Mărire și ridicare pomeți

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

180 800 

Mărire, ridicare, conturare și definire pomeți

De ce sunt importanți pomeții? Situați în centrul feței, pomeții sunt primii afectați de trecerea timpului. Conform studiilor științifice, pomeții proeminenți, conturați, bine definiți, reprezintă un nivel ridicat de estrogen în cazul femeilor și sunt asociați cu tinerețea.
Golește

* consultația la dr. Angelica Banu este gratuită, dacă în aceeași zi se face și procedură

sau

Pomeți mai ridicați, mai bine conturați. Efect de rejuvenare facială!

Ofertă

 

 

2 ml

230 euro

4 ml

400 euro

Juvederm Ultra 3
1 ml

180 euro

Juvederm Volift, Voluma
1 ml

220 euro

Juvederm Volift, Voluma
2 ml

345 euro

Juvederm Volift, Voluma
4 ml

800 euro

Programare: 0729 740.704
santuri nazogeniene sarbatori - Skin MedSpa

 • ridicarea instantanee a pomeților
 • redarea volumului obrajilor căzuți
 • efect de rejuvenare facială
 • atenuarea ridurilor nazolabiale și a cearcănelor
 • îmbunătățirea simetriei, a formei feței
 • încadrare și conturare mai frumoasă a trăsăturilor feței
 • piele mai întinsă și mai hidratată în zona injectată
 • edem & echimoze minime
 • remanență foarte bună
 • filler ușor de injectat, fără durere
 • consistenta mai fină a gelului
 • grad ridicat de satisfacție

De ce sunt importanți pomeții? Situați în centrul feței, pomeții sunt primii afectați de trecerea timpului. Conform studiilor științifice, pomeții proeminenți, conturați, bine definiți, reprezintă un nivel ridicat de estrogen în cazul femeilor și sunt asociați cu tinerețea.
De asemenea, sunt asociați cu o față mai simetrică și mai atractivă. Pomeții superficiali sau căzuți sunt asociați involuntar cu efectul de îmbătrânire produs de gravitație.

Nu întâmplător s-a dezvoltat o gamă aproape infinită de produse destinate conturării feței și a pomeților în special, începând cele de tip conturing, blush, bronzer, highlighter, pensule speciale și continuând cu milioane de tutoriale de make-up în care este punctată importanța unor obraji înalți și plini.

Unii oameni au pomeții proeminenți în mod natural, în timp ce alții sunt nevoiți să apeleze la make-up sau tratamente faciale pentru a-și îmbunătăți trăsăturile faciale. Însă, chiar și pomeții naturali bine definiți și frumoși își pierd, în timp, forma, odată cu înaintarea în vârstă.

Simbol universal al frumuseții, pomeții proeminenți accentuează forma în V a feței, specifică tinereții. În cazul persoanelor trecute de prima tinerețe, redarea conturului și a volumului pierdut al pomeților este mai mult decât binevenită.

Dacă până de curând modificarea, corectarea sau accentuarea formei pomeților nu era posibilă decât prin intervenție chirurgicală, astăzi este posibil să obții rezultatele dorite imediat, ușor și fără efort cu ajutorul injecțiilor (fillerelor) cu acid hialuronic.

Dezvoltarea tehnologiilor estetice a făcut posibilă restaurarea pomeților, iar injecțiile cu acid hialuronic pot atinge rezultate de neconceput până de curând: îndepărtează oboseala de pe față, restabilesc conturul natural al pomeților, oferă o ridicare subtilă a acestora. Umplerea pomeților va atenua și pliul nazolabial (cuta care începe sub nas și se termina la colțul gurii, creată ca efect al zâmbetului), fapt ce va întineri aspectul întregii fețe.

Ridicarea și mărirea pomeților prin injectarea cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă și care nu necesită recuperare; reprezintă o practică comună pentru reliefarea conturului lor și armonizarea cu întreaga față. Adaosul de volum conferit de acidul hialuronic oferă rezultate imediate, un aspect natural și tineresc.

Cum se ridică și se măresc pomeții prin injectarea cu Acid Hialuronic?

Pomeții sunt un element important al frumuseții faciale, iar obrajii bine definiți creează echilibru și îmbunătățesc aspectul și profilul feței. Din păcate, înaintarea în vârsta înlătură inevitabil volumul feței, iar obrajii încep să se aplatizeze.

