- 25%

Criolipoliză next level: CoolTech Define

lei4.000 lei

Cel mai performant dispozitiv de criolipoliză.

CoolTech Define® este un dispozitiv inovator și revoluționar, care este capabil să îți remodeleze în totalitate corpul, într-o perioadă scurtă de timp.

sau

Rezervă în deplină liniște sufletească: procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **Rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Criolipoliza CoolTech Define®

Ofertă

Preț

1 ședință cu 4 aplicatori

2.000 lei

3 ședințe cu 4 aplicatori

4.500 lei

Programare: 031 005.10.15

De ce să alegi criolipoliza cu dispozitivul CoolTech Define®?

 • elimină prin înghețare 60% din grăsimea din zona tratată
 • până la -8 centimetri în minus în zona tratată
 • cea mai avansată tehnologie de slăbire prin înghețare, la -11°C
 • răcire controlată și uniformă la 360º
 • aplicatori simultan – tratează mai multe zone în același timp de tratament
 • 9 aplicatori ergonomici care se adaptează la orice formă a corpului
 • tratament mai rapid, cu rezultate cu 15 – 20% mai bune față de orice alt dispozitiv concurent
 • rezultate permanente.

Știm că depui tot efortul pentru a te menține în formă, că ai grijă la ceea ce mănânci. Știm însă că, în ciuda acestor eforturi, există zone ale corpului pentru care sportul și dieta nu îți oferă încă rezultatele așteptate, acele rezultate pe care le meriți! 

Din cauza conformației și a moștenirii genetice, cu toții tindem să depunem în anumite zone ale corpului mai multă grăsime nedorită, care nu vrea să plece, indiferent de cât de strict este regimul alimentar sau cel fizic. 

liposuctie nechirugicala criolipoliza Cooltech Define

Știai că datorită tehnologiei de ultimă generație poți ajunge la forma fizică mult dorită fără efort? Noul CoolTech Define®, cel mai avansat și mai performant dispozitiv de criolipoliză, te ajută să elimini pentru totdeauna depozitele inestetice de grăsime. 

Așadar, când îți dorești să-ți îmbunătățești forma fizică și să scapi de straturile de grăsime localizată, CoolTech Define® reprezintă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă, indiferent dacă ești femeie sau bărbat și indiferent de vârsta pe care o ai.

Cum funcționează CoolTech Define®?

CoolTech Define® este un dispozitiv inovator și revoluționar, care este capabil să îți remodeleze în totalitate corpul, într-o perioadă scurtă de timp. Acest dispozitiv exclusivist de criolipoliză permite utilizarea a 4 aplicatori simultan. 

Cooltech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității mai înalte a celulelor adipoase (adipocite) la schimbările de temperatură. Astfel că, prin înghețare se provoacă o distrugere controlată a celulelor de grăsime. Criolipoliza permite reducerea grăsimii subcutanate din mai multe zone ale corpului, în cea mai mare siguranță.

Dispozitivul Cooltech Define® funcționează cu un aplicator de vid reglabil care acționează încapsulând în interior țesutul adipos într-un mod selectiv și reducând temperatura într-un mod controlat, până când celulele adipoase mor din cauza temperaturii scăzute, fără însă ca țesuturile înconjurătoare să sufere în vreun fel. 

Cooltech Define® folosește, de asemenea, o membrană consolidată denumită Cool Gel Pad, care garantează siguranța maximă pentru pacienții care beneficiază de criolipoliză. Utilizarea sa obligatorie permite efectuarea de tratamente cu cele mai bune rezultate și protecție a pielii deplină.

CoolTech Define® Vs. alte dispozitive de criolipoliză

CoolTech Define® garantează un procent de criogenare a grăsimii nedorite mai mare decât orice altă tehnologie concurentă. În timp ce competitorii Cooltech se laudă că reușesc să elimine până la 25% din grăsimea din zona de tratament, Cooltech Define® elimină până la 60% din țesutul adipos!

Surplus grasime Ai siguranța rezultatelor! Cu peste 10 ani de experiență clinică, peste 5 milioane de tratamente independente și cele mai multe studii publicate (față de orice alt dispozitiv medical de remodelare corporală), Cooltech Define® este unul dintre cele mai recunoscute și mai apreciate tratamente non-invazive de sculptare și tonifiere corporală din piață.

Acest lucru se datorează faptului că folosește niște plăci de răcire unice la 360˚ care înconjoară întreaga zonă tratată și, de asemenea, ajunge la temperaturi mai scăzute (- 11 grade Celsius), fără ca acest lucru să afecteze negativ siguranța tratamentului pentru pacienți.

