eliminare riduri cu toxina botulinica

Toxina botulinică șterge 10 ani de pe chipul tău în 10 minute

Toxina botulinică

Ofertă 200 Euro / 3 zone

0729 740 704

soluţie rapidă, eficientă si sigură
procedura nu durează mai mult de 15-20 minute
tratament eficient antirid non-chirurgical de exceptie
estompează ridurile & liniile existente
previne apariția ridurilor noi
rejuvenare facială cu efect de până la 8 luni
procedură realizată de chirurg plastician specialist
 
 
Un suflet tânăr poate fi însoțit și de un chip tânăr, chiar dacă pe măsură ce anii trec, aceștia încep să se vadă pe față prin apariția liniilor fine și a ridurilor de expresie. Din fericire, toxina botulinică este capabilă să șteargă stresul de pe pielea ta și să lupte împotriva semnelor de îmbătrânire.

Toxina botulinică este o neurotoxină utilizată ca medicament injectabil în tratamentul de întinerire a feței. Toxina botulinică ajută enorm în rejuvenarea facială, reîmprospătând aspectul feței prin estomparea liniilor fine și a ridurilor. Rezultatele se văd imediat, în decurs de câteva zile, și durează în funcție de caracteristicile individuale între 4 și 8 luni.

Injectarea cu toxina botulinică este un tratament atât de eficient încât a fost clasată imediat după liftingul chirurgical.

Tratamentul cu toxină botulinică este non-chirurgical, minim invaziv, și provoacă în mod eficient relaxarea ridurilor și a liniilor fine, fără a fi nevoie de recuperare ulterioară. Toxina botulinică va fi injectată cu atenție în zonele vizate, în deplină siguranță. Chiar dacă se observă o îmbunătățire remarcabilă prin tratamentul cu toxina botulinică, nu înseamnă că vei arăta ciudat, că vei avea fața imobilă sau că ochii neavizați își vor da seama că ai apelat la acest procedeu.

Tratamentul cu toxina botulinică este 100% sigur, aprobat FDA . Toxina botulinică este liderul industriei estetice în ceea ce privește tratamentele de rejuvenare facială, cu o istorie de peste 20 de ani de folosire în medicină și 15 ani în medicina estetică. Testările riguroase și rezultatele urmărite în timp l-au transformat în unul dintre cele mai de încredere tratamente faciale minim invazive. Toxina botulinică dă rezultate vizibile, rapid și fără efort.

La SKiN MedSpa folosim singura varianta de toxină botulinică cu autorizație de la Agenția Naționala a Medicamentului și de la Ministerul Sănătății, toxina botulinică™ sau Vistabel etc. Injecțiile cu toxină botulinică relaxează mușchii feței, astfel ridurile devin mai puțin vizibile pentru o anumită perioadă de timp.

Cât durează efectul ?

Efectele toxinei botulinice încep să apară, în funcție de textura pielii, la câteva zile de la injectare. Efectul final se instaurează după 10 – 14 zile (perioada diferă la femei și bărbați). Procedura are rezultat optim timp de 4 – 6 luni.
După acest interval se recomandă reinjectarea.
În cazul în care constatați că toxina botulinică nu și-a făcut efectul complet după cele 14 zile, reveniți pentru completarea cantității potrivite musculaturii dumneavoastră.

După câteva tratamente, efectul toxinei botulinice poate începe să dureze mai mult, uneori între 6 și 8 luni.

Cum funcționează tratamentul antirid cu toxina botulinică ?

În timp, pielea își pierde elasticitatea naturală ca urmare a reacțiilor emoționale repetate. Injecțiile cu toxina botulinică pot șterge liniile și ridurile nedorite pe care ai început să le observi de fiecare dată când te uiți în oglindă.

Toxina botulinică blochează semnalele transmise de nervi către mușchii feței. Mușchiul injectat nu se mai poate contracta, ceea ce face ca ridurile să se relaxeze și să se “înmoaie”. Practic, aceasta reduce activitatea musculară care determină formarea de linii noi între sprâncene, pe frunte și în jurul ochilor.

