Peeling chimic medical cu Melaspeel J și J2

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

350 lei1.500 lei

Tratament acnee severă, lentigo, melasma, cicatrici

Principalele ingrediente ale peelingului Jessner sunt resorcina, acizi salicilic și lactic. Peelingul are proprietăți de reglare a sebumului, elimină grăsimea și hiperkeratoza pielii.
Golește

sau

Cel mai bun tratament împotriva acneei și a urmelor lăsate de acnee (Jessner Peeling)

Ofertă

Preț

1 ședință

350 lei

6 ședințe

1500 lei

Programare: 0729 740.704

Melas Peel

O modalitate eficientă și populară de curățare a feței este considerată peelingul Jessner. Linia de peeling medical Melaspeel J a fost creată pentru peelingul mediu până la profund al pielii. Ingredientele ce compun produsul constituie o sinteză de exfolianți, agenți antimicrobieni, de normalizare, iluminatori și stimulenți de colagen și elastină. Cu peelingurile MediDerma, pielea este curățată cu blândețe, rezultatul esteexcelent iar recuperarea se produce cât mai repede posibil, ceea ce recomandă acest peeling.

A fost dovedit clinic faptul ca Melaspeel este una din cele mai eficiente soluții atât pentru acneea cistică cât si pentru cicatricile provocate de acnee.

Efectele peeling-ului Jessner asupra pielii?

Principalele ingrediente ale peelingului Jessner sunt resorcina, acizi salicilic și lactic. Peelingul are proprietăți de reglare a sebumului, elimină grăsimea și hiperkeratoza pielii.
Acesta îmbunătățește starea stratului apă-lipidic al pielii și amplifică funcțiile epidermei și microflora. Ingredientele peelingului Jessner nu provoacă reacții alergice.

O serie de 4 – 6 tratamente cu peelingul Jessner ajută la reducerea cicatricilor produse de acnee, simptomele acneei specifică vârstei adolescenței, hiperpigmentarea și îmbunătățește starea generală a pielii.
Procedura durează 30 – 45 de minute, inclusiv demachierea, pregătirea pentru procedură, peelingul și instructajul de după peeling.
Melas Peel

Ce îngrijiri sunt necesare după realizarea unui MelasPeel?

Trebuie să stai departe de lumina directă a soarelui timp de o săptămână și să aplici un strat subțire de crema hidratantă pe zonele tratate, timp de 2 – 4 zile. Așteptă o săptămână înainte de a aplica Retin-A sau produse cu alfa-hidroxiacizi a căror concentrație să fie mai mare de 10%.

Ce voi remarca după aplicare?

Aplicarea peelingului nu este dureroasă, vei observa doar o ușoară arsură în timpul fazelor de aplicare. După, este normal să se producă o înroșire a feței, care dispare în câteva minute. De asemenea, este posibil să ai o exfoliere a pielii care va dura între 3 și 8 zile, în funcție de straturile aplicate și de nivelul de penetrare atins.

Cât timp este necesar să aștepți înainte de a face un peeling pe aceeași zonă?

Ca regulă generală, va trebui să aștepți între 2 și 4 săptămâni.

Câte peelinguri sunt necesare?

Nu există un număr exact, deoarece fiecare piele reacționează diferit la aceeași exfoliere, deși încep să fie observate îmbunătățiri după 3 – 6 ședințe.
Ca întreținere, recomandăm să realizezi un peeling la fiecare 3 sau 4 luni.

Ce este MelasPeel?

Este o linie de peeling, extrem de benefică pentru ten, care conține alfa-hidroxi-acizi (acid lactic și acid citric), pe lângă agenți de depigmentare cum ar fi acidul kojic și hidrochinona, împreună cu resorcinol (agent keratolitic) și acidul
salicilic. În această linie sunt cinci tipuri de peelinguri iar două din ele au formule bazate pe soluția Jessner. De ani de zile aceste soluții s-au dovedit a fi foarte sigure și eficiente atunci când se realizează peelinguri superficiale.

Cum acționează?

MelasPeel scade cimentul care menține unite celulele moarte de suprafața pielii. Soluția este mai puternică decât acidul glicolic și exfoliază ușor celulele epidermei, care conțin un exces de pigment.

Ce indicații are?

Toate formulele reduc activitatea sebacee, controlează sebumul, elimină comedoanele, atenuează ridurile și oferă o textură netedă și delicată pielii.
În plus, este foarte util pentru pregătirea tratamentului cu laser, deoarece previne problemele de hiperpigmentare în timp ce accelerează eliminarea scamelor și cicatrizarea.

Pe ce tip de piele nu trebuie să se aplice MelasPeel?

Pe pielea arsă de soare sau care a suferit vreun traumatism.
Nu trebuie să se aplice nici în jurul ochilor sau pe pielea organelor genitale.

Există zone în care MelasPeel este cel mai eficient?

Da, pe față, spatele mâinilor, decolteu și gât, care sunt cele mai afectate de soare.

Înainte de a aplica Melaspeel este necesar să se pregătească pielea? Cum?

Între 2 și 4 săptămâni înainte de exfoliere/ descuamare, este recomandat să se pregătească pielea cu unele produse care conțin alfa-hidroxi-acizi, acid retinoic, acid salicilic, vitamina C.

Cum se aplică MelasPeel?

Se aplică între 2 și 4 straturi subțiri de soluție pe piele, evitând zona ochilor. Numărul de straturi aplicate și concentrația sa vor depinde la fiecare pacient de tipul și grosimea pielii.
Trebuie lăsată soluția să se usuce între straturi, se poate chiar folosi un evantai pentru a facilita uscarea.
MelasPeel J2 se aplică într-un mod similar cu restul produselor din seria MelasPeel, dar poate să se aplice și focal pe leziuni (comedoane, pustule, pete …) după un SaliPeel sau un alt tip de MelasPeel.

Cât timp trebuie să rămână pe pete pentru a fi eficient?

Coaja trebuie să rămână în contact cu pielea timp de 8 – 12 ore înainte de a o elimina.

Cum se elimină soluția MelasPeel?

Straturile MelasPeel nu se elimină. Odată aplicate pe piele, trebuie să se absoarbă cu o cremă alfa hidroxiacizi cu un pH apropiat de 4 (Acllicolic Classic Forte Cremă Gel Hidratantă). În ziua următoare, spălați fața, ca de obicei.

In clinica SKiN MedSpa tu alegi ce rezultate vrei să obții iar noi iți garantăm calitatea realizării tratamentului.
Te vom ajuta să te decizi asupra celei mai bune forme de tratament pentru tenul tău. Stimulează regenerarea celulară pentru a obține un ten sănătos.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Peeling chimic medical cu Melaspeel J și J2”

rezultate peeling acnee - Skin MedSpa
Peeling chimic medical cu Melaspeel J și J2
350 lei1.500 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:

    ×