Endermologie facială cu LPG Cellu M6 Alliance

90 lei4.000 lei

Riduri reduse cu 87%, piele mai fermă cu 70%

Endermologia® produsă de LPG® ajută corpul să lupte împotriva manifestărilor inestetice ale trecerii timpului, precum ridurile, pielea lăsată, grăsimea localizată, celulita, cicatricile.
Golește

LPG® CELLU M6 ALLIANCE

Tratament

Preț ședință

Minute

Glow

90 lei

15
Fluid Mobilization

110 lei

20
Decollete

120 lei

25
Age – Defying Replumping Skin Toning, Resculpting

130 lei

30
Skin Awakening

150 lei

40
Perfect Eyes & Lips

150 lei

40
Stimulare celulară

250 lei

75

 

10% discount la pachetul de 10 ședințe
20% discount la pachetul de 20 ședințe

Programare: 0729 740.704
 • Riduri reduse cu 87%
 • Piele mai fermă cu 70%
 • Ten de 2 ori mai luminos, piele revitalizată
 • Elimină bărbia dublă și „cutele” de pe gât & decolteu
 • Restabilește simetria naturală a feței
 • Îmbunătățește microcirculația
 • Stimulează producția de acid hialuronic cu 80%
 • Stimulează sinteza de colagen și elastină (cu +46%)
 • Efect de rejuvenare facială naturală

Rezultate vizibile după prima ședință!

Dacă până de curând, cei care își doreau o piele cu un aspect întinerit sau voiau să scape de celulita aveau de ales între proceduri faciale și corporale care acționează superficial și au rezultate limitate și tratamente invazive, agresive cu pielea, de acum există o alternativă 100% naturală, echilibrată, non invazivă pentru a stimula activitatea celulară latentă din piele.

Endermologia® produsă de LPG® ajută corpul să lupte împotriva manifestărilor inestetice ale trecerii timpului, precum ridurile, pielea lăsată, grăsimea localizată, celulita, cicatricile. Mai mult decât atât, LPG® creează o alternativă la tehnicile de înfrumusețare agresive, nefirești, care pot avea rezultate imprevizibile și efecte secundare sub formă de complicații și care produc o frumusețe artificială, nenaturală și ușor de recunoscut datorită stereotipiei.

LPG Alliance facial SKiN MedSpaStimularea mecanică a celulelor, numită endermologie®, reactivează celulele într-un mod natural și nedureros. După peste 30 de ani de experiență în tratamentul celor mai grave afecțiuni ale pielii (cicatrici, fibroză, limfedem, arsuri) și sute de cercetări științifice, LPG® creează un nou brevet pentru controlul tuturor proceselor naturale într-un singur tratament: LPG Cellu M6 Premium Alliance este cea mai nouă tehnologie LPG®, care mobilizează extrem de eficient țesuturile într-un mod simultan și multidimensional cu ajutorul endermologiei®.

Mai precis, LPG® Alliance stimulează pielea, transformând-o intr-un mod uimitor, prin:

 • creșterea producției de substanțe din corp cu efect de rejuvenare precum colagenul, elastina, acidul hialuronic pentru o piele mai fermă, mai întinsă, mai tânără;
 • activarea procesului de eliminare a grăsimii, lipoliza, care provoacă remodelarea corporală și slăbirea, asigurând și o circulație îmbunătățită, pentru un puternic efect detoxifiant și o stare de bine;
 • accelerarea vascularizării și a creșterii substanțelor cu rol reparator, pentru a trata transformările țesutului conjunctiv precum arsurile, cicatricile, fibroza, problemele de circulație și diferite patologii musculare (leziuni, contracturi etc.) în mod natural și nedureros, fără efecte secundare.

Tehnica LPG® de endermologie® a fost dezvoltată pentru a profita la maximum de potențialul natural al pielii și al organismului uman, determinând schimbări în mai bine într-un mod complet neinvaziv, neagresiv, plăcut și sigur. Mai exact, nu există riscuri sau efecte secundare, procedurile având atât beneficii pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.

LPG® Alliance are setări ultra precise, datorită senzorului integrat ASI (Alliance Skin Identity), pentru a asigura un tratament personalizat și eficient, perfect adaptat tuturor tipurilor de piele.

Cum funcționează LPG® Alliance ca tratament facial ?

Tratamentul ridurilor. Pielea începe să se deterioreze și să-și piardă din densitate odată cu trecerea anilor, fapt ce duce la apariția ridurilor și a liniilor fine, mai ales pe față, gât, decolteu și mâini. Factorii externi, precum soarele, stresul, fumatul sau chiar poluarea, vor accelera aspectul acestora.

Tratamentul patentat LPG® Alliance exercită micro-pulsiuni pe suprafața pielii pentru a reactiva complet a procesul de sinteză a fibroblastelor, adică mai exact:

 • stimularea producției de colagen și de acid hialuronic natural (+80%*), fapt ce redă pielii volumul pierdut și „umple” ridurile.
 • sinteza elastinei (+46%*) face pielea mai netedă și mai rezistentă la micro-contracțiile musculare multiple, care sunt adesea cauza apariției liniilor fine și a ridurilor de expresie.

Pielea își redobândește densitatea, iar ridurile sunt „umplute” din interior, așadar aspectul lor se reduce în mod vizibil, cu până la 87%, fără a se interveni în vreun fel asupra expresiei naturale a feței.
Piele mai luminoasă. Stresul, poluarea, lipsa somnului și fumatul sunt factori care contribuie la un aspect întunecat al pielii: microcirculația venoasă și limfatică încetinește, toxinele se acumulează, tenul își pierde prospețimea și are un aspect din ce în ce mai obosit, mai tern.

Micro-pulsațiile folosite de tratamentul patentat LPG® acoperă întreaga suprafață a feței și a gâtului pentru a oferi pielii un adevărat antrenament cutanat. Această stimulare unică și nedureroasă exfoliază ușor pielea și oxigenează țesuturile în timp ce declanșează microcirculația care va reîmprospăta imediat aspectul tenului.

Chiar și după o singură ședință de tratament, pielea este mai netedă și de 2 ori mai luminoasă, fapt ce transformă tratamentul facial LPG® Alliance în ajutorul de bază pentru a obține imediat un ten mai luminos, care radiază de sănătate înainte de un eveniment sau o petrecere la care vrei să te prezinți cât mai bine cu putință.

Piele mai fermă. O piele fără fermitate se recunoaște prin pierderea conturului clar: ridurile nazolabiale sunt din ce în ce mai evidente, obrajii se aplatizează, iar pleoapele încep să cadă. Pielea devine mai flască, iar „apăsarea grijilor și a stresului” se vede pe față tot timpul.

Tratamentul intensiv cutanat exercitat de LPG® prin micro-pulsiunile de la suprafața pielii reactivează în mod natural producția de colagen, elastină (+46%*) și acid hialuronic (+ 80%*) , având un efect natural de rejuvenare facială totală.

Bărbia dublă. Folosind diferitele setări și protocoale de tratament LPG®, prin endermologie® se stimulează adipocitele (celulele grase) pentru a elibera în mod eficient grăsimea stocată sub bărbie. Această tehnică ajută, de asemenea, la redesenarea conturului feței, prin redarea fermității și prin efectul de slăbire pe care îl produce în zona cu probleme. Fața devine mai suplă și mai echilibrată, mai simetrică și mai atrăgătoare.

*Humbert P. et al. Study, Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17.

Cât durează o ședință de tratament LPG® Alliance și de câte am nevoie ?

Tratamentul endermologic® LPG® este eficient pe mai multe planuri deoarece este foarte personalizabil, astfel că există tratamente direcționate strict către anumite zone precum fruntea, ochii, pungile și cearcănele, bărbia dublă, conturul facial, gâtul, decolteul de 10 minute, dar și tratamente complete de 25, 30 sau 75 de minute.

Fiecare persoană un ten diferit, o formă diferită a feței și nevoi la fel de diferite. De aceea, la SKiN MedSpa vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. Întrucât rezultatele sunt cumulative, este importantă respectarea planului personal de tratament.

Cu ce tratamente faciale presetate vine noul LPG® Alliance?

Tratamentele faciale tradiționale sunt limitate la o acțiune de suprafață și rezultate pe măsură. Multe tehnici de cosmetică pot deteriora pielea sau pot avea efecte secundare. Tehnica de endermologie® „mecanizează” pielea natural, fără durere și fără riscuri, cu rezultate vizibile, dar mai ales, cu păstrarea expresiei naturale a feței.
Cei 30 de ani de experiență ai LPG® și nenumăratele studii științifice efectuate sunt o garanție a unei eficacități remarcabile în lumea complexă a soluțiilor de înfrumusețare.

Tratamente clasice

Glow strălucire
Exfoliază ușor și reactivează microcirculația pentru a uniformiza tenul și a îmbunătăți strălucirea naturală a pielii.

Fluid Mobilization
Stimulează schimbul circulator pentru a combate retenția de apă și elimina toxinele: pielea este ”reoxigenată”.
Pentru o îmbunătățire imediată și o senzație de strălucire.

Décolleté – bust & decolteu
Redensifică țesutul, umple ridurile, consolidează pielea pentru un decolteu fără probleme
și întinde ridurile de pe față și gât printr-un efect de ”piele nouă”.

Age-defying replumping, firming, refining
Armonizează volumul feței, redensifică pielea, îmbunătățește calitatea pielii, nivelează ridurile și liniile fine.

Tratamente Signature

Skin Awakening – detox
Elimină toxinele și ”reoxigenează” pielea pentru un ten curat, strălucitor.

Perfect Eyes & Lips
Umple ridurile de lângă ochi și gură, ridică pleoapele pentru a le îmbunătăți aspectul și mărește buzele.

Cellular Stimulation – stimulare celulară
Elimină toxinele, dă luminozitate tenului, îmbunătățește textura pielii și atenuează liniile fine și ridurile de pe față, gât și mâini.

Ce rezultate se obțin cu ajutorul LPG® Alliance?

Cu o expertiză de peste 30 de ani în tratamente ce vizează calitatea pielii, cu Alliance LPG a lansat a 10a generație a dispozitivului Cellu M6, propunând tratamente antiîmbătrânire care au la bază medicina regenerantă și care respectă integritatea țesutului pielii.
Se știe deja că, de la vârsta de 25 de ani fibroblastele, celulele care produc elastină și colagen care sunt la originea elasticității pielii, devin leneșe.
Prin acest fitness pentru piele, LPG dă un impuls sintezei naturale de colagen, cu rezultate fără precedent și este reactivat cu eficacitate maximă metabolismul celulelor, element atât de esențial pentru strălucirea epidermei.

+ 80% ACID HIALURONIC
tehnică naturală care generează o creștere spectaculoasă a Acidului Hialuronic.
Pielea este redensificată și rehidratată din interior, pentru mai mult volum și hidratare.

+ 46% ELASTINA
Pielea este mai suplă, mai fermă, mult mai bine protejată împotriva ridurilor și a liniilor de expresie.

+ 23% FERMITATE
Prin stimularea inteligentă a pielii, este încetinită distrugerea colagenului și accelerată în schimb producția de colagen nou.

+ 21% RIDURI ESTOMPATE
Densitatea pielii este activată din interior.

Încă după prima ședință, pielea ta este readusă la viață! Tenul va deveni mai strălucitor, textura pielii tale va fi îmbunătățită, va părea mai întinsă datorită reactivării producției de colagen, elastină și acid hialuronic. Rezultatele sunt cumulative, și continuă să se îmbunătățească după fiecare ședință de tratament.
Ergolit LPG Alliance
Pentru rezultate mai rapide, sesiunile pot fi programate de mai multe ori pe săptămână la începutul programului (fibroblastele permit o stimulare constantă). Prima lună este importantă pentru declanșarea procesului de rejuvenare la nivelul pielii. apoi o sesiune lunară este suficientă.

Tratamentele faciale tradiționale sunt limitate la o acțiune de suprafață și rezultate pe măsură. Multe tehnici de cosmetică pot deteriora pielea sau pot avea efecte secundare. Tehnica endermologică® „mecanizează” pielea natural, fără durere și fără riscuri, cu rezultate vizibile, dar mai ales, cu păstrarea expresiei naturale a feței.

Cei 30 de ani de experiență ai LPG® și nenumăratele studii științifice efectuate sunt, de asemenea, o garanție a unei eficacități remarcabile în lumea complexă a soluțiilor de înfrumusețare.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile tratamentului facial cu LPG® ?

Contraindicațiile acestui tratament facial includ: cancerul în progres, infecții sau erupții cutanate sau boli cu erupție inflamatorie, boli de sânge, herpes.
Tratamentul LPG® este interzis persoanelor care urmează un tratament anticoagulant. Pacienții care au suferit mai recent de 2 săptămâni o intervenție chirurgicală cosmetică sau un tratament estetic injectabil trebuie să aibă acordul medicului curant.

Persoanele cu hipotiroidism, diabet sau care urmează un tratament cu corticosteroizi pe termen lung pot să nu răspundă corespunzător la tratamentul LPG®, de aceea este nevoie de acordul medicului curant și în acest caz.

Pentru ca au fost efectuate suficiente studii pentru a demonstra siguranța procedurii în cazul femeilor însărcinate, femeile gravide sau care încă alăptează au voie să urmeze acest tratament.

Cât de sigur este tratamentul facial LPG® Alliance?

Tehnologia utilizată de LPG® Alliance este de ultimă generație, aprobată FDA, testată în studii clinice care i-au demonstrat și eficiența. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa. În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Endermologie facială cu LPG Cellu M6 Alliance”

LPG Alliance endermologie - Skin MedSpa
Endermologie facială cu LPG Cellu M6 Alliance
90 lei4.000 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locatie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×