TERAPIE COMBINATĂ AVANSATĂ ÎMPOTRIVA CELULITEI

Celulita poate fi eliminată datorită unui preparat medical de mezoterapie, o metodă deschizătoare de drumuri pentru subincizia adânciturilor pielii și în principal datorită inovației undelor acustice care ajung la țesuturile de adâncime ale zonelor tratate.

Terapie impotriva celulitei

Cu o rată de frecvență ce depășește 90%, celulita este, fără îndoială, cea mai întâlnită problemă estetică în rândul femeilor. Lupta împotriva celulitei este nedreaptă, întrucât aceasta continuă să apară indiferent de greutate, stil de viață, frecvența exercițiilor fizice sau tentative de a o combate.

Pentru a elimina celulita, multe femei folosesc adesea creme, uleiuri și tehnici de masaj, care însă nu sunt suficiente pentru a îmbunătăți textura și aspectul pielii. Acest lucru este normal și de așteptat, dat fiind faptul că funcționarea normală a celulelor adipoase subcutanate a fost perturbată și s-au dezvoltat fibroze, ”trăgând” pielea spre interior, creând astfel acele adâncituri neaspectuoase responsabile de aspectul de coajă de portocală.

La clinica ultra moderna SKiNMedSpa, lupta cu celulita nu este inegală, întrucât noi oferim nu una sau două, ci chiar mai multe ”arme” medicale care pot combate celulita atunci când sunt folosite împreună cu scopul de a ținti problema de la rădăcină.

Χ-Wave™: Inovație în combaterea celulitei

Tratamentul împotriva celulitei poate fi realitate acum într-un mod direct și eficient, cu ajutorul dispozitivului avansat Χ-Wave™, care aduce dimensiuni și soluții diferite pentru cele mai mari probleme estetice ale noastre. Cu cât celulita se dezvoltă mai în adâncime, X–Wave™ are capacitatea de a interveni mai adânc; astfel, țintește sursa problemei, oferind o soluție sigură și eficientă.

Scapa de celulita

Dispozitivul utilizează unde acustice care produc vibrații – oscilații la nivelul țesuturilor pielii la o adâncime de 2.5 – 3 cm. Aceste vibrații creează hiperemie, vasodilatație și o oxigenarea intensă a zonei, care pot îmbunătăți atât circulația vasculară și limfatică și metabolismul local, precum și procesul de ardere a grăsimilor. Aceasta duce la combaterea inflamării celulelor adipoase, care depozitează toxine printre țesuturi, și la eliminarea colagenului hipertrofic și a fibrelor de elastină responsabile de aspectul de coajă de portocală al pielii.

Încă de la primele ședințe, se obține decongestionarea celulelor adipoase, în timp ce fluidele reținute sunt excretate iar producția de colagen proaspăt stimulată, ducând la eliminarea celulitei și la restabilirea fermității pielii.

Sedinte anti-celulita

Tratamentul X-Wave™ este indicat pentru toate zonele corpului unde se dezvoltă de obicei celulita, cum ar fi brațele, abdomenul, fesele, colăceii din talie, genunchii, picioarele, coapsele și aripioarele. În general, tratamentul se repetă de 2 – 3 ori pe săptămână, iar de regulă sunt suficiente 12 ședințe pentru a obține rezultate optime. Un alt aspect important este acela că acesta este un tratament non-invaziv, nedureros, cu rezultate imediate și pe termen lung.

 

Punctele forte ale X–Wave™

 • Tratament eficient împotriva celulitei
 • Eliminarea aspectului de coajă de portocală
 • Rejuvenarea pielii și îmbunătățirea elasticității acesteia
 • Îmbunătățirea aspectului vergeturilor și al cicatricilor
 • Restructurarea colagenului și a țesutului conjunctiv
 • Tratament nedureros și non-invaziv
 • Îmbunătățirea circulației sangvine și a oxigenării țesuturilor, precum și eliminarea produșilor toxici ai metabolismului

X–Wave™ a fost aprobat de FDA (Administrația Alimentelor și a Medicamentelor din SUA) ca dispozitiv non-invaziv pentru reducerea celulitei cu ajutorul undelor acustice.

 

Mezoterapia revoluționară împotriva celulitei

Utilizând un preparat medical dedicat, pregătit special pentru a preveni, îmbunătăți și trata imperfecțiunile pielii produse ca urmare a modificărilor la nivelul țesutului adipos, mezoterapia anticelulită elimină substanțele toxice acumulate local, responsabile de inflamarea celulelor adipoase și de apariția celulitei.

Acțiunea sa benefică constă în combinația de substanțe cu proprietăți de slăbire, diuretice și antioxidante. În particular, tratamentul de mezoterapie este alcătuit din următoarele ingrediente active:

 • cafeină, care stimulează descompunerea țesutului adipos, intensificând reducerea acizilor grași.
 • carnitină, care intensifică descompunerea lipidelor.
 • equisetum, o plantă cunoscută pentru acțiunea sa diuretică.
 • anghinare, care are proprietăți diuretiuce și de detoxifiere
 • EDTA (EthylenediamineteTraacetic Acid), care lichidează și elimină metalele grele extracelulare, și elementele toxice rezultate ca urmare a circulației deficitare.

Tratamentul se aplică prin metoda mezoterapiei și este indicat pentru pacienții cu celulită pe diferite zone ale corpului, cum ar fi coapse, fese, pulpe, abdomen, stomac și partea interioară a brațelor.

 

Formula sa specială are ținte multiple:

 • Restabilirea proceselor normale ale celulelor din țesutul adipos
 • Dizolvarea și eliminarea elementelor toxice extracelulare
 • Alcalinizarea matricelor extracelulare
 • Îmbunătățirea oxigenării țesutului
 • Îmbunătățirea sintezei matricelor
 • Îmbunătățirea circulației locale
 • Reglarea funcțiilor celulelor din țesutul adipos

Acesta este un tratament nedureros.

Durata tratamentului este una foarte scurtă, nu este necesar timp de recuperare, iar rezultatele sunt vizibile rapid: pielea devine mai netedă, mai compactă și fără celulită. Tratamentul se repetă o dată pe săptămână, iar de regulă sunt suficiente 6 ședințe pentru a obține rezultate optime. Singurele contraindicații sunt legate de sarcină, diabet și boli autoimune.

 

Dacă îți sună bine, însă nu știi ce să alegi și cum sau de unde să începi, te așteptam lă o evaluare gratuită la SKiN MedSpa București!

Te vom ajuta să îți modelezi un corp armonios și să îți redobândești încrederea în tine.

Programează-te folosind formularul de contact sau sună-ne la 0729 740 704!

 

Lasă un comentariu

Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezervă procedura
          ×
          Programare epilare

           ×