Define® răcește perfect tot buzunarul din jurul grăsimii. Prin urmare, temperatura la care celulele adipoase ating apoptoza (moartea celulară) este extinsă pe toată zona de tratament, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de mai puține ședințe pentru a elimina până la 8 centimetri din grăsimea nedorită.

cum functioneaza criolipoliza

În plus, pentru fiecare tratament este nevoie de 2 aplicatori (de exemplu, pentru ambele brațe). Un dispozitiv cu 1 singur aplicator ar avea nevoie de o oră pentru o singură zonă (doar un braț, doar o parte a coapsei). CoolTech Define® este echipat însă cu 4 aplicatori, astfel încât poți beneficia de 2 tratamente complete în același timp, în doar 70 de minute. 

În plus, Define® are 9 aplicatori diferiți, care se adaptează la toate zonele, toate unghiurile și toate tipurile de forme ale corpului, permițând planificarea și proiectarea tratamentului de criolipoliză într-un mod personalizat. 

Dispozitivul are și 3 niveluri diferite de sucțiune, care se adaptează individual la caracteristicile țesutului gras și ale aplicatorului utilizat, astfel încât până și cei mai sensibili dintre noi nu mai resimt niciun disconfort.

Cui se adresează criolipoliza CoolTech Define®?

CoolTech Define® se adresează atât femeilor cât și bărbaților, de orice vârstă, care își doresc un corp fără acea grăsime rezistentă la sport sau dietă, care se vede urât și care dezechilibrează armonia și proporțiile corporale.

criolipoliza Cooltech Define abdomen barbati

Noutatea față de alte dispozitive de criolipoliză de până acum este că CoolTech Define reușește să trateze cu succes grăsimea de la bărbia dublă, fără durere, cu super rezultate.

Gusa barbie dubla

Pe ce zone ale corpului poți beneficia de criolipoliză?

Zone criolipoliza

 • abdomen/burtă
 • zona subrațului
 • linia sutienului față/spate
 • coapse interior/exterior
 • genunchi
 • aripioare
 • șolduri/colăcei/flancuri
 • picioare
 • brațe
 • piept
 • bărbie dublă
 • fese.

Ce simți în timpul unei ședințe cu criolipoliza Define?

În primele 10 minute este posibil să simți o ușoară senzație de usturime sau de furnicături (din cauza temperaturii scăzute), dar care va dispărea pe măsură ce zona amorțește. Apoi, pentru restul celor 60 de minute, nu va mai exista niciun fel de disconfort. 

Întrucât este o procedură non-invazivă, nu este necesar vreun timp de recuperare. După tratament, îți poți relua activitățile zilnice obișnuite.

Cât durează o ședință de criolipoliză cu dispozitivul CoolTech Define® și de câte am nevoie?

Fiecare tratament durează 70 de minute. De asemenea, trebuie ținut  cont de timpul de pregătire care variază între 15 și 30 de minute.

Evaluare corporala

În timpul tratamentului, poți naviga relaxat(ă) pe rețelele de socializare, poți asculta cea mai recentă carte audio sau, pur și simplu, te poți bucura de momentele tale de liniște. Dacă nu ești supraponderal și te confrunți doar cu depozite adipoase localizate, 1 ședință poate fi suficientă pentru a obține rezultatele dorite. Cu toate acestea, în funcție de pacient, sunt recomandate până la 3 – 4 ședințe pentru fiecare zonă tratată. 

criolipoliza before and after

Fiecare tratament în parte elimină până la 60% din celulele adipoase și, prin urmare, numărul total al ședințelor depinde și de procentul de țesut adipos care exista înainte să începi ședințele de criolipoliză.

În cât timp se văd rezultatele criolipolizei cu CoolTech Define®?

Peste 1 milion de pacienți au beneficiat de tratamentele de criolipoliză  Cooltech® , iar rata de satisfacție globală depășește procentul de 95 la sută, mai ales că, în cazul Cooltech Define®, pacienții pot începe să vadă rezultatele în doar 15 zile!

Rezultate criolipoliza În general, rezultatele vor fi vizibile de obicei la 4 – 6 săptămâni după tratament, iar rezultatele finale la doar 8 – 12 săptămâni după procedură.   

Atenție!  Criogenarea celulelor grase poate fi o formă de reducere permanentă a țesutului adipos, cât timp este menținută o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. 

O alimentație haotică, lipsa exercițiilor fizice sau modificările hormonale pot afecta rezultatele procedurii pe termen lung. 

