Peelingul cu fenol sau mai tânără cu 10 ani ? DA, se poate!

Peeling cu fenol

Ofertă 2000 lei/pachetul de 5 ședințe

0729 740 704

efect de lifting imediat care durează în timp
întinereşte aspectul pielii, fără să fie nevoie de bisturiu
reduce petele extinse, cicatricile de acnee și vergeturile
efect dramatic asupra ridurilor profunde, pronunțate
pielea este reînnoită și recuperată după 7 zile
destinat tegumentului cu un grad avansat de fotoîmbătrânire
uniformizează nuanța pielii și redă luminozitatea
„curăță” în profunzime
poate îndepărta permanent pistruii
Peelingul cu fenol nu elimină pielea în exces.
Temporar, porii pot părea măriți, deschiși, datorită îndepărtării stratului cornos al pielii.
Fumatul dar şi unele medicamente, precum aspirina, isotretionin afectează circulaţia sângelui până la nivelul pielii şi vor întârzia vindecarea astfel, va trebui să renunţi la ele cu două săptămâni înainte
nu este recomandat persoanelor cu ten închis
se aplică doar pe faţă
nu este la fel de eficient in cazul tenului gras
nu se face in cazul persoanelor cardiace
vor fi evitate medicamentele precum aspirina, care afectează coagularea sângelui
fumatul afectează coagularea sângelui şi trebuie sistat cu 2 săptămâni înainte
nu este indicată efectuarea altor tratamente faciale în paralel
niciun tip de peeling nu este indicat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Preț: 500 lei – 1 ședință

Odată cu înaintarea în vârstă, procesul de reînnoire celulară încetinește, provocând o acumulare de celule moarte ce generează o îngroșare a stratului cornos și schimbări la nivel de pigment.
Fibrele de colagen și elastină se degradează, producția de acid hialuronic scade și astfel, apar ridurile, flaciditatea și deshidratarea cutanată.

În ce constă peelingul cu FENOL ?

NOMELAN FENOL este un peeling anti-aging revoluționar, efectuat de personal medical, indicat în tratamentul pielii îmbătrânite sau pentru acele persoane ce își doresc un rezultat spectaculos și de lungă durată.
Peelingul cu fenol este o procedură medicală bine tolerată care tratează ridurile fine faciale, petele cauzate de sarcină şi de expunerea la soare, dar şi diversele imperfecţiuni ale pielii, cu grad mare de satisfacție.

Fenolul, principala substanță activă, este considerat unul din activii cei mai potenți în tratamentele anti-îmbătrânire şi produce un peeling profund.
Acțiunea sa este mult mai profundă comparativ cu a altor peelinguri chimice, de aceea, exfolierea este mai intensă (5 – 7 zile), iar stimularea de colagen și elastină este mai pronunțată, reducând astfel semnele îmbătrânirii.

Este un peeling profesional modern, modificat și stabilizat, fără efecte secundare, fără a mai avea nevoie de concediu sau de timp liber pentru recuperare.

Ce trebuie să știți despre acest tratament?

 • Este o procedură simplă, durează 20 – 30 minute care constă în înlăturarea straturilor de la suprafaţă cu ajutorul unor soluţii chimice pentru împrospătarea aspectului pielii.
 • Este un tratament sigur și eficient care presupune arderea controlată a pielii. În timpul procedurii, vei simți o ușoară usturime, ce dispare după câteva minute. În următoarele zile, vei observa că pielea te va strânge și va începe să se exfolieze (5 – 7 zile). După peelingul cu fenol se formează în aproximativ 10 zile tegument nou, care va fi iniţial roşu. Ulterior, roşeaţa se va estompa complet, pe măsură ce are loc cicatrizarea. După acest interval, pielea care se vindecă va fi mai uniformă, mai netedă, mai fină, mai suplă, cu efect de lifting și cu un aspect mai tânăr.
 • După acest peeling, pielea va fi sensibilă și necesită protecție și hidratare suplimentare. Folosiți obligatoriu și permanent protecție solară cu SPF 50 cel puțin 8 săptămâni și evitați expunerea la soare, solar sau zonele cu căldură intensă (saună). A nu se aplica produse cu substanțe iritante sau abrazive precum acid salicilic, scrub, microdermoabraziune etc.
  Eventualele greșeli în îngrijirea de după peeling pot determina hiperpigmentări, arsuri solare sau vindecare lentă.
 • În perioada exfolierii, utilizați produse cu rol de hidratare, regenerare și reepitelizare, care grăbesc procesul de vindecare, ori de câte ori este nevoie.
  Este important ca atunci când începe procesul de exfoliere, să nu rupem fâșiuțele, crustele, trebuie lăsate să se înlăture spontan, deoarece se pot produce cicatrici. După 2 – 3 zile crustele încep să cadă singure şi vor dispărea în circa 10 zile, dezvelind o piele fină cu o culoare roșie.
 • Peelingul cu fenol nu elimină pielea în exces.
 • Temporar, porii pot părea măriți, deschiși, datorită îndepărtării stratului cornos al pielii.
 • Fumatul dar şi unele medicamente, precum aspirina, isotretionin afectează circulaţia sângelui până la nivelul pielii şi vor întârzia vindecarea astfel, va trebui să renunţi la ele cu două săptămâni înainte.
 • Nu este recomandat persoanelor cu ten închis.
 • se aplică doar pe faţă
 • nu este la fel de eficient in cazul tenului gras
 • nu se face in cazul persoanelor cardiace
 • vor fi evitate medicamentele precum aspirina, care afectează coagularea sângelui
 • fumatul afectează coagularea sângelui şi trebuie sistat cu 2 săptămâni înainte
 • nu este indicată efectuarea altor tratamente faciale în paralel
 • Niciun tip de peeling nu este indicat femeilor însărcinate sau care alăptează.
 • Pentru a obține rezultatele dorite, se recomandă efectuarea a 4 – 5 tratamente, spațiate la 1 lună. Pentru întreținerea rezultatelor, se recomandă utilizarea de produse anti-aging profesionale.

* in clinica SKiN MedSpa acest peeling este efectuat de medicul dermatolog specialist