Scapă de gușă cu VelaShape 3

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

2.500 lei

Scapă de gușă și bucură-te de un contur mandibular bine definit și de un efect de lifting al gâtului cu ajutorul dispozitivului VelaShape 3!

VelaShape 3 este soluția perfectă, non-invazivă, care nu doare și nu lasă urme, dar care tratează eficient zona problematică a bărbiei duble: grăsimea localizată rezistentă la dietă și sport, pielea laxă, conturul facial care și-a pierdut din fermitate.
Golește

Scapă de gușă cu VelaShape 3

Ofertă

Preț

6 ședințe de 30′

2.500 lei

Programare: 0729 740.704

De ce să alegi VelaShape 3 pentru a scăpa de gușă?

 • elimină grăsimea de sub bărbie
 • efect de lifting al gâtului
 • ”strânge” pielea lăsată
 • îmbunătățește fizionomia feței în mod natural
 • rezultate vizibile după 3 ședințe de tratament
 • rezultatele obținute se mențin timp de un an de zile sau chiar mai mult
 • contur mandibular redefinit
 • piele mai netedă și mai fermă
 • stimulează producția de colagen și elastină
 • ZERO durere, ZERO timp de recuperare
 • ZERO urme pe față
 • contribuie la reducerea localizată a laxității pielii
 • efect de detoxifiere
 • previne și corectează efectele îmbătrânirii
 • tratament de înaltă precizie

Fața ta este primul lucru pe care oamenii îl observă despre tine și te privește în fiecare zi din oglindă! Dacă nesuferită gușă nu vrea să dispară indiferent de numărul de kilograme pe care îl ai, atunci este cazul să iei măsuri, pentru că bărbia dublă este un reminder enervant al procesului de îmbătrânire și poate afecta imaginea unei persoane și stima de sine aferentă! 

Contrar preconcepțiilor existente, pentru a scăpa de gușa inestetică nu trebuie să te supui unei intervenții chirurgicale complexe, care presupune costuri mari, durerea și timp mare de recuperare până a te bucura de rezultate. 

Progresul tehnologiilor de slăbire localizată, te pot ajuta să vezi cu ochii tăi remodelarea conturului mandibular, eliminarea grăsimii și tonifierea pielii laxe, lăsate, care reprezintă de fapt bărbia dublă. 

Deși VelaShape 3 este un tratament recunoscut pentru eficiența sa în lupta cu celulita, dispozitivul a fost certificat și aprobat pentru rezultatele foarte bune pe care le obține în eliminarea grăsimii de sub gât. Tratamentul topește grăsimea acumulată în zona bărbiei, deoarece vizează exact stratul adipos de sub suprafața pielii. Procedura ajută și deoarece “strânge” pielea lăsată, producând un efect de lifting al gâtului.

VelaShape® 3 combină radiofrecvența bipolară, energia luminii infraroșii și masajul, plus vacuumul pentru a îmbunătăți în condiții de siguranță și cu eficacitate ridicată aspectul pielii lăsate. Dispozitivul funcționează prin atingerea unei temperaturi specific țintite în interiorul pielii, determinând fibroblastele din derm să stimuleze producția de colagen nou, dar și creșterea metabolismului grăsimilor. Acest lucru mărește metabolismul energiei stocate, crește drenajul limfatic și reduce dimensiunea celulelor adipoase și a camerelor de grăsime.

rezultate velashape3 SKiN MedSpa - Skin MedSpa

Cum funcționează VelaShape 3 în tratamentul bărbiei duble?

VelaShape 3 nu este un tratament de slăbire clasic. Folosind o combinație de tehnologii, acestea funcționează pe zonele de grăsime rezistentă, pentru care dieta și exercițiile fizice nu dau rezultate satisfăcătoare. În plus, VelaShape 3 îmbunătățește remarcabil tonusul și textura pielii, oferindu-i un aspect tânăr și mai fin la atingere. 

