Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1, Bucureşti, România

Noutăţi

  • No products in the cart.
Title Image
Home  /  Corectarea zambetului gingival cu toxina botulinica

Tratament cu toxina botulinică pentru corectarea zâmbetului gingival cea mai recentă soluție pentru un zâmbet perfect!

Ofertă Preț
1 ședința 100 euro

Ai admirat întotdeauna zâmbetul frumos al vedetelor de la Hollywood?

Apariția gingiei în timpul zâmbetului poate fi este inestetică și deranjantă, mai ales când reprezintă un complex.
Daca ești deranjată de faptul că gingia se observă ușor atunci când zâmbești, înseamnă că ai ceea ce medicii numesc “zâmbet gingival”, „gummy smile” sau „zâmbet cleios”.

Intervenția prin care se obține cu succes un zâmbet fermecător este non invazivă și nedureroasă și se efectuează numai după o discuție deschisă cu medicul – absolut necesară pentru a seta așteptări realiste.

Injecțiile cu toxina botulinică ajută la relaxarea musculaturii buzei superioare, care nu vor mai permite ridicarea pronunțată a buzei, acoperind astfel gingia în întregime când zâmbești larg.

Iar pentru că injectarea cu toxina botulinică e o artă, la SKiN MedSpa este efectuată numai de către medic specialist, cu ace ultrafine, printr-o tehnică specială, fără anestezie, fără durere, doar cu un ușor disconfort.
Nu este cazul să ai temeri, cantități mici dar bine plasate de toxina botulinică salvator te vor face să ai zâmbetul pe care ti-l dorești și chiar să arăți mult mai tânără, în maxim două săptămâni.
Sunt necesare 4 – 6 înțepături, în funcţie de zona tratată.

Întreaga procedură durează puțin, în jur de 10 minute, nu necesită recuperare, nu rămân semne și reușește să îți ofere încredere în zâmbetul tău.
Poți relua activitatea imediat după, nu necesită perioadă de recuperare, de aceea procedurii i se mai spune “lunch-break therapy” (tratamentul din pauza de masă sau de cafea”, cu efecte spectaculoase în tratarea ridurilor dinamice.

Rezultatele se observă la aproximativ 5 – 7 zile de la administrarea tratamentului, îmbunătățirea aspectului este progresivă și durează între 4 și 6 luni.
Pentru a menține efectul pe termen lung, este indicată repetarea procedurii la un interval de 4 – 6 luni, de cel puțin 3 ori.

Toți pacienții ne întreabă:
“Ce se va întâmplă dacă după 6 luni nu mai repet tratamentul?”
”După dispariția efectului toxinei botulinice, o să îmi cadă fața?”

Tratamentul cu toxina botulinică la nivelul feței ține pe loc procesul de apariție a ridurilor pe zona tratată, atât cât acționează, apoi mușchii își reiau funcția iar procesul de îmbătrânire își urmează cursul firesc.
Pe lângă efectul de atenuare sau ștergere pe o perioadă limitată a ridurilor dinamice, tratamentul cu toxină botulinică poate modifica în sens pozitiv aspectul general al feței, dând un aspect mai relaxat, mai vesel.
Lăsați-vă zâmbetul în grija profesioniștilor!