Dacă apare creșterea în greutate, se recomandă efectuarea unui tratament de întreținere.

 

Care sunt contraindicațiile criolipolizei CoolTech Define®

Tratamentul de criolipoliză efectuat cu dispozitivul Cooltech Define® nu este recomandat în cazul în care:

 • ai suferit sau suferi de hernie abdominală
 • ești însărcinată sau alăptezi
 • ai în zona tratată cicatrici recente
 • ai o inflamație acută
 • suferi de crioglobulinemie
 • suferi de sindromul Raynaud
 • ai trecut printr-o operație de cezariană în ultimele 3 luni
 • ai un dispozitiv metalic sau implant
 • suferi de tulburări hepatice, coronariene, gastrice
 • ai probleme oncologice
 • suferi de boli infecțioase
 • suferi de epilepsie
 • ai hipertensiune sau hipotensiune
 • ai diabet acut
 • ritmul tău cardiac este anormal

Rezultatele finale se vor instala la aproximativ 8 – 10 săptămâni după tratament.

La fel ca în cazul oricărei alte proceduri, rezultatele vor dura mai mult dacă îți menții un regim de viață echilibrat, care include o alimentație sănătoasă și mișcare. 

Este criolipoliza CoolTech Define® sigură?

La SKiN MedSpa investim mereu în tot ce apare mai nou și mai bun pentru ca să lucrăm întotdeauna la cele mai înalte standarde. 

Tehnologia pe care o folosim este de ultimă generație, iar măsurile de siguranță sunt riguroase înainte, în timpul și după fiecare procedură în parte. 

De asemenea, în clinica noastră, fiecare pacient beneficiază de o evaluare inițială GRATUITĂ, pentru a ne asigura că nu există contraindicații sau alți factori de risc. 

Aparatul CoolTech Define este un instrument de criolipoliză 100% sigur și pentru că: 

 • este echipat cu senzori de temperatură. Acești senzori hipersensibili sunt localizați în interiorul aplicatorilor și monitorizează pielea pe durata tratamentului. Dacă temperatura scade chiar și cu 0,1 grade Celsius sub pragul de siguranță, aparatul Cooltech Define® oprește automat tratamentul
 • controlează perfect temperatura. Tehnologia CoolTech Define® pe care o folosim la SKiN MedSpa are un sistem inovator de răcire controlat. Acest lucru permite țesutului să atingă temperatura optimă pentru a distruge celulele adipoase, fără a afecta zonele înconjurătoare.
 • membrana Cool Gel Pad. Utilizarea obligatorie a Cool Gel Pad, o membrană impregnată cu gel rece, garantează siguranța maximă a pacientului și permite efectuarea de tratamente de criolipoliză cu cele mai bune rezultate, protejând în același timp pielea.
 • Calitate certificată. Dispozitivul CoolTech Define® respectă reglementările și standardele europene de sănătate și siguranță. De asemenea, acest dispozitiv are certificarea FDA, obținută doar pe baza dovezilor științifice rezultate în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente.

La SKiN MedSpa, lumea noastră ești TU! 💚 De aceea, ne pasă de tine, de siguranța ta, de rezultatele pe care le obții. Mulți dintre clienții noștri nu vin la noi doar cu probleme corporale, ci și cu neîncredere în propriile forțe. 

CoolTech Define

De ce ai alege SKiN MedSpa?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa medicală este disponibilă pentru întrebări și suport post-tratament 7 zile din 7.

*Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Credem că toată lumea are dreptul să se simtă bine în propriul corp. 

De aceea, promisiunea noastră este că în clinica noastră vei găsi cele mai eficiente dispozitive de remodelare corporală, de slăbire, de eliminare a celulitei, o echipă temeinic pregătită și, ca de obicei, oferte permanente și prețuri prietenoase. 

Când îți dorești să te simți mai bine în pielea ta, te așteptăm la SKiN MedSpa! 

Programează-te acum la ☎️ 031 005.10.15 sau pe mail, pe adresa  contact@skinmedspa.ro!

*Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@skinmedspa.ro.

Întrebări frecvente

Este contraindicată criolipoliza, dacă am un dispozitiv intrauterin Mirena, cu eliberare de hormoni?

Nu, nu interferează in niciun fel, nu este contraindicată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Criolipoliză next level: CoolTech Define”

SKiN MedSpa SKiN MedSpa
Criolipoliză next level: CoolTech Define
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezervă procedura
          ×
          Programare epilare

           ×