EPILARE DEFINITIVA

Epilare definitivă cu laser diodă Elysion Pro

epilare

laser medical foarte eficient
inclusiv vara
fără durere
repetare la 6 – 8 săptămâni

1 ședință full body – Preț special 799 lei
3 ședințe: axilă, inghinal total & interfesier  – Preț special 800 lei
4 ședințe: picioare, inghinal linie bikini, axilă – Preț special 2.000 lei

0729 740 704

Piele catifelată fără durere, fără fire de păr crescute sub piele

Epilarea definitivă cu laser are scopul de a elimina permanent părul de pe corp sau de pe față prin folosirea energiei luminoase a laserului. Părul nedorit este o problemă frecventă atât la femei, cât și la bărbați. Lama de ras, ceara sau aparatul epilator produc rezultate temporare și pot fi folosite pe zone relativ mici.
Elysion este cel mai eficient sistem de epilare definitivă ce utilizează laserul dioda. Epilarea cu laser dioda Elysion este folosită pentru a elimina complet și pentru totdeauna zonele mici și mari de păr nedorit de pe față sau corp. Dacă până acum, epilarea definitivă era dureroasă și se adresa în general persoanelor cu o structură mai groasă a firului de păr, dispozitivul de epilare cu laser diodă Elysion dă rezultate extraordinar de bune inclusiv pe pielea bronzată, în orice perioadă a anului, indiferent de structura firului de păr, fără durere.
Elysion Pro utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării definitive, folosind puterea laserului diodă ce funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge firele de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi.
Scapă de părul nedorit din zona axilei sau inghinală, de pe brațe, picioare, spate sau piept cu cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită în siguranță pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii.
Non-invaziv, fără durere, fără restricții și cu rezultate excelente, Elysion Pro este certificat medical, 100% sigur, fără efecte secundare.

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser diodă Elysion?

Laserul aparatului Elysion are o putere deosebită, putând ajunge la 10J în 20 de milisecunde. Dispozitivul are o rată de repetiție ridicată și folosește o energie mare cu impulsuri scurte (10J-10Hz în 20 milisecunde). Tehnica folosită în realizarea acestui echipament se bazează pe cele mai noi aplicații din domeniul tehnologiei laser.
Aplicatorul Elysion Pro a fost creat special ca să poată fi folosit pe toate zonele corpului. Spre deosebire de alte dispozitive laser de pe piață, Elysion difuzează uniform energia la fiecare folosire. Laserul cu diodă are o lungime de undă mai lungă și, prin urmare, poate oferi rezultate mai bune în rândul persoanelor cu pielea mai închisă. De asemenea, asigură o penetrare mai sigură și mai profundă în stratul de piele, distruge definitiv firele de păr și împiedică apariția foliculitei. Fototermoliza selectivă protejează țesuturile din jur, energia termica fiind absorbită în mod selectiv de melanină.

Cui i se adresează epilarea definitivă cu laser diodă?

Epilarea definitivă cu dispozitivul Elysion Pro se adresează tuturor adulților, femei și bărbați, care își doresc să scape definitiv de părul din diferite zone ale corpului sau de pe față. Rezultatele sunt vizibile după 2 ședințe.

Tehnologia utilizată de Elysion Pro ne permite să atingem rezultate extraordinare atât pe pielea închisă la culoare, pe pielea bronzată sau sensibilă, în cazul persoanelor cu densitate foliculara mare și păr închis la culoare (întâlnită în general la bărbați), dar și pe zone cu fire de păr fin. Tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, 365 din 365 de zile, vizând toate fototipurile.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro se poate face pentru orice zonă a corpului, fiind eficientă, sigură și nedureroasă.

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă ?

Spre deosebire de vechile generații de sisteme de epilare precum IPL sau SPL, epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro nu este dureroasă. Producătorul dispozitivului a dezvoltat și patentat un sistem de răcire care pornește din vârful aplicatorului și care reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii.

Crystal freeze asigură o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră. Această tehnologie asigură un maxim de confort pe durata procedurii, creând o senzație plăcută la nivelul pielii. Trata

La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de epilare definitivă cu Elysion Pro?

Toate bijuteriile metalice trebuie scoase din zona de tratament. Este recomandată evitarea expunerea la soare, cât si alte proceduri laser pe aceeași zonă pentru 3-5 zile, înainte și după tratamentul de epilare definitivă.

Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe am nevoie?

O ședință de epilare definitivă cu Elysion Pro durează de la 5 minute/axila pană la 1 ora full body. Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 6 – 8 ședințe efectuate la interval de 6 săptămâni.

Rezultatele individuale pot varia, iar unii pacienți pot necesita mai multe ședințe, în funcție de cantitatea și structura firului de păr, dar și de problemele hormonale.

Este de asemenea foarte important să nu fie abandonate ședințele de epilare după primele rezultate, întrucât în maxim 1 an trebuie reluate de la capăt.

În cât timp se văd rezultatele după procedura de epilare definitivă?

În general, toți pacienții au observat rezultate chiar după prima ședință. În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr. După prima ședință firele de păr vor crește normal până la 10-14 zile, când încep să se desprindă de rădăcină.

Pentru a păstra permanente rezultatele epilării definitive este recomandată o ședință de întreținere la un interval de 8 luni.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laser diodă Elysion?

Persoanelor cu dispozitiv metalic sau implantabil, celor care suferă de epilepsie, lupus sau sclerodermie le este interzisă epilarea definitivă. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot fi supuse acestui tratament.

Epliarea definitivă este contraindicată în cazul plăgilor deschise sau suprainfectate, a ulcerațiilor, escarelor, cicatricilor recente, a leziunilor precanceroase sau canceroase la nivel cutanat, a infecțiillor virale sau bacteriene la nivelul zonei tratate. Este mai mult decât posibil ca în cazul unui machiaj semipermanent sau a unui tatuaj în zona tratată să nu fie indicată epilarea definitivă.

Este epilarea definitivă sigură?

Procedura de epilare definitivă cu Elysion Pro este sigură, având o serie de măsuri de siguranță dezvoltate pentru a asigura confortul și sănătatea pacientului în timpul tratamentului. Sistemul Crystal Freeze reglează temperatura automat și constant, făcând tratamentul sa fie sigur 100% .

Certificarea obținută de dispozitivul Elysion Pro este printre cele mai riguroase din lume. Se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

*pachetul full body conține:
inghinal total & interfesier, picioare integral, brațe integral, axilă și mustață
**zone precum inghinal, bărbie, mustața pot necesita un număr mai mare de ședințe, in funcție de factorii hormonali

Poti citi mai multe despre epilarea definitiva AICI sau, dacă ai orice întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește epilarea definitivă, te rugăm să ne contactezi.
Experții SKiN MedSpa îți stau la dispoziție!

Preturi
pentru EA AICI
pentru EL AICI
DURATA PROCESULUI
6-8 ședințe
(la interval de 6 – 8 săptămâni)
REZULTATE
  • ADIO fire de păr crescute sub piele
  • ADIO foliculită
  • ADIO durere
  • DA pielii catifelate!
RELUARE ACTIVITATE
Imediat

Grad disconfort
1

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Mesaj Whatsapp