Tratamentul cu laser CO2 periocular

SKU: Nu se aplic─â Categorie:

500 lei1.500 lei

Pielea din jurul ochilor este cea mai sensibil─â ╚Öi cea mai dificil de tratat, dar nu ╚Öi pentru laserul CO2 periocular. Tratamentul cu laser frac╚Ťionat CO2 elimin─â cearc─ânele ├«ntunecate de sub ochi, ridurile ╚Öi liniile fine, pielea l─âsat─â ╚Öi lipsit─â de elasticitate, red├ónd zonei din jurul ochiului prospe╚Ťimea ╚Öi un aspect neted ╚Öi s─ân─âtos.

Laserul CO2 are un efect puternic de rejuvenare, reu╚Öind s─â realizeze ╚Öi liftingul periocular, adic─â s─â ├«ntinereasc─â pielea cu aspect creponat, cu spr├óncene c─âzute ╚Öi cearc─âne ad├ónci. Rezultate uimitoare se v─âd ├«nc─â de la prima ╚Öedin╚Ť─â, deoarece ├«n clinicile SKiN beneficiezi de cel avansat ╚Öi mai puternic laser CO2 frac╚Ťionat ablativ disponibil pe pia╚Ť─â: SmartXide Punto.
Golește

De ce s─â alegi tratamentul zonei perioculare cu laserul CO2 frac╚Ťionat SmartXide Punto?

 • elimin─â liniile fine ╚Öi ridurile perioculare, inclusiv ridurile ÔÇśÔÇÖlaba g├ó╚ÖteiÔÇŁ din col╚Ťul extern al ochiului
 • estompeaz─â aspectul cearc─ânelor ╚Öi al petelor pigmentare din zona periocular─â
 • trateaz─â pielea l─âsat─â din zona pleoapelor, prin redensificarea ╚Ťesuturilor ╚Öi produc╚Ťia de colagen nou
 • realizeaz─â liftingul periocular, red├ónd fe╚Ťei un aspect luminos, plin de vitalitate
 • rezultate vizibile chiar dup─â prima ╚Öedin╚Ť─â de tratament.
 • recuperare mult mai rapid─â, comparativ cu laserele CO2 clasice
 • cel mai avansat ╚Öi puternic laser CO2 frac╚Ťionat ablativ disponibil pe pia╚Ť─â
 • un singur dispozitiv pentru tratamentul unei game largi de imperfec╚Ťiuni de textur─â ale pielii din jurul ochilor
 • special conceput pentru a oferi tratamente complexe, chiar ╚Öi ├«n zona delicat─â din jurul ochilor.

Pielea din jurul ochilor este cea mai sensibil─â ╚Öi cea mai greu de abordat prin tratamentele faciale ╚Öi estetice clasice. Apari╚Ťia tratamentului cu laser CO2 a deschis oportunitatea pentru a trata o varietate de probleme dermatologice ╚Öi estetice, care se agravau ╚Öi nu se rezolvau niciodat─â.
Tratamentul cu laser CO2 periocular este potrivit at├ót pentru femei c├ót ╚Öi pentru b─ârba╚Ťi, fiind o modalitate minim invaziv─â de a trata daunele provocate de expunerea excesiv─â la soare ╚Öi semnele de ├«mb─âtr├ónire din jurul ochilor.

Dac─â p├ón─â nu demult, liftingul chirurgical era singura op╚Ťiune disponibil─â pentru a trata pielea l─âsat─â, ridurile ╚Öi alte imperfec╚Ťiuni cutanate, cu ajutorul tehnologiei laser CO2 disponibil─â ├«n prezent, po╚Ťi ob╚Ťine acelea╚Öi rezultate, f─âr─â s─â recurgi la bisturiu, f─âr─â interven╚Ťie chirurgical─â ╚Öi la costuri semnificativ mai reduse cu un timp minim de recuperare.

Cum func╚Ťioneaz─â laserul CO2 periocular?

├Än clinicile SKiN am ales SmartXide Punto, cel mai avansat laser CO2 frac╚Ťionat ablativ existent pe pia╚Ť─â. Caracteristicile sale tehnice de ├«nalt─â calitate au fost combinate cu cele mai moderne tehnologii laser, ceea ce permite acestui dispozitiv s─â ofere o abordare individualizat─â a tratamentului zonei perioculare.

