Terapia cu plasmă proprie

Ofertă

 150 euro   / 1 ședință: 1 eprubetă de 12 ml
500 euro / 4 ședințe: 4 eprubete de 12 ml

* suplimentar, activator, cocktailul frumuseții, vitamine și aminoacizi: 50 euro / ședință

0729 740 704

procedură biologică de ultimă generație
cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii
puternic efect antirid, anti-aging, rejuvenar
foarte bun tratament împotriva cicatricelor, a căderii parului
efect de întinerire vizibil
pielea devine mai fermă și mai luminoasă
reîntinerește, revitalizează și regenerează pielea
hidratează în profunzime
atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile post-acneice
oferă tenului acea strălucire sănătoasă
redă elasticitatea, vitalitatea și luminozitatea
tehnică revoluționară pentru refacerea oaselor
bucură-te de tinerețe fără bătrânețe!

Terapia cu plasmă proprie (tratamentul cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite), terapia cu plasmă bogată în trombocite, terapia cu plasmă proprie sau terapia Dracula este o descoperire fabuloasă a medicinii estetice, o abordară naturală, non-invazivă pentru rejuvenarea facială, care are ca rezultat o față mai tânără, folosind doar sângele propriu.

Stilul de viață pe care îl avem, stresul, frigul, poluarea, toți acești factori pot lăsa urme asupra pielii, mai ales în zona feței. Odată cu îmbătrânirea, sinteza de colagen scade si apar sau se accentuează ridurile – se modifica structura pielii, care își pierde din elasticitate si începe să se rideze. Uneori, când nimic nu pare să ne mai ajute, apelăm la terapiile de ultimă generație.

Terapia cu plasmă proprie este un tratament revoluționar, care se bazează pe bioregenerare, adică pe resursele proprii ale organismului. Mai exact, injecțiile cu plasmă proprie adică plasmă bogată în trombocite au un puternic efect de rejuvenare prin stimularea producției de colagen și creșterea fluxului sangvin la nivelul pielii. Rezultatul este o piele întinerită, mai fermă, mai luminoasă.

Medicii extrag o cantitate mică din sângele pacientului și îl pun într-o centrifugă pentru a izola factorii naturali de creștere. Atunci când este aplicată pe zone specifice ale feței prin mezoterapie fracționată/mesopen(dermapen), terapia cu plasmă proprie reduce aspectul ridurilor și redă fermitatea și strălucirea naturală a tenului.

Spre deosebire de alte proceduri estetice, terapia cu plasmă proprie oferă o modalitate sigură de reconturare a feței și de îmbunătățire a tonusului și texturii, prin întinerirea naturală a țesuturilor existente. Terapia cu plasmă proprie are rezultate incredibile atât în cazul femeilor, cât și a bărbaților care prezintă următoarele semne de îmbătrânire: culoare ternă a pielii (datorită fluxului sangvin redus, prezentă mai ales în cazul fumătorilor), pierderea conturului ferm al feței (lipsa de colagen), aspect obosit, piele căzută în jurul colțurilor gurii, a pomeților etc.

Dispozitivele medicale utilizate la SKiN MedSpa pentru terapia cu plasmă proprie sunt de ultimă generație, sigure și nu prezintă niciun risc de sănătate pentru pacienți. Acul de mesopen folosit pentru mezoterapia fracționată este de unică folosință, iar terapia se face într-un mediu steril și controlat.

Cum funcționează terapia cu plasmă proprie ?

În primul rând, medicul estetician va extrage din corpul tău aproximativ 2 lingurițe de sânge (până în 20 ml) într-un tub steril special vidat, biotehnologic. Apoi, folosind o centrifugă, medicul va izola trombocitele din sângele respectiv (plasma bogată în trombocite sau cu plasmă proprie), în aproximativ 10 – 15 minute.

Apoi „activează” aceste trombocite pentru a determina eliberarea din celulele trombocite a cel puțin 8 factori de creștere care ar fi folosiți în mod natural de corpul tău pentru a vindeca țesutul deteriorat. Acești factori de creștere funcționează ca prin magie și determină creșterea colagenului și a fluxului sanguin în zona tratată. Pentru întinerirea pielii acești factori de creștere concentrați trebuie să fie reintroduși în pielea ta după procesare.

