- 17%

Epilare definitivă cu cel mai puternic laser – PrimeLase HR Excellence

SKU: Nu se aplică Categorie:

lei12.000 lei

Alege cel mai performant, mai eficient și mai puternic dispozitiv laser din lume: PrimeLase HR Excellence. De 10 ori mai puternic față de orice alt dispozitiv de epilare definitivă, cu 4 lungimi de undă și 4 tipuri diferite de laser, toateGold Standard: laser Alexandrite, laser Diodă, laser Nd:Yag și laser mix, PrimeLase atinge perfecțiunea în ceea ce privește siguranța, eficiența și timpul de tratament.

Vrei să scapi de părul nedorit de pe tot corpul în doar 30 de minute, după doar 6 ședințe, iar rezultatele să se vadă imediat? Rezervă-ți o ședință de test GRATUITĂ în oricare din clinicile SKiN!
Golește

De ce să alegi epilarea definitivă cu PrimeLase HR Excellence?

 • Alege cel mai performant, mai sigur și mai puternic dispozitiv de epilare cu laser din lume, de 4800 W.
 • Nu doare deloc, datorită sistemului de răcire încorporat.
 • Epilare permanentă cu laser diodă, mai sigură și mai eficientă.
 • Elimină toate tipurile de păr, inclusiv părul fin, deschis la culoare.
 • Se poate folosi și vara, pe pielea bronzată.
 • Efect permanent, datorită lungimii de undă cu absorbție ridicată care distruge foliculul de păr.

Bucură-te de o piele fină, fără păr, pentru totdeauna! Datorită dispozitivului de epilare definitivă cu laser PrimeLase HR Excellence, nu mai ai nevoie să aștepți să vină iarna, să folosești lama de ras, aparatul de epilat sau ceara. În plus, vei economisi timp prețios, iar pe termen lung, inclusiv bani.

Te-ai gândit câte ore din viața ta le petreci pentru a te epila? Dacă ar fi să calculezi doar timpul petrecut efectiv la salon, epilarea cu ceară pe tot corpul înseamnă în fiecare an 36 de ore. În 10 ani sunt 360 de ore, iar într-o viață întreagă asta se traduce în circa două luni de zile petrecute la salon.

Dacă și tu te-ai săturat să nu fii mereu pregătită să afișezi o piele perfectă, fără păr, fire crescute în piele și fără iritații produse de metodele tradiționale de epilare, SKiN MedSpa îți pune la dispoziție un tratament de îndepărtare a părului de până la 10 ori mai puternic față de laserele obișnuite, potrivit pentru toate tipurile de piele – echipamentul ultra-performant de epilare definitivă cu laser, PrimeLase HR Excellence.
Epilare definitiva laser Primelase - SKiN MedSpa Bucuresti

Cum funcționează epilarea definitivă cu laserul PrimeLase HR Excellence?

Dispozitivul de epilare definitivă Primelase funcționează pe principiul fototermolizei selective, prin care lumina laser este livrată în piele și absorbită selectiv în foliculul de păr. Foliculul de păr se încălzește până punctul de distrugere. Toate laserele pentru îndepărtarea părului funcționează pe această bază, însă Primelase o face mult mai bine, deoarece este cel mai puternic aparat laser pentru epilare definitivă din piață. Mai exact, dispozitivul de epilare cu laser PrimeLase HR Excellence produce o lumină foarte intensă, care are o „culoare” specifică, numită lungime de undă, ce încălzește selectiv și intens pigmenții din foliculul de păr (melanina) evitând în același timp alte porțiuni ale pielii. Cele 4 lungimi de undă ale laserului PrimeLase îl fac capabil să trateze uniform o zonă mare de piele la fiecare pulsație, oferind astfel un tratament rapid și eficient. Dispozitivul încorporează 4 tipuri diferite de laser: laser Alexandrite, laser Diodă, laser Nd:Yag și laser mix. Aceste lungimi de undă diferite se obțin cu ajutorul unor aplicatori speciali, care asigură o epilare definitivă perfectă atât pentru pielea deschisă la culoare, cu păr fin, dar și pentru pielea bronzată cu fire de păr groase, fine sau mixte, lucru pe care alte dispozitive de epilare laser cu o putere mai mică sau cu alte tipuri de laser nu îl pot realiza.

Tehnologia de pulsații scurte cu energie înaltă, care permite un control fără precedent asupra tratamentului, garantează obținerea rezultatelor dorite într-un timp mai scurt. Astfel că, alegând epilarea definitivă cu PrimeLase HR Excellence vei obține rezultate mai bune în mai puține ședințe de tratament, economisind timp și bani. Convinge-te singur(ă) și programează-te la o ședință de test!