To╚Ťi parametrii de lucru ai laserului sunt variabili ╚Öi pot fi ajusta╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â. Un control mai precis al puterii, energiei ╚Öi duratei impulsurilor laser frac╚Ťionate ├«nseamn─â tratamente personalizate mai sigure ╚Öi mai eficiente, adaptate nevoilor fiec─ârui pacient.

SmartXide Punto func╚Ťioneaz─â prin eliberarea unor fascicule de lumin─â laser concentrate ├«n piele. Energia laserului care penetreaz─â rapid dermul este perceput─â de organism ca fiind o micro-leziune. Astfel, se declan╚Öeaz─â instantaneu remodelarea colagenului existent ├«n zona tratat─â, regener├ónd-se pielea din jurul ochilor afectat─â de riduri ╚Öi linii fine, cearc─âne sau pete pigmentare.
Mai mult dec├ót at├ót, energia luminoas─â a laserului CO2 transformat─â ├«n c─âldur─â produce contrac╚Ťia ╚Ťesuturilor la nivelul dermului. Aceast─â contrac╚Ťie stimuleaz─â produc╚Ťia unor noi fibre de colagen ╚Öi elastin─â la nivelul zonei tratate, ceea ce ├«nseamn─â o piele cu textur─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, lipsit─â de riduri ╚Öi hiperpigmentare.

De asemenea, datorit─â tehnologiei laser RF-COÔéé, poten╚Ťat─â de tehnologia PSD┬«, SmartXide Punto realizeaz─â un tratament precis al zonei perioculare, ├«nc─âlzind selectiv ╚Ťesuturile. Astfel, zonele ├«nconjur─âtoare sunt protejate, f─âr─â a fi afectate de energia laserului, fapt ce contribuie la vindecarea mult mai rapid─â a zonei tratate.

SmartXide Punto versus alte dispozitive de laser CO2 frac╚Ťionat

Spre deosebire de sistemele laser CO2 clasice, SmartXide Punto este sigur de utilizat în zona sensibilă a ochilor, întrucât nu produce leziuni deschise, ceea ce înseamnă că nu există sângerare.

Astfel, ac╚Ťiunea laserului frac╚Ťionat CO2 SmartXide Punto asigur─â tratamente mai sigure ╚Öi mai eficiente pentru zona periocular─â, cu recuperare mai rapid─â ╚Öi cu un confort ├«mbun─ât─â╚Ťit pentru pacient, comparativ cu alte lasere CO2.

├Än plus, SmartXide Punto dispune de o func╚Ťie unic─â, pe care niciun alt dispozitiv laser CO2 nu o de╚Ťine, ╚Öi anume, func╚Ťia SmartStack. Aceasta permite o precizie maxim─â a controlului ad├óncimii de vaporizare a pielii, iar efectul termic al laserului poate fi ajustat ├«n func╚Ťie de particularit─â╚Ťile fiec─ârui pacient ├«n parte.

Gra╚Ťie func╚Ťiei SmartStack, pot fi efectuate un num─âr de impulsuri consecutive ├«n acela╚Öi punct (DOT), ceea ce ├«nseamn─â un control mai precis al impulsurilor, astfel ├«nc├ót pot fi evitate daunele termice inutile ╚Öi riscul unor efecte secundare.

Cine este candidatul ideal pentru tratamentul cu laser Co2 periocular?

Ridurile din jurul ochilor te fac s─â pari trist tot timpul? Te confrun╚Ťi cu piele lax─â ├«n zona pleoapelor sau cu cearc─âne pigmentate ╚Öi persistente sub ochi? Tratamentul cu laser CO2 periocular SmartXide Punto este pentru tine!

De asemenea, po╚Ťi fi candidatul ideal pentru rejuvenarea cu laser CO2 frac╚Ťionat dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti un lifting periocular, adic─â ridicarea col╚Ťurilor spr├óncenelor, estomparea liniilor ╚Öi ridurilor perioculare, ├«ntinderea pielii laxe din zona pleoapelor ╚Öi mai mult─â luminozitate ├«n jurul ochilor, pentru un aspect mai t├ón─âr, mai odihnit ╚Öi relaxat.