În plus, toxina botulinică nu doar netezește ridurile și liniile de expresie existente pentru a obține un aspect frumos și reîmprospătat al tenului, ci și ajută la prevenirea apariției de riduri noi sau la prevenirea adâncirii celor deja instalate.

Ridurile dinamice

Procedura cu toxina botulinica pentru frunteExistă mai multe tipuri de riduri pentru care se folosesc tratamente faciale diferite, care sunt însă complementare. Ridurile dinamice sunt cauzate de mușchii faciali care se mișcă atunci când zâmbești, râzi sau te strâmbi. Aceste riduri sunt adesea localizate în jurul buzelor, pe frunte și între sprâncene. Ridurile de la colțurile ochilor, “laba gâștei”, sunt de asemenea riduri dinamice. Toată lumea se naște cu riduri dinamice. Pe măsură ce îmbătrânim, aceste riduri devin mai profunde și mai ușor de văzut. Toxina botulinică poate fi utilizată pentru a face aceste riduri dinamice mai puțin vizibile până la estomparea lor totală.

Atunci când colagenul din piele începe să se diminueze, se formează liniile fine. Colagenul este proteina care se află sub și în straturile profunde ale pielii. Îmbătrânirea și arsurile solare determină “subțierea“ colagenului. Efectul este o piele mai puțin elastică, care începe să se lase, fără un contur ferm, brăzdată de linii fine.

Este bine de știut că ridurile cauzate de arsuri solare și de gravitație este posibil să nu răspundă la tratamentul cu toxină botulinică. În acest caz, există alte tratamente faciale disponibile cu efecte mai bune în această privință, precum: inducția de colagen, mezoterapia sau terapia cu plasmă proprie.

Experții SKiN MedSpa sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea unui plan de tratament personalizat în funcție de nevoile tale. Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, cum ar fi toxină botulinică™ sau Vistabel, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul tratamentului antirid cu toxină botulinică?

Înainte de a începe, terapeutul va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a simți orice durere sau disconfort. Tratamentul facial cu toxină botulinică este mai mult decât suportabil din punct de vedere al toleranței la durere, iar întregul procedeu durează câteva minute. Chiar și fără aplicarea de anestezic, tratamentul este mai mult decât suportabil deoarece injectarea se face cu ace extrem de fine, iar tot procedeul nu durează mai mult de 15 – 20 de minute.

După finalizarea procedurii se poate aplica un gel calmant pentru ten.
La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament cu toxină botulinică și de câte am nevoie?

O ședință de tratament cu toxină botulinică durează în jur de 10 – 15 minute, inclusiv timpul de așteptare pentru activarea efectului anestezicului. În condițiile în care sunt tratate toate zonele cu probleme, nu este necesară sau recomandată reluarea tratamentului înainte de cel puțin 6 – 9 luni decât pe o altă zonă a feței.

De exemplu, ameliorarea severității ridurilor dintre sprâncene are loc, în general, în decurs de o săptămână după tratament, efectul maxim fiind observat după 5-6 săptămâni de la injectare.

Fiecare persoană are un ten diferit și nevoi la fel de diferite. De aceea, la SKiN MedSpa vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Ce rezultate se obțin tratamentul cu toxină botulinică?

Injecțiile cu toxină botulinică reprezintă unul dintre cele mai eficiente tratamente non-chirurgical care corectează și înmoaie ridurile și liniile feței, inclusiv: ridurile de pe frunte, cutele din jurul nasului, ridurile de la ochi, ridurile “laba gâștei”, ridurile provocate de încruntare, liniile verticale instalate deasupra buzelor.

Rezultatul obținut este o piele întinsă și neridată, în timp ce musculatura facială care nu a fost injectată cu toxină botulinică se va contracta în mod obișnuit. Datorită vasodilatației din zonele tratate pielea va fi mai luminoasă și mai tânără.

