Epilare definitivă cu laserul medical Nd:YAG Fotona

SKU: Nu se aplică Categorie:

12.000 lei

Epilare definitivă cu laserul medical Fotona pentru orice tip de piele. Sistemul laser Nd:YAG de înaltă performanță Fotona cu tehnologia FRAC3® a introdus un nou standard în eliminarea sigură și eficientă a părului nedorit de pe față și corp, folosind un sistem inovator care vizează doar foliculii de păr, printr-o combinație de fototermoliză selectivă și omogenă.

Epilarea definitivă cu laserul medical Fotona este efectuată în clinica SKiN MedSpa doar de către personalul medical.
Golește

De ce să alegi epilarea definitivă laser cu Fotona?

 • Scapă mai rapid de firele de păr nedorite de pe față și corp
 • Rezultate vizibile încă de la prima ședință
 • Piele fină pe tot parcursul anului
 • Siguranță și eficiență garantate pentru toate tipurile de piele
 • Eficient inclusiv pe tenul foarte închis la culoare
 • Delicat cu pielea sensibilă
 • Fără arsuri, pigmentări sau risc de infecții
 • Fără fire de păr crescute sub piele, fără piele iritată
 • Tratează foliculita
 • Eficient pe orice zonă a corpului – suprafețe mari și mici 
 • Elimină chiar și părul blond și fin, deschis la culoare
 • Fotona este cel mai bine realizat sistem laser medical din lume

Cum funcționează epilarea definitivă cu laserul Fotona?

Laserul medical Fotona SP Dynamis utilizat în clinica SKiN MedSpa pentru procedura de epilare definitivă are la bază cea mai nouă tehnologie FRAC3® care folosește lungimea de undă Nd:YAG, prefect optimizată pentru îndepărtarea permanentă a părului nedorit și mult mai sigură, chiar și pentru pielea închisă la culoare.

Protocolul Nd:YAG FRAC3® de 1064 nm a fost creat pentru a furniza impulsuri laser de înaltă intensitate, în perioade extrem de scurte de timp, adică în mai puțin de 2 ms, care sunt suficiente pentru a distruge majoritatea foliculilor de păr, evitându-se în același timp deteriorarea inutilă a epidermei. Datorită absorbției relativ scăzute a melaninei, tratamentele cu laser Nd:YAG pot fi utilizate în condiții de siguranță chiar și pe tipuri de piele mai închise ca și pigment.

Fasciculul laser Nd:YAG are adâncimea de penetrare necesară pentru a ajunge și distruge chiar și cei mai adânci foliculi de păr și poate fi utilizată cu succes pe toate zonele corpului.

Epilarea definitivă cu laser se bazează pe principiul fototermolizei selective, adică distrugerea termică a rădăcinii firului de păr, cu ajutorul energiei luminoase a laserului. Rădăcina firului de păr conține melanină, un pigment care dă culoare firelor de păr, pielii și ochilor. Întrucât melanina atrage energia luminoasă a laserului, prin căldura aplicată la nivelul pielii, foliculul de păr este distrus definitiv. 

Căldura laserului limitează alimentarea cu sânge a foliculului pilos, ceea ce duce la slăbirea rădăcinii firului de păr. Acest lucru înseamnă că din acel folicul nu vor mai crește niciodată alte fire de păr.

Epilarea cu laser Fotona VS Alte dispozitive de epilare definitivă

Spre deosebire de epilarea cu ceară sau cu lama de ras, epilarea laser este cu siguranță cea mai eficientă, mai rapidă și cu rezultate definitive! Epilarea IPL și laserul Alexandrite pot fi utilizate numai pentru pielea deschisă la culoare. 

În comparație cu conceptul standard de tratament pentru epilare definitivă laser, care necesită o durată medie a impulsului laser de 15-50 ms, impulsul scurt FRAC3® al laserului medical Fotona se situează ideal între 0,3 – 1,6 ms lungime, ceea ce înseamnă reușește să distrugă firele de păr păstrând un confort ridicat al pacientului pe toată durata procedurii. 