Orice neregularitate de textură a pielii, inclusiv petele pigmentare, liniile fine, ridurile adânci sau cearcănele întunecate, pot fi eliminate acum simplu și rapid cu tratamentul cu laser CO2 periocular.

Ce sim╚Ťi ├«n timpul unei ╚Öedin╚Ťe cu laser Co2 periocular?

Pentru a reduce la minim orice disconfort, ├«nainte de tratamentul cu SmartXide Punto, medicul dermatolog va aplica o crem─â pe baz─â de lidocain─â, un anestezic foarte eficient care va amor╚Ťi zona de tratament, astfel c─â procedura va fi complet nedureroas─â.
De asemenea, în timpul procedurii, dispozitivul laser distribuie un flux de aer rece pe zona tratată, astfel încât tu să te bucuri de confort maxim pe tot parcursul procedurii!

C├ót dureaz─â o ╚Öedin╚Ť─â cu laser CO2 periocular ╚Öi de c├óte am nevoie?

Niciodat─â nu a fost mai rapid s─â scapi de semnele de ├«mb─âtr├ónire din jurul ochilor! ├Än numai 10 – 20 minute de tratament cu laser frac╚Ťionat CO2 (├«n func╚Ťie de rezultatele dorite ╚Öi de tipul de piele al pacientului), SmartXide Punto ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte considerabil aspectul pielii ridate afectate de cearc─âne ╚Öi hiperpigmentare.

Pentru tratamentul complet al imperfec╚Ťiunilor cutanate din zona periocular─â pot fi necesare mai multe ╚Öedin╚Ťe, ├«n func╚Ťie de problema abordat─â ╚Öi de particularit─â╚Ťile pacientului.

├Än general, 3 – 5 ╚Öedin╚Ťe de tratament cu laserul CO2 periocular efectuate la interval de 4 – 6 s─âpt─âm├óni, sunt suficiente pentru a te bucura de rejuvenarea total─â a zonei ochilor, dup─â care sunt necesare ╚Öedin╚Ťe de ├«ntre╚Ťinere anuale.

├Än clinicile SKiN, tratamentul poate fi adaptat pentru a-╚Ťi satisface exact nevoile ╚Öi dorin╚Ťele tale. Vom elabora ├«mpreun─â un plan de ac╚Ťiune pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate pe termen lung.

În cât timp voi vedea rezultatele tratamentului cu laser CO2 periocular?

├Än mod surprinz─âtor, te vei putea bucura de rezultatele tratamentului cu laser CO2 periocular ├«nc─â de la prima ╚Öedin╚Ť─â de tratament laser. Pielea din jurul ochilor va dob├óndi un aspect revitalizat, datorit─â declan╚Ö─ârii sintezei de colagen de la nivelul dermului.

Rejuvenarea zonei perioculare va fi tot mai vizibil─â de la a 2a ╚Öedin╚Ť─â ╚Öi, ├«ntruc├ót corpul continu─â s─â produc─â colagen nou ├«n urm─âtoarele 3 – 6 luni dup─â tratament, textura pielii va continua s─â se ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â treptat. A╚Öadar, acest tratament are rezultate cumulative ╚Öi de aceea trebuie respectate instruc╚Ťiunile medicului dermatolog privind num─ârul de ╚Öedin╚Ťe, intervalul recomandat, dar ╚Öi schema de tratament pentru acas─â.

Pentru a te bucura de rezultatele finale, adică o piele complet regenerată, fără riduri periorbitale și fără cearcăne, este necesar să finalizezi întreaga schemă de tratament.

Care sunt contraindica╚Ťiile tratamentului cu laser CO2 periorbital?

Pentru c─â una dintre contraindica╚Ťiile tratamentului laser este expunerea la soare, este recomandat ca procedura s─â fie efectuat─â ├«n sezonul toamn─â – iarn─â, c├ónd razele soarelui nu sunt at├ót de puternice.

