- 12%

Mărire buze

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
5.00 out of 5
(O recenzie client)

135 220 

Buze mai pline, mai conturate, mai voluptoase

Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu frumusețea și tinerețea. Din păcate, nu toți avem aceeași moștenire genetică, astfel că unele persoane se nasc cu buze subțiri și își doresc să obțină un aspect mai plin.
Golește

* consultația la dr. Angelica Banu este gratuită, dacă în aceeași zi se face și procedură

sau

Mărire buze cu acid hialuronic

Ofertă

Cant.

Preț

Remanență

Lidocaină

Regenyal Idea
1 ml

159 euro

până la 6 luni
fără
Juvederm Ultra 3
1 ml

180 euro

până la 6 luni
cu
Juvederm Ultra 3
0.55 ml

135 euro

până la 6 luni
cu
Juvederm Volift
1 ml

220 euro

9 – 18 luni
cu
Juvederm Volift
0.55 ml

175 euro

9 – 18 luni
cu

Programare: 031 005.10.15

 • buze voluminoase, senzuale și perfect conturate
 • tehnică specială de injectare
 • rezultate imediate, naturale și de durată
 • fără durere (microcanulă atraumatică)
 • fără umflături sau reacții adverse
 • procedură realizată de medic specialist chirurgie plastică
 • satisfacție garantată

Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu frumusețea și tinerețea. Din păcate, nu toți avem aceeași moștenire genetică, astfel că unele persoane se nasc cu buze subțiri și își doresc să obțină un aspect mai plin. Alte persoane au observat că aspectul buzelor lor s-a înrăutățit de-a lungul timpului și, de asemenea, au văzut că liniile verticale ale buzelor au devenit vizibile în mod neplăcut. Oricare ar fi nevoia ta, la SKiN MedSpa avem cele mai bune soluții când vine vorba de buzele tale. Acidul hialuronic poate fi de real ajutor, în crearea unor buze pline, hidratate, care se încadrează perfect pe fața ta.

Acidul hialuronic Juvederm® are mai multe variante pentru a acționa personalizat, în funcție de nevoile și dorințele pacienților: conferă volum și o formă apetisantă indiferent dacă buzele tale sunt subțiri, s-au subțiat în timp sau pur și simplu vrei buze mai pline; adăugă un volum subtil, pentru a netezi aspectul liniilor verticale ale buzelor și a redobândi aspectul tânăr și hidratat al acestora.

De asemenea, acidul hialuronic poate fi utilizat pentru a corecta diverse defecte ale buzelor. Rezultatele sunt subtile și de lungă durată. Buzele, cea superioară sau cea inferioară, pot fi tratate separat sau împreună, în același timp. Mărirea buzelor cu acid hialuronic implică o serie de mici injecții care vor construi și vor îmbunătăți conturul buzelor tale.

Acidul hialuronic este injectat de către medicul estetician în mod strategic, pentru a obține rezultatele dorite. Buzele tale noi vor fi mai frumoase, moi, mai voluminoase și conturate cât mai natural, evitându-se aspectul de “bot de rață” .

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă și care nu necesită recuperare. Acidul hialuronic dă rezultate vizibile, rapid și fără efort.

Cum se măresc buzele cu acid hialuronic ?

Fie că alegi această procedură ca urmare a îmbătrânirii sau a preferințelor personale, îți poți îmbunătăți acum aspectul și simetria caracteristicilor faciale folosind injecțiile cu acid hialuronic pentru buze. Tehnica de augmentare, de umplere a buzelor implică o serie de injecții minuscule, care îți vor construi și stimula definirea buzelor. Odată ce începi tratamentul, medicul estetician va decide cea mai bună strategie pentru a obține rezultatul dorit. Injecțiile cu acid hialuronic realizate corect vor produce rezultate remarcabile, păstrând totuși aspectul natural al buzelor. Pentru aceasta este extrem de importantă calitatea acidului hialuronic folosit în procedură.