Comparativ cu alte dispozitive laser din piață, epilarea cu laserul medical Fotona este mai puțin dureroasă și mai eficientă pentru toate tipurile de piele. 

Laserul medical Fotona îți oferă rezultate vizibile în mai puține ședințe de tratament, ceea ce face ca epilarea definitivă cu acest tip de laser să fie o investiție pe termen lung. Timpul economisit îl poți folosi pentru a te bucura de viață și de o piele mereu catifelată, fără grija firelor de păr! 

Cui se adresează epilarea laser cu Fotona?

Epilarea definitivă cu laser Fotona este potrivită pentru orice tip de piele, chiar și pentru pielea bronzată sau cu pigment închis. Această procedură se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care își doresc o piele fină, catifelată pe tot parcursul anului, fără a mai fi nevoie să recurgă la alte metode de epilare clasică, precum epilatul cu ceară sau cu lama. 

De asemenea, prin procedura de epilare permanentă cu laserul Fotona se îmbunătățește aspectul pielii în cazul persoanelor care suferă de foliculită, eliminând-se micile papule și pustule de la nivelul firului de păr, precum și firele de păr crescute sub piele.

Epilarea laser este ideală și pentru persoanele care se confruntă cu pilozitate excesivă din cauza unor dezechilibre hormonale. De exemplu, femeile care suferă de sindromul ovarelor polichistice pot beneficia de epilarea laser pentru a combate creșterea părului deranjant în zone precum bărbie, perciuni sau abdomen etc.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă cu laser Fotona?

Epilarea definitivă cu laserul medical  Fotona se poate realiza eficient și în siguranță pe orice zonă a corpului, atât pe suprafețe mari cum ar fi zona picioarelor cât și pe suprafețe restrânse, cum sunt axilele, cu excepția zonei ochilor și a urechilor.

Astfel, la SKiN MedSpa poți alege epilarea cu laser Fotona pentru:

 • zone faciale – mustață, bărbie, perciuni, gât
 • brațe și antebrațe
 • zona periareolară
 • umeri
 • piept, abdomen sau spate
 • zona inghinală, linie bikini
 • fese și interfesier
 • picioare

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă cu laserul Fotona?

La SKiN MedSpa, epilarea definitivă cu Fotona este efectuată doar de către personalul medical, special instruit în utilizarea acestui tip de laser.  

Astfel, avem grijă să monitorizăm în permanență siguranța și nivelul de confort al pacienților noștri. În timpul tratamentului, vei simți probabil o ușoară senzație de căldură, perfect suportabilă. Pentru a maximiza confortul, aplicăm o cremă topică cu efect anestezic înainte de începerea procedurii, iar pe parcursul acesteia folosim tehnologia de răcire a pielii cu chiller-ul cryo. 

Uneori, imediat după procedură poate apărea un eritem ușor (roșeață), o reacție normală a pielii la energia luminoasă a laserului, dar acesta va dispărea de la sine la cel mult câteva ore după procedură. 

Cât timp durează o ședință de epilare definitivă cu laserul medical  Fotona și de câte ședințe am nevoie?

Epilarea definitivă cu laserul este mai rapidă decât te-ai fi așteptat! În numai câteva minute, laserul Fotona reușește să epileze chiar și cele mai incomode zone, care de obicei sunt dureroase și mai greu de abordat prin metodele clasice de smulgere a părului. 

Întrucât fiecare pacient este unic, stabilim împreună câte ședințe sunt necesare pentru atingerea obiectivului tău, în funcție de zona pe care dorești să o epilezi definitiv, precum și de tipul de piele, culoarea și densitatea firelor de păr.

De asemenea, având în vedere faptul că laserul țintește doar foliculii de păr aflați în faza de creștere anagenă, iar firele de păr se află în faze diferite de creștere la momentul efectuării procedurii, aceasta înseamnă că sunt necesare mai multe ședințe pentru a elimina definitiv toate firele de păr.

În funcție de zona de pe corp, sunt necesare aproximativ 6 – 12 ședințe de epilare, efectuate la un interval de 4 – 6 săptămâni. Pentru pacienții cu piele mai închisă, pot fi necesare însă mai multe ședințe. 

