Lipoliza injectabil─â pentru topirea gr─âsimii corporale localizate

500 lei2.400 lei

Lipoliza injectabil─â este solu╚Ťia pe care o cau╚Ťi pentru a sc─âpa permanent de acele depuneri de gr─âsime care nu dispar cu sport ╚Öi/sau diet─â! Sub╚Ťiaz─â-╚Ťi gleznele ╚Öi genunchii, uit─â de gr─âsimea ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â de pe abdomen, spate, fese, bra╚Ťe ╚Öi coapse cu acest tratament care elimin─â ├«n siguran╚Ť─â gr─âsimea corporal─â ╚Öi chiar ╚Öi gr─âsimea de la nivelul b─ârbiei ╚Öi al ÔÇťf─âlcu╚ŤelorÔÇŁ!

Ob╚Ťine rezultate similare interven╚Ťiei chirurgicale de liposuc╚Ťie, f─âr─â durere, f─âr─â timp de recuperare, f─âr─â costuri exorbitante! ├Än plus, c├ót timp celulele adipoase sunt eliminate ├«n mod natural din organism, pielea se str├ónge ╚Öi se tonifiaz─â ├«n zona tratat─â! Sl─âbe╚Öte exact de unde vrei tu cu lipoliza prin injectare!

Credit module TBI Bank RO 1.1.1
135.28 Lei x 4 rate

sau

Rezervă în deplină liniște sufletească: procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **Rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce s─â alegi lipoliza injectabil─â?

 • elimin─â PERMANENT depozitele de gr─âsime inestetice.
 • elimin─â gr─âsimea exact din zonele pe care ╚Ťi le dore╚Öti, acolo unde dieta ╚Öi exerci╚Ťiile fizice nu dau rezultate!
 • eficient─â ├«n zone greu abordabile, precum gleznele, genunchii, gr─âsimea axilar─â, linia sutienului ╚Öamd.
 • alternativ─â non-chirurgical─â, minim invaziv─â a liposuc╚Ťiei chirurgicale.
 • tratament de remodelare corporal─â cu eficien╚Ť─â dovedit─â clinic.
 • reduce aspectul celulitei, pielea devenind mai neted─â ╚Öi mai ferm─â.
 • f─âr─â durere sau disconfort, f─âr─â efecte adverse asupra s─ân─ât─â╚Ťii.
 • reduce circumferin╚Ťa zonei tratate, astfel c─â te vei bucura de c├ó╚Ťiva centimetri ├«n minus din stratul adipos.
 • stimuleaz─â drenajul limfatic ╚Öi microcircula╚Ťia.
 • recuperare rapid─â, f─âr─â timpi lungi de repaus.

Ce este lipoliza injectabil─â?

Lipoliza injectabil─â este o procedur─â minim invaziv─â, non-chirurgical─â, prin care se pot reduce permanent depozitele de gr─âsime localizat─â.

Aceast─â procedur─â de eliminare a gr─âsimii corporale a fost folosit─â pentru prima dat─â ├«n Italia, ├«n anii 1980. De-a lungul timpului, s-au realizat zeci de studii clinice pentru a demonstra eficacitatea lipolizei injectabile pentru reducerea ╚Ťintit─â a gr─âsimii localizate de pe fa╚Ť─â ╚Öi corp. 

Unul dintre aceste studii a fost realizat pe un grup de 441 de pacien╚Ťi (388 de femei ╚Öi 53 de b─ârba╚Ťi) care au f─âcut 1 – 4 ╚Öedin╚Ťe de lipoliz─â injectabil─â cu 2,5 grame de fosfatidilcolin─â, ob╚Ťin├ónd ├«n urma tratamentului o reducere circumferen╚Ťial─â medie de:

 • 3,7 cm ├«n zona abdomenului superior
 • 3,9 cm ├«n zona abdomenului inferior
 • 1,9 cm ├«n zona coapselor
 • 1,6 cm ├«n zona bra╚Ťelor.

Rezultate excelente s-au văzut și în tratamentele faciale pentru eliminarea bărbiei duble

To╚Ťi pacien╚Ťii au prezentat o reducere semnificativ─â a depozitelor de gr─âsime tratate prin lipoliza injectabil─â ╚Öi niciun pacient nu a suferit efecte secundare nocive dup─â tratament.

