Rejuvenare faciala

O piele mai tânără cu Venus Legacy™, unul dintre cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală

rejuviliere faciala

restructurează colagenul
îmbunătățește tonusul, fermitatea și elasticitatea pielii
remodelează conturul facial
efect de față întinerită, cu contururi ferme, fără piele lăsată
reduce pungile și cearcănele
reduce liniile fine ale pielii cu 90%
tonifiază pielea, redându-i elasticitatea cu până la 80%
Bonus: presodrenaj corporal

1 sedinta full face de 60 minute – 400 lei
5 sedinte full face de 30 minute – 1000 lei
*Pretul este valabil doar la achizitia unui pachet de 5 ședinte
12 sedințe full face de 30 minute – 2000 lei
*Pretul este valabil doar la achizitia unui pachet de 12 ședinte
12 sedințe full face de 60 minute – 3500 lei
* Pretul este valabil doar la achizitia unui pachet de 12 ședinte

0729 740 704

Aspectul îmbătrânit al feței este dat în primul rând de riduri, acele linii clare care brăzdează fața unei persoane în vârstă, rezultatul natural al procesului de îmbătrânire. În al doilea rând, pielea lăsată, fața care și-a pierdut din volum adaugă câțiva ani buni peste cei din buletin, iar acest lucru se întâmpla indiferent de vârstă, mai ales atunci când apar modificări bruște ale greutății corporale.

Vestea bună este că prin cele mai eficiente metode și dispozitive medicale putem modifica aspectul și calitatea pielii. Radiofrecvența facială Venus Legacy face minuni în rejuvenarea facială, ștergând ani de zile de pe fața pacientului.

Venus Legacy™ este unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în ștergerea liniilor fine și îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Tratamentul de rejuvenare facială non-invaziv Venus Legacy™ îți ajută pielea să reîntinerească, să se tonifieze după doar câteva ședințe. Vei obține rezultate excelente rapid și eficient, fără durere, fără intervenții chirurgicale și fără să-ți întrerupi activitățile tale obișnuite.

Studiile clinice au demonstrat faptul ca procedura de rejuvenare facială Venus Legacy™ poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90% și că tonifiază pielea de pe față și corp, redându-i elasticitatea cu până la 80%. Radiofrecvența facială stimulează în profunzime țesuturile moi de sub piele, ceea ce facilitează vindecarea prin producerea de colagen ca și reacție naturală la undele de radiofrecvență.

Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament facial non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, a tonifia și a îmbunătăți aspectul pielii, folosind tehnologia Venus 4D™, cu rezultate imediate și de lungă durată. Radiofrecvența facială are efect nu numai asupra ridurilor și liniilor fine, ci tonifiază și pielea lăsată.. Astfel se obține un aspect mai tânăr și mai proaspăt, un efect de lifting fără intervenție chirurgicală. Dispozitivul este aprobat de Health Canada și de FDA (Food and Drug Administration).

Tratamentul revoluționar Venus Legacy™ stimulează producția de colagen la nivelul feței, te poate ajuta să scapi de pungile de sub ochi, reduce liniile fine din jurul nasului și ale gurii, tonifiază pielea lăsată de sub pomeți pentru un contur mai ferm al feței, reduce grăsimea, eliminând bărbia dublă și tonifiază pielea lăsată din zona gâtului.

Cum funcționează radiofrecvența medicală utilizată de Venus Legacy™?

Venus Legacy™ folosește radiofrecvența multipolară, câmpurile electromagnetice și un anumit tip de vacuum pentru a produce căldură sub suprafața pielii. Acest proces ajută la creșterea în mod natural a fibrelor de colagen și elastină din piele, în timp ce, grăsimea scade în volum. Când fibrele de colagen din piele sunt expuse la o anumită cantitate de căldură, structura lor se modifică și se contractă, ceea ce are ca efect imediat o piele mai fermă în zona tratată. Câmpurile electromagnetice ajută la oxigenarea și circulația sângelui și asimilarea nutrienților, iar pielea devine mai fină, mai luminoasă, cu un aspect mai tânăr.

Radiofrecvența multi-polară utilizează un algoritm complex pentru a furniza o încălzire volumetrică și o energie omogenă la adâncimi multiple ale țesuturilor pielii, permițând acumularea rapidă și sigură a căldurii și menținerea ușoară a temperaturii terapeutice pe tot parcursul tratamentului. Efectul radiofrecvenței este amplificat de câmpurile electromagnetice pulsate, un mecanism non-termic emis prin electrozii aplicatorului.

