UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime

4.000 lei

Numărul 1 în slăbire localizată&remodelare corporală

Noua tehnologie UltraShape V3, produsă de #1 mondial al echipamentelor medicale din estetică Syneron Candela, este o formă de cavitație ultrasonică creată pentru a asigura slăbire localizată și remodelare corporală medical grade, sigură, eficientă și non-invazivă.
Golește

UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime

Ofertă

Preț

3 ședințe

4.000 lei

Programare: 031 005.10.15

Ce face UltraShape V3 pentru mine?

 • elimină cu precizie de chirurg grăsimea în exces
 • în numai 4 ședințe la 2 săptămâni
 • în mod omogen, fără vânătăi sau umflături
 • 0 durere
 • 0 riscuri și reacții adverse

Noua tehnologie UltraShape V3, produsă de #1 mondial al echipamentelor medicale din estetică Syneron Candela, este o formă de cavitație ultrasonică creată pentru a asigura slăbire localizată și remodelare corporală medical grade, sigură, eficientă și non-invazivă. Eficiența sa a fost recunoscută în peste 50 de țări, dovedită prin peste 300 de studii clinice iar rezultatele UltraShape V3 au cel mai mare grad de satisfacție pe RealSelf din toate procedurile la nivel mondial care vizează eliminarea grăsimii. Proceduri precum cavitația și liposuctia virtuală cu ultrasunete încearcă timid să replice tehnologia din spatele UltraShape. Dispozitivul medical de ultimă generație UltraShape V3 reprezintă o soluție de liposucție ultrasonică non-invazivă care, cu ajutorul unor ultrasunete focusate și pulsate (non-termale), distruge selectiv acele celule adipoase care, în ciuda tuturor eforturilor tale, au rezistat și la dietă și la sport. În corpul nostru sunt două tipuri de grăsime: viscerală (grăsime care înconjoară organele) și subcutanată (care se formează imediat sub suprafața pielii). Grasime Ultrashape3 Dacă mâncând corect și făcând sport putem reduce grăsimea viscerală, cea subcutanată se poate dovedi a fi greu de dat jos. UltraShape țintește și elimină acele depozite localizate de grăsime care se află sub piele și care refuză să dispară, orice diete am ține și oricât de tare am trage la sală. Prin distrugerea selectivă a adipocitelor, fie pe zone specifice fie pe arii extinse, UltraShape V3 asigură o slăbire localizată, respectiv o remodelare corporală eficientă fără a afecta organismul. Spre diferență de alte proceduri care elimină grăsimea dar care folosesc cald sau frig, UltraShape V3 nu doare deloc și nu lasă absolut niciun semn după tratament.

Cum elimină grăsimea tratamentul UltraShape V3?

Remodelarea corporală cu UltraShape nu este un tratament de slăbit în kilograme și nici nu poate înlocui nutriționistul sau activitatea fizică regulată, însă are capacitatea să ofere un tratament unic care țintește un procent ridicat de celule grase, cu reducerea circumferinței în zonele vizate, pe o durată lungă de timp.

Utilizarea UltraShape V3 în procedurile estetice medicale se datorează capacității ultrasunetelor de a fi emise în modul pulsat. Astfel, ultrasunetele se aplică divergent pe piele spre țesutul adipos, iar acesta poate fi remodelat ca o plastilină. Cavitația produsă de ultrasunete duce la segmentarea adipocitelor, care sunt apoi preluate de procesul natural de metabolizare a grăsimilor. După tratamentul cu UltraShape trigliceridele și detritusul celular sunt procesate de organism metabolic și fiziologic iar grăsimea este eliminată natural. Rezultatele studiilor clinice cu UltraShape arată că trigliceridele eliberate nu se acumulează în sânge sau ficat.

Cum funcționează UltraShape V3 ca tratament de remodelare corporală?

UltraShape V3 are un design ergonomic și dispune de un aplicator conceput să remodeleze zonele mici ale corpului precum abdomen superior/inferior, coapsele exterioare, brațe, flancuri

Tratamentul se desfășoară computerizat și este monitorizat de o cameră video dotată cu un cap de ultrasunete focusate care face o hartă digitală 3D cu numărul de celule de grăsime din zonă tratată. Transducer Ultrashape3 UltraShape eliberează energia ultrasunetelor direct în stratul încăpățânat de grăsime de sub suprafața pielii, oscilând celulele adipoase până fac implozie și mor. Practic, ciclurile de mare presiune cu schimbare rapidă generează bule mici, cavități de vapori în celulele de grăsime. Acest lucru stresează membrana celulelor adipoase, determinând ruperea pereților de celule grase pe care le lichefiază și le eliberează în organism sub forma de trigliceride care, la rândul lor, vor fi procesate și eliminate prin limfă, transpirație și urină. Spre diferență de liposucție, acest tip de tratament este nechirurgical, nu necesită nici incizii nici anestezie nici timp de recuperare după efectuare.

Ce simți în timpul tratamentului UltraShape V3?

Tratamentul este perfect confortabil, chiar plăcut și relaxant, nu implică niciun fel de durere sau disconfort nici în timpul procedurii nici în perioada de după, iar rezultatele sunt vizibile și rapide. Nu există perioadă de recuperare, te poți întoarce la activitățile obișnuite imediat după procedură. După tratamentul cu UltraShape, trebuie evitate temperaturile ridicate, băile fierbinți și sauna. Și este recomandat să bei multa apă pentru a facilita drenajul limfatic și eliminarea toxinelor. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament UltraShape V3 și de câte am nevoie?

Tratamentul este eficient pe mai multe planuri, astfel că pacienții care beneficiază de tratament cu UltraShape V3 se bucură de un tratament personalizat, deoarece procedura cu ultrasunete pulsate este ajustată individual pentru a trata țintit fiecare zonă anatomică precum brațele, talia, stomacul și șoldurile. O ședință de tratament cu UltraShape V3 durează circa 90 minute. Protocolul complet de tratament cu UltraShape comportă 4 ședințe efectuate la 2 săptămâni. Timpul dintre ședințe dă corpului ocazia să elimine celulele de grăsime distruse la ședința de UltraShape, maximizând rezultatele. Condiția de bază o reprezintă aplicarea corectă a unor tehnici combinate, pentru ca remodelarea corporală să funcționeze. Dacă la aceasta mai adăugam și o vizită la nutriționist pentru o evaluare onestă a obiceiurilor noastre alimentare, atunci remodelarea corporală va funcționa 100%. Grasime abdomen Fiecare corp reacționează diferit la același tip de tratament. De aceea, la SKiN MedSpa vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. Întrucât rezultatele sunt cumulative, este importantă respectarea planului personal de tratament.

Ce rezultate se obțin cu ajutorul UltraShape V3?

Încă după prima ședință, rezultatele aplicării tratamentului cu UltraShape V3 se concretizează prin reducerea instant și uniformă a țesutului adipos din zona de tratament. Vei observa mai puțini centimetri în talie, o piele mai fermă și accelerarea procesului general de slăbire, fără deformări, umflături sau iregularități, fără echimoze edeme, arsuri sau necroze și fără a fi nevoie de timp de recuperare după încheierea procedurii, datorită tehnologiei cu ultrasunet pulsată și focusată. Deși corpul nostru începe să lucreze în primele 72 de ore, rezultatele finale nu sunt imediate, sunt cumulative, încep să se vadă după 2 săptămâni și continuă să se îmbunătățească după fiecare din cele 3 – 4 ședințe de tratament, timp de 4 luni. Cu fiecare ședință este îndepărtată circa 33% din grăsimea din zona tratată. Cu condiția respectării unei diete echilibrate, rezultatele se păstrează chiar și ani. Celulele grase cu care ne naștem sunt în număr limitat și nu se înmulțesc deci, cele eliminate după tratamentul cu UltraShape nu se refac. Însă, din păcate, dacă nu acorzi atenție la ce mănânci, celulele de grăsime au capacitatea de a-și mări volumul de 100 de ori iar caloriile vor merge direct către puținele celulele grase rămase. Rezultate UltraShape V3 Eficacitatea deosebită, timpul scurt de tratament și absența totală a durerii în reducerea mecanică a stratului de grăsime reprezintă principalele puncte forte ale tratamentului cu UltraShape V3, iar prin rezultatele obținute într-un timp scurt de tratament asigură un grad ridicat de satisfacție pentru pacienți, fiind o alternativă viabilă a liposucției chirurgicale. ***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu UltraShape V3?