A╚Öadar, at├ót studiile ╚Ötiin╚Ťifice, c├ót ╚Öi experien╚Ťa clinic─â demonstreaz─â c─â lipoliza injectabil─â reprezint─â o alternativ─â sigur─â ╚Öi eficient─â pentru liposuc╚Ťia chirurgical─â, pe zone corporale mai mici, pentru pacien╚Ťii care vor s─â evite costurile, timpii mari de recuperare, dar ╚Öi riscurile unei interven╚Ťii chirurgicale invazive.

Cum func╚Ťioneaz─â eliminarea gr─âsimii localizate cu lipoliza injectabil─â?

Lipoliza injectabil─â presupune injectarea unor substan╚Ťe speciale direct ├«n stratul de gr─âsime de sub piele numit hipoderm. Dup─â injectare, celulele adipoase sunt distruse ╚Öi nu mai pot stoca sau acumula gr─âsimi, urm├ónd ca resturile lor s─â fie metabolizate ╚Öi eliminate definitiv din organism.

Principalele substan╚Ťe utilizate pentru lipoliza injectabil─â sunt:

 • Acidul deoxicolic (DOC) este o substan╚Ť─â produs─â ├«n mod natural de corpul uman ╚Öi are un rol important ├«n digestia gr─âsimilor. Acest acid descompune celulele grase prin contact, ac╚Ťion├ónd direct asupra gr─âsimii subcutanate de la nivel local. Acidul deoxicolic este aprobat de FDA ca fiind sigur ╚Öi eficient pentru topirea gr─âsimii localizate.
 • Fosfatidilcolina (PPC) este un aminoacid extras din soia, fiind utilizat adesea ca ingredient principal ├«n injec╚Ťiile pentru lipoliz─â. Aceast─â substan╚Ť─â are rol ├«n metabolizarea colesterolului ╚Öi previne aderarea acestuia la pere╚Ťii vaselor de s├ónge. Fosfatidilcolina este folosit─â ├«n medicina estetic─â pentru dizolvarea gr─âsimilor, siguran╚Ťa ei ├«n utilizare fiind confirmat─â de c─âtre The Drug Commission of the German Medical Association (DCGMA).

Gr─âsimea este stocat─â ├«n organism ├«n celule specializate numite adipocite. Acestea absorb trigliceridele din fluxul sanguin ╚Öi le stocheaz─â ├«n membrana lor celular─â. Atunci c├ónd corpul are nevoie de energie, celulele adipoase ├«╚Öi elibereaz─â con╚Ťinutul ├«napoi ├«n s├ónge.

C├ónd cre╚Öti ├«n greutate, celulele adipoase nu se ├«nmul╚Ťesc, ci cresc ├«n dimensiune, ├«ntruc├ót stocheaz─â mai multe trigliceride. ├Än mod asem─ân─âtor, atunci c├ónd sl─âbe╚Öti, nu scade num─ârul de adipocite, ci se reduce volumul acestora. 

Lipoliza injectabilă reușește practic să descompună aceste celule adipoase. Celulele de grăsime distruse nu se mai pot dezvolta din nou și dispar pentru totdeauna.

Restul adipocitelor care persist─â ├«n zona tratat─â vor putea stoca ├«n continuare gr─âsime ╚Öi se pot m─âri, dar doar ├«n cazul ├«n care acumulezi un num─âr mare de kilograme ├«n plus. 

Mai mult dec├ót at├ót, zona tratat─â va avea o capacitate mai mic─â de depozitare a gr─âsimilor, ceea ce garanteaz─â eficacitatea tratamentului ╚Öi rezultatele durabile pe termen lung. Aceasta ├«nseamn─â c─â, odat─â ce ai ajuns la rezultatele dorite, te po╚Ťi bucura definitiv de efectele lipolizei injectabile, cu excep╚Ťia cazului ├«n care exist─â o cre╚Ötere mare a greut─â╚Ťii corporale. 

Cui se adreseaz─â lipoliza injectabil─â?

Procedura de lipoliz─â injectabil─â se adreseaz─â tuturor persoanelor, femei ╚Öi b─ârba╚Ťi deopotriv─â, care ├«╚Öi doresc o abordare non-chirurgical─â prin care pot reduce depozitele de gr─âsime localizat─â.

├Än plus, este tratamentul ideal pentru anumite zone care genetic ÔÇťatragÔÇŁ mai mult─â gr─âsime fa╚Ť─â de altele. De exemplu, dac─â te deranjeaz─â gleznele sau genunchii mai pufo╚Öi, ÔÇťaripioareleÔÇŁ din zona ╚Öoldurilor sau zona de sub fese, lipoliza injectabil─â este printre pu╚Ťinele variante eficiente, care are un efect comparabil cu interven╚Ťia de liposuc╚Ťie chirurgical─â!