De asemenea, alte contraindica╚Ťii ale tratamentului cu laser CO2 periocular includ:

 • sarcina/al─âptarea
 • boli fotosensibile
 • medica╚Ťie cu anticoagulan╚Ťi, antibiotice, imunosupresive sau retinoizi orali
 • chimioterapie sau radioterapie
 • epilepsie
 • infec╚Ťii active sau r─âni la nivelul pielii care urmeaz─â a fi tratat─â
 • cancer de piele
 • infec╚Ťie recent─â cu Herpes simplex
 • afec╚Ťiuni neurologice sau boli autoimune
 • diabet zaharat necontrolat
 • acnee activ─â
 • istoric de reac╚Ťii alergice la anestezie
 • alte interven╚Ťii chirurgicale, tratamente laser sau peeling-uri chimice efectuate cu cel pu╚Ťin o lun─â ├«nainte
 • expunerea recent─â la soare/solar/saun─â ├«n interval de o lun─â
 • injec╚Ťii cu toxin─â botulinic─â sau cu alte fillere dermice ├«n ultimele 2 s─âpt─âm├óni

Pentru a te asigura c─â tratamentul zonei perioculare cu laserul CO2 frac╚Ťionat SmartXide Punto este o op╚Ťiune sigur─â pentru tine, medicii dermatologi din clinicile SKiN ├«╚Ťi vor examina atent istoricul medical ├«n cadrul unei consulta╚Ťii ini╚Ťiale, astfel ├«nc├ót s─â elimin─âm orice factor de risc care ╚Ťi-ar putea pune s─ân─âtatea ├«n pericol.

Cum m─â pot preg─âti pentru prima ╚Öedin╚Ť─â de tratament cu laser CO2 periocular?

 • Cu cel pu╚Ťin 10 zile ├«nainte de procedur─â, ├«ntrerupe administrarea de ibuprofen ╚Öi aspirin─â, ├«ntruc├ót acestea cresc riscul de apari╚Ťie a v├ón─ât─âilor.
 • Evit─â fumatul/consumul de alcool cu c├óteva zile ├«nainte de tratament.
 • Evit─â expunerea la soare/solar/saun─â cu cel pu╚Ťin o lun─â ├«nainte de procedur─â, pentru a reduce riscul de pigmentare post-inflamatorie.
 • Informeaz─â medicul dermatolog cu privire la alergii sau la alte tratamente pe care le urmezi.
 • Pentru cre╚Öterea produc╚Ťiei de colagen, este recomandat─â o cur─â cu vitamina A, C ╚Öi/sau acid hialuronic, cu o lun─â ├«nainte de tratamentul laser.
 • Dac─â ai istoric de infec╚Ťie cu Herpes simplex, poate fi necesar s─â urmezi un tratament profilactic cu antivirale, cum este Aciclovir, ├«nainte ╚Öi pe perioada ╚Öedin╚Ťelor cu laser CO2.
 • Este recomandat s─â nu m─ân├ónci/bei nimic cu 2 ore ├«nainte de procedur─â.

Recuperarea dup─â tratamentul cu SmartXide Punto

Este absolut normal ca dup─â tratamentul cu laser s─â experimentezi o senza╚Ťie de c─âldur─â, ro╚Öea╚Ť─â ╚Öi o u╚Öoar─â usturime la nivelul zonei tratate. Acestea sunt reac╚Ťii normale ale organismului la efectul laserului ╚Öi sunt temporare. Corpul ├«ncepe s─â lucreze ├«nlocuind ├«n mod natural celulele ├«mb─âtr├ónite cu altele, noi. ├Än timp, colagenul se va regenera ╚Öi va ├«nlocui structura de suport a pielii.

├Än acest caz, o compres─â rece aplicat─â local ╚Öi un analgezic sunt mai mult dec├ót suficiente pentru a gestiona aceste senza╚Ťii fire╚Öti de dup─â procedur─â.

De╚Öi depinde de intensitatea cu care se lucreaz─â, laserul frac╚Ťionat CO2 SmartXide Punto este singurul care are capacitatea de a livra micro-impulsuri de energie, astfel c─â recuperarea este rapid─â, nefiind nevoie de mai mult de 3 – 4 zile de repaus, chiar ╚Öi ├«n cazul pacien╚Ťilor ├«nainta╚Ťi ├«n v├órst─â sau cu piele foarte sensibil─â.