Acidul hialuronic utilizat pentru mărirea buzelor la SKiN MedSpa este de înaltă puritate, asemănător cu acidul hialuronic existent în corpul uman. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în fiecare celulă a corpului nostru, care ne menține celulele hidratate. Acidul hialuronic poate absorbi până la 1000 de ori greutatea sa în apă, deci se comportă precum niște baloane de apă minuscule. Când este injectat, această substanță produce volum instantaneu.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o tehnică estetică unică, deoarece este sigură și eficientă, producând rezultate imediat. Acidul hialuronic injectat se simte neted la palpare și lucrează pentru a îmbunătăți încet aspectul buzelor tale. Folosind doar produse din topul celor mai apreciate pe plan mondial, se elimină complet riscul ca substanța injectată să se “strângă” în anumite zone sau să migreze.

Medicii SKiN MedSpa sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea un plan personalizat, în funcție de nevoile tale. Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, Juvederm – acidul hialuronic nr. 1 în lume, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul procedurii de mărire a buzelor cu Acid Hialuronic?

Înainte de a începe, terapeutul va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a simți orice durere sau disconfort. Această cremă anestezică este aplicată cu 30 de minute înainte de procedură. Întregul procedeu durează câteva minute, are un grad foarte redus de disconfort în cazul în care nu se utilizează anestezic, deoarece multe produse au anestezic în compoziție.
Pentru augmentarea buzelor se folosesc ace extrem de fine sau canulă atraumatică, ce asigură un tratament mult mai confortabil, risc minim de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare, durată de refacere minimă și un rezultat natural.

După finalizarea procedurii se poate aplica un gel calmant pentru buze. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează efectul?

În funcție de specificul dar și de necesitățile pielii dvs., pentru întreținerea rezultatelor pe termen lung, vă recomandăm completarea, retușul la interval de 4 – 6 luni pentru fillerele de tip Juvederm Ultra 3 și la 12 – 18 luni pentru cele cu tehnologie vycross, de tipul Juvederm Volift.

La unele persoane, mai ales dacă se află la prima injectare și fumătoare, este foarte posibil ca remanența acidului hialuronic să fie redusă, se poate întâmpla ca după câteva săptămâni de la injectare acidul hialuronic să se resoarbă în cantitate mare.
Puteți prelungi durata de viață a acidului hialuronic hidratându-vă foarte mult (beți 2- 3 litri de apă în fiecare zi) și adăugând încă un minim de acid înainte ca acesta să se resoarbă complet.

Cât durează o ședință de augmentare a buzelor?

O ședință de injectare cu acid hialuronic în buze durează în jur de 30 – 50 minute, cu tot cu timpul de așteptare pentru ca anestezicul să își facă efectul. Pentru că de cele mai multe ori less is more, iar frumuseţea zâmbetului dvs. este dată de naturaleţea buzelor şi nu de grosimea lor, vom începe cu injectări progresive, cu doze mici.

Mulți dintre pacienți au nevoie de o singură injectare pentru a-și atinge obiectivele dorite și un look natural, ceea ce înseamnă o singură injectare propriu-zisă. Cei cu buze foarte subțiri pot opta pentru mai multe ședințe de injectare ca să atingă rezultatul dorit. Se pot face retușuri la 6 luni după prima injectare.

În cazul măririi buzelor, fiecare persoană are nevoi și obiective diferite. De aceea, la SKiN MedSpa vom elabora împreună un plan de tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Ce rezultate se obțin în urma injectării cu acid hialuronic în buze?

Acidul hialuronic este substanța cea mai indicată pentru tratamentul non-chirurgical și minim invaziv de mărire a buzelor. Întrucât oferă volum imediat, vei vedea chiar după injectare o creștere a dimensiunii sau formei buzelor.