SKiN MedSpa SKiN MedSpa

Totu╚Öi, lipoliza injectabil─â nu ╚Ťine locul unui stil de via╚Ť─â s─ân─âtos, nu este un tratament pentru obezitate ╚Öi nu reprezint─â o metod─â de a sc─âpa de kilogramele ├«n plus. Candida╚Ťii ideali sunt cei cu depozite mici sau medii de gr─âsime, ├«n special ├«n acele zone ale corpului care nu r─âspund la sport ╚Öi diet─â.

Pacien╚Ťii cu piele lax─â ╚Öi tonus slab s-ar putea s─â nu aib─â rezultatele dorite doar prin aceast─â procedur─â, ci printr-un mix de tratamente de remodelare corporal─â . ├Än cazul ├«n care te numeri printre ace╚Ötia, medicii SKiN te vor informa ├«n timpul evalu─ârii corporale gratuite de ce anume ai nevoie pentru a ob╚Ťine rezultatele visate! 

Ce sim╚Ťi ├«n timpul unei ╚Öedin╚Ťe de lipoliz─â injectabil─â?

Lipoliza injectabil─â se realizeaz─â sub anestezie local─â, iar ├«n timpul tratamentului substan╚Ťa se introduce folosindu-se un ac extrem de fin. A╚Öadar, disconfortul resim╚Ťit ├«n timpul procedurii este minim.

├Än clinicile SKiN din Bucure╚Öti ╚Öi Corbeanca, tratamentul de lipoliz─â prin injectare se desf─â╚Öoar─â ├«ntr-un mediul confortabil ╚Öi pl─âcut, astfel c─â po╚Ťi apela la aceast─â procedur─â f─âr─â teama de durere!

C├ót dureaz─â o ╚Öedin╚Ť─â de lipoliz─â prin injectare ╚Öi de c├óte am nevoie?

O ╚Öedin╚Ť─â de lipoliz─â injectabil─â poate dura ├«ntre 5 ╚Öi 30 de minute, ├«n func╚Ťie de zona tratat─â. Pentru a ob╚Ťine rezultate satisf─âc─âtoare, sunt necesare, ├«n medie, 4 – 6 ╚Öedin╚Ťe de tratament, efectuate la un interval de 4 s─âpt─âm├óni.

Cum m─â preg─âtesc de lipoliza prin injectare?

Cu 24 de ore înainte de tratament este indicat să:

 • ├«ntrerupi administrarea de paracetamol ╚Öi ibuprofen.
 • ├«ntrerupi consumul de alcool ╚Öi tutun.

De asemenea, este important să informezi corect medicul cu privire la istoricul medical, eventualele alergii și medicamente pe care le iei.

Ce rezultate se ob╚Ťin prin lipoliza injectabil─â?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul c─â este imposibil s─â sl─âbe╚Öti localizat. C├ónd sl─âbe╚Öti, dai jos de peste tot. ╚śi cu c├ót te apropii mai mult de greutatea ideal─â, cu at├ót e mai greu s─â sub╚Ťiezi ╚Öi s─â tonifiezi zone izolate, precum bra╚Ťele, coapsele sau zona feselor. 

lipoliza-injectabila-intralipoterapie-SKiN-MedSpa-Bucuresti

Vestea bun─â este c─â exist─â o solu╚Ťie chiar ╚Öi pentru aceast─â situa╚Ťie frustrant─â! Lipoliza injectabil─â este un tratament de remodelare corporal─â care ofer─â rezultate spectaculoase, elimin├ónd depozitele ├«nc─âp─â╚Ť├ónate de gr─âsime din urm─âtoarele zone ale corpului:

 • abdomen (superior ╚Öi inferior)
 • coapse (regiunea superioar─â)
 • flancuri (zona ╚Öoldurilor)
 • ÔÇŁaripioareÔÇŁ (zona feselor)
 • ╚Öolduri
 • fese
 • bra╚Ťe
 • genunchi
 • glezne
 • pieptul m─ârit ├«n volum la b─ârba╚Ťi
 • regiunea axilar─â ( zona de la subra╚Ť)
 • linia sutienului la femei
 • b─ârbia dubl─â (gu╚Ö─â) ╚Öi linia mandibular─â (aspectul de ÔÇÖÔÇÖf─âlcu╚ŤeÔÇÖÔÇÖ).