Dispozitivul permite încălzirea controlată, topirea și descompunerea celulelor adipoase care sunt eliminate în mod natural din corp. VelaShape 3 funcționează printr-o combinație de 4 tehnologii de ultimă generație, și anume:

 • Lumina infraroșie (IR) care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime,
 • Radiofrecvența bipolară (RF) ce încălzește țesutul până la 15 mm adâncime,
 • Vacuum pulsat, care asigură livrarea precisă a energiei,
 • Role pentru masaj și drenaj.

De asemenea, VelaShape 3 îmbunătățește fluxul și circulația sângelui, facilitând drenajul limfatic, inducând procesul de detoxifiere, crescând producția de colagen (esențial pentru o piele elastică, cu aspect mai tânăr) și îmbunătățind metabolismul celular. 

Noul protocol de tratament urmărit prin studii clinice oferă optimizarea eliminării depozitelor localizate de grăsime. Astfel, bărbia dublă începe să se retragă încet și sigur, iar primele rezultate se văd după aproximativ 3 ședințe de tratament și se definitivează după 2 luni de la finalizarea celor 6 ședințe consecutive. 

Dispozitivul reprezintă evoluția mai multor generații de echipamente, iar cel mai recent, VelaShape 3, este cel mai performant, vârful de gamă, care asigură cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

La SKiN MedSpa ai mereu siguranța rezultatelor! 

Cu peste 10 ani de experiență clinică, peste 5 milioane de tratamente independente și cele mai multe studii publicate (față de orice alt dispozitiv medical de remodelare corporală și facială), VelaShape este unul dintre cele mai recunoscute și mai apreciate tratamente non-invazive de sculptare și tonifiere din piață.

tratament anticelulitic VelaShape III - Skin MedSpa

Cui se adresează VelaShape 3?

ehnologia VelaShape 3 poate fi utilizată în siguranță ca tratament de eliminare a gușii inestetice, de tonifierea a pielii de pe gât și de remodelarea a conturului mandibular atât de către femei, cât și de către bărbații de orice vârstă. De asemenea, este o procedură sigură pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzată. 

Atenție! Pacientul ideal pentru tratamentul cu VelaShape 3 are un indice de masă corporală mai mic de 30! Când vrei să scapi de depozitele de grăsime de sub bărbie rezistente la dietă și sport, VelaShape 3 este pentru tine! 

La fel ca liposucția chirurgicală, tratamentul de remodelare a conturului facial cu VelaShape 3 nu este indicat persoanelor obeze, deoarece în cazul unui procent prea mare de grăsime, rezultatele nu se vor menține pe termen lung. 

Cu toate acestea, tratamentul pentru bărbie dublă ajută persoanele cu kilograme în plus, care au nevoie de efectul de lifting și de eliminarea grăsimii inestetice de sub bărbie. Bineînțeles că, atunci când este vorba despre mai multă grăsime, este nevoie de un protocol de tratamente combinate pentru rezultate mulțumitoare! 

 

 

Pe ce zone ale corpului funcționează VelaShape 3?

 • bărbie dublă (gușa)
 • coapse (interioare/exterioare)
 • fese
 • brațe
 • abdomen
 • linia sutienului

 

Ce simți în timpul unei ședințe de topire a grăsimii de la bărbia dublă cu VelaShape 3?

O ședință de tratament cu VelaShape 3 este cât se poate de plăcută, confortabilă, chiar relaxantă, întrucât parametrii de tratament ai dispozitivului sunt ușor de reglat pentru a asigura confortul pacientului. 

Mulți pacienți au comparat senzația din timpul procedurii cu senzația resimțită în timpul unui masaj cu pietre fierbinți la spa.

Este normal ca pielea să prezinte o ușoară roșeață în zona tratată timp de câteva ore după tratament, din cauza fluxului crescut de sânge. De asemenea, zona tratată se poate simți mai caldă la atingere (răspuns natural al corpului) timp de aproximativ o oră după tratament.

