Cum scapi de cearcăne: cel mai eficient tratament anti-cearcăn minim invaziv

Teosyal Redensity II – 230 Euro / 1 ml

Mai ales după vârsta de 29 de ani, pielea deja delicată din jurul ochilor își pierde grosimea și strălucirea. Chiar și în cazurile în care cearcănele sunt moștenire genetică, cearcănele întunecate devin cu adevărat o problemă în jurul vârstei de 35 de ani.

Cearcănele sunt, de obicei, atribuite unui pat vascular (vas de sânge) de sub piele, ceea ce face ca zona să pară mai întunecată decât restul feței. Pe măsură ce îmbătrânim, cearcănele se adâncesc, ceea ce duce la un aspect de oboseală cronică, indiferent de stilul nostru de viață.

Din fericire, la SKiN MedSpa este disponibil cel mai recent tratament anti-cearcăne cu rezultate uimitoare: Teoxane Teoysal PureSense Redensity [II] este un gel injectabil ce conține cel mai pur acid hialuronic, 100% natural, care înlocuiește volumul pierdut și menține hidratarea pielii, și ingrediente care repară pielea de sub ochi (aminoacizi, antioxidanți, vitamina B6, zinc și cupru) .

Acest tratament reface volumul pierdut din zona cercurilor oculare, umple liniile fine și reduce substanțial cearcănele sau pungile de sub ochi. Redensity [II] conține, de asemenea, lidocaină, un anestezic sigur pentru a reduce la minimum disconfortul pacientului.

Teosyal Redensity II este prima substanță cu acid hialuronic de acest gen, care a fost dezvoltată special pentru zona sensibilă de sub ochi și care reprezintă cel mai eficient tratament anticearcăn non-chirurgical, minim invaziv, care nu necesită recuperare. În plus tratamentul anticearcăn elvețian Teosyal a fost premiat în cadrul a numeroase congrese și expoziții de estetică și tratamente anti-îmbătrânire datorită rezultatelor sale remarcabile.

Tratamentul pentru cearcăne Teosyal Redensity II este 100% sigur. Testările riguroase și rezultatele urmărite în timp l-au transformat în cel mai de încredere tratament minim invaziv cu rezultate pe termen lung în eliminarea cercurilor negre din jurul ochilor.

Cum funcționează tratamentul cearcănelor cu Teosyal Redensity II ?

Cearcănele și pungile de sub ochi pot avea cauze diferite precum alergiile, sensibilitățile alimentare, lipsa somnului, dieta săracă în vitamine și de cele mai multe ori, moștenirea genetică. De exemplu, dacă nuanța pielii tale este mai închisă, ești mai predispus la cearcăne, deoarece tenul măsliniu poate să confere o nuanță galbenă sau maronie zonei din jurul ochilor, care se agravează odată cu expunerea la soare.

În cazuri rare, cearcănele negre și ochii umflați, însoțite de creșterea în greutate și transpirația excesivă pot indica o tulburare a stării de sănătate, cum ar fi tulburarea tiroidiană sau a glandelor suprarenale.

Redensity II este un produs excelent pentru a umple zonele din jurul ochilor, eliminând cercurile întunecate din jurul ochilor si tonifiind ușor pielea fină de sub ochi, cu formula sa unică de refacere a volumului pielii. Redensity II conține cel mai pur acid hialuronic, 100% natural, cu o vâsco-elasticitate ideală, ceea ce înseamnă că are o capacitate mare de a se împrăștia uniform în piele, ceea ce maximizează efectul injectării și modul în care acționează produsul pentru o îmbunătățire naturală din interior spre exterior.

Aminoacizii, vitaminele și mineralele sunt necesare pentru restructurarea și regenerarea celulelor, iar antioxidanții sunt utilizați pentru protecția acestora, în timp ce acidul hialuronic înlocuiește volumul pierdut și îmbunătățește hidratarea pielii. Redensity II continuă să funcționeze și după ce tratamentul prin injectare a avut loc prin infuzarea zonei cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine pentru rezultate maxime pe termen lung.

Experții SKiN MedSpa sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea unui plan de tratament personalizat în funcție de nevoile tale. Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul tratamentului pentru cearcăne Teosyal ?

Tratamentul pentru cearcăne Teosyal Redensity II are în componența sa lidocaină, un anestezic care asigură confortul pacientului în timpul injectării. Înainte de a începe, terapeutul va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a simți orice durere sau disconfort..

Injectarea se face cu ajutorul unei canule atraumatice foarte subțiri. Metoda de injectare cu canulă, cunoscută sub denumirea de “acul care nu doare” este aproape nedureroasă și mult mai sigură pentru pacient, deoarece acidul hialuronic este introdus în derm printr-un număr mic de puncte față de metoda clasică de injectare, care presupune mai multe înțepături.

Astfel se reduce riscul de iritare a zonei, se asigură o distribuție optimă și omogenă a produsului și crește confortul pacientului din timpul și după realizarea tratamentului pentru cearcăne.

După finalizarea procedurii se poate aplica un tratament calmant sau un ser hrănitor special pentru zona sensibilă de sub ochi. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament pentru cearcăne și de câte am nevoie?

O ședință de tratament pentru cearcăne cu Teosyal durează în jur de 30 minute, cu tot cu timpul de așteptare pentru ca anestezicul să își facă efectul. Studiile clinice au demonstrat că efectul tratamentului cu Teosyal Redensity [II] poate dura un an, iar 72% din pacienți nu au avut nevoie de încă un tratament după injectarea inițială.

Fiecare persoană are un ten diferit și nevoi la fel de diferite. De aceea, la SKiN MedSpa vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Ce rezultate se obțin după tratamentul pentru cearcăne cu Teoysal Redensity II?

Rezultatele obținute sunt vizibile și de lungă durată. Redensity II este primul filler formulat în mod special pentru a trata cearcănele, liniile fine de sub ochi și șanțurile lacrimale. Dacă vrei să estompezi cearcănele întunecate, să reduci liniile fine sub ochi, să ai un aspect mai tânăr și mai odihnit, Teosyal® Redensity II te poate ajuta.

Primele rezultate după aplicarea tratamentului apar la o săptămână după tratament. Nu numai că zona de sub ochi pare mai plină, dar și cearcănele sunt mult estompate. Dacă este un caz dificil, se poate administra un nou tratament după minim o lună de la prima injectare.

Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, moștenirii genetice, vârstei și stării generale de sănătate, toți pacienții și pacientele noastre sunt extrem de mulțumite de rezultatele obținute în urma injectării cu Teoysal Redensity II.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată la 12 luni.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile administrării de Teoysal Redensity II ?

Persoanele care suferă de boli neurologice sau care prezintă alergii la una din componentele utilizate nu trebuie să utilizeze Teoysal Redensity II. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este tratamentul pentru cearcăne sigur?

Tratamentul Teoysal Redensity II a fost testat în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Este 100% sigur, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung. Acest tratament este realizat de către un medic estetician sau dermatolog cu experiență, care va evita prin tehnica injectării cu canulă orice neplăcere asociată cu acest tratament. De asemenea, instrumentele folosite sunt extrem de fine, ceea ce reduce la maxim orice disconfort resimțit de către pacient.

Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa. În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Detalii despre preturi AICI
DURATA PROCESULUI?
1 ședință
( la 12 luni )
REZULTATE
  • Tratamentul pentru cearcăne cu 85% grad de satisfacție la nivel mondial
  • Corecția completă a cearcănelor
  • Redă luminozitate pielii de sub ochi
  • Estompează liniile fine de sub ochi
  • Umple șanțurile lacrimale
  • Scapă de aspectul obosit!
RELUARE ACTIVITATE
Imediat

Grad disconfort
1

Contacteaza-ne 0729740704