tipul de tratament, de administrarea produsului în sine și de diferențele individuale.

În funcție de buget, de nevoile și caracteristicile sale unice, un pacient poate să aibă nevoie de o singură ședință de tratament o dată la 2 – 4 ani (în funcție de tipul ales) sau de câte o ședință anuală sau la intervalul de timp recomandat de către medic.

În cât timp se văd rezultatele după Ellansé®?

Cu Ellansé®, vei vedea imediat rezultatele, dar nu uita ca produsul are și efecte pe termen lung. Efectele imediate includ: volumizarea zonelor tratate, corectarea pliurilor, ridurilor și conturarea feței. Efectul de lifting este gradual, iar punctul său maxim se atinge în 6 – 9 săptămâni.

Rezultatul tratamentului depinde de mai mulți factori, inclusiv experiența medicului care realizează injectarea, aprecierea estetică a acestuia, textura pielii, și bineînțeles, bugetul disponibil.

Recuperarea după injectarea cu Ellansé®

Recuperarea este imediată însă, întrucât zona feței poate fi mai sensibilă, pot să apară reacții adverse, cum ar fi roșeață localizată, mici umflături sau învinețirea zonei injectate. Toate aceste efecte vor dispărea în maxim 48 de ore de la tratament.

Este recomandat să eviți orice fel de traumatism la nivelul feței, inclusiv atingerea zonelor injectate, masajul feței, dar și expunerea la soare sau la solar, sauna, exercițiile fizice riguroase, băile de abur și alcoolul pentru minim 48 de ore.

Care sunt contraindicațiile injectării cu Ellansé®?

 • sarcina sau alăptatul
 • existența unui implant permanent în zona de injectare;
 • boli acute infecțioase
 • boli oncologice;
 • administrarea anticoagulantelor sau a preparatelor care conțin aspirina;
 • tratament hormonal pe bază de steroizi;
 • hipersensibilitate la componentele produsului
 • boli autoimune;
 • predispoziție spre formarea de cicatrici cheloide

contraindicatii injectii cu Acid Hialuronic Bucuresti - Skin MedSpa

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință?
Înainte de tratamentul cu acest filler dermic este recomandat să nu iei medicamente care pot crește timpii de sângerare, să nu mergi la solar, să nu te expui intens la soare și să semnalezi medicului dacă suferi de boli autoimune sau alte afecțiuni.

Este tratamentul cu Ellansé® sigur?

Ellansé® este un produs aprobat CE (profil de sănătate și siguranță aprobat pentru utilizare în întreaga Uniune Europeană.) Siguranța este legată însă nu doar de produsul în sine, ci și de tehnica de injectare a medicului și de reacția pacientului la tratament și produs. De aceea, acest tratament trebuie realizat doar de către un medic specialist, care stăpânește bine tehnica de utilizarea a acestui filler.

Nu există o restricție de vârstă pentru folosirea fillerului dermic Ellansé®. Orice persoană care își dorește să își recâștige încrederea în sine și/sau să se bucure de un ten mai tânăr, îmbunătățind vizibil ridurile, cutele și chiar cicatricile, îl poate folosi!

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La SKiN MedSpa, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă. Programează-te acum la o consultație la ☎️0729 740.704 sau pe adresa contact@skinmedspa.ro!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ellansé® – Întinerire naturală cu efect de Durată”

oferta injectare filler Ellanse SKiN MedSpa Bucuresti - Skin MedSpa
Ellansé® – Întinerire naturală cu efect de Durată
250 400 
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×