Corectarea zâmbetului gingival cu toxină botulinică

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

100 

Injectare toxină botulinică pentru un zâmbet perfect

Dacă ești deranjată de faptul că gingia se observă ușor atunci când zâmbești, înseamnă că ai ceea ce medicii numesc “zâmbet gingival”, „gummy smile”, „zâmbet canin” sau „zâmbet cleios”.
Golește

sau


Tratament cu toxina botulinică pentru corectarea zâmbetului gingival cea mai recentă soluție pentru un zâmbet perfect!

Ofertă

Preț

1 ședința

100 euro

Programare: 0729 740.704
zambet gingival 600x600 1 - Skin MedSpaAi admirat întotdeauna zâmbetul frumos al vedetelor de la Hollywood?

Apariția gingiei în timpul zâmbetului poate fi inestetică și deranjantă, mai ales când reprezintă un complex.
Dacă ești deranjată de faptul că gingia se observă ușor atunci când zâmbești, înseamnă că ai ceea ce medicii numesc “zâmbet gingival”, „gummy smile”, „zâmbet canin”  sau „zâmbet cleios”.

Intervenția prin care se obține cu succes un zâmbet fermecător este non invazivă și nedureroasă și se efectuează numai după o discuție deschisă cu medicul – absolut necesară pentru a seta așteptări realiste.

Injecțiile cu toxina botulinică ajută la relaxarea musculaturii buzei superioare, care nu vor mai permite ridicarea pronunțată a buzei, acoperind astfel gingia în întregime când zâmbești larg.

Iar pentru că injectarea cu toxina botulinică e o artă, la SKiN MedSpa este efectuată numai de către medic specialist, cu ace ultrafine, printr-o tehnică specială, fără anestezie, fără durere, doar cu un ușor disconfort.
Nu este cazul să ai temeri, cantități mici dar bine plasate de toxina botulinică salvator te vor face să ai zâmbetul pe care ti-l dorești și chiar să arăți mult mai tânără, în maxim două săptămâni.
Sunt necesare 4 – 6 înțepături, în funcţie de zona tratată.

Întreaga procedură durează puțin, în jur de 10 minute, nu necesită recuperare, nu rămân semne și reușește să îți ofere încredere în zâmbetul tău.
Poți relua activitatea imediat după, nu necesită perioadă de recuperare, de aceea procedurii i se mai spune “lunch-break therapy” (tratamentul din pauza de masă sau de cafea”, cu efecte spectaculoase în tratarea ridurilor dinamice.

Rezultatele se observă la aproximativ 5 – 7 zile de la administrarea tratamentului, îmbunătățirea aspectului este progresivă și durează între 4 și 6 luni.
Pentru a menține efectul pe termen lung, este indicată repetarea procedurii la un interval de 4 – 6 luni, de cel puțin 3 ori.

Toți pacienții ne întreabă:

“Ce se va întâmplă dacă după 6 luni nu mai repet tratamentul?”

”După dispariția efectului toxinei botulinice, o să îmi cadă fața?”

Tratamentul cu toxina botulinică la nivelul feței ține pe loc procesul de apariție a ridurilor pe zona tratată, atât cât acționează, apoi mușchii își reiau funcția iar procesul de îmbătrânire își urmează cursul firesc.

Pe lângă efectul de atenuare sau ștergere pe o perioadă limitată a ridurilor dinamice, tratamentul cu toxină botulinică poate modifica în sens pozitiv aspectul general al feței, dând un aspect mai relaxat, mai vesel.

Lăsați-vă zâmbetul în grija profesioniștilor!

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La SKiN MedSpa, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă. Programează-te acum la o consultație la ☎️0729 740.704 sau pe adresa contact@skinmedspa.ro!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Corectarea zâmbetului gingival cu toxină botulinică”

zambet gingival 600x600 1 - Skin MedSpa
Corectarea zâmbetului gingival cu toxină botulinică
100 
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locatie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×