Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1, Bucureşti, România

Noutăţi

  • No products in the cart.
Title Image
Home  /  Velashape III tratament anticelulitic

Spune adio celulitei cu VelaShape III

Ofertă Preț
6 ședințe de 30′ 2.500 lei
6 ședințe de 60′ 4.000 lei

De ce să alegi VelaShape III?

✅ reduce considerabil aspectul celulitei
✅ rezultate vizibile după 3 ședințe de tratament
✅ rezultatele obținute se mențin timp de un an de zile sau chiar mai mult
✅ reduce circumferința zonei tratate
✅ piele mai netedă și mai fermă
✅ stimulează producția de colagen și elastină
✅ efect de remodelare și tonifiere corporală
✅ ZERO durere, ZERO timp de recuperare
✅ contribuie la reducerea localizată a laxității pielii
✅ efect de detoxifiere
✅ previne și corectează efectele îmbătrânirii
✅ tratament corporal anticelulitic de înaltă precizie

Peste 90% din femei ar schimba ceva la corpul lor și anume, nesuferita celulită! Te numeri printre ele? VelaShape III este soluția perfectă, non-invazivă, pentru tratarea acelor „zone cu probleme” care determină femeile să se simtă atât de nemulțumite de imaginea propriului corp. Peste 3,5 milioane de paciente din întreaga lume beneficiază de tratamentul cu Velashape III.  

Studiile clinice au demonstrat că tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală cu VelaShape III te poate ajuta să porți haine cu o mărime mai mică și să elimini suficient de mult celulita astfel încât să te simți foarte bine în pielea ta, încât proba costumului de baie să nu îți mai provoace emoții negative.

VelaShape® III combină radiofrecvența bipolară, energia luminii infraroșii și masajul, plus vacuumul pentru a îmbunătăți în condiții de siguranță și cu eficacitate ridicată aspectul celulitei și pielea lăsată.  

VelaShape® III funcționează prin atingerea unei temperaturi specific țintite în interiorul pielii, determinând fibroblastele din derm să stimuleze producția de colagen nou, dar și creșterea metabolismului grăsimilor. 

Acest lucru mărește metabolismul energiei stocate, crește drenajul limfatic și reduce dimensiunea celulelor adipoase și a camerelor de grăsime. 

Cum funcționează VelaShape III?

VelaShape III reprezintă cea mai nouă tehnologie non-invazivă de conturare a corpului. VelaShape III reduce aspectul inestetic al celulitei, redă elasticitatea și fermitatea pielii și reduce circumferința zonei tratate – brațe, coapse, fese sau abdomen. 

În plus, VelaShape III îmbunătățește remarcabil tonusul și textura pielii, oferindu-i un aspect tânăr și mai fin la atingere. 

Dispozitivul permite încălzirea controlată, topirea și descompunerea celulelor adipoase care sunt eliminate în mod natural din corp. VelaShape III funcționează printr-o combinație de 4 tehnologii de ultimă generație, și anume:

✅ Lumina infraroșie (IR) care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime
✅ Radiofrecvența bipolară (RF) ce încălzește țesutul până la 15 mm adâncime
✅ Vacuum pulsat, care asigură livrarea precisă a energiei
✅Role pentru masaj și drenaj

De asemenea, VelaShape III îmbunătățește fluxul și circulația sângelui, facilitând drenajul limfatic, inducând procesul de detoxifiere, crescând producția de colagen (esențial pentru o piele elastică, cu aspect mai tânăr) și îmbunătățind metabolismul celular. 

Noul protocol de tratament urmărit prin studii clinice oferă optimizarea eliminării depozitelor localizate de grăsime. Astfel, circumferința zonei tratate se reduce cu 2 cm (eliminați strict din celulele grase) în doar 3 ședințe de tratament. 

Dispozitivul reprezintă evoluția mai multor generații de echipamente, iar cel mai recent, VelaShape III este cel mai performant, vârful de gamă, care asigură cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

 

Încă de la apariția primului Velashape, acesta a devenit un tratament anticelulitic foarte popular, deoarece este complet non invaziv, confortabil și chiar ajută la îmbunătățirea zonelor problematice ale corpului afectate de celulită, oferind rezultate atât de greu de obținut cu alte metod

VelaShape III Vs. alte dispozitive de tratament anticelulitic

Spre deosebire de alte versiuni mai vechi, noul dispozitiv VelaShape III atinge randamentul maxim, până la 150W, mai rapid și mai sigur. Ca urmare, ședințele sunt mai scurte, iar rezultatele procedurii sunt vizibile mai rapid, chiar după prima ședință. În plus, scade și numărul de ședințe de tratament necesare pentru a vedea rezultatele pe care ți le dorești. 

Ai siguranța rezultatelor! Cu peste 10 ani de experiență clinică, peste 5 milioane de tratamente independente și cele mai multe studii publicate (față de orice alt dispozitiv medical de remodelare corporală), VelaShape este unul dintre cele mai recunoscute și mai apreciate tratamente non-invazive de sculptare și tonifiere corporală din piață.

Cui se adresează VelaShape III?

Tehnologia VelaShape III poate fi utilizată în siguranță ca tratament anticelulitic și  de tonifierea a pielii atât de către femei, cât și de către bărbații de orice vârstă. De asemenea, este o procedură sigură pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzată. 

