Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1, Bucureşti, România

Noutăţi

  • No products in the cart.
Title Image
Home  /  Onda Coolwaves remodelare corporala celulita

Onda Coolwaves®, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate

Ofertă Preț
6 ședințe zonă mare 3.000 lei
6 ședințe LPG Cellu M6 Alliance de 40′ bonus

De ce să alegi dispozitivul Onda Coolwaves®?

✅ ONDA este considerat dispozitivul numărul 1 la nivel mondial pentru remodelare corporală, tratamentul celulitei și a grăsimii localizate
✅ rezultate sigure, vizibile cu ochiul liber după 2 – 3 ședințe
✅ topește grăsimea localizată
✅ reduce vizibil celulita
✅ tonifiază pielea lăsată, fără fermitate
✅ fără durere, fără timp de recuperare
✅ tratament non-invaziv, fără efecte secundare nocive
✅ 100% sigur pentru sănătatea ta, aprobat FDA

ONDA este primul și singurul dispozitiv din lume care folosește noua tehnologie revoluționară pentru conturarea non-chirurgicală a corpului, slăbire localizată și tratarea celulitei: Coolwaves® de la DEKA.

Echipamentul ONDA este câștigătorul concursului Anti-Ageing & Beauty Trophy 2018 – 2019 pentru cea mai bună tehnologie non-invazivă de remodelare corporală.

Recent încoronat și de către Ghidul de Chirurgie Cosmetică Tatler din Marea Britanie ca „Tratamentul numărul 1 pentru un posterior fără gropițe”, ONDA tratează celulita mai rapid și mai eficient față de  orice alt tratament anticelulitic non-chirurgical.

Onda Coolwaves

ONDA Coolwaves®™ a adăugat recent inclusiv tratamentul zonei de sub bărbie pe lista sa de tratamente spectaculoase. Astfel că îți poți sculpta, tonifia și redefini eficient contururile corpului și ale feței cu acest dispozitiv în clinica ta favorită: SKiN MedSpa din București!  

ONDA este atât de apreciat deoarece reușește să elimine celulele adipoase localizate, în timp ce tonifiază și remodelează pielea, întărind țesutul tratat printr-o acțiune regenerativă, dar complet non-invazivă, care își păstrează rezultatele în timp și este complet lipsită de efecte secundare.

Mai exact, ONDA reușește să elimine grăsimea localizată. Undele de tip Coolwaves® pătrund profund, perturbând membranele celulelor de grăsime subcutanată. Liza (conținutul celulelor distruse) este ulterior drenată, stimulându-se procesele metabolice fiziologice.

ONDA elimină celulita. Coolwaves® vizează în mod eficient țesutul conjunctiv dintre lobulii adipoși prezenți în etapele mai avansate ale celulitei.

ONDA tonifiază pielea fără fermitate. Coolwaves® induce o contracție imediată a fibrelor de colagen din derm și stimulează producția de colagen nou, fapt ce are ca și rezultat o piele mai fermă, mai compactă și mai tonifiată. 

Cum funcționează ONDA Coolwaves®?

ONDA este primul dispozitiv care utilizează o sursă de energie care poate viza simultan grăsimea, celulita și pielea lăsată. Microundele sunt folosite în medicină de multă vreme în tratamente diferite, cum ar fi tratamentele oncologice, dar diferența adusă de ONDA este frecvența microundelor utilizate: la 2.45GHz pielea este aproape „transparentă”, permițând trecerea ușoară a energiei, care este apoi concentrată în mod specific în stratul de grăsime de sub piele.

În acest fel, straturile superioare ale pielii sunt protejate de încălzirea nedorită și de fapt rămân la o temperatură confortabilă răcoroasă. Din acest motiv, microundele cu care funcționează ONDA se numesc Coolwaves®.

Odată ce undele ajung la celulele adipoase, produc daune nedureroase, dar ireversibile membranelor celulare. Acest lucru determină scurgerea de grăsime din celule în spațiul interstițial, unde atât grăsimea, cât și resturile din membranele deteriorate sunt eliminate în mod natural de către organism.