Marire buze cu acid hialuronic

De asemenea, se poate ridica comisura bucală pentru un aspect optimist, întinerit și se pot corecta asimetriile. Unii pacienți pot suferi de edem (umflături în zona injectată) care este temporar.

Rezultatele obținute în urma injectării buzelor cu acid hialuronic sunt însă de lungă durată, 6 – 9 luni. În funcție de fillerul pe care îl alegi, durata rezultatelor este diferită. Poți reveni la ședințe de întreținere o dată la 6 – 12 luni, în funcție de produsul folosit.

Pentru unii pacienți pot fi necesare tratamente suplimentare pentru a atinge dimensiunea sau forma buzelor dorite.

Toți pacienții care beneficiază de acest tratament se vor bucura de buze mai senzuale, mai voluptoase și bine definite. De asemenea, buzele vor fi mai hidratate, inclusiv în anotimpul rece, când este frecventă uscarea și descuamarea lor.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată la 6-12 luni, în funcție de produsul folosit.

before after2 marire buze cu Acid Hialuronic Juvederm SKiN MedSpa Bucuresti - Skin MedSpabefore after1 marire buze cu Acid Hialuronic Juvederm SKiN MedSpa Bucuresti - Skin MedSpabefore after3 marire buze cu Acid Hialuronic Juvederm SKiN MedSpa Bucuresti - Skin MedSpa

Care sunt contraindicațiile tratamentului de mărire a buzelor ?

Persoanele care prezintă alergii la una din componentele utilizate nu trebuie să apeleze la mărirea buzelor cu acid hialuronic. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

contraindicatii injectii cu Acid Hialuronic Bucuresti - Skin MedSpa

Cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E. În cazul în care ați suferit în trecut de erupții de herpes simplex în zona buzelor se administrează tratament preventiv înainte cu 3 zile de procedura de mărire a buzelor.

Este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore de la introducerea de acid hialuronic în buze, recomandăm un masaj blând al zonei injectate în primele 48 de ore, iar timp de o săptămână trebuie evitate expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare), efortul fizic intens sau lucrări stomatologice.

Este sigură mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Întrucât folosim fillere cu acid hialuronic de înaltă calitate, utilizate în cele mai prestigioase clinici de estică medicală din lume, injecțiile în buze în scopul măririi sau corectării acestora sunt 100% sigure, fără efecte nocive asupra sănătății pe termen mediu sau lung.

Juvederm Ultra3 SKiN MedSpa Bucuresti

Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa. În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care sunt indicațiile pe care trebuie să le urmezi după injectarea buzelor, pentru optimizarea rezultatelor?

 • După injectare, veți simți buzele mai tari sau mai puțin rigide, senzație ce va dispărea aproximativ la 1 lună, când acidul hialuronic este complet integrat în țesuturi.
 •  În primele 7 zile de la injectare nu faceți băi cu apă fierbinte, tratamente cosmetice, cu laser sau sport intens, întrucât acidul hialuronic se va duce mult mai repede.
 • 1 săptămână de la injectarea buzelor este indicat să evitați orice tratament stomatologic sau alte presiuni mecanice asupra zonei injectate; limitați mișcările buzelor.
 • Dacă sunteți fumătoare și v-ați injectat acid hialuronic în buze, vă recomandăm ca în primele 14 zile să alternați zona în care țineți țigara (stânga – dreapta).
 • nu fumați 72 ore; nicotina accelerează resorbția acidului hialuronic.
 • evitați alcoolul circa 72 ore.
 • o perioadă de 3 – 7 zile evitați temperaturile extreme, atât frigul cât și căldura, sauna, piscina, solarul.
 • Vor fi anesteziați mușchii din jurul gurii sau din zona injectată și este posibil să nu îi puteți controla o perioadă scurtă de timp, câteva ore, până vă trece efectul anestezicului (ex. puteți avea impresia că aveți gura strâmbă); dacă doriți să treacă mai repede efectul anestezicului, puteți consuma (spre exemplu) băuturi pe bază de cofeină.
 • Dacă vă deranjează senzația de căldură și umflare a zonei tratate, în primele 4 – 6 ore după injectare, aplicați pe zona tratată o pungă cu gheață, care va reduce umflarea zonei.

Veți avea un disconfort minor timp de 24 – 36 de ore după injectare. 
Buzele se vor dezumfla în următoarele 3 – 4 zile.

 • toate semnele vizibile (vânătăile) ca urmare a procedurii vor dispărea după maxim 7 zile.
 • acolo unde a fost injectat anestezicul pot apărea porțiuni albicioase sau, dimpotrivă, porțiuni de culoare mov; vor dispărea în câteva ore.
 • în zona injectată pot să apară vânătăi; vor dispărea în 5 – 7 zile de la injectare.
Vă recomandăm să aplicați pe zona cu vânătăi, gel de arnică sau creme pe bază de heparină.
 • în cazul în care vă știți predispusă să faceți herpes, vă recomandăm să luați 2 pastile de Aciclovir/zi, cu 2 zile înainte de injectare și timp de 4 zile după injectare, pentru a preveni re-apariția herpesului, în zonele injectate.
 • în funcție de stilul de viață pe care îl aveți (fumător/nefumător, presiune mecanică repetată, deshidratare, reacție a sistemului imunitar etc.), pot să apară neregularități sau asimetrii, formațiuni nodulare (gâlme).
 • în cazul în care apar asimetrii sau neregularități, le corectăm gratuit, contactați-ne ca să programăm retușul.
 • în cazul în care apar gâlme, masați ferm formațiunea apărută cu cremă; dacă nu dispar în urma masajului (timp de 2 zile), este important să ne contactați ca să vă vadă medicul care v-a injectat.
 • în cazuri excepționale (foarte rar întâlnite), anestezicul sau acidul hialuronic pot provoca reacții alergice.
 • În cazul în care doriți îndepărtarea acidului hialuronic, îl putem topi cu hialuronidază, substanță care, în 2 zile, elimină complet acidul hialuronic injectat.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La SKiN MedSpa, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă. Programează-te acum la o consultație la ☎️0729 740.704 sau pe adresa contact@skinmedspa.ro!

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Cât trebuie așteptat după topirea acidului hialuronic migrat cu hialuronidaza pentru a injecta filler din nou?

Timpul necesar pentru ca hialuronidaza să își facă efectul și să se poată injecta din nou corect, fără probleme, este de circa 3 săptămâni.

Sunt interesată de argumentarea buzelor, problema ar fi că am aparat dentar. Recomandați injectarea?

Dacă urmează să scoateți aparatul în scurt timp, mai bine așteptăm.
Daca nu, putem face mărirea buzelor cu Acid Hialuronic însă medicul va injecta progresiv, cantități mici, iar dvs. acasă trebuie să masați bine.

Am făcut mărirea buzelor cu acid hialuronic Juvederm Volift acum 2 săptămâni. De câteva zile mi-au apărut niște brobonele albe în buza de sus pe care la început nu le aveam; e normal?

Petele Fordyce sunt mici glande sebacee care se observă după injectarea buzelor; nu sunt cauzate de Acidul Hialuronic ci doar “împinse” la suprafață de acesta; sunt prezente în buze în mod natural și multe femei le au, doar că le observă după injectare pentru că atunci devin mai vizibile.

Sunt absolut normale, nu reprezintă motiv de îngrijorare și se ameliorează odată cu resorbția fillerului.

1 recenzie pentru Mărire buze

 1. 5 out of 5

  Elena Costache

  Prea incantata de rezultat ca sa nu dau o recenzie! Super buze! Multumesc doamnei doctor Marcenco!

Adaugă o recenzie

oferta marire buze cu acid hialuronic Juvederm Bucuresti - Skin MedSpa
Mărire buze
135 220 
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×