Tratamente faciale

JetPeel sau Hidro-Dermabraziunea

hidrodermoabraziune

Inspirat din domeniul aerospațial, JetPeel este un tratament facial care vă oferă cea mai bună curățare a pielii de care ați avut vreodată parte, fiind o procedură complet nedureroasă, non-invazivă și blândă cu tenul, fără să folosească substanțe chimice sau cristale.

JetPeel este un dispozitiv de ultimă generație, care utilizează un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apa sterilizată la o viteză supersonică, printr-o duză fină, de mână.

Folosit de către cele mai exclusiviste clinici estetice din lume, pentru tratamentele complexe pe care le realizează, JetPeel este un tratament facial natural, care îmbunătățește dramatic aspectul și textura pielii, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Hidro-dermabraziunea, care a înlocuit microdermabraziunea, este cea mai recentă tehnologie non-chimică de îngrijire a pielii de pe față, gât și decolteu, cât și a mâinilor.

Tratamentul cu JetPeel înseamnă curățare, hidratare și estomparea ridurilor. Avantajele tratamentului facial cu JetPeel includ hidratarea pielii, eliminarea ridurilor în jurul ochilor și a gurii, extracția nedureroasă a punctelor negre cât și stimularea producției de colagen în pielea tratată.

De asemenea, hidro-dermabraziunea pielii are efecte în reducerea semnelor și a cicatricelor, a acneei, a petelor pigmentate, închide porii și întinerește pielea de pe față, mâini, gât și decolteu. Un alt aspect important este că în urma exfolierii pielii efectuate cu JetPeel, produsele de machiaj pe care le folosești vor arăta și se vor aplica mult mai bine și mai uniform.

Tratamentul JetPeel este recomandat persoanelor cu ten sensibil, celor care suferă de acnee, de rozacee sau cuperoză deoarece se folosește abur rece, dar și datorită faptului că pentru curățarea tenului, a punctelor negre, nu se folosește decât presiunea puternică (720km/h) a amestecului aer și apă sterilizată/ alte soluții de infuzare pentru extracție, cu ajutorul unei tehnici speciale.

Cum funcționează dispozitivul de estetică facială JetPeel?

Tratamentul facial Jet Peel combină oxigen în proporție de 100% cu apă sterilizată sau alte soluții specifice pentru curățarea și hidratarea ușoară a pielii, și are efecte uimitoare. Această curățare blândă deschide porii și îndepărtează murdăria și machiajul care se pot acumula în timp pe suprafața pielii.

Dispozitivul de înaltă tehnologie JetPeel face practic o curățare nedureroasă, “sub presiune”, care vă exfoliază pielea cu o viteză mare, curățând porii și îndepărtând celulele moarte, inclusiv comedoanele. Oxigenul sub presiune accelerează agentul lichid la viteze supersonice. Soluția poate conține doar apă salină și/sau sterilizată sau amestecuri de diferite vitamine sau suplimente, alese în funcție de nevoile și problemele pacientului (acnee, puncte negre, pete pigmentate, riduri etc).

Senzația de răcire pe piele activează și circulația. Astfel, prin această terapie se curăță și se hrănește pielea, accelerându-se refacerea celulelor. Rezultatul obținut este o piele mai tânără, mai curată și mai sănătoasă.

Ce simți în timpul terapiei de hidro-dermabraziune?

Hidro-dermabraziunea cu JetPeel se simte ca un mini-duș rece cu abur comprimat pentru piele, este eficientă și confortabilă, complet nedureroasă, non-invazivă și cu rezultate imediate. Pielea ta va beneficia de exfolierea straturilor superioare de celule uscate, în același timp în care este hidratată și oxigenată. Vei avea o piele reîmprospătată imediat după prima ședință.

Tratamentul cu JetPeel se simte ca un masaj ușor la nivelul feței pe tot parcursul procedurii. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință cu JetPeel și de câte am nevoie?

Tratamentul facial cu JetPeel durează în jur de 45 minute, în funcție de zona tratată (față, gât, decolteu) și de nevoile tenului. Numărul de sesiuni necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt indicate în jur de 4 ședințe la interval de 7 zile distanță pentru a obține rezultatele pe care le urmărești.

Tratamentul cu JetpPeel acționează pe mai multe planuri: întâi îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, hidratând și curățând în profunzime pielea. În cazul în care există comedoane, acestea sunt îndepărtate eficient de JetPeel, fără durere, fără ca terapeutul să atingă cu mâinile fața pacientului. Nu în ultimul rând, cu JetPeel se pot infuza în piele diverse cocktailuri sau ingrediente specifice pentru întinerire, tratamentul ridurilor, al cicatricelor sau tratamentul acneei.

Ținând cont de cele de mai sus, este suficientă, de exemplu, doar o sesiune în cazul în care ai un eveniment important și îți dorești un ten pe care machiajul să se așeze și să arate perfect, dar minim 4 ședințe în cazul în care îți dorești să scapi de acnee.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului facial cu JetPeel?

Prin peeling-ul obținut, tratamentul facial JetPeel funcționează pe diferite tipuri de piele și are o gamă largă de aplicații pentru:

 • – revitalizarea pielii,
 • – refacerea pielii în zonele cu cicatrici (keratoză, acnee, traumatism);
 • – tratamentul hiperpigmentării și petelor apărute o dată cu vârsta;
 • – curățarea profundă și hidratarea intensivă a tenului;
 • – stimularea metabolismului celular și oxigenarea lipidelor;
 • – administrarea transcutanată de oxigen, vitamine și suplimente necesare pentru întinerirea pielii;
 • – rejuvenarea pielii de pe față, gât, mâini și decolteu.

Hidro-dermoabaraziunea este o procedură unică, nedureroasă, sigură și sterilă, care nu atacă sau arde pielea. Nu există timp de recuperare, iar efectul imediat este unul de calmare a pielii tratate.

Pentru a menține rezultatele tratamentului, vei avea nevoie de mai multe sesiuni și, eventual, de alte tratamente complementare, precum tratamentul cu microneedling , microdermoabraziune sau terapia fotodinamică.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată pe lună.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile hidro-dermabraziunii cu JetPeel ?

JetPeel este un tratament sigur și plăcut, fără efecte secundare, indicat inclusiv celor cu pielea sensibilă. Persoanelor care suferă de infecții virale acute, precum herpesul, le este contraindicat acest tratament. De asemenea, trebuie utilizat cu precauție în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.

Este sigură hidro-dermabraziunea?

Tehnologia utilizată pentru hidro-dermabraziune la SKiN MedSpa este de ultimă generație, testată în studii clinice care i-au demonstrat și eficiența. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Detalii despre preturi AICI

DURATA PROCESULUI?
4 ședințe
(una la 7 zile)

REZULTATE
 • Curăță, hidratează, conferă strălucire imediată
 • Tratează acneea (coșuri, puncte negre)
 • Îndepărtează punctele negre fără durere, fără atingere
 • Reduce cicatricile
 • Estompează ridurile
 • Elimină petele pigmentare
 • Rejuvenează pielea de pe față, gât, mâini și decolteu.
RELUARE ACTIVITATE
Vă puteți relua activitatea imediat după tratament.

Grad disconfort
0