Practic, terapeutul utilizează cele 2 capete inteligente ale dispozitivului,  „Deep” și „Shallow”, care emit Coolwaves® la diferite adâncimi pentru modularea și adaptarea perfectă a tehnologiei pentru nevoile tale, în funcție de tipul de tratament și pentru zona tratată (abdomen, coapse, șolduri, aripioare, spate, bărbie).

Undele Coolwaves® au o acțiune țintită asupra țesutului adipos (gras) și produc următoarele efecte:

încălzirea celulelor de grăsime, a celulelor adipoase, modificându-le metabolismul și afectându-le integritatea membranelor exterioare.

celulele adipoase eliberează apoi o cantitate de lipide (grăsimi) printr-un mecanism numit zeioză. Unele bule se formează de-a lungul membranei exterioare a adipocitelor și grăsimea se scurge literalmente din aceste bule.

Zeioza devine atât de intensă încât membrana celulelor de grăsime își pierde integritatea structurală. Membrana celulară se rupe, iar celula grasă este distrusă complet. 

Grăsimea este eliberată în spațiul interstițial dintre celule, stimulează un aflux de celule inflamatorii (macrofage) din sânge. Aceste macrofage au sarcina de a „curăța” prin înghițirea grăsimii libere și a oricăror resturi celulare.

Odată ce au eliminat din zonă grăsimea, macrofagele migrează în sistemul limfatic și sunt drenate. În acest fel, grăsimea este eliminată din corp 100% natural. 

ONDA reușește să afecteze stratul profund al țesutului adipos subcutanat, fără a dispersa energia în țesut sau a-l supraîncălzi, ceea ce ar afecta pielea din apropiere. Un sistem de contact de răcire încorporat (5°C) asigură confortul total al pacientului în timpul tratamentului.

ONDA CoolWaves® Vs. radiofrecvența medicală

Rezistența pielii la microundele Coolwaves®™este de cel puțin 3,5 ori mai mică față de dispozitivele clasice pentru reducerea grăsimii și tonifierea pielii laxe, folosite în mod frecvent ca tratamente de remodelare corporală.

Acest lucru înseamnă că, dacă dispozitivul nu este suficient de performant,  o mare parte a energiei emise de radiofrecvență se blochează în epidermă și derm, încălzind pielea într-o asemenea măsură încât poate exista riscul de deteriorare a țesuturilor. Deoarece energia emisă de radiofrecvență rămâne aproape de suprafață, cele mai multe dintre dispozitive nu reușesc să ajungă la stratul de grăsime de sub piele.  

Comparativ cu dispozitivele cu radiofrecvență clasice, ONDA este capabil să livreze undele Coolwaves®™ direct prin piele, în stratul în care se află celulele adipoase. Întrucât ONDA oferă un tratament mai eficient, sunt necesare mai puține ședințe de tratament pentru a vedea rezultatele.

Mai mult decât atât, rezultatele observate cu dispozitivele mai vechi de radiofrecvență sunt de obicei tranzitorii (nu sunt de lungă durată). Cum ONDA distruge în mod specific o parte din celulele adipoase, rezultatele tind să fie mult mai durabile și, în unele cazuri, pot fi permanente.

Cui se adresează tratamentul de remodelare corporală ONDA?

Remodelare corporala

ONDA este un dispozitiv specializat, eficient pentru:

✅ reducerea celulitei
✅ liminarea grăsimii localizate de pe abdomen, brațe, coapse, șolduri, linia sutienului, fese, bărbie etc.
✅ remodelare corporală
✅ tonifierea pielii lăsate, fără fermitate

Atenție! ONDA este un sistem de remodelare corporală conceput pentru zonele localizate de grăsime încăpățânată și celulită la persoanele al căror indice de masă corporală este mai mic de 30. Din păcate, nu este un tratament de slăbire care să funcționeze singur în cazul persoanelor obeze. 

Cu toate acestea, poate fi utilizat inclusiv de persoanele supraponderale, acompaniat bineînțeles de un regim de viață sănătos, mișcare și alte tratamente corporale, pentru a optimiza rezultatele.