Epilarea cu laser PrimeLase HR Excellence versus alte dispozitive de epilare definitivă

Cele mai bune tehnologii de epilare cu laser combină puterea ridicată, răcirea pielii la contact (care menține suprafața pielii răcoroasă în timp ce energia laserului este livrată adânc în folicul), lungimea de undă de absorbție ridicată și durata scurtă a impulsului care poate încălzi în siguranță foliculul de păr pentru distrugerea completă și îndepărtarea definitivă a părului nedorit. Cu toate acestea, nu toate dispozitivele de epilare laser sunt la fel. Majoritatea dispozitivelor laser din piață nu poate realiza acest lucru și există multe pe piață fără tehnologia de răcire încorporată, ceea ce înseamnă că energia utilizată a laserului va trebui să fie automat redusă pentru a evita deteriorarea pielii. Astfel că energia necesară nu va ajunge decât superficial la folicul de păr. Rezultatul? Deși inițial poate părea că funcționează, dacă nu este distrus complet foliculul, părul va crește din nou. Dispozitivul PrimeLase Excellence a fost conceput pentru a funcționa cu 4 lungimi de undă diferite: Alexandrite 755nm, Diodă 810nm, Mix (810nm + 940nm +1064nm) si Yag 1060nm, pentru a asigura o versatilitate maximă pe orice tip de păr. Împreună cu tehnologia USP (Ultra Short Pulse) dezvoltată de Cocoon Medical, după primele 3 milisecunde, dispozitivul permite atingerea temperaturii optime care distruge firul de păr, fără să afecteze țesutul înconjurător. PrimeLase HR Excellence nu doar că va elimina definitiv părul nedorit, dar îți va îmbunătăți și calitatea pielii deoarece ajută la îndepărtarea firelor de păr crescute în piele și îmbunătățește problemele cu foliculita și hirsutismul sau hipertricoza (pilozitatea excesivă). Rata de repetiție a pulsațiilor laser, de până la 3Hz în modul static și de până la10hz în modul dinamic, împreună cu mărimile diferite de aplicatori, pentru un tratament ultra-personalizat, îi conferă dispozitivului PrimeLase titlu de cel mai rapid laser de epilare definitivă din piață.

Cui i se adresează epilarea definitivă cu laserul PrimeLase HR Excellence?

Epilarea definitivă cu PrimeLase HR Excellence se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Aceasta poate fi folosită pe toate tipurile de piele, pe tot parcursul anului, fiind extrem de sigură chiar și pentru pielea bronzată. PrimeLase HR Excellence este, de asemenea, foarte eficient în eliminarea firelor de păr reziduale, adică pe acele fire de păr subțiri, pe care multe alte tratamente cu laser nu le pot elimina.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu laserul PrimeLase HR Excellence se poate face pe orice zonă a corpului sau a feței, unde se dorește eliminarea permanentă a firelor de păr. Poți scăpa de firele de păr din zona bărbiei, perciunilor, mustății, periareloară (în jurul sfârcurilor), axilei, linia bikinilor, inghinală, interfesieră și de pe gambe, picioare, brațe. Domnii pot scăpa cu ajutorul epilării definitive cu laser de părul nedorit de pe piept, spate, abdomen, axilă sau din zona perciunilor. De asemenea, aceștia pot apela la PrimeLase HR Excellence pentru tratamentul iritațiilor de după bărbierit.

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă?

PrimeLase HR Excellence folosește sistemul de răcire “crystal freeze” care, în mod constant și automat, ajustează temperatura generată de lumină la nivelul pielii. Astfel epilarea definitivă cu laser este mult mai sigură și deloc dureroasă. În plus, PrimeLase HR Excellence are încorporat și un program Dynamic pentru a asigura un tratament complet nedureros. La începutul ședinței de tratament, terapeutul va verifica zona care urmează să fie tratată pentru a se asigura că este într-o condiție optimă pentru tratament. Apoi, va testa o zonă mică de piele pentru a verifica răspunsul acesteia la laser și va continua cu aria completă ce urmează să fie epilată. Pentru a asigura un contact perfect cu pielea, se aplică un strat de gel incolor, conductor de ultrasunete.

În funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul pielii, culoarea părului, densitatea părului, dacă este sau nu prima ședință, terapeutul va selecta diferite opțiuni de „culoare” sau lungime de undă a diodei, parametrii de utilizat și modalitatea statică sau dinamică. Chiar dacă aceste opțiuni pot varia între ședințe sau între diferite zone care trebuie tratate, la SKiN MedSpa acestea sunt selectate pentru a fi cele mai sigure și eficiente pentru tine!

Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe am nevoie?