Atenție! Pacientul ideal pentru tratamentul cu VelaShape III are un indice de masă corporală mai mic de 30! Când vrei să scapi de depozitele de grăsime rezistente la dietă și sport, să-ți revii în formă după o naștere, să-ți tonifiezi aspectul pielii sau să corectezi efectele gravitației asupra acesteia, VelaShape III este pentru tine. 

La fel ca liposucția chirurgicală, tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală VelaShape III nu este indicat persoanelor obeze ca tratament pentru slăbire. Cu toate acestea, însoțit de un regim alimentar personalizat, un regim de mișcare și alte tratamente corporale, Velashape III poate ajuta inclusiv persoanele care au pierdut pe moment lupta cu kilogramele în plus.

Pe ce zone ale corpului funcționează VelaShape III?

✅ bărbia dublă (gușa)
✅ coapse (interioare/exterioare)
✅ fese
✅ brațe
✅ abdomen
✅ linia sutienului 

Ce simți în timpul unei ședințe de remodelare cu VelaShape III?

O ședință de tratament cu VelaShape III este cât se poate de plăcută, confortabilă, chiar relaxantă, întrucât parametrii de tratament ai dispozitivului sunt ușor de reglat pentru a asigura confortul pacientului. 

Mulți pacienți au comparat senzația din timpul procedurii cu senzația resimțită în timpul unui masaj cu pietre fierbinți la spa.

Este normal ca pielea să prezinte o ușoară roșeață în zona tratată timp de câteva ore după tratament, din cauza fluxului crescut de sânge. 

De asemenea, zona sau zonele tratate se pot simți mai calde la atingere (răspuns natural al corpului) timp de aproximativ o oră după tratament.

Cât durează o ședință și de câte am nevoie?

De obicei, o ședință durează mai puțin de o oră, între 15 – 30 de minute, în funcție de nevoile pacientului. În general, este nevoie de 6 ședințe (1 ședință la 2 săptămâni) pentru a obține cele mai bune rezultate. 

La SKiN MedSpa stabilim împreună cel mai bun plan de tratament pentru tine, conform nevoilor și obiectivelor tale. După finalizarea schemei de tratament, sunt recomandate periodic (la 3 – 6 luni) tratamente de întreținere cu VelaShape III.

În cât timp se văd rezultatele tratamentului cu VelaShape III?

Rezultatele procedurii cu VelaShape III sunt graduale și cumulative. 

Vei observa o îmbunătățire treptată a zonei tratate imediat după tratament, în timp ce suprafața pielii începe să se simtă mai netedă și mai fermă. 

Pe parcurs, vei observa, de asemenea, reducerea circumferinței zonei tratate, precum și o reducere considerabilă a aspectului celulitei.

Rezultatele finale se vor instala la aproximativ 8 – 10 săptămâni după tratament.

La fel ca în cazul oricărei alte proceduri, rezultatele vor dura mai mult dacă îți menții un regim de viață echilibrat, care include o alimentație sănătoasă și mișcare. 

Care sunt contraindicațiile procedurii?

Tratamentul VelaShape III este contraindicat în cazul în care:

⛔️ ai răni, infecții sau alte leziuni la nivelul pielii

⛔️ ești însărcinată sau alăptezi

⛔️ ai implanturi metalice

⛔️ ești în perioada menstruației

⛔️ ai afecțiuni cardiace

⛔️ urmezi un tratament hormonal

Este sigur tratamentul anticelulitic cu VelaShape III?

VelaShape III este un dispozitiv aprobat de FDA, cu peste 10 ani de studii clinice în spate, care a trecut atât testul timpului, dar și testarea calitativă a milioane de pacienți mulțumiți de rezultatele obținute. 

Așadar, nu există nici un fel de risc asociat tratamentului cu VelaShape III.

Spre deosebire de multe proceduri invazive, VelaShape III nu necesită o pregătire specială înainte de tratament.

Cu toate acestea, iată câteva indicații utile:

Nu aplica creme, loțiuni, uleiuri sau produse de bronzare pe zonele pielii pe care dorești să ți se efectueze procedura.

Cu 2 – 3 zile înainte de procedură, evită administrarea medicamentelor ce conțin aspirină.

Dacă există păr în zona de tratat, se recomandă îndepărtarea acestuia înainte de procedură.

Este recomandat să bei mai multă apă în timpul întregii perioade de tratament, inclusiv în zilele de pauză, pentru a ajuta organismul să elimine mai ușor reziduurile metabolice ale celulelor adipoase.

Dacă s-a efectuat o altă procedură cu laser în zonele în care este planificat efectuarea tratamentului cu VelaShape III, este recomandat un repaus de o săptămână.

Îți poți relua activitățile zilnice obișnuite imediat după tratament. 

Și, întrucât procedura nu lasă semne vizibile, nu va trebui să suporți întrebările incomode din partea colegilor sau a prietenilor.Când îți dorești o piele fermă, fără celulită, fără aspect de coajă de portocală,  perfect întinsă, când visezi la un contur corporal tonifiat, cu proporții armonioase, indiferent de conformația pe care ai moștenit-o, vino la SKiN MedSpa!💚

Poți beneficia de tratamentul revoluționar anticelulitic și de remodelare corporală VelaShape III, dar și de cele mai eficiente protocoale de tratament! 

Programează-te acum la ☎️0729 740.704 sau pe mail, pe adresa  [email protected]!