Vanquish ME

Vanquish ME sau cum să scapi de grăsimea de pe abdomen și coapse

vanquish-me

Mai puțină grăsime pe abdomen și/sau pe coapse
Centimetri în minus
Generație nouă de proceduri de liposucție, fără intervenție chirurgicală
dizolvă grăsimea fără durere, cu rezultate extraordinare
fără contact cu pielea
procedură unică in lume, premiată la nivel internațional
singura procedura din lume care acoperă întregul abdomen și flancurile într-o singură ședință
mai puțină grăsime pe abdomen și/sau pe coapse
centimetri în minus
Bonus: presodrenaj corporal 60′ la fiecare sedință

Necesare: 8 ședinte

Preț special: 1500 lei /pachetul de 4 sedințe,în loc de 2000 Lei
Preț special: 2500 lei /pachetul de 8 sedințe, în loc de 4000 Lei

0729 740 704

Tehnologia Vanquish ME™ este considerată ultima descoperire în tratamentul nechirurgical al grăsimii, și anume liposucția fără intervenție chirurgicală. Folosind undele de radiofrecvență de mare putere aceasta dizolvă grăsimea de pe abdomen și de pe coapse, având rezultate excelente.

Non-invaziv, fără contact, fără durere, fără întreruperi din activitatea ta obișnuită și folosit pentru a elimina pentru totdeauna grăsimea nedorită de pe abdomen și coapse, Vanquish este certificat FDA, 100% sigur, fără efecte secundare. În plus, această procedură este singura din lume care acoperă întregul abdomen si flancurile (zona șoldurilor) într-o singură ședință.

Tot ceea ce trebuie să faci este să stai confortabil și să te relaxezi în timp ce radiofrecvența lucrează pentru a dizolva pur și simplu grăsimea de pe abdomen și de pe coapse. Vanquish folosește radiofrecvența pentru a încălzi ușor stratul de grăsime al abdomenului sau al coapselor, creând daune termice care ucid celulele grase nedorite. Temperatura crește doar în țesutul adipos, în timp ce restul țesuturilor rămân protejate de temperaturile înalte.

Cum acționează Vanquish ME?

Vanquish utilizează energia dată de radiofrecvență într-un panou reglabil care se deplasează peste zona vizată, cu grăsime nedorită. Radiofrecvența din dispozitivul Vanquish ME este special adaptată pentru a ținti celulele de grăsime.

Energia emanată de aparat trece ușor prin piele, dar grăsimea, datorită structurii sale nu permite o trecere rapidă a acesteia. Colectarea de energie în grăsime determină încălzirea adipocitelor (celulelor grase), care are ca și rezultat afectarea lor termică. Efectul provocat este o formă naturală, controlată, a morții celulare numită „apoptoză”. Astfel corpul nostru elimină în mod natural celulele adipoase, ceea ce înseamnă o grosime redusă a stratului de grăsime din zona tratată.

Rezultate obținute: mai puțină grăsime pe abdomen și/sau pe coapse, centimetri în minus și mai puține kilograme pe cântar cu ZERO efort.

Cui i se adresează tratamentul de remodelare corporală Vanquish?

Vanquish ME se adresează tuturor adulților, femei și bărbați, care își doresc să scape de grăsimea nedorită din zona abdomenului și/sau a coapselor. Rezultatele sunt vizibile indiferent de modul de viață, însă devin cu adevărat spectaculoase dacă tratamentul Vanquish ME este însoțit de mișcare și o dietă sănătoasă.

Ce este radiofrecvența?

Radiofrecvența este o formă specială de energie electrică. Radiofrecvența este utilizată la scară largă în dermatologie și chirurgia estetică pentru a viza anumite straturi ale pielii, pentru a ajuta la tonifierea pielii, la refacerea stratului de colagen și pentru încălzirea țesuturilor profunde și eliminarea grăsimii corporale.

Ce zone ale corpului pot fi tratate cu Vanquish?

Tratamentul de remodelare corporală Vanquish ME este destinat în primul rând abdomenului. Panoul de tratament se potrivește perfect deasupra abdomenului, acoperind toată zona taliei inclusiv zona șoldurilor, a așa numitelor “mânere ale dragostei”. De asemenea, există un panou de aplicare total diferit care acționează pentru distrugerea grăsimii de pe coapse cu aceeași eficiență.

Ce simți în timpul tratamentului cu Vanquish ME?

În timpul tratamentului există o senzație ușoară și delicată de încălzire, care este similară cu cea a unei comprese calde plasate în zona tratată. Tratamentul corporal Vanquish nu este dureros, iar la SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru tratamentul Vanquish?

Toate bijuteriile metalice trebuie scoase din zona de tratament.

Cu 1-2 zile înainte de tratament, în ziua tratamentului dar și 2-3 zile după, este indicat să bei – pe cat posibil – 4 litri de apă/zi. Apa ajută la hidratarea pielii, iar acest lucru permite ca energia de radiofrecvență Vanquish ME să circule cu ușurință prin piele și să vizeze mai eficient stratul de grăsime.

Pacienții sunt rugați să rămână bine hidratați, astfel cu 2-3 zile înainte de ședința de tratament corporal este indicată renunțarea la activități fizice intense ce produc o transpirație abundentă și o potențială deshidratare a organismului, inclusiv renunțarea la consumul de alcool și la ceaiurile diuretice.

Cât durează o ședință de tratament și de câte tratamente Vanquish ME am nevoie?

O ședință de tratament Vanquish ME durează 45 de minute pentru abdomen și 60 de minute pentru subțierea coapselor. Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 6 ședințe săptămânale. Rezultatele individuale pot varia, iar unii pacienți pot necesita mai multe tratamente, mai ales dacă doresc eliminarea grăsimii și din alte zone ale corpului.

În cât timp se văd rezultatele după tratamentul de remodelare corporală Vanquish ME?

Pe baza studiilor clinice efectuate în Europa, toți pacienții au raportat o talie mai suplă la aproximativ 2 săptămâni de la ultimul (al 6-lea) tratament cu Vanquish. Rezultatele individuale variază în funcție de organism, vârstă, sex și stil de viață. Rezultate extraordinar de bune se văd în cazul celor care adoptă un stil de viață sănătos cu obiceiuri alimentare corecte însoțite de mișcare.

În plus, rezultatele Vanquish ME sunt permanente. Deoarece Vanquish provoacă apoptoza (moartea celulară a) celulelor grase, celulele afectate sunt eliminate definitiv. Atâta timp cât sunt menținute greutatea și un stil de viață sănătos, rezultatele obținute cu Vanquish ME sunt permanente.

Ce se întâmplă cu celulele grase după ce sunt tratate de Vanquish?

Celulele de grăsime care suferă apoptoza (forma naturală a morții celulare) sunt descompuse de către corpul nostru, filtrate prin sistemul limfatic, metabolizate de ficat și eliminate în cele din urmă din organism, în primul rând prin urină.

Pentru a grăbi eliminarea celulelor adipoase distruse de radiofrecvență sunt indicate ședințe suplimentare de presoterapie/drenaj limfatic.

Care sunt contraindicațiile tratamentului Vanquish ME?

Persoanele cu un dispozitiv metalic sau implantabil nu trebuie tratate cu Vanquish. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este tratamentul corporal Vanquish ME sigur?

Vanquish ME ™ este foarte sigur și are o serie de măsuri de siguranță dezvoltate pentru a asigura confortul și sănătatea pacientului în timpul tratamentului. Natura de înaltă frecvență a dispozitivului se adresează, în mod preferențial, grăsimii. Pielea, glandele sudoripare, foliculii de păr, mușchii și organele interne nu sunt afectate de tratament, așa cum demonstrează studiile clinice ale dispozitivului Vanquish ME.

Certificarea FDA obținută de dispozitivul Vanquish ME ™ este printre cele mai riguroase din lume. Se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Detalii despre preturi AICI
 
DURATA PROCESULUI?
6 ședințe
(1 pe săptămână)
 
REZULTATE
  • Mai puțină grăsime pe abdomen și/sau pe coapse
  • Centimetri în minus
  • Mai puține kilograme pe cântar
 
RELUARE ACTIVITATE
Imediat

 
Grad disconfort
1

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Mesaj Whatsapp