Efectele tratamentului cu toxină botulinică sunt graduale și este nevoie de până la 2 săptămâni pentru a deveni complet vizibile. Deși pot dura mai multe luni, rezultatele sunt temporare. Din acest motiv, aceste injecții trebuie repetate pentru menținerea rezultatelor. De-a lungul timpului, prin administrarea de injecții cu toxină botulinică în aceeași zonă, se pot obține rezultate pe termen mai indelungat între tratamente.

Injecțiile cu toxină botulinică sunt realizate cu un ac foarte fin pentru un confort maxim. Deoarece aceste tratamente sunt realizate în zone foarte mici și precise, sunt necesare mai multe injectări pentru a trata pe deplin liniile și ridurile deja instalate.

Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, moștenirii genetice, vârstei și stării generale de sănătate, toți pacienții și pacientele noastre sunt extrem de mulțumite de rezultatele obținute în urma injectării cu toxină botulinică.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată la 9 luni.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile administrării de toxină botulinică?

Persoanele care suferă de boli neurologice sau care prezintă alergii la una din componentele utilizate nu trebuie să utilizeze toxină botulinică. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este tratamentul cu toxină botulinică sigur?

Tratamentul cu toxină botulinică este sigur, aprobat FDA, testat în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Este 100% sigur, fără efecte nocive asupra sănătății pe termen mediu sau lung.

Ca orice medicament, toxină botulinică™ sau Vistabel poate provoca reacții adverse foarte rare care apar în primele zile după injectare și sunt trecătoare. La SKiN MedSpa tratamentul cu toxină botulinică este administrat numai de către medici cu experiență şi calificări corespunzătoare.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa. În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care sunt indicațiile pe care trebuie sa le urmezi dupa injectarea cu toxină botulinică, pentru optimizarea rezultatelor ?

 • În majoritatea cazurilor, cam la o oră după injectare dispare orice urmă a injecțiilor de pe pielea feței. În cazul rar în care un capilar de sânge a fost atins cu acul, poate apărea o mică vânătaie cu diametrul de câțiva milimetri, ce vă dispărea în maxim o săptămână și care poate fi mascat cu fond de ten la 12 ore de la injectare.
 • Este interzis 4 ore după injectare să stați cu capul la orizontală sau cu capul aplecat.
  Dacă doriți să vă odihniți în această perioadă, puteți pune capul în poziție dreaptă între perne.
 • Este interzis ca timp de 24 ore după injectare să vă masați zona tratată sau să vă dați cu creme, fond de ten, sau machiaj pe zona tratată sau să faceți saună sau baie lungă fierbinte. Puteți să faceți un duș scurt, obișnuit.
 • Este interzis ca timp de 4 ore după injectare să faceți exerciții de mimică a mușchilor faciali tratați pentru a evita migrarea toxinei botulinice. 14 zile nu este recomandat să faceți solar, saună sau băi lungi fierbinți. Puteți să faceți un duș scurt. De asemenea, se evită efortul fizic intens timp de o săptămână.
 • În cazul în care constatați că aveți modificări nedorite ale mușchilor feței, programați de urgență la un consult.
 • Pentru orice întrebare sau problemă, vă rugăm să ne contactați la numărul 0729 740 704 ca să programăm un consult la medicul care
  v-a injectat, sau contactați-ne la adresa contact@skinmedspa.ro.

  Detalii despre preturi AICI
  DURATA PROCESULUI?
  1 ședință
  (1 – 3 zone ) – 10 minute
  REZULTATE
  • Tratament antirid non-chirurgical de exceptie
  • Estompează ridurile & liniile existente
  • Previne apariția ridurilor noi
  • Rejuvenare facială cu efect de până la 8 luni
  RELUARE ACTIVITATE
  Vă puteți relua activitatea imediat după tratament.

  Grad disconfort
  2

  *Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane