JetPeel sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale

250 lei2.000 lei

Îmbunătățește dramatic aspectul și textura pielii

JetPeel este un dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial, de ultimă generație, având la bază o tehnologie unică, care utilizează un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apă sterilizată la o viteză supersonică, printr-o duză fină, pentru o piele lipsită de imperfecțiuni.
Golește

JetPeel sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale

Ofertă

1 ședință

4 ședințe

6 ședințe*

400 lei

1400 lei

2000 lei

Antiaging

350 lei

1200 lei

1800 lei

Multivitamine

300 lei

1000 lei

1500 lei

Acid hialuronic

300 lei

1000 lei

1500 lei

Cuperoza

300 lei

1000 lei

1500 lei

Pete pigmentare

300 lei

1000 lei

1500 lei

Programare: 0729 740.704

*cadou 1 ședință curațare profundă cu spatula la abonamentul de 6 sedințe.

 • revitalizarea pielii
 • refacerea pielii în zonele cu cicatrici, acnee
 • tratamentul pigmentării și al petelor apărute odată cu vârsta
 • curățarea tenului în profunzime cu jet de lichid activ
 • hidratare intensă
 • stimularea metabolismului celular și oxigenarea lipidelor
 • administrarea de oxigen, vitamine și suplimente necesare pentru întinerirea pielii
 • rejuvenarea pielii de pe față, gât, mâini și decolteu
 • reducerea ridurilor fine și ameliorarea aspectului ridurilor profunde
 • creșterea elasticității pielii
 • Bonus: presodrenaj corporal 60′

Tratament facial premium - JetPeel În clinica noastră este utilizat cu rezultate impresionante echipamentul original JetPeel care în 2017 a luat locul I în cadrul European Health & Spa Award – premiu echivalent al Oscarurilor. JetPeel de la TavTech realizează un tratament facial ultra-eficient pentru riduri, acnee, cearcăne, elasticitate, cicatrici, fermitate și curățare.

JetPeel este un dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial, de ultimă generație, având la bază o tehnologie unică, care utilizează un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apă sterilizată la o viteză supersonică, printr-o duză fină, pentru o piele lipsită de imperfecțiuni.

Complet natural și nedureros, non-invaziv, fără iritații și blând cu tenul, JetPeel propulsează acest jet puternic de aer amestecat cu substanțe active care penetrează prin porii pielii feței, realizând o îngrijire completă. Prin hidrodermoabraziune, aceasta își recapătă strălucirea și hidratarea, încă de la prima ședință.

Folosit de către cele mai exclusiviste clinici estetice din lume, pentru tratamentele complexe pe care le realizează, JetPeel este un tratament medical, care îmbunătățește dramatic aspectul și textura pielii, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Hidro-dermabraziunea sau peeling-ul hidromecanic, a înlocuit microdermoabraziunea și este cea mai recentă tehnologie non-chimică de îngrijire a pielii de pe față, gât și decolteu.

JetPeel - Tratament pentru pete pigmentare

Tratamentul cu JetPeel înseamnă curățare, hidratare și estomparea ridurilor. Avantajele tratamentului facial cu JetPeel includ hidratarea pielii, eliminarea ridurilor din jurul ochilor, extracția nedureroasă a punctelor negre cât și stimularea producției de colagen în pielea tratată.

De asemenea, hidrodermoabraziunea pielii are efecte în reducerea semnelor și a cicatricilor, a acneei, a petelor pigmentare, închide porii și întinerește pielea de pe față, mâini, gât și decolteu. Un alt aspect important este că în urma exfolierii pielii efectuate cu JetPeel, produsele de machiaj pe care le folosești vor arăta și se vor aplica mult mai bine și mai uniform.

JetPeel - tratament cuperoza

Tratamentul JetPeel este recomandat persoanelor care prezintă semne de îmbătrânire, cu piele uscată, lipsită de tonus, ternă, cu pori dilatați, cu ten sensibil, celor care suferă de acnee, de rozacee sau cuperoză deoarece nu folosește abur cald, dar și datorită faptului că, pentru curățarea tenului, a punctelor negre, nu se folosește decât presiunea puternică (720km/h) a amestecului aer și apă sterilizată / alte soluții de infuzare pentru extracție, cu ajutorul unei tehnici speciale. JetPeel - tratament acnee

Cum funcționează dispozitivul de estetică facială JetPeel?

Hidrodermoabraziune JetPeel

Tratamentul facial Jet Peel combină oxigen în puritate de 100% cu apă sterilizată sau alte soluții specifice pentru curățarea și hidratarea ușoară a pielii, și are efecte uimitoare. Această curățare blândă deschide porii și îndepărtează murdăria și machiajul care se pot acumula în timp pe suprafața pielii.

Un jet de aer amestecat cu o soluție pe bază de substanțe active, fiole concentrate și puternic hidratante, este propulsat la o viteză supersonică pe pielea care va fi mai întâi curățată de toate impuritățile acumulate în timp: resturile celulare sunt îndepărtate, iar porii sunt curățați și se vor deschide sub efectul acestui jet de aer de înaltă presiune.

Într-o a doua etapă, personalul calificat și specializat aplică mezoterapia, infuzând în profunzimea dermului diferitele tipuri de substanțe active, extrem de eficiente, pentru a-i restabili strălucirea, hidratarea, elasticitatea și tonusul, realizând astfel o revitalizare cutanată și estompare a ridurilor, cu efect imediat, fără injectare.

Complexul antiaging, format din peptide, proteine și patru tipuri diferite de acid hialuronic, asigură eficiența optimă a enzimelor de reparații în straturile profunde ale pielii.

Dispozitivul de înaltă tehnologie JetPeel face practic o curățare nedureroasă, “sub presiune”, care vă exfoliază pielea cu o viteză mare, curățând porii și îndepărtând celulele moarte, fără a avea contact mână – piele. Oxigenul sub presiune accelerează agentul lichid la viteze supersonice. Soluția poate conține doar apă salină și/sau sterilizată sau amestecuri de diferite vitamine sau suplimente, alese în funcție de nevoile și problemele pacientului (acnee, puncte negre, pete pigmentate, riduri etc.).

Principiul care stă la baza acestui hidropeeling este de a îndepărta celulele moarte, de a curăța și deschide porii și de a îmbunătăți circulația sangvină și limfatică cu ajutorul unui jet de apă foarte puternic dar totodată blând cu pielea. JetPeel - tratament antiaging De asemenea, prin injectarea fără ac de Acid Hialuronic, Vitamina C, Vitaminele A, E, B5 etc., oxigenează și tonifică țesuturile, hrănește și hidratează pielea, îmbunătățește abilitatea pielii de absorbție a substanțelor conținute de cremele profesionale iar tenul capătă un aspect luminos și sănătos.

Senzația de răcire pe piele activează și circulația. Astfel, prin această terapie se curăță și se hrănește pielea, accelerându-se refacerea celulelor. Rezultatul obținut este o piele mai tânără, mai curată și mai sănătoasă.

Ce simți în timpul terapiei de hidrodermoabraziune?

Hidrodermoabraziunea cu JetPeel se simte ca un mini-duș rece cu abur comprimat pentru piele, este eficientă și confortabilă, complet nedureroasă, non-invazivă și cu rezultate imediate. Pielea ta va beneficia de exfolierea straturilor superioare de celule uscate iar totodată va fi hidratată, oxigenată și vitaminizată. Vei avea o piele reîmprospătată imediat după prima ședință.

Tratamentul cu JetPeel se simte ca un masaj ușor la nivelul feței pe tot parcursul procedurii. La SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de JetPeel și de câte am nevoie?

Tratamentul facial cu JetPeel durează în jur de 45 minute, în funcție de zona tratată (față, gât, decolteu) și de nevoile tenului. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt indicate în jur de 4 – 5 ședințe la interval de 7 – maxim 14 zile distanță, pentru a obține rezultatele pe care le urmărești.

JetPeel realizează tratamente faciale multiple și acționează pe mai multe planuri: întâi îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, hidratând și curățând în profunzime pielea. Comedoanele sunt îndepărtate eficient de JetPeel, fără durere, fără ca terapeutul să atingă cu mâinile fața pacientului. Nu în ultimul rând, diverse cocktailuri sau ingrediente specifice pentru întinerire, tratamentul ridurilor, al cicatricilor sau tratamentul acneei cu JetPeel vor penetra mai ușor prin porii pielii. JetPeel - tratament facial Efectul este vizibil de la prima ședință. În cazul în care ai un eveniment important și îți dorești un ten pe care machiajul să se așeze și să arate perfect, o ședință este suficientă. Însă, pentru optimizarea rezultatelor unui tratament cu Jet Peel, sunt necesare 4 – 5 ședințe la distanță de 7 – 15 zile.

Etapele tratamentului sunt personalizate în funcţie de tipul de ten şi de problemele acestuia.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului facial cu JetPeel?

JetPeel

Prin peeling-ul obținut, tratamentul facial JetPeel funcționează pe diferite tipuri de piele și are o gamă largă de aplicații pentru:

 • revitalizarea pielii
 • refacerea pielii în zonele cu cicatrici, acnee
 • tratamentul pigmentării și al petelor apărute odată cu vârsta
 • curățarea tenului în profunzime cu jet de lichid activ
 • hidratare intensă
 • stimularea metabolismului celular și oxigenarea lipidelor
 • administrarea de oxigen, vitamine și suplimente necesare pentru întinerirea pielii
 • rejuvenarea pielii de pe față, gât, mâini și decolteu
 • reducerea ridurilor fine și ameliorarea aspectului ridurilor profunde
 • creșterea elasticității pielii

Când ingineria aviatică întâlnește medicina estetică rezultă o procedură unică, nedureroasă, sigură și sterilă, care nu atacă sau arde pielea deși efectul este asemănător unui peeling profund. Nu există timp de recuperare iar rezultatul este spectaculos, lăsând un ten odihnit, proaspăt, curat, luminos şi tânăr.

Asocierea terapiei prin JetPeel cu alte tratamente complementare, precum mezoterapia fracționată, microdermoabraziunea sau terapia fotodinamică, asigură beneficii clinice spectaculoase.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat 1 tratament de întreținere o dată pe lună.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile hidro-dermoabraziunii cu JetPeel?

JetPeel este un tratament sigur și plăcut, fără efecte secundare, indicat inclusiv celor cu pielea sensibilă. Persoanelor care suferă de infecții virale acute, precum herpesul, le este contraindicat acest tratament. De asemenea, trebuie utilizat cu precauție în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.

Este sigură hidrodermoabraziunea?

Tehnologia utilizată de SKiN MedSpa este de ultimă generație, testată în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Este 100% sigură, nu implică timp de recuperare, nu are efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

După JetPeel au fost făcute numeroase replici (denumite care Aqua Peel care Hidro Peel, Oxygen Jet Peel Facial), niciuna nu reușește nici pe departe să îi atingă eficienta.

La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JetPeel sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale”

hidrodermoabraziune - Skin MedSpa
JetPeel sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale
250 lei2.000 lei
Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locatie

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×