Marire buze

Marire buze cu acid hialuronic

Juvederm Volift premium vycross – 220 euro / 1 ml

marire-buze

Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu frumusețea și tinerețea. Din păcate, nu toți avem aceeași moștenire genetică, astfel că unele persoane se nasc cu buze subțiri și își doresc să obțină un aspect mai plin. Alte persoane au observat că aspectul buzelor lor s-a înrăutățit de-a lungul timpului și, de asemenea, au văzut că liniile verticale ale buzelor au devenit vizibile în mod neplăcut. Oricare ar fi nevoia ta, la SKiN MedSpa avem cele mai bune soluții când vine vorba de buzele tale. Acidul hialuronic poate fi de real ajutor, în crearea unor buze pline, hidratate, care se încadrează perfect pe fața ta.

Acidul hialuronic Juvederm® are mai multe variante pentru a acționa personalizat, în funcție de nevoile și dorințele pacienților: conferă volum și o formă apetisantă indiferent dacă buzele tale sunt subțiri, s-au subțiat în timp sau pur și simplu vrei buze mai pline;adăugă un volum subtil, pentru a netezi aspectul liniilor verticale ale buzelor și a redobândi aspectul tânăr și hidratat al acestora.

De asemenea, acidul hialuronic poate fi utilizat pentru a corecta diverse defecte ale buzelor. Rezultatele sunt subtile și de lungă durată. Buzele, cea superioară sau cea inferioară, pot fi tratate separat sau împreună, în același timp. Mărirea buzelor cu acid hialuronic implică o serie de mici injecții care vor construi și vor îmbunătăți conturul buzelor tale.

Acidul hialuronic este injectat de către medicul estetician în mod strategic, pentru a obține rezultatele dorite. Buzele tale noi vor fi mai frumoase, moi, mai voluminoase și conturate cât mai natural, evitându-se aspectul de “bot de rață” .

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă și care nu necesită recuperare. Acidul hialuronic dă rezultate vizibile, rapid și fără efort.

Cum se măresc buzele cu acid hialuronic ?

marire-buze

Fie că alegi această procedură ca urmare a îmbătrânirii sau a preferințelor personale, îți poți îmbunătăți acum aspectul și simetria caracteristicilor faciale folosind injecțiile cu acid hialuronic pentru buze. Tehnica de augmentare, de umplere a buzelor implică o serie de injecții minuscule, care îți vor construi și stimula definirea buzelor. Odată ce începi tratamentul, medicul estetician va decide cea mai bună strategie pentru a obține rezultatul dorit. Injecțiile cu acid hialuronic realizate corect vor produce rezultate remarcabile, păstrând totuși aspectul natural al buzelor.. Pentru aceasta este extrem de importantă calitatea acidului hialuronic folosit în procedură.

Acidul hialuronic utilizat pentru mărirea buzelor la SKiN MedSPa este de înaltă puritate, asemănător cu acidul hialuronic existent în corpul uman. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în fiecare celulă a corpului nostru, care ne menține celulele hidratate. Acidul hialuronic poate absorbi până la 1000 de ori greutatea sa în apă, deci se comportă precum niște baloane de apă minuscule. Când este injectat, această substanță produce volum instantaneu.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o tehnică estetică unică, deoarece este sigură și eficientă, producând rezultate imediat. Acidul hialuronic injectat se simte neted la palpare și lucrează pentru a îmbunătăți încet aspectul buzelor tale. Folosind doar produse din topul celor mai apreciate pe plan mondial, se elimină complet riscul ca substanța injectată să se “strângă” în anumite zone sau să migreze.

Experții SKiN MedSpa sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea un plan personalizat, în funcție de nevoile tale. Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, Juvederm – acidul hialuronic nr. 1 în lume, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul procedurii de mărire a buzelor cu Acid Hialuronic?

