Liftingul Colțurilor Buzelor

Coreea este deja cunoscută ca fiind prima în tot ceea ce ține de domeniul frumuseții datorită cererilor pacienților pentru tratamente rapide și ușoare care să îi facă să pară mai tineri.

Dar frumusețea coreeană se extinde dincolo de produsele de actualitate; numeroase proceduri cosmetice coreene populare își croiesc drum și în afara statului.
De exemplu, cea mai recentă procedură este fillerul pentru liftingul colțurilor buzelor, după cum sugerează și numele, o metodă de injectare a fillerului pe bază de Acid Hialuronic pentru a ridica și umple marginile buzelor, ridicându-le ușor și creând aspectul unui zâmbet permanent.

Colțurile gurii sunt anatomic predispuse să se lase odată cu înaintarea în vârstă.
La o buză cu aspect tânăr, colțul exterior este cu 2 până la 3 milimetri deasupra colțului interior, iar ridicarea buzelor creează un aspect tineresc.

Vârsta pare a fi un factor motivant pentru pacienți dar pacienții cu buze subțiri, cu colturile gurii orientate inferior, apreciază, de asemenea, modul în care această procedură le creează aspectul unui ușor zâmbet, în locul celui de încruntare.

Prin ce se deosebește de injectările tradiționale de mărire a buzelor?

Mulți pacienți apelează la acest tratament denumit „lift edge filler”, nemulțumiți din cauza colțurilor gurii întoarse în jos, ca un antidot pentru „fața obosită”, pentru a părea mai fericiți.

Injectii Acid Hialuronic - Marire buze

Umplerea, volumizarea tradițională a buzelor se concentrează pe adăugarea de volum la întreaga buză, dar această tehnică își propune să schimbe forma buzelor, făcând marginile ridicate cu repoziționarea colțurilor.

Cum se realizează procedura de lifting al colțurilor buzelor?

Cantități mici sunt injectate într-un unghi în sus, în ambele colțuri ale gurii, după realizarea unei anestezii locale.
Tratamentul este adesea efectuat în tandem cu un filler suplimentar, folosit pentru a adăuga volum în centrul buzelor și/sau pentru a umple liniile din jurul marginii gurii.

De asemenea, fillerul se asociază bine cu o neurotoxină injectabilă, cum ar fi toxina botulinică, din care este injectată o cantitate mică în spațiul dintre colțul inferior al gurii și maxilar. Toxina botulinică slăbește mușchiul care face ca colțurile gurii să se lase de la început. În combinație cu fillerul, oferă rezultate subtile dar foarte eficiente.

La fel ca la majoritatea fillerelor injectabile, rezultatele durează între 6 și 12 luni.
Efectele secundare posibile includ umflarea timp de câteva zile după injecție și unele mici vânătăi, care pot fi mascate cu make-up.

Prin ce diferă de un lifting al buzelor?

La fel ca un lifting tradițional al buzelor, liftingul colțurilor buzelor este menit să remodeleze marginile buzelor pentru a crea un aspect îmbunătățit.
Cu toate acestea, cele două tratamente sunt complet diferite.
În timp ce fillerul pentru liftingul colțurilor buzelor folosește strict injectabile pe bază de Acid Hialuronic pentru a obține rezultatul dorit, liftingul buzei superioare sau russian liplift este o procedură chirurgicală care îndepărtează o mică porțiune de piele de sub nas pentru a ridica buza de sus.

Astfel, în loc să creeze margini ridicate ale buzelor cu ajutorul volumului adăugat, liftingul buzelor corectează buzele lăsate sau subțiri în mod natural, prin operație.

Timpul de așteptare pentru recuperare este, de asemenea, mult mai mare decât în cazul fillerului pentru liftingul colțurilor buzelor, deoarece durează aproximativ o săptămână întreagă pentru a putea îndepărta firele după procedură și câteva zile după aceea pentru ca umflătura să dispară complet.

Cu toate acestea, în cazul liftingului buzelor rezultatele sunt permanente, în timp ce rezultatele injecțiilor cu Acid Hialuronic vor dura circa un an.

La SKiN MedSpa, lumea noastră ești TU, de aceea ne folosim de expertiza medicilor noștri specialiști pentru a armoniza, corecta și înfrumuseța trăsăturile tale naturale unice!

Un comentariu la „Liftingul Colțurilor Buzelor”

Lasă un comentariu

Ofertă 8 Martie 2021



  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura




   Locație

   ×
   Vreau Oferta



    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa



     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:





      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezervă procedura




          ×
          Programare epilare





           ×