Acidul hialuronic injectabil funcționează ca un filler temporar pentru refacerea volumului facial.
Acidul hialuronic se regăsește natural în corp, având cele mai mari concentrații în articulații, ochi și piele.
În piele, acidul hialuronic atrage apa, ceea ce permite pielii să devină mai hidratată.

În clinica SKiN MedSpa vei găsi o varietate de soluții injectabile cu acid hialuronic: toată gama Juvederm (Juvederm Ultra, Juvederm Ultra XC, Juvederm VOLLURE™, Juvederm XC, Juvederm VOLBELLA, Juvederm VOLUMA, Juvederm VOLIFT™, Juvederm VOLITE, Juvederm VOLUX etc.), Viscoderm Skinkò, Viscoderm Skinkò E, Profhilo, întreaga linie Aliaxin, Jalupro HMW, Teosyal Redensity, Belotero Balance și întreaga gamă Restylane.

În urma unui consult cu medicul specialist, veți stabili împreună tipul și cantitatea de acid hialuronic necesară pentru remodelarea pomeților, cu o rotunjire perfectă și un efect maxim. Acidul hialuronic este injectat sub piele, iar odată ce substanța a fost injectată, aceasta umple pielea de dedesubt, netezește ridurile și înfrumusețează instantaneu trăsăturile faciale.

În timpul procedurii, fillerul cu acid hialuronic poate fi injectat deasupra pomeților, pentru a defini mai bine trăsăturile sau în țesutul moale al obrajilor, pentru a ridica pomeții și pentru a corecta aspectul îmbătrânit.

Este extrem de important să se țină cont de punctele în care se face injectarea și de adâncime. O mică greșeală poate duce la un aspect inestetic, iar injectarea unei cantități mai mari de soluție poate crea un efect de față umflată. Tocmai de aceea este recomandat să apelezi la o clinică specializată în ridicarea pomeților, care lucrează doar la medici specialiști, cu experiență în geometrizarea feței cu acid hialuronic.

Experții SKiN MedSpa sunt dedicați să te ajute să obții rezultatele pe care ți le dorești. Tratamentul de mărire sau ridicare a pomeților este realizat doar de medici specialiști pe chirurgie estetică, cu o pregătire riguroasă și experiență în astfel de proceduri.

Ce simți în timpul injectării cu Acid Hialuronic?

Înainte de procedură, vei avea o discuție pe îndelete cu medicul specialist, prilej cu care vei putea să îi adresezi toate întrebările.

Numai după ce ați epuizat orice semn de întrebare, înainte de a începe procedura propriu-zisă, va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a resimți orice durere sau disconfort. Întregul tratament durează câteva minute și este complet nedureros. Deși produsele destinate injectării au deja în compoziție lidocaină pentru reducerea disconfortului, crema anestezică aplicată local pe zona tratată cu 30 de minute înainte de injectare ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării și asigură lipsa completă a durerii.
În funcție de zonă, se folosesc ace extrem de fine sau canula atraumatică, ce asigură un tratament mult mai confortabil, risc minim de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare, durată de refacere minimă și un rezultat natural.

După finalizarea procedurii se poate aplica un gel, comprese reci sau gheață pentru a calma orice iritare a zonei tratate. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de ridicare a pomeților prin injectare cu Acid Hialuronic?

O ședință de mărire și ridicare a pomeților prin umplere cu acid hialuronic durează în jur de 15 – 30 de minute, la care se adaugă timpul de așteptare pentru ca anestezicul să își facă efectul.

Medicul introduce progresiv fillerul în zonele vizate, desenate în prealabil, astfel încât pacientul să poată observa pe loc efectul superb de conturare a feței prin ridicarea și modelarea pomeților.

Injectarea se face treptat, în punctele cheie ale feţei și se creează liniile de sculpting prin pronunțarea liniei pomeților; se creează echilibru la nivelul feței, rezultând astfel o geometrie perfectă. Acidul hialuronic realizează local hidratarea pielii și crește volumul acolo unde este injectat.
Tehnica de refacere a liniei pomeților cu acid hialuronic este personalizată pentru fiecare persoană în parte, în funcție de trăsăturile feței.