Dup─â tratament, pe m─âsur─â ce celulele adipoase se metabolizeaz─â, pielea se str├ónge, dob├óndind un aspect neted ╚Öi ferm la nivelul zonei tratate, ceea ce ├«nseamn─â c─â lipoliza injectabil─â poate fi o solu╚Ťie ideal─â inclusiv pentru persoanele care ├«╚Öi doresc s─â scape de celulit─â.

Rezultatele finale sunt vizibile la aproximativ 8 s─âpt─âm├óni dup─â ├«ncheierea schemei de tratament. Efectele sunt de lung─â durat─â ╚Öi pot fi chiar definitive, c├ót timp nu ai oscila╚Ťii majore ├«n greutate.

Ce presupune recuperarea dup─â lipoliza injectabil─â?

Fiind o procedur─â minim-invaziv─â, lipoliza prin injectare nu necesit─â timp ├«ndelungat de recuperare, astfel c─â po╚Ťi reveni la activit─â╚Ťile obi╚Önuite imediat dup─â finalizarea procedurii.

Totu╚Öi, ├«n primele 3 zile dup─â tratament, este recomandat s─â evi╚Ťi masajul, sauna, solarul ╚Öi efortul fizic prelungit sau intens. De asemenea, ├«n primele 48 de ore, evit─â consumul de alcool ╚Öi administrarea de medicamente ce con╚Ťin ibuprofen sau paracetamol

Care sunt contraindica╚Ťiile lipolizei injectabile?

Lipoliza injectabil─â este contraindicat─â:

 • femeilor ├«ns─ârcinate sau care al─âpteaz─â
 • pacien╚Ťilor cu diabet
 • pacien╚Ťilor cu boli cardiovasculare, boli de s├ónge ╚Öi afec╚Ťiuni renale.

De asemenea, lipoliza cu fosfatidilcolin─â este contraindicat─â celor alergici la soia, ├«ns─â medicul ├«╚Ťi poate recomanda o alt─â substan╚Ť─â lipolitic─â.

Lipoliza injectabil─â este o procedur─â sigur─â? 

De╚Öi este un tratament minim invaziv, la fel ca orice alt─â procedur─â medical─â, lipoliza injectabil─â prezint─â unele posibile efecte secundare u╚Öoare, care includ: umfl─âturi, v├ón─ât─âi ╚Öi ro╚Öea╚Ť─â. Aceste reac╚Ťii adverse dureaz─â de la c├óteva ore, la c├óteva zile, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale. 

ÔÜá´ŞĆLipoliza injectabil─â este sigur─â c├ót timp este efectuat─â de c─âtre un medic specialist, care ╚Ötie cum s─â poat─â minimiza orice risc urm├ónd cele mai sigur protocol de tratament adaptat nevoilor tale ╚Öi organismului t─âu, cum ar fi: utilizarea tehnicii adecvate de injectare, vizarea zonelor potrivite, injectarea cantit─â╚Ťii corecte de produs, respectarea tehnicilor aseptice ╚Öamd.

De ce ai alege SKiN MedSpa?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa medical─â este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport post-tratament 7 zile din 7.

*Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

├Än clinicile SKiN din Drumul Taberelor ╚Öi Corbeanca, acest tratament este efectuat doar de c─âtre medicul chirurg plastician, pentru a respecta cele mai ├«nalte standarde de siguran╚Ť─â pentru pacien╚Ťii care aleg s─â se bucure de efectele minunate ale lipolizei injectabile.

Nu ești încă sigur/ă că lipoliza injectabilă este pentru tine? Te așteptăm cu drag în oricare din clinicile SKiN pentru o evaluare gratuită și neanganjantă la medicii noștri specialiști în chirurgie plastică.

Programeaz─â-te acum la: ԜĴŞĆ 031 005.10.15 sau pe contact@skinmedspa.ro

*Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@skinmedspa.ro.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lipoliza injectabil─â pentru topirea gr─âsimii corporale localizate”

SKiN MedSpa SKiN MedSpa
Lipoliza injectabil─â pentru topirea gr─âsimii corporale localizate
500 lei2.400 lei
Ofert─â 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezerv─â procedura
   Loca╚Ťie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Loca╚Ťie:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare r─âu, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom str─âdui s─â ├«╚Ťi propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser diod─â Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezerv─â procedura
          ×
          Programare epilare

           ×