Durata unei ședințe de epilare cu PrimeLase HR Excellence depinde de mărimea zonei care se dorește să fie tratată. Buza superioară (mustața), de exemplu, poate fi epilată în doar 30 de secunde, axilele într-un minut și picioarele pot fi făcute complet în doar 10 minute. Rapid, nu-i așa? Părul crește în etape, iar fasciculul laserului PrimeLase HR Excellence, la fel ca orice alt tratament laser, țintește doar foliculii care sunt în faza de creștere activă (anagenă). Din acest motiv, pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere, sunt necesare mai multe ședințe. Frecvența ședințelor depinde foarte mult de zona tratată (deoarece părul crește într-un ritm diferit în diferite zone ale corpului), de structura firului de păr, dar și de fluctuațiile hormonale. În general, intervalul între ședințele de tratament este de aproximativ 8 săptămâni. Între ședințe, în cea mai mare parte te vei bucura de o piele fără păr și te vei întoarce pentru epilare doar atunci când următoarea fază de creștere a părului devine vizibilă. Datorită performanței sale de a furniza energie ridicată direcționată în mod specific către foliculul de păr, rezultatele PrimeLase HR Excellence sunt net superioare oricărei alte tehnologii și vei obține rezultate maxime în aproximativ 6 – 8 ședințe. Alte dispozitive laser sau IPL cu putere mai mică vor avea nevoie de minim 8 – 12 ședințe pentru a oferi rezultate mulțumitoare. Epilare definitiva cu laser Primelase - Skin MedSpa

În cât timp se văd rezultatele după procedura de epilare definitivă?

În general, toți pacienții observă rezultate satisfăcătoare chiar după prima ședință de epilare cu PrimeLase HR Excellence. În funcție de zonă și de structura firului de păr, numărul necesar de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr diferă de la persoană la persoană.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laserul PrimeLase HR Excellence?

Epilarea definitivă cu laserul PrimeLase HR Excellence este contraindicată atunci când există o infecție, plăgi deschise, ulcerații sau orice altă afecțiune care face pielea sensibilă la lumină. De asemenea, femeilor gravide sau care alăptează li se recomandă să nu efectueze tratamente de epilare cu laser, deoarece modificările hormonale din corp pot declanșa reacții nedorite pe pielea expusă tratamentului cu laser.

 

Este epilarea definitivă PrimeLase HR Excellence sigură?

Laserul de epilare definitivă laser Primelase este aprobat de către FDA, îndeplinind standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale. Mai mult decât atât, producătorul acestui aparat are un departament de calitate avizat și unul tehnic care garantează eficiența și siguranța pe tot parcursul funcționării aparatului, din momentul în care a fost introdus pe piață. La SKiN MedSpa, folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul tratamentelor faciale și corporale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de epilare cu laserul PrimeLase HR Excellence?

Nu există nici o pregătire specială obligatorie, însă terapeutul SKiN MedSpa îți va oferi indicații exacte cu privire la ce trebuie să faci înainte de fiecare ședință. Deoarece laserul nu face distincție între părul de deasupra pielii și părul de sub piele, se recomandă epilarea DOAR cu aparatul de ras înainte de tratament pentru a minimiza potențialele arsuri superficiale. De asemenea, ar trebui să eviți expunerea directă la soare în zilele dinainte și după epilare și să eviți smulgerea, epilarea cu ceară, electroliza și orice altă metodă de îndepărtare a părului de la rădăcină, deoarece laserul are nevoie de o țintă de tratat.

Dacă și tu îți dorești o piele fină pe tot parcursul anului, fără durere, mai rapid și mai economic, te așteptăm să încerci la SKiN MedSpa epilarea definitivă cu PrimeLase HR Excellence!

Programează-te acum la o ședință de test GRATUITĂ la ☎️ 0729 740 704 sau pe mail, la contact@skinmedspa.ro!

Ce zone cuprinde pachetul de full body?

Pachetul de epilare laser full body cuprinde următoarele zone: picioare lung, inghinal total cu interfesier, brațe integral, axile si mustața.

Pentru alte zone, vă rugam să ne scrieți, ne vom strădui să facem un pachet personalizat la un preț avantajos.

Medicamente fotosensibilizante de evitat înainte de ședința de epilare cu laser

Listă Medicamente Fotosensibilizante Epilare

Doare?

Tratamentul de îndepărtare a părului nedorit cu laserul dioda de la Cocoon medical nu ar trebui să fie dureros, dar unii pacienți pot simți disconfort din cauza căldurii produse de interacțiunea laserului cu țesutul sau din cauza răcirii folosite pentru a proteja suprafața pielii.