Ce simți în timpul unei ședințe cu ONDA Coolwaves®?

Indiferent de tipul de tratament efectuat cu ONDA acesta nu doare absolut deloc. Pacientul simte o căldură ușoară sub piele, dar și o senzație răcoroasă pe piele. Zona tratată rămâne caldă câteva ore după ședința de tratament.

La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament cu ONDA și de câte am nevoie?

În funcție de zona tratată, ședința de tratament per zona tratată durează aproximativ 30 de minute

Capul dispozitivului acoperă o suprafață de 15×15 cm, iar tratamentul durează aproximativ 10 minute

Putem trata până la 8 zone simultan într-o ședință cu ONDA. 

Numărul recomandat de tratamente pentru a vedea rezultate de lungă durată este de 4 ședințe, deși este posibil să beneficiezi de mai multe ședințe în caz de nevoie. 

Nu îți face griji! La SKiN MedSpa, înainte de a începe orice tratament facial și/sau corporal, beneficiezi de o evaluare gratuită în cadrul căreia terapeutul îți va comunica numărul de ședințe necesar pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. 

În cât timp se văd rezultatele după procedura de tratament cu Onda Coolwaves®?

Rezultatele devin vizibile uneori după o singură ședință, dar cel mai bine se observă după 3 ședințe.

După procedură, este normal să experimentezi efecte secundare ușoare, inclusiv mâncărime, amorțeală, duritate, căldură, sensibilitate, roșeață și umflături în zona tratată. Mai puțin frecvent, este posibil să apară mici vânătăi, noduli sau vezicule în zona de tratament, care sunt de obicei tranzitorii și se rezolvă în câteva zile după tratament.

Recomandăm ca ședințele de tratament ONDA să fie efectuate la 3 săptămâni distanță atât pentru reducerea grăsimii corporale cât și pentru tratamentul celulitei. 

Acest interval de timp este indicat pentru a permite sistemului limfatic să elimine celulele de grăsime liberă și resturile celulare care au fost produse prin acțiunea dispozitivului în zona de tratament.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu ONDA Coolwaves®?

Tratamentul cu ONDA Coolwaves® este contraindicat în cazul în care ai:

⛔️ tulburări de coagulare ale sângelui

⛔️ boli cardiovasculare 

⛔️ probleme oncologice 

⛔️ defibrilator electric implantat

⛔️ implanturi metalice 

⛔️ ești însărcinată sau alăptezi 

Este sigur tratamentul cu microunde ONDA Coolwaves®?

Foarte mulți pacienți sunt deseori îngrijorați dacă microundele utilizate de dispozitivul ONDA sunt sigure pentru sănătate. Spre deosebire de cuptorul cu microunde, microundele emise de ONDA nu sunt libere, ci sunt foarte bine controlate. 

Microundele emise de ONDA nu se propagă în aer liber, ci sunt emise și revin în capul de tratament patentat, special construit pentru acest lucru. Astfel, atât acțiunea în sine cât și adâncimea acesteia sunt controlate perfect. Niciun alt organ sau țesut în afară de grăsimea vizată și straturile inferioare ale pielii nu sunt atinse de microunde. De aceea, ONDA este un sistem foarte sigur.

Mai mult decât atât, piesele de mână funcționează numai atunci când sunt în contact direct cu pielea. Prin urmare, dacă piesa de mână nu este în contact complet, va înceta să emită, asigurând un control perfect al livrării de energie în organism. 

ONDA Coolwaves® realizează tratamente sigure, obținând inclusiv prestigioasa aprobare FDA, deoarece a trecut examenul tuturor testărilor stricte de calitate și siguranță în utilizare. 

La SKiN MedSpa, lumea noastră ești TU! 💚 De aceea, ne pasă de tine, de siguranța ta, de rezultatele pe care le obții.Vino la noi să încerci echipamentul numărul 🥇mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și tonifierea pielii lăsate!

Programează-te acum la☎️0729 740.704 sau pe mail, pe adresa  [email protected]!