Înainte de a începe, terapeutul va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a simți orice durere sau disconfort. Această cremă anestezică este aplicată cu 30 de minute înainte de procedură. Întregul procedeu durează câteva minute,are un grad foarte redus de disconfort în cazul în care nu se utilizează anestezic, deoarece multe produse au anestezic în compoziție.
Pentru augmentarea buzelor se folosesc ace extrem de fine sau canulă atraumatică, ce asigură un tratament mult mai confortabil, risc minim de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare, durată de refacere minimă și un rezultat natural.

După finalizarea procedurii se poate aplica un gel calmant pentru buze. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de augmentare a buzelor?

O ședință de injectare cu acid hialuronic în buze durează în jur de 30 – 50 minute, cu tot cu timpul de așteptare pentru ca anestezicul să își facă efectul. Pentru că de cele mai multe ori less is more, vom începe cu injectări progresive, cu doze mici.

Mulți dintre pacienți au nevoie de o singură injectare pentru a-și atinge obiectivele dorite și un look natural, ceea ce înseamnă o singură injectare propriu-zisă. Cei cu buze foarte subțiri pot opta pentru mai multe ședințe de injectare ca să atingă rezultatul dorit. Se pot face retușuri la 6 luni după prima injectare.

În cazul măririi buzelor, fiecare persoană are nevoi și obiective diferite. De aceea, la SKiN MedSpa vom elabora împreună un plan de tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Ce rezultatele se obțin în urma injectării cu acid hialuronic în buze ?

Acidul hialuronic este substanța cea mai indicată pentru tratamentul non-chirurgical și minim invaziv de mărire a buzelor. Întrucât oferă volum imediat, vei vedea chiar după injectare o creștere a dimensiunii sau formei buzelor. De asemenea, se poate ridica comisura bucală pentru un aspect optimist, întinerit și se pot corecta asimetriile. Unii pacienți pot suferi de edem (umflături în zona injectată) care este temporar.

Rezultatele atinse în urma injectării buzelor cu acid hialuronic sunt însă de lungă durată, 6 – 9 luni. Odată ce ai obținut rezultatul dorit, poți reveni la ședințe de întreținere o dată la 6 – 12 luni, în funcție de produsul folosit durata rezultatelor este diferită.

Pentru unii pacienți pot fi necesare tratamente suplimentare pentru a atinge dimensiunea sau forma buzelor dorite.

Toți pacienții care beneficiază de acest tratament se vor bucura de buze mai senzuale, mai voluptoase și bine definite. De asemenea, buzele vor fi mai hidratate, inclusiv în anotimpul rece, când este frecventă uscarea și descuamarea lor..

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată la 6-12 luni, în funcție de produsul folosit..

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile tratamentului de mărire a buzelor ?

Persoanele care prezintă alergii la una din componentele utilizate nu trebuie să apeleze la mărirea buzelor cu acid hialuronic. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E. În cazul în care ați suferit în trecut de erupții de herpes simplex în zona buzelor se administrează tratament preventiv înainte cu 3 zile de procedura de mărire a buzelor.

Este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore de la introducerea de acid hialuronic în buze, recomandăm un masaj blând al zonei injectate în primele 48 de ore, iar timp de o săptămână trebuie evitate expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare), efortul fizic intens sau lucrări stomatologice.

Este sigură augmentarea buzelor cu acid hialuronic?

Întrucât folosim produse de înaltă calitate, utilizate în cele mai prestigioase clinici de estică medicală din lume, injecțiile în buze în scopul augmentării sau corectării acestora sunt 100% sigure, fără efecte nocive asupra sănătății pe termen mediu sau lung.

Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa. În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Detalii despre preturi AICI
DURATA PROCESULUI?
1 ședință
REZULTATE
  • Buze mai pline, moi și hidratate
  • Contur mai precis al buzelor
  • Corectarea formei buzelor
  • Eliminarea liniilor verticale de la nivelul buzelor
RELUARE ACTIVITATE
Vă puteți relua activitatea imediat după tratament.

Grad disconfort
1,5

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Contacteaza-ne 0729740704