Tratamente

Dermatologie

Dermatologie

Citeste mai mult

Estetica Medicala

Estetica Medicala

Citeste mai mult

Tratamente Faciale

Tratamente Faciale

Citeste mai mult

Tratamente Corporale

Tratamente Corporale

Citeste mai mult

Fiecare dintre noi are un ideal în ceea ce privește propria persoană. Promisiunea noastră este că întotdeauna vom asculta care sunt obiectivele și dorințele tale, că ne vom folosi de expertiza și de cele mai noi tehnologii și proceduri estetice pentru a ți le îndeplini.

Toate tratamentele și procedurile estetice pe care le utilizăm la SKiN MedSpa sunt nedureroase, eficiente si sigure. Există câte un tratament pentru fiecare parte a corpului tău, pentru a-ți reclădi încrederea în tine, pentru a redobândi frumusețea naturală sau silueta la care visezi și pentru a scăpa de orice complex care te împiedică să fii tu insuți.

Avem o multitudine de tratamente non-invazive și produse de îngrijire din care poți alege, însă cel mai important este să alegi tratamentul potrivit pentru tine. De aceea, înainte de începe orice tratament facial sau corporal, specialiștii noștri îți vor oferi toate informațiile necesare pentru a înțelege cum să obții cele mai bune rezultate pentru pielea și corpul tău. Nevoile tale sunt unice, așadar și experința ta ar trebui să fie unică, personalizată.

Tratamentele faciale SKiN MedSPA dau rezultate remarcabile în tratarea problemelor feței din cele mai diverse, pentru ca pielea ta să își redobândească tonusul și elasticitatea. Uită de liniile fine, riduri, hiperpigmentare (pete pe față), cearcăne, pori deschiși, acnee, pielea încrețită de pe față sau pe gât.

Tratamentele corporale SKiN MedSpa elimină sau reduc în mod considerabil: celulita, pielea lăsată, părul excesiv, depunerile încăpățânate de grăsime, reținerea apei în organism și a toxinelor. Procedurile de remodelare corporală, de slăbire localizată, de curățare a colonului (hidroterapia colonului), împreună cu drenajul limfatic îți ajută corpul să își revină în formă. Începe transformarea la care visezi chiar astăzi.

Programează-te la o evaluare gratuită chiar acum!

Procedurile achiziționate

 • sunt valabile 1 an
 • pot fi schimbate cu alte tratamente, în limita sumei plătite si neconsumate
 • pot fi transmise celor dragi, integral sau parțial.
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×