Viscoderm Hydrobooster – soluţia optimă a femeii moderne, supusă stresului zilnic dar care își doreşte să arate fresh în fiecare zi

Este deja cunoscut că, odată cu trecerea anilor scade producția naturală de acid hialuronic, textura pielii devine neuniformă, pielea se deshidratează, pierde din volum, vitalitate şi elasticitate, apar ridurile, trăsăturile obosite iar îmbătrânirea tenului este accentuată de pierderea luminozității.

Acidul hialuronic menţine cele mai importante caracteristici ale pielii: elasticitatea, supleţea şi tonicitatea, fiind o proteină care există în corpul uman în mod natural.

Vârsta, stresul, dezechilibrele hormonale, soarele şi un stil de viață nesănătos sunt toți factori ai îmbătrânirii tenului.

Ce este Viscoderm Hydrobooster?

Viscoderm Hydrobooster este un produs injectabil inovator, pe bază de acid hialuronic pur, non cross-linkat, cu o formulă exclusivă şi un complex unic de restructurare pentru a îmbunătăți elasticitatea, hidratarea și luminozitatea pielii.

Elasticitatea pielii depinde în mare parte de hidratarea ei. Hydrobooster nu este un filler, ci este ceea ce numim skin booster – un nou concept de tratament ce redă strălucirea pielii, netezește liniile fine și ridurile superficiale cauzate de dinamica expresiei faciale.

Viscoderm Hydrobooster are două funcții, ambele ajutând la netezirea ridurilor superficiale în mod natural, de aici rezultând acțiunea sa unică de HYDROSTRETCH.

Viscoderm Hydrobooster

Prima acțiune constă în hidratarea profundă

  • Îmbunătățește elasticitatea, luminozitatea și netezește pielea
  • Activitate de biorestructurare prelungită în timp și siguranță garantată de formula specifică.

Cea de-a doua acțiune constă în restructurarea țesutului

  • Întinde ridurile superficiale la persoanele cu semne moderate spre avansate de îmbătrânire (scara Glogau tipurile 2 & 3)
  • Indicat în mod deosebit pentru zonele dinamice ale feței (din jurul ochilor, ale gurii și ale frunții)

Câte ședințe sunt necesare?

Pentru a obține cele mai bune rezultate de pe urma tratamentului cu Viscoderm Hydrobooster, majoritatea persoanelor au nevoie de 2 ședințe la distanță de 8 săptămâni.

Ce remanență are Viscoderm Hydrobooster?

Rezultatele durează aproximativ 6 luni. Pe măsură ce este repetat, poate să țină chiar şi 2 ani.

La ce să vă așteptați în timpul unei ședințe cu Viscoderm Hydrobooster

Întreaga procedură poate dura între 60 și 90 de minute.
Medicul nostru specialist în estetică va aplica local o cremă anestezică cu 20 de minute înainte. Deși tratamentul în sine implică multiple injecții mici, doctorul nostru este un adevărat magician și este puțin probabil să faceți mici vânătăi.

Rezultatele sunt vizibile după 2 săptămâni, însă este nevoie de o perioadă de 8 săptămâni pentru a aprecia efectul maxim.

Vom face o programare la 6 săptămâni după tratament și vom programa următoarea dvs. ședință, dacă este nevoie, la scurt timp după acea dată.

Rezultate dupa Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm Hydrobooster este sigur ?

Viscoderm Hydrobooster este un booster pentru piele pe bază de acid hialuronic, produs de IBSA, companie faimoasă în întreaga lume pentru produsul Profhilo.
Produsele sale sunt foarte sigure.

Este Viscoderm Hydrobooster potrivit pentru mine ?

Vă recomandăm acest produs dacă pielea dvs. are un aspect tern, uscat și lipsit de tonus si de luminozitate și dacă liniile fine și ridurile au devenit mai vizibile în ultimii ani, în special în zona gurii, a ochilor și a frunții.

Cu ingrediente mai pure, mai concentrate, mai eficiente, Hydrobooster este un

tratament pentru o piele strălucitoare situat între injectarea cu fillere şi mezoterapie, cu efect de

redensificare cutanată

revitalizare a întregii fețe

restructurare şi regenerare a celulelor

protecție împotriva oxidanților

hidratare şi luminozitate a tenului.

Preț: 200 euro 2 ml

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane