Unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală

procedura tonifiere Venus Legacy

Scapă de aspectul de coajă de portocală și sculptează silueta în timp record cu Venus Legacy unul din cele mai performante și eficiente tratamente pentru celulită și piele lăsată

Ofertă

1000 lei / pachetul de 5 sedințe, în loc de 2250Lei
*Pretul este valabil doar la achizitia unui pachet de 5 ședinte

2000 lei / pachetul de 12 sedințe, în loc de 5400 Lei
*Pretul este valabil doar la achizitia unui pachet de 12 ședinte

0729 740 704

cea mai nouă soluție medicală pentru remodelare corporală
tratament complex, de ultimă generație, pentru a scăpa de celulită rapid și eficient
reduce din centimetri, redă elasticitatea pielii și elimină celulita
răspuns bun la probleme complexe ale corpului, precum celulita și pielea lăsată
tehnică revoluționară non-chirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, strat de grăsime și piele flască
 
 
Venus Legacy™ este unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în tratarea celulitei, eliminarea depunerilor de grăsime și îmbunătățirea fermității pielii. Rezultate foarte bune sunt obținute după câteva ședințe de tratament. Celulita, volumul feselor, coapselor, brațelor, abdomenului și chiar bărbia dublă sunt vizibil reduse după câteva ședințe.

Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament de remodelare corporală non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, a tonifia și îmbunătăți zonele cu probleme, folosind tehnologia Venus 4D™, cu rezultate imediate și de lungă durată.

În plus față de tonifiere și slăbire, Venus Legacy™ reduce celulita, îmbunătățește aspectul vergeturilor și redă fermitatea pielii. De aceea, procedura este excelentă și pentru tonifierea pielii post-liposucție sau după naștere.
Tratamentul revoluționar Venus Legacy™ vă poate ajuta să obțineți niște brațe mai ferme, mai conturate și o piele tonifiată fără efort, fără durere sau disconfortul provocat de alternativele chirurgicale. Dispozitivul este aprobat de Health Canada și de FDA (Food and Drug Administration) pentru tratamentul celulitei, a excesului de grăsime și a pielii lăsate, lipsite de tonus.

Cum funcționează radiofrecvența medicală utilizată de Venus Legacy™?

Venus Legacy™ folosește radiofrecvența multipolară, câmpurile electromagnetice și un anumit tip de vacuum pentru a produce căldură sub suprafața pielii. Acest proces ajută la creșterea în mod natural a fibrelor de colagen și elastină din piele, în timp ce, grăsimea, celulele adipoase, scade în volum. Când fibrele de colagen din piele sunt expuse la o anumită cantitate de căldură, structura lor se modifică și se contractă imediat, ceea ce are ca efect imediat o piele mai fermă în zona tratată.
Câmpurile electromagnetice ajută la oxigenarea și circulația sângelui și a nutrienților, iar pielea devine mai fină, mai luminoasă, cu un aspect mai tânăr. În același timp, vacuumul special, reglabil în intensitate (VariPulse™), contribuie la eficientizarea tratamentului.

Per total, rezultatul obținut prin terapia de radiofrecvență medicală Venus Legacy™ este un corp care arată mai subțire și mai sculptat, o piele mai fermă, fără celulită.

Ce simți în timpul tratamentului cu Venus Legacy™?

Venus-Legacy-celulita-proceduraNu doar că acest tratament este complet nedureros, ci este asemănat deseori cu un masaj confortabil. Mulți dintre pacienții și pacientele noastre susțin că tratamentul de remodelare a brațelor se simte ca un masaj cu pietre calde și mulți dintre ei chiar au adormit în timpul acestei terapii corporale.

În timpul tratamentului pentru tonifierea brațelor Venus Legacy™, unul dintre profesioniștii noștri va ajusta în mod corespunzător setările dispozitivului în funcție de zona tratată. Un gel va fi aplicat pe piele și apoi se vor face mai multe treceri cu aplicatorul specific peste zona țintă, pentru a crește temperatura pielii și a declanșa restructurarea colagenului și reducerea celulelor adipoase. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe de radiofrecvență medicală am nevoie?

O ședință de radiofrecvență medicală pentru o zonă durează în jur de 30 minute. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt indicate în jur de 12 ședințe la interval de 5 zile distanță pentru a obține niște brațe mai subțiri, mai tonifiate, fără piele lăsată.

Profitați de o consultație gratuită pentru a vă stabili programul de tratament personalizat și a avea niște brațe ferme și frumoase. Programați-vă acum!

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului Venus Legacy™?

Venus-Legacy-_-remodelare-corporalaChiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, moștenirii genetice, vârstei și stării generale de sănătate, mulți dintre pacienții și pacientele noastre văd o ușoară îmbunătățire chiar și după prima ședință de radiofrecvență.

În general, rezultatele vor fi mult mai evidente după finalizarea celei de-a 6-a ședință. Ca și în sport, rezultatele se văd gradual și se consolidează cu fiecare ședință în parte; de aceea este importantă respectarea intervalului recomandat de către specialiștii SKiN MedSpa. La câteva săptămâni după finalizarea unei ședințe complete de tratament, se vor vedea efectele finale.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată pe lună.

*** Bineînțeles că rezultatele variază în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile radiofrecvenței medicale

Persoanelor cu un dispozitiv metalic sau implantabil le este interzisă radiofrecvența medicală. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este radiofrecvența medicală utilizată de Venus Legacy™ sigură?

Tehnologia utilizată de Venus Legacy™ este de ultimă generație, aprobată FDA, testată în studii clinice care i-au demonstrat și eficiența. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Detalii despre preturi AICI
DURATA PROCESULUI?
8 – 12 ședințe
(1 la 5 – 7 zile)
Rezultate
  • Elimină grăsimea si tonifică zona brațelor
  • Brațe mai suple, mai ferme, mai conturate
  • Slăbire localizată fără efort, fără durere
  • Elimină celulita & redă fermitatea pielii
  • Excelent pentru piele mai fermă post-liposucție sau după naștere.
RELUARE ACTIVITATE
Imediat

Grad disconfort
0

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane