- 21%

Tratament riduri cu acid hialuronic

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

135 690 

Tratamentul ridurilor adânci cu Acid Hialuronic

Simplu și ușor, cu ajutorul acidului hialuronic. Injecțiile cu acid hialuronic – cunoscute ca și fillere – îți pot oferi un aspect mai tânăr imediat, la un preț considerabil mai mic decât liftingul facial tradițional

Credit module TBI Bank RO 1.1.1
43.84 Lei x 4 rate

sau

Rezervă în deplină liniște sufletească: procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **Rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Șterge ridurile, cutele, cicatricile și dă timpul înapoi!

Ofertă

ml

euro

ProFhilo®

2

230

4

400

1

165

Regenyal Super Idea

1

185

Juvederm Ultra 3

0.55

135

Juvederm Ultra 3

1

180

Juvederm Volift, Voluma

0.55

175

Juvederm Volift, Voluma

1

220

Juvederm Volift, Voluma

3

600

Teosyal RHA® 2

1

250

Teosyal RHA® 2

2

500 475

Teosyal RHA® 2

3

750 690

Teosyal RHA® 3

1

250

Teosyal RHA® 3

2

500 475

Teosyal RHA® 3

3

750 690

Teosyal RHA® 4

1.2

250

Teosyal RHA® 4

2.4

480

Saypha (Princess) Volume Lido

1

178

Saypha (Princess) Volume Lido

3

470

Restylane Defyne

1

219

Stylage XL
1

199 179

Stylage XXL
1

219 199

Programare: 031 005.10.15

injectii-cu-acid-hialuronic-Juvederm-SKiN-MedSpa-Bucuresti

Cum poți să ștergi ridurile deja create în mod natural, fără a apela la un lifting facial chirurgical? Simplu și ușor, cu ajutorul acidului hialuronic.

Injecțiile cu acid hialuronic – cunoscute ca și fillere – îți pot oferi un aspect mai tânăr imediat, la un preț considerabil mai mic decât liftingul facial tradițional. Fillerele cu acid hialuronic pot umple ridurile adânci, cicatricile și liniile fine în mai puțin de 30 de minute, iar rezultatele se vor menține între 4 luni și un an de zile, în funcție de vârstă, tipul de ten și problema tratată.

Spre deosebire de toxina botulinică, care relaxează mușchii de sub riduri, injecțiile cu acid hialuronic astupă liniile, cutele sau pot umple o zonă mai mare a pielii și prin urmare, problemele tratate dispar aproape în întregime. Fillerele cu acid hialuronic sunt de mare ajutor în inversarea semnelor precoce de îmbătrânire, în restabilirea instantanee a volumului pielii și în netezirea ridurilor adânci și a cutelor faciale. De asemenea, pot fi utilizate în scopul de a crea volum, plinătate: ridică pomeții, corectează forma bărbiei și a liniei maxilarului, conferă volum buzelor subțiri sau redau tinerețea pielii ridate de pe mâini.

Mai exact, injecțiile cu acid hialuronic se pot folosi ca și tratament pentru:

 • ridurile sau liniile de pe frunte, ridurile sau liniile dintre sprâncene, ridurile laba găștii,
 • cute sau riduri nazolabiale (șanțurile care pornesc de la nas către colțul gurii, cunoscute ca și liniile zâmbetului), cute sau riduri formate în colțul gurii sau liniile fine din jurul gurii (ridurile fumătorului),
 • obraji căzuți peste linia maxilarului, pomeți căzuți sau obraji supți,
 • cearcăne și riduri de sub ochi,
 • buze subțiri,
 • cicatrici postacneice,
 • pielea ridată de pe mâini,
 • imperfecțiuni ale lobilor urechii.

Nu orice filler este potrivit pentru toate zonele tratate de injecțiile cu acid hialuronic. Cele mai mici riscuri și cele mai bune rezultate le obții prin utilizarea corectă a produsului potrivit zonei și problemei tratate. De aceea, injecțiile cu acid hialuronic trebuie alese și utilizate doar de un dermatolog sau un chirurg estetician cu pregătire și experiență.

La SKiN MedSpa injectarea cu acid hialuronic este efectuată doar de medicul nostru specialist în chirurgie estetică. Pacienții și pacientele noi beneficiază de consultație gratuită în clinica noastră, pentru a înțelege așteptările și dorințele lor și pentru a alege împreună tratamentul facial potrivit.

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă și care nu necesită recuperare. Acidul hialuronic oferă rezultate vizibile imediate, naturale și uimitoare.

Cum se elimină ridurile și cutele de pe față prin injectarea cu Acid Hialuronic?

Acidul hialuronic injectabil funcționează ca un filler temporar. Acidul hialuronic se regăsește natural în corp, având cele mai mari concentrații în articulații, ochi și piele. În piele, acidul hialuronic atrage apa, ceea ce permite pielii să devină mai hidratată. Pe măsură ce îmbătrânim, grăsimea, mușchii, oasele și pielea de pe față încep să se subțieze.

Această pierdere de volum duce la o înfățișare mai suptă, mai trasă a feței, apariția liniilor fine, a ridurilor, a cutelor și subțierea buzelor. Injecțiile cu acid hialuronic sunt utilizate pentru a reduce și chiar a elimina aspectul liniilor și ridurilor, a cutelor faciale și pentru a crea structură și volum la nivelul feței și a buzelor. Efectele acidului hialuronic injectabil sunt văzute imediat, așadar nu vei avea parte de surprize neplăcute.

În clinica SKiN MedSpa vei găsi o varietate de soluții injectabile cu acid hialuronic: toată gama JUVÉDERM (JUVÉDERM Ultra, JUVÉDERM® Ultra XC, JUVÉDERM VOLLURE™, JUVÉDERM®XC, JUVÉDERM VOLBELLA®, JUVÉDERM VOLUMA®, JUVÉDERM® VOLIFT™, JUVÉDERM® VOLITE, JUVÉDERM® VOLUX etc.), Viscoderm® Skinkò, Viscoderm® Skinkò E, PROFHILO®, întreaga linie ALIAXIN®, JALUPRO® HMW, Teosyal Redensity, Belotero Balance și întreaga gamă Restylane.

Fiecare dintre aceste fillere cu acid hialuronic are caracteristici unice, care influențează locul unde ar trebui injectate, la ce nivel ar trebui introduse în piele și longevitatea lor după injectare. De exemplu, Belotero și Restylane Silk sunt adesea utilizate pentru corectarea liniilor fine și superficiale. Pentru îmbunătățirea liniilor fine din jurul buzelor și a volumului și a structurii buzelor, sunt utilizate în mod obișnuit Restylane Silk, Restylane, Juvederm Ultra și Belotero.

Pentru a reduce aspectul ridurilor nazolabiale și a ridurilor de la colțurile gurii, medicul va alege în funcție de pacientul tratat între JUVÉDERM Ultra, JUVÉDERM Ultra Plus, Restylane, Restylane Lyft și Belotero Balance. În mod similar, redefinirea volumului și a structurii pomeților și a obrajilor se realizează cel mai frecvent cu JUVÉDERM VOLUMA® sau Restylane Lyft pentru a crea structură, a ridica și repoziționa simetric obrazul pentru un aspect mai tineresc.

umplere-riduri-cu-Acid-Hialuronic-SKiN-MedSpa-Bucuresti-si-Corbeanca

Experții SKiN MedSpa sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea un plan personalizat, în funcție de nevoile tale. Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul injectării cu Acid Hialuronic?

Înainte de procedură, medicul specialist va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a resimți orice durere sau disconfort. Întregul tratament durează câteva minute și este cel mult ușor inconfortabil. Multe produse destinate injectării au lidocaină, un anestezic, în compoziție, însă crema anestezică aplicată pe zona tratată cu 30 de minute înainte de injectare asigură lipsa completă a durerii.

În funcție de zonă, se folosesc ace extrem de fine sau canula atraumatică, ce asigură un tratament mult mai confortabil, risc minim de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare, durată de refacere minima și un rezultat natural.

După finalizarea procedurii se poate aplica un gel sau comprese reci pentru a calma orice iritare a zonei tratate.

La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de injectare cu Acid Hialuronic?

O ședință de injectare cu acid hialuronic având ca obiectiv eliminarea sau estomparea ridurilor durează în jur de 15-20 de minute per zona tratată, la care se adaugă timpul de așteptare pentru ca anestezicul să își facă efectul.

Procesul este gradual, iar medicul injectează substanța progresiv, astfel încât pacientul să poată observa pe loc îmbunătățirile uimitoare obținute cu ajutorul fillerelor.

Mulți dintre pacienți au nevoie de o singură injectare pentru a-și atinge obiectivele dorite și un look complet natural, ceea ce înseamnă o singură injectare propriu-zisă. În funcție de zona tratată, pot fi nevoie mai multe sesiuni de injectare pentru a atinge rezultatul dorit. Se pot face retușuri la 6 luni după prima injectare.

În ceea ce privește frumusețea sau simetria facială, fiecare dintre noi are nevoi și obiective diferite. De aceea, la SKiN MedSpa, medicul va evalua zonele feței care au nevoie de îmbunătățiri ale liniilor, structurii și/sau volumului și va stabili împreună cu pacientul un plan personalizat de tratament.

Ce rezultate se obțin în urma tratamentului pentru riduri cu acid hialuronic ?

Există nenumărate beneficii ale fillerelor cu acid hialuronic, începând cu faptul că oferă rezultate imediate, că sunt benefice pentru hidratarea și hrănirea pielii sau că rezultatele sunt uimitoare, dar subtile în același timp și arată mai mult decât natural.

Acidul hialuronic este prezent din abundență în piele. Pentru a face acidul hialuronic un produs utilizabil în tratamente faciale, acesta este stabilizat cu ajutorul proteinelor de legătură încrucișată. Acest lucru face ca acidul hialuronic injectat să fie mai rezistent la degradare și, prin urmare, îi permite să își mențină mai multe luni rezultatele. Cu cât acidul hialuronic este mai vâscos cu atât este mai stabil iar efectul se menține în țesut mai mult timp.

Rezultatele și remanența variază de la un pacient la altul și sunt influențate de localizarea injecției, de proprietățile individuale ale fillerului cu acid hialuronic, de vârsta pacientului și de caracteristicile individuale ale pielii pacientului.

De exemplu, rezultatele augmentării buzelor pot dura 6 luni, dar cele ale ridurilor nazolabiale pot dura 9 – 12 luni sau mai mult. JUVÉDERM Voluma® poate avea rezultate până la 24 de luni atunci când este injectat în pomeți. Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată la 6-12 luni, în funcție de zona tratată și de caracteristicile fiecărui pacient în parte.

Care sunt contraindicațiile injectării cu Acid Hialuronic?

Persoanele care prezintă alergii la una din componentele utilizate nu trebuie să apeleze la injecțiile cu acid hialuronic. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este interzisă injectarea cu acid hialuronic în cazul în care există o infecție activă cu herpes facial sau oral, infecție în zona de tratament, în cazul în care pacientul suferă de diabet sau are probleme de coagulare a sângelui.

Cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E. În cazul în care ai suferit în trecut de erupții de herpes în zona feței se administrează tratament preventiv înainte cu 3 zile de procedură.

După tratament, este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore, este indicat un masaj blând al zonei (48 de ore), iar timp de o săptămână trebuie evitată expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare), efortul fizic intens sau vizita la dentist, în funcție de zona tratată.

SKiN MedSpa SKiN MedSpa

Este sigur tratamentul ridurilor prin injectare cu acid hialuronic?

Variabilitatea metodelor utilizate la fabricarea fillerelor cu acid hialuronic a dat naștere la diferențe de proprietăți, cum ar fi gradul de reticulare, dimensiunea particulelor și concentrația de acid hialuronic în produs. Aceste proprietăți sunt vitale în determinarea performanței clinice a fiecărui produs în parte.

Întrucât folosim produse de înaltă calitate, utilizate în cele mai prestigioase clinici de estică medicală din lume, injecțiile cu acid hialuronic sunt 100% sigure, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung. Multe dintre aceste fillere au obținut aprobarea FDA și sunt considerate la momentul actual printre cele mai sigure tratamente faciale din lume!

Sunteți pe mâini sigure la SKiN MedSpa. În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și cele mai performante fillere din estetica facială, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care sunt indicațiile pe care trebuie să le urmezi după injectarea cu acid hialuronic, pentru optimizarea rezultatelor?

 • Anestezicul își păstrează efectul timp de aproximativ 2 – 3 ore (veți avea o senzație de amorțeală). Pe perioada în care buzele sunt anesteziate, trebuie să aveți grijă să nu beți lichide fierbinți sau să nu mâncați alimente fierbinți, pentru a nu vă arde. De asemenea, cât nu vă simțiți buzele, trebuie să aveți grijă să nu le mușcați, din greșeală, mai ales când mâncați.
 • Este interzis ca timp de 12 ore după injectare să vă dați cu creme, fond de ten, ruj sau machiaj pe zona tratată pentru a nu exista riscul unei infecții cutanate sau să faceți saună sau baie lungă fierbinte.

Puteți să faceți un duș scurt obișnuit.

 • Se poate întâmpla ca un vas de sânge să fie atins cu acul și atunci poate apărea o mică vânătaie sau umflătură, cu diametrul de câțiva milimetri până la 1 cm în cazul buzelor, ce vă dispărea în maxim o săptămână și care poate fi mascată cu fond de ten sau ruj după 12 ore de la injectare.

Este recomandat să dormiți cu fața în sus în primele 3 – 4 zile.

 • Dacă sunteți fumătoare și v-ați injectat acid hialuronic în buze, vă recomandăm ca în primele 14 zile să alternați zona în care susțineți țigara (stânga – dreapta).
 • nu fumaţi 72 ore; nicotina accelerează resorbția acidului hialuronic.
 • consumați minim 2 litri de apă după injectare
 • evitați alcoolul circa 72 ore
 • o perioadă de 3 – 7 zile evitați temperaturile extreme, atât frigul cât și căldura, sauna, piscina, solarul.
 • o perioadă de 3 – 4 zile evitați temperaturile extreme, mersul la saună, piscină, solar.

De ce ai alege SKiN MedSpa?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa medicală este disponibilă pentru întrebări și suport post-tratament 7 zile din 7.

*Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La SKiN MedSpa, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă. Programează-te acum la o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@skinmedspa.ro!

*Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@skinmedspa.ro.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratament riduri cu acid hialuronic”

umplere-riduri-cu-acid-hialuronic
Tratament riduri cu acid hialuronic
135 690 
Ofertă 8 Martie 2021



  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura




   Locație

   ×
   Vreau Oferta



    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa



     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:





      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezervă procedura




          ×
          Programare epilare





           ×