Terapeutul te va întreba pe durata întregii ședințe dacă ești în regulă și, dacă va considera necesar, va ajusta parametrii pentru a asigura confort deplin dar și cele mai bune rezultate. Sistemul de răcire din vârful aplicatorului protejează pielea înconjurătoare, în timp ce permite luminii să penetreze foliculul pilos.

Nu veni la ședința de epilare obosită sau când ești la menstruație pentru că, din cauza oboselii și a sensibilității specifice perioadei menstruale, epilarea laser ți se va părea dureroasă.

Cum știu dacă ședința de epilare definitivă a fost efectuată corect?

Un bun indiciu că ședința de epilare este efectuată corect este să simți o ușoară iritație a foliculilor de păr, inclusiv roșeață și o ușoară inflamare în jurul foliculului, imediat după epilarea cu laser și faimosul miros ușor de ardere a părului, pe durata ședinței.

Nu trebuie să simți arsuri, bășici sau alte efecte adverse, iar dacă se întâmplă vreodată să ai simptome neașteptate pe durata sau după tratament, trebuie să anunți imediat terapeutul și să urmezi instrucțiunile.

De la ce vârstă pot face epilare definitivă cu laser?

În cazul femeilor, este bine să treacă măcar 2 menstruații înainte să facă epilare definitivă cu laser, de preferat nu înainte de 13 ani.

În cazul băieților, din cauza dereglărilor hormonale, este bine să fi împlinit 18 ani. 

În cazul minorilor este necesar consimțământul scris al unui părinte.

De câte ședințe am nevoie?

Părul crește în etape, fazele active alternează cu cele de repaus, iar medie a unui ciclu de creștere este de aproximativ 18 luni, timp în care foliculii piloși sunt activi.

Fasciculul laserului țintește doar foliculii care sunt în faza de creștere activă.

Cu fiecare nouă ședință, va fi îndepărtat părul aflat în altă etapă de creștere.

Motivul pentru care sunt necesare mai multe ședințe de epilare definitivă este pentru a putea distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere. Cu fiecare nouă ședință, în faza diferită de creștere a firului de păr, este redusă o cantitate semnificativă de păr.

Numărul total de ședințe se face după un plan de tratament laser, individualizat pentru fiecare pacient întrucât frecvența este dată de ritmul de regenerare a firelor de păr, care variază de la o persoană la alta.

Tratamentul complet de epilare laser se întinde în mod normal pe parcursul a circa 12 luni. Dar, în funcție de specificul pacientului, ședințele de epilare se fac la distanță chiar și de 10 săptămâni, iar un tratament complet de epilare definitivă se poate întinde și pe 2 ani.

În acest interval, unii pacienți pot experimenta reapariția câtorva fire noi de păr, fine și mai deschise la culoare, de aceea, ședința de întreținere o dată pe an prelungește durata rezultatelor.

Pe anumite zone, cum ar fi regiunea feței la bărbați sau zona inghinală la femei (unde gradul de sensibilitate este ridicat iar intensitatea laserului trebuie ajustată astfel încât epilarea să fie suportabilă), vor fi necesare mai multe ședințe.

Persoanele cu ten închis, piele măslinie cu fir de păr fin și culoare foarte deschisă, vor avea nevoie de mai multe ședințe de epilare definitivă pentru a elimina permanent părul nedorit, întrucât nu pot fi folosite energii foarte mari.

Persoanele cu păr nepigmentat, alb, blond deschis, roșcat sau grizonat nu vor avea rezultate din cauză că laserul emite un impuls luminos care acționează asupra melaninei din bulbul pilos (părul închis la culoare) iar pigmentul nu mai este detectat de laser.

Numărul de ședințe este mai mic la bărbați decât la femei din cauza că mulți au firul de păr negru și mai gros cu pielea albă.

90% dintre pacienți scapă de pilozitatea nedorită de pe corp în procent de 70 – 80% după un total de circa 8 ședințe efectuate la interval de 6 – 8 săptămâni.

Aparatul cu care se face epilarea este foarte important.
Un laser medical scump, cu o anumită putere, garantează rezultate eficiente pe termen lung, pe când unul de tip replică, fără studii medicale, poate să creeze arsuri sau un număr mult mai mare de ședințe.

PrimeLase este un laser performant, de ultimă generație, cu o tehnologie modernă, progresivă, care ne permite să atingem rezultate extraordinare.

Dar, chiar si cu laserul dioda de la Cocoon medical, unul din cele mai performante lasere din lume, după întreg protocolul de epilare definitivă, părul este redus în procent de 85 – 90% dar nu 100%.

Rezultatele tratamentului variază foarte mult de la o persoană la alta, fiind influențate de factori precum:

– vârsta, dieta, metabolismul local al firului de păr, ciclul de creștere etc.
– tipul de păr și tipul de piele (cel mai bine răspund la tratament cei cu piele deschisă, fir de păr gros și închis la culoare)
– adâncimea la care se află rădăcina
– afecțiuni endocrinologice asociate, care ar putea să interfereze (ovar polichistic sau boli tiroidiene).

Standard, sunt recomandate 8 ședințe (la interval de 6 – 8 săptămâni), dar pot fi necesare până la 10 ședințe iar în zona inghinală (mult mai sensibilă, puternic vascularizată, unde nu se poate lucra cu intensități mari), chiar și 12 ședințe.
Iar apoi, protocolul recomandă 1 ședință de întreținere o dată la 8 – 12 luni.

Dacă nu am împlinit încă 20 de ani, voi avea nevoie de mai mult de 8 - 10 ședințe pentru a avea rezultate?

Vârsta nu este un criteriu de eficiență. Dar, cu cât suntem mai tineri viața este mai lungă și perioada în care dezvoltăm noi fire de păr este mai mare.

De aceea, după ce ai ajuns la un rezultat stabil în urma tratamentului de epilare progresiv definitivă cu laser și nu mai cresc fire noi, recomandăm 2 ședințe de întreținere pe an.

La cât timp se fac ședințele?

Ca regulă generală, ar trebuie făcute

 • ședințele 1, 2, 3 la 2 luni
 • ședințele 4 & 5 la 1 lună
 • ședințele 6, 7, 8 la 3 luni

pentru ca părul rămas să aibă timp să crească.

Pe față (bărbie, mustață, perciuni), epilarea se face mai frecvent, la 4 săptămâni,iar pe restul corpului, la interval de 6 – 8 săptămâni

De asemenea, o persoană foarte tânără, activă hormonal, va începe cu ședințele 1, 2 la 4 săptămâni.

În cât timp se văd rezultatele?

După prima ședință, firele par a suferi o creștere aparentă, dar de fapt vor cădea singure, fiind expulzate din rădăcina foliculilor de păr, după 10 – 14 zile, iar pe piele vor rămâne astfel „insule” cu păr.

Firele de păr vizibile pot fi îndepărtate printr-o exfoliere blândă.

Rezultate îmbucurătoare apar după 8 săptămâni iar, după câteva ședințe de epilare definitivă, firele de păr vor avea un ritm de creștere mai lent și vor deveni mai fine, mai subțiri.

Este foarte important să abandonezi ședințele de epilare când apar primele rezultate întrucât, în maxim 1 an, trebuie luate de la capăt.

5% din pacienți nu răspund la tratament din varii motive

Dacă suferi de dereglări hormonale, epilarea cu laser poate fi de lungă durată sau chiar ineficientă.

Epilarea laser este permanentă?

Laserul dioda de la Cocoon medical dezactivează treptat și permanent foliculii piloși activi (părul în fază de creștere Anagen), împiedicând reproducerea firului de păr.

Din foliculii distruși permanent, părul nu mai crește dar, în cursul vieții, alți foliculi, inactivi în timpul tratamentului de epilare laser, pot primi stimuli hormonali (ca de exemplu, o sarcină nouă) pentru a produce fire de păr.

Rezultatele durează în medie 10 ani, în funcție de cât de bine este întreținut tratamentul.

De aceea, după ce am finalizat protocolul complet de epilare cu laser, recomandăm 1 ședință anuală de întreținere.

La ce să mă aștept imediat după ședința de epilare laser?

Este normal ca pielea să reacționeze după epilarea definitivă cu laser și este posibil să simți local o ușoară senzație de căldură sau chiar de usturime, care poate fi calmată fie prin aplicarea unor comprese cu gheață, fie pulverizând apă termală la o oră pe zonă tratată, în mod repetat.

După epilarea cu laser, pe zonele cu păr mai des sau cu piele reactivă este posibil să apară roșeață tranzitorie, eriteme sau mici papule care vor dispărea în maxim 3 zile.

Ușoara înroșire și umflare a pielii din jurul firelor de păr imediat după ședință este normală și indică faptul că tratamentul a fost eficient, urmând ca acestea să dispară de la sine în cel mult 48 de ore.

Ce să fac sau să nu fac înainte de ședința de epilare laser?

Deoarece laserul nu poate face diferența între părul de deasupra suprafeței pielii și părul de dedesubt, adică părul pe care dorim să îl distrugem, înainte de ședința de epilare cu laser este recomandat să te razi pentru ca energia luminoasă să fie concentrată în rădăcina parului și nu în partea de deasupra, care se va încălzi inutil.

Firul de păr nu trebuie să depășească suprafața pielii.

Evită să iriți sau să te rănești când te razi, pentru că este interzis să aplicăm laserul peste partea iritată sau cu răni.

Nu folosi uleiuri de corp întrucât accelerează creșterea firului de păr.

Vitamina C, luată cu 7 zile înainte de ședința de epilare cu laser, poate ajuta.

Pe zona pe care facem epilarea nu folosi cremă, parfum, odorizant sau orice produs cosmetic.

Îndepărtează bijuteriile din metal de pe zona care urmează a fi epilată laser.

La persoanele cu istoric de herpes, epilarea definitivă poate reactiva herpesul recurent, cu apariția unei senzații de usturime și poate da mâncărimi pe tot corpul.

Trebuie întâi tratat corect herpesul și apoi începute ședințele de epilare laser.

Ce să fac sau nu fac după ședința de epilare laser?

Deși laserul lasă pielea neatinsă, după epilarea laser,pentru a preîntâmpina eventuale sensibilități sau iritații,

timp de 48 ore

 • nu aplica pe zona epilată căldură în exces (dușuri fierbinți, jacuzzi, saună)
 • evită folosirea loțiunilor autobronzante deoarece pot cauza iritații pielii și colorare
 • evită să faci sport
 • nu purta haine mulate

timp de 7 zile

 • evită expunerea directă la soare a zonei epilate laser
 • dacă trebuie să stai mult afară, expusă la soare, protejează de razele solare zonele epilate, folosind factor de protecție 30 pe corp și 50+ pe față & repetă la fiecare câteva ore

Aplică apoi pe zona epilată o cremă hidratantăAplică apoi pe zona epilată o cremă hidratantă, antiinflamatoare sau pe bază de dermatocorticoizi. , antiinflamatoare sau pe bază de dermatocorticoizi.

Imediat după ședința de epilare definitivă, pielea este sensibilă & deshidratată; orice cremă aplicată trebuie să fie dermatocosmetică, fără parabeni sau chimicale, deschisă de maxim 2 luni.

Contraindicații

 • femei însărcinate sau care alăptează
 • persoane sub tratament cu medicamente fotosensibilizante (antibiotice, antidepresive, Roacutane, isotretinoizi sau vitamina A)
 • care suferă de o boală care face pielea sensibilă la lumină
 • care suferă de epilepsie, lupus, sclerodermie sau sindrom de nevi displazici
 • pe zona epilată: plăgi deschise sau suprainfectate, ulcerații, escare, cicatrici recente, leziuni pre-canceroase la nivel cutanat, infecții virale sau bacteriene
 • cu herpes recidivant netratat (orolabial sau genital)
 • istoric de neoplazi
 • machiaj semipermanent sau tatuaj în zona tratată
 • aplicarea de uleiuri esențiale, oriunde pe corp, cu 1 săptămână înainte de ședința de epilat
 • aplicarea de creme depigmentante (de albire), cu 2 săptămâni înainte de ședința de epilat
 • arsuri solare, bronz recent, activatori de bronzat, inclusiv bronzare organică, cu 2 săptămâni înainte.

Dacă ai suferit o operație care a implicat anestezie, lasă să treacă cel puțin 3 luni până la începerea ședințelor de epilare definitivă.

Reacții adverse

În condițiile în care tratamentul laser este efectuat de personal bine pregătit, iar pacientul respectă indicațiile de îngrijire a pielii, dinainte și de după ședință, efectele nedorite sunt rare și minime (arsuri superficiale, apariția de vezicule, depigmentare sau pigmentare în exces a pielii).

Chiar și aceste efecte adverse rar întâlnite sunt temporare, pielea revenind la normal în câteva săptămâni.

Laserele de tip replică neomologate și netestate în prealabil pot determina reacții adverse precum arsuri, zone cu depigmentări sau chiar apariția unui cancer de piele.

Este foarte importantă folosirea ochelarilor speciali de protecție în timpul epilării cu laser, întrucât lumina emisă poate provoca ochilor leziuni ireversibile.

Pot face epilare cu laser la mustață dacă am aparat dentar?

Da, aparatul dentar nu interferează cu laserul.

Pot face epilare cu laser dacă am multe alunițe?

Da, însă, pentru a nu le afecta negativ și pentru a evita riscul de apariție a arsurilor, alunițele și alte leziuni cutanate precum nevii pigmentari vor fi evitați și protejați pe toata durata epilării cu laser cu un creion dermatograf sau cu plasturi.

În schimb, pentru zonele cu pistrui, nu sunt contraindicații.

De ce trebuie acoperite alunițele?

Alunițele mici trebuie acoperite cu creion alb, pentru că au mult pigment de culoare (melanină), care poate atrage lumina laserului cauzând, astfel, arderea zonei cu alunițe. 

Odată acoperite, fasciculul de lumină al laserului va fi direcționat doar către culoarea firelor de păr, ajungând la rădăcină, pentru a o distruge.

Alunițele mari vor fi ocolite cu un mic perimetru de siguranță în jurul lor. 

Dacă te panichezi ușor, cere terapeutului să ți le acopere cu plasture, nu cu pastă corectoare, este puternic iritantă.

În orice caz, chiar și dacă se întâmplă ca în urma epilării cu laser să se modifice culoarea sau structura aluniței, producătorul echipamentului nostru, Cocoon Medical, împreună cu medici dermatologi, a făcut un studiu clinic pe 197 pacienți cărora le-au fost arse în mod intenționat alunițele cu laserul. Vestea bună este că niciuna din aceste alunițe nu a dezvoltat efecte adverse în timp (studiu disponibil, la cerere).

În plus, dacă ești îngrijorată, la noi clientul este pe primul loc! Medicul dermatolog din cadrul SKiN MedSpa le va examina cu dermatoscopul, gratuit.

Pot face epilare cu laser dacă am tatuaje?

Laserul distruge foliculul pilos condus de culoarea părului.

Dacă ai un tatuaj, expertul care va face tratamentul de epilare cu laser, va delimita un perimetru de siguranță în jurul acestuia.

Laserul focalizează doar punctele de melanină și detectează tatuajul ca și melanina, cauzând arsură pe piele.

Dar dacă nu ai tatuaje și vrei să îți faci unul, recomandăm ca întâi să faci tratamentul complet de epilare laser și apoi să îți faci tatuajul.

Pot face epilare cu laser dacă sunt însărcinată?

Nu, până în momentul în care nu am terminat perioada de alăptare, nu putem face epilare cu laser, deoarece schimbările hormonale din corp pot declanșa reacții nedorite pe pielea expusă la laser.

Imediat după ce am încheiat cu perioada de alăptare (dar nu mai devreme de 6 luni) putem începe epilarea laser în siguranță.

Nu se face epilare în primele 6 luni după naștere, chiar daca pacienta nu alăptează. În această perioadă, corpul trece prin diferite schimbări și dezechilibre hormonale iar epilarea cu laser nu este eficientă.

Pot face epilare cu laser vara?

Da. În trecut, laserele nu erau atât de performante iar epilarea cu laser nu avea rezultatul dorit în cazul persoanelor cu pielea foarte închisă la culoare sau bronzată.

Acum însă, laserele performante își pot face treaba la fel de bine atât pe pielea deschisă la culoare, cât și pe cea mai închisă la culoare.

Pot face epilare cu laser dacă sunt bronzată?

Da, singura condiție este să nu te fi expus la soare cu 7 zile înainte de ședință.

După ședința de epilare laser, expunerea directă la soare poate fi reluată în momentul în care pielea nu mai prezintă nici un fel de roșeață sau iritație provocată de epilarea cu laser (5 – 7 zile).

Daca pielea a fost expusă la soare sau solar, cu mai puțin de 7 zile înainte de ședința laser, te poți alege cu arsuri, cicatrici, discromii (diferențe de culoare).

Oricum, pielea proaspăt bronzată nu răspunde la fel de bine la epilarea laser, ba chiar îngreunează procedura.

Acest fapt se explică prin existența unei cantități ridicate de melanină în piele ce ar putea afecta negativ tratamentul de epilare cu laser, provocând arsuri sau iritații nedorite.

Epilarea laser prezintă riscuri pentru sănătate?

Epilarea cu Lumina laser

 • nu dăunează corpului
 • nu pune sănătatea pielii sau a organismului în pericol.

Epilarea laser favorizează apariția cancerului?

Nu, doar lumina ultravioletă emisă de soare produce modificări la nivelul celulelor pielii.

Numeroase studii medicale (ex. Springer London) au adus dovezi solide că

 • nu este același efect ca la razele ultraviolete
 • laserele de epilat emit o lumină infraroșie într-o cantitate neglijabilă de raze ultraviolete
 • lungimea de undă a luminii laser este mică, exercită doar un efect de căldură asupra foliculilor firelor de păr (se află aproape de suprafața pielii)
 • nu afectează țesuturile din jur
 • nu există riscul de apariție a tumorilor cutanate
 • acțiunea laserului nu determină lezarea ADN-ului
 • nu produce la nivel celular mutații care să predispună apariția cancerului de piele.

Epilarea laser afectează organele interne?

Laserul acționează selectiv numai pe pigmentul de la baza rădăcinii de păr, fără să afecteze pielea din jur.

