Body sculpt

Tratament de remodelare corporală BodySculptor – slăbire rapidă

bodysculptor

Chiar și 2 mărimi de haine in minus
Între 2 – 10 cm pierduți în talie
Elimină rapid grăsimea din zonele cu probleme
Atenuează celulita
Reduce grăsimea viscerală
Efect de lifting corporal

Preț special 700 lei / 12 ședinte de 30 de minute în loc de 2000 Lei
Preț special 1200 lei / 12 ședinte de 50 de minute în loc de 3000 Lei

0729 740 704

Unul dindtre cele mai bune dispozitive pentru slăbire rapidă

(chiar și 2 mărimi de haine după 12 ședințe)

BodySculptor ExCell + este un dispozitiv de ultimă generație, cu dublu efect: slăbire și wellbeing. Tehnologia utilizată asociază eficacitatea BioStimulării® cu avantajele drenajului limfatic prin presoterapie. Aceste terapii combinate restabilesc circulația sangvină și limfatică. Dispozitivul permite slăbirea rapidă în centimetri, combate eficient celulita și ajută la ameliorarea simptomelor de oboseală, mai ales la nivelul picioarelor.
Rezultatele semnificative, de durată, au fost dovedite clinic și sunt obținute (-6 cm în circumferința taliei după o medie de 12 ședințe de tratament), fără efecte secundare, treptat, prin activarea celulară care decongestionează celulele de grăsime.

În plus, studiile efectuate au demonstrat ca tratamentul de remodelare corporală BodySculptor ExCell+ reduce grăsimea viscerală, remodelează conturul corporal, eliminând grăsimea în exces, reduce celulita și îmbunătățește aspectul pielii de portocală, favorizează relaxarea prin stimularea neurotransmițătorilor și îmbunătățește rata de succes a candidatelor la FIV (fertilizare în vitro) care suferă de obezitate și infertilitate.

Folosind o tehnologie inovatoare și sigură, dispozitivul se adresează tuturor celor care își doresc să slăbească în centimetri, să scape de celulită, să obțină un abdomen plat și să își activeze în mod natural metabolismul.

Cum funcționează tratamentul de remodelare corporală BodySculptor?

BodySculptor exCell+ folosește o tehnologie unică, rezultatul a peste 15 ani de cercetare și studiu științific în fitness și sănătate: biostimularea. „Bio” cu referire la acțiunea biologică, naturală a câmpului bioenergetic asupra corpului și „stimulare” cu referire la tehnologia de stimulare celulară a grăsimilor (lipoliza). Câmpul bioenergetic, care este complet inofensiv pentru piele și corp, stimulează în mod natural lipoliza adipocitelor (hidroliza trigliceridelor) cu eliberarea de energie și consumul excesului de acizi grași.

Mai precis, câmpul de bioenergie generat de BodySculptor va stimula canalele de calciu ale membranelor musculare, ce vor da contracții musculare. Deși nu se simt, acestea determină un consum de energie ce stimulează decongestionarea celulelor adipoase.

Datorită BioStimulării®, se realizează treptat o reducere specifică a grăsimii corporale din zonele dificile, acoperite cu grăsime încăpățânată, localizată. Fiecare ședință de tratament BodySculptor are ca efect direct o reducere a masei grase subcutanate sau viscerale.

Ce simți în timpul tratamentului cu BodySculptor?

Tratamentul de remodelare corporală BodySculptor este neinvaziv, nedureros și relaxant. Mai mult decât atât, după fiecare ședință te vei simți mai ușor/ușoară, deoarece terapia combate și sindromul de picioare grele, obosite.

În plus, la SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe am nevoie?

Numărul de ședințe necesare depinde de nevoile fiecărui pacient în parte? O ședință de biostimulare BodySculptor durează 30 – 45 minute. În medie, tratamentul de remodelare corporală BodySculptor trebuie repetat de minim 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de 4 săptămâni.
Fiind complet non invaziv, atunci când se dorește un rezultat rapid, ședințele pot fi făcute zilnic.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului de slăbire rapidă BodySculptor?

În timpul unei ședințe de 30 de minute de tratament BodySculptor t se pierd în medie 650 kcal. În general, rezultatele nu se văd neapărat în kilograme pierdute, ci mai degrabă în centimetri în minus și eliminarea celulitei.

Cu toate acestea, tratamentul BodySculptor combinat cu o dietă echilibrată poate să aibă ca rezultat o pierdere de 2 până la 10 kg în 6 săptămâni.

De asemenea, studiile clinice au raportat o talie mai suplă cu 2 până la 10 cm, o pierdere de 8,5% din grăsimea viscerală și centimetri în minus în zona șoldurilor, brațelor, genunchilor, coapselor și a gambelor.

*** Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile tratamentului de biostimulare cu BodySculptor ?

Persoanelor cu dispozitiv metalic sau implantabil, persoanelor care suferă de varice, tromboză venoasă profundă, epilepsie sau litiază renală și biliară nu le este recomandată biostimularea.

De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau care alăptează nu pot beneficia de acest tratament, iar în cazul pacienților cu hipotiroidism rezultatele nu sunt mulțumitoare dacă nu sunt însoțite de tratament hormonal prescris de medicul specialist.

Este biostimularea sigură?

Tehnologia utilizată de aparatul de ultimă generație BodySculptor exCell+ este 100% sigură, fără riscuri sau efecte secundare.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Detalii despre preturi AICI
DURATA PROCESULUI?
12 ședințe
(minim 3 pe săptămână)
REZULTATE
  • MINUS 2 mărimi de haine după 12 ședințe
  • MINUS 2 – 10 cm pierduți în talie
  • Elimină rapid grăsimea din zonele cu probleme
  • Elimină celulita
  • Reduce grăsimea viscerală
  • Efect de lifting corporal
RELUARE ACTIVITATE
Imediat

Grad disconfort
0

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Mesaj Whatsapp