Micro-leziunile provocate de laserul periocular se ├«nchid ├«n decurs de 2 – 3 ore dup─â procedur─â, dar ├«n perioada de cicatrizare, pielea pe care s-a f─âcut laser CO2 trebuie tratat─â cu mult─â delicate╚Ťe. Va ├«ncepe s─â se exfolieze, form├ónd mici cruste pe care nu trebuie s─â le rupi, ├«ntruc├ót acest lucru ar putea l─âsa cicatrici. Aceste cruste vor c─âdea de la sine ├«n decurs de 2 p├ón─â la 10 zile, timp ├«n care este bine s─â hidratezi suplimentar pielea, conform instruc╚Ťiunilor medicului dermatolog.

Aplicarea machiajului poate fi reluat─â dup─â ce pielea nu se mai exfoliaz─â, iar crustele au disp─ârut.
Ultima etap─â a recuper─ârii dup─â tratamentul cu SmartXide Punto este formarea tegumentului nou, regenerat, lipsit de imperfec╚Ťiuni.
Evit─â expunerea direct─â la soare ├«n prima s─âpt─âm├ón─â dup─â tratament ╚Öi aplic─â zilnic crem─â de protec╚Ťie solar─â cu factor 50+.
Dup─â ce pielea se va regenera complet, te vei putea bucura de efectul de lifting ╚Öi de o piele cu aspect ├«mbun─ât─â╚Ťit, f─âr─â riduri sub ╚Öi ├«n jurul ochilor, f─âr─â cearc─âne pigmentate sau alte semne de ├«mb─âtr├ónire!

Cât de sigur este tratamentul cu laser CO2 periocular?

Tratamentele sigure, care nu pun niciodat─â ├«n pericol s─ân─âtatea ╚Öi starea de bine a pacien╚Ťilor, sunt o prioritate la SKiN MedSpa! De aceea, nu avem aparatur─â de tip-replic─â, ci am investit doar ├«n dispozitive autorizate, testate ╚Öi certificate. SmartXide Punto se num─âr─â printre cele mai sigure dispozitive laser din lume, fiind aprobat de FDA pentru siguran╚Ť─â ├«n utilizare.

De asemenea, la SKiN MedSpa, tratamentele cu laser CO2 periocular sunt efectuate de medicul dermatolog primar, care are o experien╚Ť─â vast─â ├«n utilizarea dispozitivelor laser, care ╚Ötie exact ce parametri ╚Ťi se potrivesc ╚Öi cum trebuie abordat─â problema cu care te confrun╚Ťi!

Numeroase studii clinice au clasificat tratamentul cu laser frac╚Ťionat CO2 ca fiind standardul de aur ├«n domeniul rejuven─ârii faciale!

De ce ai alege SKiN MedSpa?

 • echipamente originale, Premium
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate.

***Rezultatele pot varia ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Dac─â ╚Öi tu e╚Öti preg─âtit s─â experimentezi rezultatele sigure ╚Öi de lung─â durat─â oferite de SmartXide Punto, te a╚Ötept─âm la SKiN MedSpa pentru o consulta╚Ťie GRATUIT─é!
Programeaz─â-te acum la ԜĴŞĆ 031 005.10.15 sau pe adresa: contact@skinmedspa.ro!

*Consulta╚Ťia la medicul dermatolog este gratuit─â, dac─â ├«n aceea╚Öi zi se face ╚Öi procedura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratamentul cu laser CO2 periocular”

tratament-laser-CO2-periocular-SKiN-MedSpa-Bucuresti-si-Corbeanca
Tratamentul cu laser CO2 periocular
500 lei1.500 lei
Ofert─â 8 Martie 2021



  Tratament*:

  ×
  Rezerv─â procedura




   Loca╚Ťie

   ×
   Vreau Oferta



    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa



     Tratament*:
     Loca╚Ťie:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare r─âu, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom str─âdui s─â ├«╚Ťi propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:





      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser diod─â Elysion Pro U 3500 W

         ×