 • impulsurile sunt absorbite de pigmenții de la suprafața pielii
 • laserul nu trece mai mult de 1 – 4 milimetri în piele
 • nu are cum să ajungă până la organele interne, poziționate mult mai în adâncime

Epilarea laser poate da infertilitate?

Nu. Ovarele sunt organe profunde, nu sunt afectate când epilarea laser se face în zona inghinală.

Epilarea laser afectează ganglionii limfatici?

Nu. Ganglionii limfatici sunt situați la 2 – 3 cm adâncime de suprafața pielii iar rădăcina firelor de păr la 2-3 mm, lumina laser nu ajunge până la ganglionii limfatici, când epilarea laser se face în zona axilei.

Căldura emisă de laser afectează vasele capilare?

Nu, nu există niciun risc ca lumina emisă de laser să afecteze vasele mici de sânge, nu impactează negativ vasele capilare.

Rezultatele epilării cu laser pot fi influențate de ceva din ce fac în mod normal?

Dacă obișnuiești să consumi legume precum morcovi, cartofi dulci, spanac, dovleac, roșii, sfeclă roșie sau suplimente cu vitamina A în cantități mari, acestea sunt bogate în betacaroten, care rămâne în piele și luni de zile, dându-i o tentă de gălbuie. Energia laserului este indusă și captată de pigmentul firului de păr iar pigmentul gălbui – portocaliu interferează cu tratamentul de epilare în sensul că absoarbe energia laser la nivelul pielii și deviază impulsul luminos de la bulbul pigmentat al firului de păr.

Pot face epilare definitivă cu laser dacă am psoriazis?

Epilarea definitivă cu laser poate fi făcută doar pe piele sănătoasă deci, nu și pe zonele cu psoriazis. Dar, dacă medicul dermatolog confirmă că psoriazisul tău nu evoluează rapid, cât să afecteze și alte zone, poți face epilare definitivă acolo unde nu ai psoriazis.

Între ședințele de epilare definitivă, de câte ori pot să folosesc lama de ras?

Dacă te epilezi des cu lama, este posibil să afectezi rezultatul tratamentului de epilare cu laser.
Prin acțiunea laserului noi destabilizăm rădăcina, iar prin radere frecventă este ajutată să dezvolte noi foliculi piloși. Pe cât posibil, recomandăm ca între ședințele de epilare laser părul să fie ras de maxim 2 ori iar, în rest, scurtat cu mașina de tuns.

Pe față, dacă am doar puf, vor fi rezultate?

Puful (velusul) nu este recunoscut de lumina laserului pentru că nu are pigment, de aceea este posibil să ajute raderea lui. În timp, aceste fire de păr foarte subțiri vor căpăta culoare, vor putea fi recunoscute de laser și, implicit, eliminate.
Alternativ, până atunci, te așteptăm cu drag să testezi dermaplanning!

Pot lua Forcapil sau alte medicamente care stimulează creșterea părului, în perioada în care fac epilare definitivă?

Forcapil se ia în cure de cate 3 luni însă poate activa foliculi în faza de creștere inactivă și astfel să ai nevoie de mult mai multe ședințe de epilare cu laser.

Este recomandat să nu iei pastile care stimulează creșterea părului în perioada în care facem epilare laser, tocmai pentru a evita o potențială situație nedorită.

Dacă am diabet zaharat, pot face epilare definitivă cu laser?

Da, poți face epilare cu laser cu 2 condiții:

1. să precizezi terapeutului SKiN MedSpa care face procedura de epilare pentru ca să ajusteze setările laserului (persoanele cu diabet zaharat, sunt predispuse să se ardă mult mai ușor);

2. să fii conștientă că diabetul poate influența rezultatul epilării și să ai nevoie la final de mai multe ședințe.

Pot face ședința de epilare laser, dacă mi-a venit menstruația?

Nu sunt contraindicații pentru epilarea laser în perioada menstruației însă recomandăm să mutam ședința de epilare definitivă, întrucât suntem predispuse a fi mult mai sensibile în aceasta perioadă, iar procedura, chiar și la intensități normale, vi se va părea mai dureroasă ca de obicei.

Pot face epilare laser daca iau anticoncepționale Diane-35?

Da, deși anticoncepționalele ar putea da reacție de fotosensibilitate

Cum pot scăpa de aceste nesuferite puncte roșii de pe picioare?

Dermatologul SKiN MedSpa, dr. Iuliana Circu, răspunde:
Aceste puncte roșii sunt cauzate de foliculita repetată și dispar progresiv, în urma ședințelor de epilare definitivă laser.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Epilare definitivă cu cel mai puternic laser – PrimeLase HR Excellence”

epilare permanenta cu laser Primelase - Skin MedSpa
Epilare definitivă cu cel mai puternic laser – PrimeLase HR Excellence
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×