Prin intermediul procesului sinergic, radiofrecvența facială încălzește și stimulează direct fibroblastele, în timp ce câmpurile electromagnetice pulsare promovează angiogeneza și induce proliferarea fibroblastelor prin eliberarea factorului de creștere FGF-2, rezultând o sinteză crescută de colagen.

Venus Legacy™ este un dispozitiv medical complex, care combină trei tehnici inovative care dau rezultate spectaculoase atât în rejuvenarea facială, cât și în remodelarea corporală și reducerea celulitei.

Ce simți în timpul tratamentului de rejuvenare facială Venus Legacy?

Nu doar că acest tratament este complet nedureros, ci este asemănat deseori cu un masaj facial confortabil. Mulți dintre pacienții și pacientele noastre susțin că tratamentul facial se simte ca un masaj cu pietre calde și mulți dintre ei chiar adorm în timpul acestei proceduri.

În timpul tratamentului de rejuvenare facială Venus Legacy, unul dintre profesioniștii noștri va ajusta în mod corespunzător setările dispozitivului în funcție de zona tratată. Un gel va fi aplicat pe piele și apoi se vor face mai multe treceri cu aplicatorul specific peste zona țintă, pentru a crește temperatura pielii și a declanșa restructurarea colagenului și rejuvenarea facială. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe de radiofrecvență medicală am nevoie?

O ședință de rejuvenare facială cu ajutorul radiofrecvenței medicale durează în jur de 15 – 30 minute, în funcție de zona tratată. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt recomandate în jur de 8 – 12 ședințe la un interval de 7 zile pentru a obține o față întinerită, cu contururi ferme, fără piele lăsată.

Profitați de o consultație gratuită pentru a vă stabili programul de tratament personalizat de rejuvenare facială. Programați-vă acum!

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului Venus Legacy?

Venus Legacy™ este unul dintre dispozitivele preferate din clinicile estetice și de remodelare corporală din întreaga lume, cumulând peste 3.000.000 de tratamente realizate anual datorită rezultatelor spectaculoase pe care reușește să le ofere pacienților care urmează această procedură.

Rejuvenarea facială este vizibilă deoarece profunzimea ridurilor este mult estompată, iar pielea are un aspect tânăr, mai ferm și mai luminos. Studiile clinice au evidențiat faptul că rejuvenarea facială Venus Legacy™ reduce numărul de linii fine cu până la 90% și reface elasticitatea pielii cu până la 80%.

Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, moștenirii genetice, vârstei și stării generale de sănătate, mulți dintre pacienții și pacientele noastre văd îmbunătățiri chiar și după prima ședință de radiofrecvență.

În general, rezultatele vor fi mult mai evidente după finalizarea celei de-a 8-a ședințe. Cu toate acestea, rezultatele se văd gradual și se consolidează cu fiecare ședință în parte; de aceea este importantă respectarea intervalului recomandat de către specialiștii SKiN MedSpa. La câteva săptămâni după finalizarea unei ședințe complete de tratament, se vor vedea efectele finale.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată pe lună.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile procedurii de rejuvenare facială

Persoanelor cu implant metalic, celor care suferă de epilepsie, infecții acute ale pielii, eczeme, cancer sau herpes facial le este contraindicată radiofrecvența medicală. De asemenea, persoanele cu placă dentară sau știft dentar nu pot beneficia de acest tratament. Pentru ca nu s-au efectuat suficiente studii pentru a demonstra siguranța procedurii în cazul femeilor însărcinate, nici femeile gravide sau care încă alăptează nu au voie să urmeze acest tratament.

Este radiofrecvența medicală utilizată de Venus Legacy™ sigură?

Tehnologia utilizată de Venus Legacy™ este de ultimă generație, aprobată FDA, testată în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății pe termen mediu sau lung.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Detalii despre preturi AICI
DURATA PROCESULUI?
8 – 12 ședințe la interval de 5 – 7 zile
REZULTATE
  • Rejuvenare facială cu efecte spectaculoase
  • Reduce liniile fine cu 90%
  • Redă elasticitatea pielii cu până la 80%
  • Reduce pungile de sub ochi
  • Redă fermitate conturului feței
  • Efect de lifting fără intervenție chirurgicală, fără durere
RELUARE ACTIVITATE
Vă puteți relua activitatea imediat după tratament.

Grad disconfort
0

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Mesaj Whatsapp