Cât durează o ședință de eliminare a bărbiei duble și de câte am nevoie?

De obicei, o ședință pentru a scăpa de gușă durează aproximativ 20 – 30 de minute, în funcție de nevoile pacientului. În general, este nevoie de 6 ședințe (1 ședință la 2 săptămâni) pentru a obține cele mai bune rezultate. 

La SKiN MedSpa stabilim împreună cel mai bun plan de tratament pentru tine, conform nevoilor și obiectivelor tale. După finalizarea schemei de tratament, sunt recomandate periodic (la 3 – 6 luni) tratamente de întreținere cu VelaShape 3.

În cât timp se văd rezultatele tratamentului cu VelaShape 3?

Rezultatele procedurii cu VelaShape 3 sunt graduale și cumulative. Vei observa o îmbunătățire treptată a zonei tratate imediat după tratament, în timp ce suprafața pielii începe să se simtă mai netedă și mai fermă. Pe parcurs, vei observa, de asemenea, reducerea grăsimii din zona tratată, precum și un efect de lifting și de netezirea a pielii de pe gât și din zona conturului mandibular. 

Rezultatele finale se vor instala la aproximativ 8 – 10 săptămâni după tratament. La fel ca în cazul oricărei alte proceduri, rezultatele vor dura mai mult dacă îți menții un regim de viață echilibrat, care include o alimentație sănătoasă și mișcare. 

Care sunt contraindicațiile procedurii?

Tratamentul VelaShape 3 este contraindicat în cazul în care:

 • ai răni, infecții sau alte leziuni la nivelul zonei de tratament
 • ești însărcinată sau alăptezi
 • ai implanturi metalice
 • ești în perioada menstruației
 • ai afecțiuni cardiace
 • urmezi un tratament hormonal

Este sigur tratamentul pentru bărbie dublă cu VelaShape 3?

VelaShape 3 este un dispozitiv aprobat de FDA, cu peste 10 ani de studii clinice în spate, care a trecut atât testul timpului, dar și testarea calitativă a milioane de pacienți mulțumiți de rezultatele obținute. 

Așadar, nu există nici un fel de risc asociat tratamentului cu VelaShape 3. Spre deosebire de multe proceduri invazive, VelaShape 3 nu necesită o pregătire specială înainte de tratament.

Cu toate acestea, iată câteva indicații utile:

 •  Nu aplica creme, loțiuni, uleiuri sau produse de bronzare pe zonele pielii pe care dorești să ți se efectueze procedura.
 • Cu 2 – 3 zile înainte de procedură, evită administrarea medicamentelor ce conțin aspirină.
 • Dacă există păr în zona de tratat, se recomandă îndepărtarea acestuia înainte de procedură.
 • Este recomandat să bei mai multă apă în timpul întregii perioade de tratament, inclusiv în zilele de pauză, pentru a ajuta organismul să elimine mai ușor reziduurile metabolice ale celulelor adipoase.
 • Dacă s-a efectuat o altă procedură cu laser în zonele în care este planificat efectuarea tratamentului cu VelaShape 3, este recomandat un repaus de o săptămână.
 • Îți poți relua activitățile zilnice obișnuite imediat după tratament.

Și, întrucât procedura nu lasă semne vizibile, nu va trebui să suporți întrebările incomode din partea colegilor sau a prietenilor. Când îți dorești un contur facial mai tânăr, când vrei să scapi de gușă și ai nevoie de puțin ajutor pentru a tonifia pielea de pe gât, indiferent de vârstă sau de moștenirea genetică, vino la SKiN MedSpa!💚

Programează-te acum la ☎️ 0729 740.704 sau pe mail, pe adresa  contact@skinmedspa.ro!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scapă de gușă cu VelaShape 3”

VelaShape 3 definire contur mndibular clinica Bucuresti - Skin MedSpa
Scapă de gușă cu VelaShape 3
2.500 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locatie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×