Ghid de epilare laser pentru zona inghinal─â

├Ä╚Ťi place ca fiecare var─â s─â fie petrecut─â la mare, dar ur─â╚Öti corvoada epil─ârii dureroase ╚Öi prea frecvente din zona inghinal─â? Am decis s─â discut─âm liber despre tot ceea ce vrei s─â ne ├«ntrebi dar nu ├«ndr─âzne╚Öti, ca s─â sc─âp─âm de informa╚Ťiile false, de tabuurile inutile ╚Öi pentru a-╚Ťi u╚Öura incredibil de mult via╚Ťa, mai ales c─â epilarea definitiv─â cu laser are ni╚Öte beneficii pe care nici m─âcar nu le intuie╚Öti.

Epilarea cu laser ├«n zona inghinal─â este cea mai popular─â ├«n r├óndul celor care ├«╚Öi doresc o solu╚Ťie f─âr─â durere, fiind ╚Öi una dintre cele mai eficiente metode s─â scapi de p─ârul nedorit pentru totdeauna. ├Än func╚Ťie de preferin╚Ťele tale, exist─â trei alegeri cunoscute pentru zona inghinal─â: epilarea laser brazilian─â, epilarea laser bikini ╚Öi epilarea laser Hollywood.

Care este diferen╚Ťa dintre epilarea laser brazilian─â, epilarea laser bikini ╚Öi cea Hollywood?

Toate cele trei elimin─â, pentru anumite por╚Ťiuni, p─ârul nedorit care cre╚Öte ├«n zona pubian─â. Totu╚Öi ele difer─â deoarece:

 • Epilarea laser bikini style este una dintre cele mai solicitate proceduri, pentru c─â te scap─â de p─ârul nedorit din zona liniei V, iar por╚Ťiunea acoper─â unul p├ón─â la dou─â degete l─â╚Ťime. Practic, se elimin─â definitiv tot p─ârul care poate ie╚Öi prin lenjeria ta intim─â.
 • Epilarea laser brazilian─â, ├«n compara╚Ťie cu epilarea bikini, te scap─â ╚Öi de p─ârul nedorit din p─âr╚Ťile laterale ale zonei inghinale, mai exact din zona labiilor.
 • Epilarea laser Hollywood ├«nseamn─â o epilare total─â ├«n zona genital─â, adic─â se va distruge p─ârul dimprejurul labiilor, ├«n zona interfesier─â, dar ╚Öi ├«n partea de jos a abdomenului.

Indiferent de stilul ales, epilarea definitiv─â cu laser de calitate ├«╚Ťi asigur─â rezultate pe termen lung, care elimin─â nevoia de a te epila prin alte metode cum ar fi ceara, epilatorul sau lama. Mai mult dec├ót at├ót, laserul ├«mpiedic─â cre╚Öterea dureroas─â a firelor de p─âr sub piele. Din acest motiv, dar ╚Öi din motive care ╚Ťin de igien─â, mul╚Ťi b─ârba╚Ťi apeleaz─â ╚Öi ei la epilarea inghinal─â cu laser.

ÔÜá´ŞĆ Aten╚Ťie! Este nevoie s─â urmezi un tratament complet ca s─â scapi (aproape) permanent de p─ârul nedorit, deoarece frecven╚Ťa ╚Öedin╚Ťelor este deosebit de important─â, dar efortul t─âu va merita 100%. Vei putea vedea rezultatele imediat, dar ╚Ťine cont c─â fiecare persoan─â e diferit─â ╚Öi c─â unele persoane vor vedea ├«mbun─ât─â╚Ťiri substan╚Ťiale doar dup─â c├óteva ╚Öedin╚Ťe.

Ce implic─â epilarea definitiv─â laser pentru zona inghinal─â?

Procedura de epilare laser reprezint─â, de fapt, o interven╚Ťie estetico-medical─â care utilizeaz─â un fascicul de lumin─â laser pentru a ├«ndep─ârta firele de p─âr. Lumina laserului ac╚Ťioneaz─â asupra foliculului pilos, asupra bulbului pigmentat al firului de p─âr, iar c─âldura generat─â de echipamentul de epilare definitiv─â distruge foliculul ╚Öi inhib─â cre╚Öterea viitoare a p─ârului. Epilarea laser func╚Ťioneaz─â pentru toat─â lumea, dar persoanele cu p─âr de culoare ├«nchis─â ╚Öi piele alb─â au observat cele mai bune ╚Öi mai rapide rezultate. Ciclul de cre╚Ötere a p─ârului include 3 etape, iar etapa ├«n care laserul devine cel mai eficient este cea de cre╚Ötere activ─â.

Temerea majorit─â╚Ťii este c─â epilarea laser doare. Zona inghinal─â este mai sensibil─â ╚Öi toleran╚Ťa depinde foarte mult de structura firului de p─âr dar ╚Öi de caracteristicile individuale. ├Än clinicile SKiN, epilarea inghinal─â cu laser se poate resim╚Ťi pe piele sub forma unui disconfort minor, dar nu e nicidecum dureroas─â ╚Öi nici nu se compar─â cu tortura smulgerii p─ârului cu cear─â. ├Än general, dup─â primele 2 – 3 ╚Öedin╚Ťe, p─ârul se reduce mult iar tratamentul devine unul confortabil.

Procedurile efectuate de exper╚Ťii ├«n epilare definitiv─â din clinicile SKiN Bucure╚Öti ╚Öi Corbeanca sunt realizate pentru a men╚Ťine nivelul optim de confort, prin reglarea intensit─â╚Ťii laserului. ├Än schimb, este nevoie s─â efectuezi mai multe ╚Öedin╚Ťe, dat fiind c─â firele de p─âr sunt mai numeroase ├«n zona pubian─â.

Trebuie s─â ╚Ötii c─â exist─â dou─â situa╚Ťii ├«n care epilarea laser nu poate func╚Ťiona pentru tine, mai exact: ├«n cazul ├«n care exist─â probleme hormonale ╚Öi ├«╚Ťi este afectat─â cre╚Öterea normal─â a p─ârului ╚Öi dac─â ai fire albe, dar chiar ╚Öi ├«n acest caz, dac─â mai exist─â pu╚Ťin pigment ├«n r─âd─âcin─â, tehnologia laserelor de top folosite ├«n clinicile SKiN te poate ajuta ╚Öi ├«╚Ťi va oferi rezultate satisf─âc─âtoare.

Cât de mult contează echipamentul laser folosit pentru succesul epilării definitive?

Nu toate echipamentele laser sunt la fel iar cea mai bun─â compara╚Ťie este cea cu ma╚Öinile! De ce s─â pl─âte╚Öti pre╚Ťul unei ma╚Öini scumpe pentru o rabl─â? De ce s─â mergi lun─â de lun─â la epilat ╚Öi s─â nu vezi niciun rezultat? Puterea laserului, lungimea de und─â, l─â╚Ťimea impulsului ╚Öi dimensiunea spotului conteaz─â. De asemenea, conteaz─â ╚Öi anul de fabrica╚Ťie, c├ót de uzat este echipamentul, cine este produc─âtorul ╚Ö.a.m.d.

Ca s─â fii sigur(─â) c─â epilarea laser va da rezultate:

 • Alege o clinic─â cu cel pu╚Ťin un echipament laser.
 • Ai grij─â ca dispozitivele laser s─â fie originale, certificate. Verific─â site-ul produc─âtorului.
 • ├Äntreab─â care este puterea laserului. Unele clinici se promoveaz─â ca av├ónd lasere puternice de 2000W­čÖäÔÇŽ
 • Verific─â dac─â ai garan╚Ťie pentru rezultate.
 • Mergi la o ╚Öedin╚Ťa de test pentru o zona mic─â. Dac─â nu e╚Öti mul╚Ťumit(─â), mergi ├«n alta parte.
 • Verific─â raportul pre╚Ť versus calitate. Compar─â mere cu mere, adic─â echipamente laser similare cu aceea╚Öi putere!
 • Verific─â recenziile
 • Intereseaz─â-te ce cursuri a f─âcut personalul care urmeaz─â s─â-╚Ťi fac─â tratamentul.

SKiN MedSpa SKiN MedSpa

Alege doar dup─â ce te-ai informat, pentru c─â o piele mereu neted─â, dar ╚Öi bugetul ╚Öi timpul t─âu liber merit─â o investi╚Ťie inteligent─â!

Nu uita: rezultatele procedurii de epilare definitiv─â cu laser sunt cumulative, astfel c─â este nevoie s─â parcurgi ├«ntreaga schem─â de ╚Öedin╚Ťe, respect├ónd cu sfin╚Ťenie intervalele recomandate

Bine de ╚Ötiut: P─ârul NU CADE imediat dup─â ╚Öedin╚Ťa de epilare, ci dup─â circa 14 zile de la data epil─ârii.

Cum te pregătești pentru epilare cu laser în zona inghinală?

Primul pas este s─â te programezi la o clinic─â specializat─â pentru o ╚Öedin╚Ť─â de test gratuit─â. ├Än cadrul acesteia, specialistul ├«n epilare definitiv─â ├«╚Ťi va spune estimativ de c├óte ╚Öedin╚Ťe de tratament ai nevoie ca s─â elimini aproape ├«n totalitate p─ârul nedorit. De asemenea, ├«╚Ťi va explica ╚Öi ├«n ce const─â ╚Öedin╚Ťa de epilare, dar ╚Öi ce trebuie s─â faci ├«nainte ╚Öi dup─â aceast─â ╚Öedin╚Ť─â. Ca s─â reduci riscul efectelor secundare ╚Öi ca s─â vezi cele mai bune rezultate, ├«n cel mai scurt timp, este important s─â ascul╚Ťi de sfaturile acestuia.

Cam ├«nainte cu 4 s─âpt─âm├óni de tratament, trebuie s─â opre╚Öti orice form─â de epilare care implic─â smulgerea p─ârului (cear─â, aparat de epilat). Nici crema depilatoare nu este indicat─â, pentru c─â poate ac╚Ťiona chimic asupra foliculilor de p─âr. Acesta trebuie s─â r─âm├ón─â intact pentru ca laserul s─â aib─â efect.

De asemenea, evit─â s─â te bronzezi cu aproximativ 2 s─âpt─âm├óni de la tratament, ca melanina din pielea ta s─â fie la un nivel natural ├«n timpul interven╚Ťiei. ├Än zilele de tratament, nu trebuie s─â iei medicamente anticoagulante sau antiinflamatoare.

Tehnicianul care se va ocupa de tine te va ruga s─â te razi cu lama ├«n zona ├«n care o s─â intervin─â, cu o zi ├«nainte de ├«nceperea ╚Öedin╚Ťelor.

├Än zilele ├«n care faci epilarea laser este recomandat s─â por╚Ťi ├«mbr─âc─âminte lejer─â nu mulat─â care ar putea provoca irita╚Ťii. Nu este indicat s─â mergi c├óteva zile la piscin─â, jacuzzi, la saun─â sau s─â faci antrenamente fizice intense, care te-ar putea face s─â transpiri. Pentru aproximativ dou─â zile post epilare, pielea ta va ar─âta ca fiind ars─â de soare, mai ales c─â zona inghinal─â e mai sensibil─â.

Ce facem cu persoanele timide care se epilează cu laser în clinicile SKiN?

Suntem aici pentru TINE, ca s─â te facem s─â ar─â╚Ťi mai bine, dar ╚Öi s─â te sim╚Ťi confortabil. Este meseria noastr─â ╚Öi nu ne judec─âm pacien╚Ťii, ├«n╚Ťelegem c─â ne acorzi TOAT─é ├«ncrederea ta ╚Öi pre╚Ťuim acest lucru foarte mult.

Avem diferite tehnici, ├«ncerc─âm s─â te facem s─â te sim╚Ťi ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi s─â transform─âm epilarea ├«ntr-un moment c├ót mai pl─âcut cu putin╚Ť─â. ╚śi nu uita: p─ârul corporal este normal! Toat─â lumea are p─âr nedorit ├«n locurile nepotrivite! Nu e nici o problem─â s─â discu╚Ťi cu noi, pentru c─â te putem ajuta ╚Öi putem adapta tratamentul la nevoile tale.

Igiena este principalul motiv pentru care clien╚Ťii SKiN aleg s─â se epileze cu laserul ├«n aceast─â zon─â. Faptul c─â p─ârul este eliminat (aproape) definitiv, te poate ajuta s─â te sim╚Ťi mereu ├«ngrijit(─â), lucru pe care orice alt─â form─â de epilare o reu╚Öe╚Öte doar temporar. P─ârul ├«ntre╚Ťine mirosurile nepl─âcute ╚Öi transpira╚Ťia, provoc├ónd m├ónc─ârimi ╚Öi irita╚Ťii.

Cât costă epilarea definitivă laser?

Pre╚Ťurile epil─ârii definitive laser pentru zona inghinal─â, dar ╚Öi epilarea facial─â sau corporal─â difer─â de la o clinic─â la alta. Poate s─â coste enorm, mai ales atunci c├ónd nu d─â rezultate, pentru c─â arunci practic, cu banii pe fereastr─â!

├Än clinicile SKiN po╚Ťi ├«ncepe cu o ╚Öedin╚Ťa de test GRATUIT─é, iar pre╚Ťurile ├«ncep de la 55 de lei per ╚Öedin╚Ť─â ╚Öi scad dac─â achizi╚Ťionezi un pachet de epilare din ofertele de pre╚Ť permanente! La SKiN te bucuri mereu de pre╚Ťuri prietenoase ╚Öi corecte, ├«n lei, c├ónd al╚Ťii le au ├«n euro.

SKiN MedSpa SKiN MedSpa

Investe╚Öte ├«n TINE ╚Öi ├«n starea TA de bine ╚Öi vino la o ╚Öedin╚Ť─â de test GRATUIT─é ├«n oricare din clinicile SKiN! Programeaz─â-te la ԜĴŞĆ 031.005.10.15 sau pe contact@skinmedspa.ro.

Las─â un comentariu

Ofert─â 8 Martie 2021



  Tratament*:

  ×
  Rezerv─â procedura




   Loca╚Ťie

   ×
   Vreau Oferta



    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa



     Tratament*:
     Loca╚Ťie:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare r─âu, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom str─âdui s─â ├«╚Ťi propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:





      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Pre╚Ťuri epilare Laser diod─â Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezerv─â procedura




          ×
          Programare epilare





           ×