Peelingul cu Dermapen

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

400 lei1.500 lei

Regenerarea și revitalizarea pielii obosite & lăsate

Peelingul cu Dermapen este o procedură minim invazivă, utilizată de foarte mult timp în dermatologia estetică, pentru îmbunătățirea aspectului feței și refacerea pielii prin autoregenerare.
Golește

sau

Peelingul cu dermapen

Ofertă

Preț

5 ședințe

1500 lei

1 ședință

400 lei

Programare: 0729 740.704

peeling cu dermapen main - Skin MedSpa

 • regenerează și revitalizează tegumentul
 • pielea este redensificată
 • aspect mai luminos, mai strălucitor și mai radiant
 • aspect uniform şi un ton regulat
 • îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii si reînnoirea celulară
 • inhibă efectele îmbătrânirii
 • ușor de suportat, perioadă de repaus de câteva zile
 • descuamare minoră

Asocierea procedurii de peeling cu Dermapen permite obținerea unor rezultate spectaculoase în cazuri precum

 • îmbătrânire, aspect tern, tonus scăzut, piele lăsată
 • acnee, cicatrici
 • pori dilatați
 • ten obosit
 • apariția primelor riduri

Peelingul cu Dermapen este o procedură minim invazivă, utilizată de foarte mult timp în dermatologia estetică, pentru îmbunătățirea aspectului feței și refacerea pielii prin autoregenerare.

Prin peeling se realizează îndepărtarea surplusului de straturi celulare iar mezoterapia fracționată are efect de lifting, prin refacerea fibrelor de colagen şi elastină.

Mezoterapie fracționată produce microcanale care permit o absorbție adecvată a substanțelor.

Peelingul, prin exfolierea chimică la o adâncime controlată a dermului cu ajutorul unei substanțe adecvate tipului de ten, asigură uniformizarea și îmbunătățirea texturii pielii.

Mezoterapie fracționată se bazează pe capacitatea extraordinară a organismului uman de a se reface.

Cum se efectuează procedura de peeling cu Dermapen ?

Dermapen este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care, cu ajutorul unor ace extrem de fine, sterile, de unică folosință, sparge în mod controlat vechiul țesut cicatricial și stimulează sistemul de vindecare a corpului, formarea de vase noi de sânge, de fibre noi colagen și elastină. Se trece în mai multe direcții pe piele, până la o sângerare punctiformă creându-se astfel mici înțepături la nivelul pielii prin care se declanșează reacția de vindecare a organismului în zilele 5 – 21.

Adâncimea la care se realizează procedura este ajustată în funcție de grosimea stratului cornos, de sensibilitatea pielii, de specificul și de gradul de suportabilitate al fiecărui pacient. Orificiile create de micro-ace se închid instantaneu iar pielea rămâne de culoare roz, procedura fiind urmată de apariția de tegument nou de calitate îmbunătățită.

Producția de straturi de colagen nou continuă chiar și 3 – 6 luni după tratament. Conform studiilor, la 5 zile de la tratament începe depunerea de colagen nou care persistă timp de 5 – 7 ani. Pentru cicatricile tratate prin peeling rezultatele sunt permanente.

Cât durează?

Procedura în sine nu durează mai mult de 45 minute, iar efectele încep să fie vizibile imediat. În urma procedurii vă veți bucura de o piele mai luminoasă, cu un aspect general mai proaspăt şi mai tânăr, fără riduri, acnee, pori dilatați, pete pigmentare sau cicatrici inestetice.

Bine de știut

Fiecare tip de peeling are indicații precise iar tratamentul este individualizat. În funcție de tipul tenului, terapeutul vă va personaliza atât tipul peelingului cât și gradul de profunzime, astfel încât, la final, să vă bucurați de cele mai frumoase rezultate.

După intervenție, se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție, pe timpul zilei, iar seara o cremă intens hidratantă, pentru a ameliora senzația de arsură sau de uscăciune.

Mecanismul de acțiune la dermapen este similar cu al laserelor fracționate sau radiofrecvenței fracționate însă, comparativ cu procedurile laser sau cu alte proceduri de reîntinerire, atât perioada de recuperare cât și costul sunt mult mai reduse. Pentru menținerea rezultatelor sunt necesare circa 6 ședințe.

Recomandat celor care vor să-și mențină o piele fină și catifelată cât mai mult timp.

Nu se face vara, ci doar in sezonul rece și se aplică fotoprotecție SPF 50+. Peelingul chimic nu se face în cazul pielii subţiate sau iritate. Trebuie evitată expunerea la temperaturi mari.

Studiile clinice arată o creștere de 400% a colagenului și a elastinei în pielea tratată, după 4 sedinte de mezoterapie fracționată la interval de 1 lună.

Pe plan mondial, au fost efectuate peste 150.000.000 de proceduri.

Peelingul corect realizat, la paciente cu indicație potrivită, motivate, rămâne o metodă de aur în dermatologia estetică, prin care se obțin rezultate cu adevărat remarcabile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Peelingul cu Dermapen”

box peeling dermapen - Skin MedSpa
Peelingul cu Dermapen
400 lei1.500 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:

    ×