EPILARE DEFINITIVA

Cui i se adresează epilarea definitivă cu laser diodă?

1 ședință full body – Preț special 799 lei
3 ședințe: axilă, inghinal total & interfesier  – Preț special 800 lei
4 ședințe: picioare, inghinal linie bikini, axilă – Preț special 2.000 lei

epilare

Epilarea definitivă cu dispozitivul Elysion Pro se adresează tuturor adulților, femei și bărbați, care își doresc să scape definitiv de părul din diferite zone ale corpului sau de pe față. Rezultatele sunt vizibile după 2 ședințe.

Tehnologia utilizată de Elysion Pro ne permite să atingem rezultate extraordinare atât pe pielea închisă la culoare, pe pielea bronzată sau sensibilă, în cazul persoanelor cu densitate foliculara mare și păr închis la culoare (întâlnită în general la bărbați), dar și pe zone cu fire de păr fin. Tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, 365 din 365 de zile, vizând toate fototipurile.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro se poate face pentru orice zonă a corpului, fiind eficientă, sigură și nedureroasă.

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă ?

Spre deosebire de vechile generații de sisteme de epilare precum IPL sau SPL, epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro nu este dureroasă. Producătorul dispozitivului a dezvoltat și patentat un sistem de răcire care pornește din vârful aplicatorului și care reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii.

Crystal freeze asigură o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră. Această tehnologie asigură un maxim de confort pe durata procedurii, creând o senzație plăcută la nivelul pielii. Trata

La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de epilare definitivă cu Elysion Pro?

Toate bijuteriile metalice trebuie scoase din zona de tratament. Este recomandată evitarea expunerea la soare, cât si alte proceduri laser pe aceeași zonă pentru 3-5 zile, înainte și după tratamentul de epilare definitivă.

Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe am nevoie?

O ședință de epilare definitivă cu Elysion Pro durează de la 5 minute/axila pană la 1 ora full body. Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 6 – 8 ședințe efectuate la interval de 6 săptămâni.

Rezultatele individuale pot varia, iar unii pacienți pot necesita mai multe ședințe, în funcție de cantitatea și structura firului de păr, dar și de problemele hormonale.

Este de asemenea foarte important să nu fie abandonate ședințele de epilare după primele rezultate, întrucât în maxim 1 an trebuie reluate de la capăt.

În cât timp se văd rezultatele după procedura de epilare definitivă?

În general, toți pacienții au observat rezultate chiar după prima ședință. În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr. După prima ședință firele de păr vor crește normal până la 10-14 zile, când încep să se desprindă de rădăcină.

Pentru a păstra permanente rezultatele epilării definitive este recomandată o ședință de întreținere la un interval de 8 luni.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laser diodă Elysion?

Persoanelor cu dispozitiv metalic sau implantabil, celor care suferă de epilepsie, lupus sau sclerodermie le este interzisă epilarea definitivă. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot fi supuse acestui tratament.

Epliarea definitivă este contraindicată în cazul plăgilor deschise sau suprainfectate, a ulcerațiilor, escarelor, cicatricilor recente, a leziunilor precanceroase sau canceroase la nivel cutanat, a infecțiillor virale sau bacteriene la nivelul zonei tratate. Este mai mult decât posibil ca în cazul unui machiaj semipermanent sau a unui tatuaj în zona tratată să nu fie indicată epilarea definitivă.

Este epilarea definitivă sigură?

Procedura de epilare definitivă cu Elysion Pro este sigură, având o serie de măsuri de siguranță dezvoltate pentru a asigura confortul și sănătatea pacientului în timpul tratamentului. Sistemul Crystal Freeze reglează temperatura automat și constant, făcând tratamentul sa fie sigur 100% .

Certificarea obținută de dispozitivul Elysion Pro este printre cele mai riguroase din lume. Se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

*pachetul full body conține:
inghinal total & interfesier, picioare integral, brațe integral, axilă și mustață
**zone precum inghinal, bărbie, mustața pot necesita un număr mai mare de ședințe, in funcție de factorii hormonali

Pentru orice întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește epilarea definitivă, te rugăm să ne contactezi.
Experții SKiN MedSpa îți stau la dispoziție!

Preturi
pentru EA AICI
pentru EL AICI
DURATA PROCESULUI
6-8 ședințe
(la interval de 6 – 8 săptămâni)
REZULTATE
  • ADIO fire de păr crescute sub piele
  • ADIO foliculită
  • ADIO durere
  • DA pielii catifelate!
RELUARE ACTIVITATE
Imediat

Grad disconfort
1

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Contacteaza-ne 0729740704