Tratamentul este contraindicat persoanelor însărcinate, care alăptează sau cu tije metalice în zona de tratament.

Este sigur tratamentul de remodelare corporala cu UltraShape V3?

Tehnologia utilizată de aparatul de ultimă generație UltraShape V3 este 100% sigură, fără riscuri sau efecte secundare. UltraShape V3 emite ultrasunete focusate și pulsate care au capacitatea de a „bombarda” și distruge, în mod selectiv, celulele grase dispuse între piele și mușchi fără să afecteze țesuturile învecinate, să lezeze pielea, vasele de sânge, terminațiile nervoase și țesutul celular deci, fără efecte secundare nedorite. Dezvoltat și bazat pe ani de teste clinice și studii medicale, fiind primul aparat cu acest gen de procedura aprobat de FDA, UltraShape V3 țintește cu precizie volumul focal al grăsimii la o adâncime predefinită, dovedindu-și eficacitatea pe zone problematice precum abdomenul, coapsele și fesele. Ultrasunetele penetrează 4 – 5 cm în grăsimea subcutanată și sparg depozitele de grăsime calcifiate. Certificarea FDA obținută de către dispozitivul UltraShape V3 este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, în baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

Criolipoliza face același lucru ca și UltraShape?

Echipamentul Cooltech de la Cocoon Medical aplică o procedură de criolipoliză care elimină la rândul său definitiv grăsimea în exces. CoolTech® reduce eficient țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat incorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Deși rezultatul final este același, diferențele majore între UltraShape V3 și Cooltech nu este dată doar de metoda folosită pentru topirea grăsimii (unul ultrasunet focusat celălalt criogenare), întrucât ambele sunt la fel de eficiente, ci de absența completă a durerii în cazul UltraShape V3 și timpii așteptați pentru rezultate. Daca la UltraShape V3 rezultatele încep să se vadă deja de la 72 ore pentru a se perfecta la 2 săptămâni, la Cooltech rezultatele încep să se vadă de la 2 săptămâni pentru a se perfecta la 2 luni. In ambele cazuri se recomandă 3 – 4 ședințe/an pe aceeași zonă: UltraShape V3: 1 ședință la 2 săptămâni, Cooltech: 1 ședință la 6 săptămâni. Pentru a obține silueta perfectă într-un timp cat mai scurt, recomandăm combinarea UltraShape cu mai multe proceduri în cadrul unei program de remodelare corporală pentru a beneficia de toate efectele lor cumulate: radiofrecvență Venus Legacy 2.0 pentru un plus de elasticitate și tonifiere piele lăsată, fărâmițare grăsime în depozite mai mici cu unde de șoc, dizolvare și eliminare grăsime din organism cu criolipoliza Cooltech, radiofrecvența de înaltă intensitate Vanquish ME, presoterapia BTL care favorizează drenajul limfatic și îmbunătățește aspectul celulitei. Secretul rezultatelor eficiente pe termen lung este însă constanța și sinergia (îmbinare proceduri corporale – nutriționist – fitness). La SKiN MedSpa promovăm remodelarea corporală prin metode non-invazive efectuate cu echipamente de ultimă generație, cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniu, tocmai pentru a obține rezultate predictibile, de lungă durată, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.  

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime”

tratamente corporale UltraShape V3 - Skin MedSpa
UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime
4.000 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×