Brațe mai subțiri, mai tonifiate, mai ferme

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Brațe mai suple, mai ferme, fără celulită&piele lăsată

Brațele subțiri și tonifiate sunt un simbol al feminității și reprezintă un accesoriu veșnic la modă, pentru că pot completa sau ruina complet o ținută. Chiar și un tricou banal arată mai bine atunci când nu se mulează inestetic pe niște brațe prea groase sau când nu dezvăluie în mod nefericit pielea lăsată.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Brațe mai subțiri, mai tonifiate, mai ferme

brate 3 lpg - Skin MedSpa

 • Brațe mai suple, mai ferme, mai conturate
 • Elimină grăsimea si tonifiază zona brațelor
 • Elimină celulita de pe brațe
 • Se redă tonusul pielii lăsate
 • Slăbire localizată fără efort, fără durere
 • Excelent pentru piele mai fermă post-liposucție sau după naștere

Brațele subțiri și tonifiate sunt un simbol al feminității și reprezintă un accesoriu veșnic la modă, pentru că pot completa sau ruina complet o ținută. Chiar și un tricou banal arată mai bine atunci când nu se mulează inestetic pe niște brațe prea groase sau când nu dezvăluie în mod nefericit pielea lăsată. Un stil de viață sănătos, presărat cu multă mișcare ajută întotdeauna, însă genetica, fluctuațiile de greutate, vârsta sau constituția pot să nu te sprijine atunci când vrei să ai niște brațe care arată bine și când alegi să porți un top cu bretele subțiri sau o rochie de seară decoltată.

Din fericire, când ești în lipsă de timp și nu mai ai răbdare să aștepți luni întregi până vezi primele rezultate, există soluții! La SKiN MedSpa ai mai multe opțiuni pe care le poți încerca pentru a-ți remodela brațele rapid, non invaziv, fără durere sau efort.

Dezvoltat de Venus Concept, Venus Legacy este un tratament de remodelare corporală non-chirurgical și non-invaziv care utilizează radiofrecvența medicală. Dispozitivul a fost conceput pentru a contura, tonifia și îmbunătăți zonele cu probleme, folosind tehnologia Venus 4D™. În plus față de tonifiere și slăbire, Venus Legacy™ reduce celulita, îmbunătățește aspectul vergeturilor și redă fermitatea pielii. De aceea, procedura este excelentă și pentru redarea tonusului pielii post-liposucție sau după naștere.

Dispozitivul LPG® Alliance, cea mai nouă și mai avansată tehnologie de endermologie®, stimulează în mod complet natural procesul de eliminare a grăsimii, lipoliza, dar și procesul de regenerare a pielii prin creșterea producției de substanțe cu rol de rejuvenare din corp. Rezultatul este activarea slăbirii, a procesului de remodelare corporală și tonifierea pielii din interior spre exterior.

Dispozitivul de ultimă generație LPG® Cellu M6 Alliance este printre singurele care pot fi folosite în deplină siguranță, inclusiv de femeile însărcinate sau care alăptează. Așadar viitoarele sau proaspetele mămici pot opta pentru ținute fără mâneci, deoarece pot vedea primele rezultate după doar 3 ședințe de tratament de endermologie®!

În cazul în care ai nevoie de rezultate dramatice, liposucția abdominală nechirurgicală produsă de Vanquish ME™ poate fi o opțiune pentru remodelarea brațelor în condițiile în care se folosesc aplicatorii mai mici ai dispozitivului. Vanquish ME™ elimină definitiv celulele adipoase cu ajutorul radiofrecvenței. Tehnologie sigură și eficientă, ajută atât la refacerea tonusului pielii prin stimularea de colagen dar și la eliminarea grăsimii localizate din zona tratată, prin încălzirea țesuturilor profunde.

Cum funcționează procedurile de remodelare corporală utilizate pentru tonifierea brațelor ?

Venus Legacy™ folosește radiofrecvența multipolară, câmpurile electromagnetice și un anumit tip de vacuum pentru a produce căldură sub suprafața pielii, fapt ce impulsionează regenerarea naturală a pielii și scăderea în volum a celulelor adipoase. Așadar, această tehnologie nu promite doar brațe mai subțiri, ci și un tonus îmbunătățit al pielii, adică vei scăpa și de pielea care atârnă sau se strânge în mod inestetic și de celulită!

Endermologia® folosită de LPG® Cellu M6 Alliance este o tehnică medicală, folosită la scară largă pentru a trata inestetismele de la suprafața pielii. Este o tehnică mecanică de stimulare a pielii 100% naturală, non invazivă și non agresivă, care însă oferă rezultate vizibile extrem de rapid. LPG® Alliance stimulează pielea prin activarea procesului de eliminare a grăsimii, reactivarea circulației sangvine și limfatice, creșterea producției de colagen, elastină și acid hialuronic pentru o piele mai fermă și creșterea producției de substanțe cu rol reparator din organism.

Dispozitivul Vanquish ME™, spre deosebire de criolipoliză, folosește energia termică pentru a provoca eliminarea celulelor de grăsime în mod natural, pentru că stratul adipos este mai sensibil la temperaturi înalte sau joase față piele sau de restul țesuturilor din corp. În timpul tratamentului de liposucție abdominală nechirurgicală, temperatura crește doar în țesutul adipos, în timp ce restul țesuturilor rămân protejate de temperaturile înalte. Astfel, corpul elimină în mod natural grăsimea localizată, ceea ce înseamnă că te vei bucura de niște brațe mai subțiri fără dietă sau efort fizic!

Ce simți în timpul tratamentelor de remodelare a brațelor ?

Nu doar că toate aceste tratamente sunt complet nedureroase, ci sunt și extrem de confortabile. LPG® Alliance are și un efect de wellness demonstrat, deoarece prin activarea circulației sangvine și limfatice produce o senzație de ușurare. Majoritatea pacienților noștri susțin că toate tratamentele de remodelare a brațelor se simt ca un masaj confortabil, cu sau fără pietre calde și mulți dintre ei chiar adorm în timpul acestor proceduri corporale.

În timpul tratamentului pentru tonifierea brațelor, terapeuții noștri vor ajusta în mod corespunzător setările dispozitivului în funcție de zona tratată. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe am nevoie ?

O ședință de radiofrecvență medicală cu dispozitivul Venus Legacy™ pentru brațe mai suple durează 30 minute. Numărul de ședințe de tratament poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt indicate în jur de 12 ședințe la interval de 5 zile distanță pentru a obține niște brațe mai subțiri, mai tonifiate, fără piele lăsată.

O ședință de tratament pentru remodelarea brațelor cu ajutorul endermologiei® utilizată de dispozitivul de top LPG® Cellu M6 Alliance durează 20 de minute și este nevoie de aproximativ 12 ședințe în total, realizate câte 2 pe săptămână.

În cazul Vanquish ME™, o ședință de tratament durează 45 de minute și sunt necesare 8 ședințe, mai precis 1 ședință pe săptămână.

Profită de o evaluare gratuită pentru a-ți stabili programul de tratament personalizat și pentru a te bucura niște brațe suple și frumoase. Programează-te acum!

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului de tonifiere a brațelor ?

Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, a moștenirii genetice, a vârstei și a stării generale de sănătate, mulți dintre pacienții și pacientele noastre văd o ușoară îmbunătățire chiar și după prima ședință, însă în general, rezultate vizibile sunt de la a patra ședință.

Este extrem de importantă respectarea planului de tratament și a intervalului dintre ședințe pentru a asigura cele mai bune rezultate. Ca și în sport, efectele se văd gradual și se consolidează cu fiecare ședință în parte. La câteva săptămâni după finalizarea unei ședințe complete de tratament, se vor vedea efectele finale.
Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat o ședință de întreținere o dată pe lună.

*** Rezultatele variază în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile tratamentelor de remodelare a brațelor ?

Persoanelor cu un dispozitiv metalic sau implant le este interzisă radiofrecvența medicală folosită de dispozitivele Vanquish ME™ și Venus Legacy™. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot fi supuse acestor proceduri.

LPG® Alliance este unul dintre putinele dispozitive de remodelare corporală care poate fi folosit în siguranță și de către femeile gravide sau care încă alăptează. Contraindicațiile acestui tratament corporal includ: cancerul în progresie, infecții sau erupții cutanate sau boli cu erupție inflamatorie, boli de sânge, herpes. Tratamentul LPG® este interzis persoanelor care urmează un tratament anticoagulant. Pacienții care au suferit mai recent de 2 săptămâni o intervenție chirurgicală cosmetică sau un tratament estetic injectabil trebuie să aibă acordul medicului curant.

Tratamentele corporale de remodelare a bratelor sunt sigure?

Tehnologiile utilizate de dispozitivele folosite la SKiN MedSpa pentru remodelarea brațelor fac parte din gamele premium, exclusiviste, de ultimă generație și toate au obținut certificarea FDA. Toate sunt 100% sigure, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.
La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun fel de risc pentru pacienții și pacientele noastre.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brațe mai subțiri, mai tonifiate, mai ferme”

Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locatie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×