În ceea ce privește frumusețea sau simetria facială, fiecare dintre noi are nevoi și obiective diferite. Multe dintre paciente doresc doar un volum suficient, fără exagerări și au nevoie de o singură injectare pentru a-și atinge obiectivele dorite și un look natural.

La unele persoane, mai ales dacă se află la prima injectare, este foarte posibil ca remanenţa acidului hialuronic să fie redusă. Uneori, se poate întâmpla ca, după câteva săptămâni de la injectare, acidul hialuronic să se resoarbă în cantitate mare.

Puteţi prelungi durata de viaţă a acidului hialuronic hidratându-vă foarte mult (beţi 2 – 3 litri de apă în fiecare zi) şi adăugând un retuș cu un minim de acid, înainte ca acesta să se resoarbă complet.

De aceea, la SKiN MedSpa, medicul va evalua zonele feței care au nevoie de îmbunătățiri ale liniilor, structurii și/sau volumului și va stabili împreună cu pacientul un plan personalizat de tratament.

Pentru un aspect natural si ușor evidențiat se recomandă minim 1 ml de acid hialuronic.
Pentru pomeți proeminenți, în funcție de caracteristicile pacientei, se optează pentru o cantitate de 2 – 3 ml.

Ce rezultate se obțin în urma tratamentului pentru riduri cu acid hialuronic?

Efectul folosirii fillerelor cu acid hialuronic devine vizibil aproape imediat, iar remanența este mai mare decât în cazul măririi buzelor, pentru că acidul hialuronic injectat în zona pomeților este metabolizat mai greu de organism.
În afară de faptul că se obține o conturare și o încadrare mai bună a feței și se îmbunătățește simetria acesteia, pomeții bine definiți mai au câteva avantaje esențiale.

Gravitația și înaintarea în vârsta fac în mod natural ca pachetele de grăsime ale feței să scadă iar din această cauză mușchii nu mai au susținere: pielea de pe față va începe să formeze cute, pliuri sau șanțuri, care pornesc de la nări și se întind până în colțul gurii. Obrajii căzuți, fără volum, duc la apariția șanțurilor și a cearcănelor de sub ochi.
Astfel, mărirea obrajilor este adesea necesară pentru a sprijini pielea la nivelul feței și a îmbunătăți aspectul cearcănelor de sub ochi.

Deși volumizare facială nu înseamnă doar umplerea pomeților, procedura de corectare a ovalului feţei este non-invazivă, conferă hidratare, luminozitate și va spori atractivitatea aspectului feței prin îmbunătățirea formei sale.

Efectul tratamentului depinde de caracteristicile individuale ale fiecărei persoane, de modul în care organismul metabolizează substanța folosită, dar și de vârstă și de tipul de piele. Cu toate acestea, deoarece la SKiN MedSpa folosim numai fillere din gama premium, cu tehnologia inovatoare de fabricație Vycross, special create pentru injectarea zonei pomeților, produse cu o densitate mare, care ajung în profunzime, rezultatele pot persista până la doi ani.

Juvederm Voluma face parte din generația IV – și cea mai recentă – a substanțelor de umplere pe bază de acid hialuronic și este cel mai longeviv acid hialuronic.
Este un acid hialuronic dedicat refacerii volumului facial inclusiv in zona malară (pomeți și obraji) și are la bază o tehnologie unică si patentată, superioară gamelor anterioare, cu o reticulare mai eficientă, ceea ce conferă un aspect natural și rezultate mult mai de durată în timp.
Substanțele din gama Juvederm ajută la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, contribuind astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

**Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile injectării cu Acid Hialuronic?

Persoanele care prezintă alergii la unul din componentele produsului nu trebuie să apeleze la injecțiile cu acid hialuronic.
De asemenea, nu pot beneficia de acest tratament femeile care sunt însărcinate sau alăptează.
Este interzisă injectarea cu acid hialuronic în cazul în care există o infecție activă cu herpes facial, infecție în zona de tratament, dacă pacientul suferă de diabet sau are probleme de coagulare a sângelui.

Cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E.
În cazul în care ai suferit în trecut de erupții de herpes în zona feței se administrează tratament preventiv înainte cu 3 zile de procedură.