Deși epilarea definitivă cu laserul medical Fotona are ca rezultat final îndepărtarea permanentă a părului nedorit, din cauza fluctuațiilor hormonale, acesta își mai poate face simțită prezența în timp, motiv pentru care sunt necesare ședințe de întreținere o dată sau de două ori pe an. 

În cât timp văd rezultatele după procedura de epilare definitivă cu Fotona?

Rezultatele epilării definitive cu laser Fotona sunt atât de spectaculoase încât se observă de la prima ședință. Pe măsură ce parcurgi întreaga schemă de epilare, pielea ta va fi din ce în ce mai catifelată și mai plăcută la atingere! Firele vor deveni tot mai subțiri și mai fine la culoare, rezultatul final fiind o piele netedă, fără fire de păr reziduale sau crescute sub piele.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laserul Fotona?

Epilarea definitivă cu laserul medical Fotona este contraindicată:

 • femeilor gravide sau care alăptează, întrucât fluctuațiile hormonale pot afecta modul în care pielea reacționează la tratamentul laser.
 • persoanelor cu pielea afectată de infecții, plăgi deschise,  ulcerații.
 • persoanelor cu piele fotosensibila.
 • persoanelor cu afecțiuni oncologice.

 

Este epilarea definitivă cu laserul Fotona sigură?

Din grijă pentru sănătatea și starea de bine a pacienților noștri, la SKiN MedSpa am investit în cel mai sigur și performant sistem laser medical din lume, folosit la nivel internațional în estetică și dermatologie.

Experiența clinică în utilizarea laserului Nd:YAG la parametrii FRAC3® a demonstrat că îndepărtarea părului cu acest tip de laser este una dintre cele mai sigure și mai eficiente metode de eliminare a părului nedorit. 

Epilarea cu laserul medical Fotona SP Dynamis este 100% sigură, fără risc de infecții, arsuri sau pigmentări, cât timp este realizată de către personal medical instruit în mânuirea laserului. Au existat multe cazuri în care pacienții au suferit arsuri pe piele din cauza unui personal neexperimentat și/sau slab instruit. Mai ales în ceea ce privește epilarea definitivă laser, există mulți factori de luat în considerare atunci când este tratat un pacient, cum ar fi setările laser specifice adecvate diferitelor tipuri de piele.

Ești pe mâini bune la SKiN MedSpa! 

Toate procedurile de epilare definitivă laser sunt efectuate doar de o echipă specializată, cu experiență de câțiva ani doar în aceste proceduri, iar laserul medical Fotona este utilizat exclusiv de către personalul nostru medical.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de epilare laser cu Fotona?

 • Expunerea la soare trebuie evitată timp de 4 săptămâni înainte și după tratament.
 • Pielea ce urmează a fi epilată trebuie să fie curată și bine uscată, fără urme de machiaj sau alte produse cosmetice (creme, loțiuni de corp etc.)
 • Nu este necesar să aștepți să-ți crească părul între ședințe. Poți utiliza însă doar lama de ras, pentru a nu afecta rădăcina firului de păr.
 • Protecția solară cu factor de protecție 50+ este esențială după epilarea laser, de fiecare dată când te expui la soare.
 • Utilizarea unui exfoliant delicat la câteva zile după epilare poate ajuta foliculul să elibereze mai rapid firul de păr.

Dacă firele de păr îți dau bătăi de cap când vrei să îmbraci fusta preferată sau dacă ești un bărbat asumat, care vrea să scape de părul crescut dizgrațios pe umeri, piept sau pe spate, te așteptăm în clinicile SKiN MedSpa din București și Corbeanca! 

Programează-te acum la ☎️0729 740.704 sau pe mail la contact@skinmedspa.ro !

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Epilare definitivă cu laserul medical Nd:YAG Fotona”

epilare definitiva laser Fotona picioare lung bucuresti.jpeg - Skin MedSpa
Epilare definitivă cu laserul medical Nd:YAG Fotona
12.000 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×