Toate aceste etape de recoltare și preparare se efectuează rapid, în fața pacientului pentru ca acesta să aibă siguranța administrării propriului sânge și a acurateței procedurii.

După toaleta minuțioasă și dezinfecția cu alcool sau clorhexidină a zonei vizate, se aplică local o cremă cu anestezic care face întreaga procedură să fie practic nedureroasă, iar prin mezoterapie fracționată (ace extrem de mici și subțiri) medicul va injecta factorii de creștere înapoi în fața ta.

Factorii de creștere activează apoi celulele stem existente în piele, care, primind mesajul unei leziuni, generează țesut nou, tânăr și activează producția de colagen la nivel celular. Rezultatele obținute sunt un ten mai tânăr mai “proaspăt”, mai luminos, dar și un mare grad de satisfacție in rândul pacienților.

Experții SKiN MedSpa sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile tale. Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul terapiei cu plasmă proprie ?

Înainte de a începe, terapeutul va aplica local o cremă cu anestezic pentru a reduce șansele de a resimți orice durere sau disconfort. Chiar și fără aplicarea anestezicului procedura este cel mult neplăcută, însă sub nicio formă nu este dureroasă. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de terapie cu plasmă proprie și de câte am nevoie?

O ședință de terapie cu plasmă proprie durează maxim 50 minute, întrucât timpul scurs în obținerea preparatului asigură acțiunea eficientă a anestezicului local. În funcție de nevoile și de problemele tenului tratat, este nevoie de un număr minim de 4 ședințe pentru a obține rezultate uimitoare. Rezultatele încep să se observe după prima lună de tratament și se îmbunătățesc după următoarele ședințe. Fiecare persoană are un ten diferit și nevoi la fel de diferite. De aceea, la SKiN MedSpa vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Ce rezultate oferă terapia cu plasmă proprie?

Terapia cu plasmă proprie este o procedură non-chirurgicală și minim invazivă care poate ajuta pe oricine să obțină un aspect mai tânăr, atenuează ridurile și cicatricile și îmbunătățește textura pielii. Terapia cu plasmă proprie este o alternativă excelentă la liftingul chirurgical atât din punct de vedere costuri, cât și ca timp de recuperare. Candidații potriviți pentru Terapia cu plasmă proprie sunt așadar persoanele care au pielea îmbătrânită, ridată, lipsită de elasticitate, pete pigmentare pe decolteu sau pe mâini, cearcăne, pungi sub ochi sau piele în exces, cicatrici post acneice, cei care doresc să își atenueze ridurile de expresie de pe frunte sau din zona nasului sau cărora le cade părul în exces. Scopul terapiei cu plasmă proprie este de a încetini procesul de îmbătrânire și de a combate efectele nocive asupra pielii datorate fumatului, expunerii prelungite la razele solare si ultraviolete, obiceiurilor alimentare si diverșilor factori toxici. În plus, tehnologia cu plasmă proprie permite ca revitalizarea facială să intervină natural, stimulând producția de colagen și îmbunătățind elasticitatea pielii. Deși acest tratament este foarte eficient, rezultatele persistă în funcție de specificul individual, până la 1 an. În plus, rezultatele terapiei cu plasmă proprie sunt cumulative; de aceea, este recomandată tuturor celor care preferă o abordare mai naturală și mai subtilă de rejuvenare facială față de operația de lifting. Pentru a maximiza efectele terapiei cu plasmă proprie este indicată combinarea sa cu alte tratamente faciale precum: rejuvenarea laser, peeling-ul chimic, terapia cu aminoacizi (mezoterapia), liftingul facial lichid, mărirea pomeților, bioremodelarea facială, microlipofilling facial, terapia de creștere a părului (mezoterapia) sau tratamentul ridurilor cu acid hialuronic. Toate aceste tratamente sunt disponibile la SKiN MedSpa. După terapia cu plasmă proprie se poate folosi gelul de arnică pentru a limita edemul post tratament. Primele rezultate după aplicarea terapiei cu plasmă proprie apar la o săptămână după tratament. Pentru a obține rezultate remarcabile indiferent de nevoile tenului tău, sunt indicate un minim de 4 ședințe la interval de 3 – 4 săptămâni. Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, moștenirii genetice, vârstei și stării generale de sănătate, toți pacienții și pacientele noastre sunt uimite de efectul de lifting natural obținut cu ajutorul tratamentului cu plasmă proprie. Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat două tratamente de întreținere pe an.
***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile terapiei cu plasmă proprie ?