După tratament, este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore, este indicat un masaj blând al zonei (48 de ore), iar timp de o săptămână trebuie evitată expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare), efortul fizic intens sau vizita la dentist, în funcție de zona tratată.

Este sigură ridicarea și mărirea pomeților prin injectare cu acid hialuronic?

Diferitele metode utilizate în fabricarea fillerelor cu acid hialuronic au dat naștere la diferențe de proprietăți, cum ar fi gradul de reticulare, dimensiunea particulelor și concentrația de acid hialuronic în produs. Aceste caracteristici sunt vitale în determinarea performanței clinice și a remanenței fiecărui produs în parte.

Toate fillerele cu acid hialuronic folosite pentru injectare sunt sigure în procent de 100%. La SKiN MedSpa utilizăm doar acid hialuronic a cărui siguranță și eficacitate au fost testate clinic și dovedite pe termen lung, ceea ce face ca șansele unei reacții alergice sau a unei respingeri a corpului să fie extrem de mici.

Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa.
În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și al esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care sunt indicațiile pe care trebuie sa le urmezi dupa injectarea pometilor, pentru optimizarea rezultatelor?

 • Este interzis ca timp de 12 ore după injectare să vă daţi cu creme, fond de ten, ruj sau machiaj pe zona tratată, sau să faceţi saună sau baie lungă fierbinte.
  Puteţi să faceţi un duş scurt, normal.

Este recomandat să dormiţi cu faţa în sus în primele 4 zile.

 • O perioadă de 4 zile evitaţi temperaturile extreme, mersul la sauna, piscina, solar.
 • Nu faceţi băi cu apă fierbinte, tratamente cosmetice sau cu laser în primele 7 zile de la injectare. În cazul în care doriţi îndepărtarea acidului hialuronic, există posibilitatea topirii acestuia cu o substanţă numită hialuronidază care, în 2 zile, elimină complet acidul hialuronic injectat.
 • Dacă vă deranjează senzaţia de căldură şi umflare a zonei tratate, este indicat ca în primele 6 ore după injectare să aplicaţi pe zona tratată o pungă rece cu gheaţă şi apă pentru a diminua umflarea zonei.

Veţi avea un ușor disconfort în primele 36 de ore după injectare.
La unele persoane, mai ales dacă se află la prima injectare, este foarte posibil ca remanenţa acidului hialuronic să fie redusă (se poate întâmpla ca după câteva săptămâni de la injectare, acidul hialuronic să se resoarbă în cantitate mare).
Puteţi prelungi durata de viaţă a acidului hialuronic hidratându-vă foarte mult (beţi 2 – 3 litri de apă în fiecare zi) şi adăugând încă un minim de acid înainte ca acesta să se resoarbă complet.

 • În cazul unor asimetrii sau neregularităţi, contactaţi-ne şi programaţi-vă la un retuş gratuit.

În cazul apariţiei gâlmelor, masaţi FERM formaţiunea apărută cu cremă; dacă acestea nu dispar nici la 2 zile de masat zona, contactaţi-ne şi programaţi-vă la un retuş gratuit.
În cazuri excepţionale, foarte rar întâlnite, se poate ca anestezicul sau acidul hialuronic să provoace reacţii alergice!
24 de ore după tratament nu se consumă alcool.
În primele 3 ore după injectare ţinem gheaţă într-un prosop pe zona respectivă, fără presiune, câte 15 minute la fiecare oră pentru a reduce eventuala inflamaţie locală.

 • Se vă aplica arnica sau Bepanten de 2 ori /zi timp de 4 zile (aplicarea se va face în strat subţire şi cu mişcări blânde, pentru a evita apăsarea zonei, până intră în piele).

Dacă aţi optat pentru o volumizare mai mare, este recomandat să o faceţi treptat.
Dacă sesizaţi asimetrii sau neregularităţi, putem interveni cu un retuş gratuit la 14 zile după injectare.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La SKiN MedSpa, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă. Programează-te acum la o consultație la ☎️0729 740.704 sau pe adresa contact@skinmedspa.ro!

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mărire și ridicare pomeți”

santuri nazogeniene sarbatori - Skin MedSpa
Mărire și ridicare pomeți
180 800 
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locatie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×