Există foarte puține contraindicații pentru tratamentul cu plasmă proprie, fiind mai mult de sigur. Nu provoacă nici un fel de reacție alergică, funcționează minunat chiar și în cazul pacienților cu hipersensibilitate. Întrucât terapia cu plasmă proprie folosește sângele pacientului nu există riscul transmiterii de boli, reacții alergice, toxicitate sau de respingere a tratamentului. Contraindicațiile sunt pentru pacienții care prezinta boli autoimune și hematologice sau infecții. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau care alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este cu plasmă proprie sigură?

Terapia cu plasmă proprie stimulează literalmente creșterea celulelor noi în corpul pacientului oriunde ar fi injectată. De aceea este folosită în și pentru regenerarea capilară. cu plasmă proprie ajută corpul să se vindece în mod natural fără a folosi substanțe chimice sau substanțe străine de orice fel. Posibilitatea unei reacții alergice sau a unei infecții este aproape nulă, deoarece plasma provine din corpul pacientului în care este apoi introdusă. Acul de mesopen utilizat pentru mezoterapia fracționată este de unică folosință. Terapia cu plasmă proprie nu lasă semne sau cicatrici, ci doar o ușoara roșeața locală, care dispare după 1-2 zile de la tratament. Terapia cu plasmă proprie este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung. Pacientul trebuie să aibă o stare de sănătate bună, să nu aibă stări febrile și să nu aibă una afecțiunile sau condițiile de sănătate descrise mai sus, în contraindicații. Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa. În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care sunt indicațiile pe care trebuie sa le urmezi dupa Terapia cu plasmă proprie, pentru optimizarea rezultatelor ?

 • Durata unei ședințe este de 60 de minute.

 • Protocolul prevede 5 – 6 ședințe la 1 lună și menținere la 6 luni – 1 an.

 • În funcție de cat de sensibilă este pielea fiecărei persoane, injecțiile (deși sunt realizate cu un ac mai fin decât un por) pot să provoace roșeață câteva ore.

 • În unele cazuri pot apărea vânătăi mici care trec în maxim o săptămână.
  Pentru o vindecare rapidă a vânătăilor e recomandata sa folosiți arnica de 3 ori pe zi, până ce trece complet.

 • Evitați să vă atingeți fața imediat după tratament, cu mâinile murdare.
  Evitați machiajul zonei tratate 24 ore și expunerea la soare sau solar 5 zile.

 • Pentru rezultate optime sunt necesare 4-5 ședințe consecutive la intervalul recomandat de medic.
  Întrebați în clinică ce creme puteți folosi după efectuarea terapiei cu plasmă proprie.

  Pentru orice întrebare sau problemă, vă rugăm să ne contactați la numărul 0729 740 704 ca să programăm un consult la medicul care
  v-a injectat, sau contactați-ne la adresa contact@skinmedspa.ro.

 • Detalii despre preturi AICI
  DURATA PROCESULUI?
  4 – 6 ședințe
  ( la 3 săptămâni), cu efect ce se menține și după 12 luni de la tratament
  REZULTATE
  • Efect de lifting non-chirurgical
  • Piele mai tânără
  • Reduce ridurile
  • Ameliorează aspectul cicatricilor (acnee, varicelă, traumatice)
  • Îmbunătățește textura pielii
  • Echilibrează secreția de sebum
  • Diminuează porii dilatați
  • Adjuvant în tratamentul alopeciei
  RELUARE ACTIVITATE
  În maxim 12 ore (pană dispar roșeața si eventual micile umflături la locul de injectare. În ziua următoare se poate aplica machiaj.
  Grad disconfort
  1,5

  *Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane